Barbie

Barbie

Vind hier het leukste speelgoed van barbie

Wie kent Barbie niet? De iconische poppen zijn populair sinds ze bestaan. Ieder meisje wil ermee spelen en er zijn vele volwassenen die de Barbie poppen sparen. De echte Barbie fans kennen alle Barbie poppen op de markt.

Er is een heleboel Barbie speelgoed te krijgen. De pop beleeft immers dezelfde avonturen als kinderen. Ze wonen in een Barbie Huis en gaan weg met een Barbie Camper. Er zijn ook veel verschillende Barbies te krijgen. Welke Barbiepop kies je dan?

De barbiepoppen hebben een verschillende kleur ogen of een unieke stijl kleertjes. Je kan kiezen voor een zeemeermin of een prinses. Je vindt altijd wel een barbiepop die bij jouw kindje past. Samen kunnen ze dan de leukste avonturen beleven.

Doordat er zoveel verschillende Barbiepoppen en accessoires te krijgen zijn, kan het lastig kiezen zijn. Daarvoor vind je hier de Top 10 en de Top 5 Mooiste Barbies van 2022. Je krijgt een goede indruk van de mogelijkheden en dat zal jou zeker helpen bij het maken van de perfecte keuze.

Het best verkochte barbie speelgoed van 2022

Smaken verschillen en dat geldt ook voor welke Barbiepoppen favoriet zijn. Je kan kiezen voor een bepaald gezicht, een specifieke haarkleur, kijken naar interesses, er zijn barbiepoppen in verschillende huidskleur, en zo zijn er voor iedereen wel redenen waarom de ene barbiepop aanspreekt en een andere misschien minder.

In deze Top 10 zie je verschillende mogelijkheden en het helpt jouw om een keuze te maken. Je weet dan zeker dat je met een geweldig cadeau aankomt. Of dat nou een verjaardagscadeau is of een verwennerij tussendoor. Je kan kiezen voor een barbiepop, maar ook voor een van de vele speelsets.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze top 5

Het Barbie assortiment is ontzettend uitgebreid en er zijn vele soorten Barbie speelgoed te krijgen. Of je nu kiest voor een zeemeermin Barbie pop of voor ander Barbie speelgoed, jouw kleintje zal er zeker uren speelplezier mee beleven.

Barbie heeft niet voor niks zo'n grote populariteit. Generaties spelen al met de barbie poppen, in elk bedenkbaar thema en er zijn steeds meer accessoires te krijgen, die het spelen nog leuker maken. Een barbie pop wordt snel het beste vriendinnetje van jouw kindje.

Barbie Dreamtopia Regenboogmagie Zeemeerminpop

Deze magische regenboog zeemeermin Barbie kan van kleur veranderen in het water. De felle neonkleuren zitten in haar haren en in haar tiara. De zeemeerminstaart heeft ook vele kleuren. Dompel de pop in warm water en de Barbie verandert van kleur. Gebruik daarna koud water en zie hoe de kleuren weer terug komen. Deze barbie pop kan ook mee in bad of in het zwembadje. De armen, de zeemeerminstaart en het hoofd kunnen bewegen, zodat ze als een echte zeemeermin door het water kan bewegen.

Voordelen:

Verandert van kleur in warm en koud water

De zeemeerminstaart kan bewegen

Kan mee in bad of in het zwembadje

De leukste Barbie!

Barbie Extra Pop 2 Regenboogjas - Modepop

Deze speciale serie van Barbie bevat allemaal Barbiepoppen met een hele eigen unieke stijl. Deze funky barbie heeft een stoer afrokapsel, een felle regenboogjas en laagjes kleding. Zij heeft poedeltje als huisdier, die natuurlijk meekomt. Deze Barbie heeft ook verschillende buigzame gewrichten. Ze kan beter bewegen en je kan met haar dansen, door haar ledematen te bewegen. Er zijn verschillende poppen in deze Barbie serie te krijgen, elk met een eigen stijl.

Voordelen:

Funky eigenzinnige look

Inclusief een schattige funky poedel

Donzige opvallende regenboogjas en stoer afrokapsel

Ook heel leuk!

Barbie Ambulance - Poppenvoertuig

Deze Barbie ambulance verstopt een volledige medische kliniek. Barbie racet naar de locatie waar een zieke haar hulp nodig heeft en kan de ambulance openklappen om bij alle materialen te kunnen. Dit gebeurt met een hendel aan de achterkant van de ambulance. De sirenes en zwaailampen kunnen aangezet worden. Er is een incheckstation, een wachtkamer en een onderzoekskamer. De tv kan naar beneden geklapt worden, dan is het een cadeauwinkel, en het rontgenapparaat verandert in een visiekaart.

Voordelen:

Alles past in de ambulance en kan makkelijk opgeruimd en meegenomen worden

Zeer uitgebreide set met brancard artsentas stethoscoop en nog veel meer

Werkende sirenes en lichten

De nummer 3 Barbie speelgoed!

Barbie Paard & Pony - Barbiepop

Barbie is gek op paarden en deze paardenset is de favoriet van iedere paardenliefhebber. Barbie en haar zusje Chelsea vinden het heerlijk om hun paard en pony te verzorgen en te berijden. En de pup gaat natuurlijk gezellig mee. De hoofden van de paarden kunnen bewegen en er zit allerhande accessoires bij de set. In totaal zitten er meer dan 15 onderdelen in de set. Kindjes vanaf 3 jaar kunnen al met deze Barbie, haar zusje Chelsea en het paard en de pony spelen.

Voordelen:

Inclusief Barbie en haar zusje Chelsea

Inclusief paard en pony

Met vele extra's

Nummer 4

Barbie Dreamtopia Ultieme Prinses

De jurk van deze Barbie prinses steelt overal de show. De baljurk heeft prachtige kleuren, kanten accenten, een lange rok in regenboogkleuren en geplooide mouwen. De twinkelende tule en doorzichtige bovenlaag met sterren, maken er een betoverende jurk van. Deze Barbieprinses heeft verschillende outfits. Je kan kiezen uit 2 diademen en twee kettingen en er is een staf met een schitterende ster. Met de borstel kan je de mooie haren met roze lokken van Barbie kammen en zo krijgt ze een fantastisch kapsel.

Voordelen:

Verschillende accessoires

Met een grote haarborstel

Fantastische baljurk

Nummer 5

Wie heeft Barbie bedacht en hoe oud is Barbie?

Barbie is al best wel oud. Eigenlijk is ze al een oma. In 1959 kwam de allereerste Barbie op de markt, uitgebracht door Mattel als modepop, die ze nu nog steeds maakt. De eerste barbie was Barbie Ponytail. Barbie is dus al 63 jaar oud.

De dochter van Mattel oprichtster en bedenker van Barbie Ruth Handler is Barbara. Zij speelde graag met papieren aankleedpoppen. Het leek Ruth een goed idee als daar een 3D versie van zou zijn. In 1956 was ze op reis in Zwitserland en vond daar de pop Lilli. Ze kocht de rechten en de rest is geschiedenis. Het zal geen verrassing zijn dat zij de pop Barbie vernoemde naar de dochter.

Vanaf hoe oud een Barbie pop?

Voor kindjes tussen de 1 en de 2 jaar zijn poppen leuk om mee te spelen. Ze worden nieuwsgierig naar de rest van de wereld en willen ook alles naspelen. Dat zijn dan vaak grotere poppen, van andere figuren, meer echt dan speels.

Rond de leeftijd van 4 jaar begint jouw kindje zich anders te ontwikkelen. Dat gaat dan zelfs met grote sprongen. Ze slikken niet zomaar speeltjes af en hebben al een betere motoriek om met de Barbie te spelen.

Waarom en voordelen van een Barbie kopen

Poppen zijn ontzettend goed voor de ontwikkeling van kinderen. Dat geldt ook voor Barbie. Als kinderen de wereld gaan ontdekken, dan kan een pop daar heel erg bij helpen. Door rollenspellen te spelen, de Barbie overal bij zich te hebben als een vertrouwd vriendinnetje en om de wereld makkelijker te leren begrijpen.

Het draagt bij aan de empathische ontwikkeling en ondersteunt de sociale en communicatieve ontwikkeling. Spelen met Barbie is niet alleen ontzettend leuk, maar onbewust stimuleert het kinderen op verschillende manieren. Barbie dan ook vaak de favoriete pop van menig kind.

Je kan een thema kiezen of verschillende Barbie en accessoires verzamelen. Het assortiment is uitgebreid en je vindt altijd wel een set die bij jouw kindje en jouw budget past. Jouw kindje kan dan samen met Barbie dromen en allemaal avonturen beleven.

Samen met Barbie beleven kinderen alledaagse en bijzondere gebeurtenissen, en samen kunnen ze die ervaringen naspelen, herbeleven en zo beter begrijpen en makkelijker een plekje geven. Barbie is zo al heel snel een goede vriendin, wat ook weer goed is voor het zelfvertrouwen van jouw kindje.

Een Barbie kopen? Houd hier rekening mee

Er zijn heel veel soorten Barbie's te koop. En het kan dan ook lastig zijn om te kiezen. Jouw kindje heeft vast al bepaalde voorkeuren of thema's die aanspreken. Je vindt dan altijd wel een Barbie die daarbij past.

Er zijn niet alleen veel Barbie popjes te krijgen, maar ook een heleboel ander Barbie speelgoed. Je kan dat allemaal met elkaar combineren en er zijn ook bepaalde series te krijgen. Door op voorhand al te kijken naar de mogelijkheden, maak je het kiezen ook een stuk makkelijker.

Barbie is ontzettend populair. Er wordt wel eens gesteld dat Barbie het meest verkochte speelgoed ter wereld is. Je kan dan niet anders dan verwachten dat er ook namaakbarbies op de markt komen. Die zijn vaak goedkoper, maar toch echt niet helemaal hetzelfde.

De kwaliteit is meestal ook minder, en daardoor gaan ze niet alleen veel korter mee, maar het kan ook nog van onveilige materialen gemaakt zijn. Of de onderdelen zijn te klein voor jongere kindjes. Het is dus altijd aan te raden om erop te letten dat de artikelen die je kiest ook echt uit het Barbie assortiment komen.

In de Top 10 en de Top 5 Mooiste Barbies van 2022 vind je de beste keuze. Ieder kind zal blij zijn met een van deze sets. Ze zullen er uren speelplezier mee beleven en zonder dat ze het door hebben, draagt het ook nog bij aan hun ontwikkeling.

Ken

Bekijk ook