Hoverboard: Vind hier de beste Hoverboards van 2024!

Wie wil er nou geen hoverboard? Dit stoere transportmiddel is niet alleen geweldig voor kinderen, maar ook volwassenen kunnen zich er op een geweldige manier mee verplaatsen er trucjes mee leren.

Op een hoverboard leert jouw kind vooral een hele goede balans ontwikkelen op een superleuke manier. Een hoverboard bestaat eigenlijk uit een plank, twee wielen en een motor. Je stuurt door je gewicht te verplaatsen en met je voeten en tenen. Je kan ermee vooruit, achteruit en ronddraaien. Het idee is natuurlijk gebaseerd op het skateboard van Back to the future en heeft daarom ook de naam hoverboard. Voor kinderen bijna magisch, en altijd super stoer.

Wil je meer weten over hoverbaords? Of weten wat de beste hoverboards op de markt zijn? Lees dan snel verder!

De best verkochte hoverboards van dit moment

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

De Denver Hoverboard DBO6550 is een perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om zich te verplaatsen.

 • Maximale snelheid
 • Bereik
 • Batterijduur

2e beste keuze

De Ampes Hoverboard Hiphop is een prachtig ontworpen hoverboard dat een ongelooflijke rijervaring biedt.

 • Maximale snelheid
 • Bereik
 • Batterijduur

3e beste keuze

De VOLTANA Hoverboard in het wit is een hoogwaardig hoverboard met talloze functies en voordelen.

 • Maximale snelheid
 • Bereik
 • Batterijduur

Op deze pagina:

Onze top 5 hoverboards

Nog geen keuze kunnen maken? Of wil je nog meer informatie over specifieke producten? Geen probleem! We hebben voor 5 verschillende hoverboards iets meer research gedaan. Voor elk van deze producten een duidelijke beschrijving gemaakt met uiteraard de positieve punten. We hopen dat dit helpt met het maken van de juiste keuze.

#1
Denver Hoverboard 12 km/u - Oxboard met 15km actieradius - Belastbaar tot 120kg - 6.5 inch wielformaat - Samsung batterij - DBO6550 - Wit

De Denver Hoverboard DBO6550 is een perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een gemakkelijke en leuke manier om zich te verplaatsen. Met een topsnelheid van 12 km/u, kunt u snel van punt A naar punt B komen. Het hoverboard heeft een indrukwekkende actieradius van 15 km, wat betekent dat u een lange afstand kunt afleggen zonder tussendoor op te laden.

Het hoverboard heeft een maximaal gewichtslimiet van 120 kg, waardoor het geschikt is voor de meeste mensen. De 6,5 inch wielen zorgen voor een soepele en stabiele rit, zelfs op oneffen terrein. De Samsung-batterij biedt betrouwbare prestaties en langdurig gebruik.

De Denver Hoverboard DBO6550 heeft een stijlvol en strak ontwerp in de kleur wit, wat betekent dat het er geweldig uitziet terwijl u ermee rijdt. Het hoverboard heeft ook LED-lampjes die zorgen voor zichtbaarheid en veiligheid tijdens het rijden in het donker.

Kortom, de Denver Hoverboard DBO6550 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar, leuk en stijlvol hoverboard dat geschikt is voor dagelijks gebruik.

 • Maximale snelheid
 • Bereik
 • Batterijduur
Beste prijs op BOL.com

#2
Ampes Hoverboard Hiphop - Oxboard - 10 km/h - Bluetooth Speaker - UL2272 Gecertificeerd - LED Verlichting - Anti lek banden - Afstandsbediening

De Ampes Hoverboard Hiphop is een prachtig ontworpen hoverboard dat een ongelooflijke rijervaring biedt. Met een maximale snelheid van 10 km/h kunt u genieten van een soepele en veilige rit, terwijl u comfortabel en gemakkelijk overal naartoe kunt reizen.

Dit hoverboard is voorzien van een Bluetooth speaker, waardoor u uw favoriete muziek kunt afspelen terwijl u rijdt. Bovendien is de Ampes Hoverboard Hiphop UL2272 gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en u gemoedsrust biedt terwijl u rijdt.

Het hoverboard is uitgerust met LED-verlichting voor extra zichtbaarheid en veiligheid tijdens het rijden in het donker. De anti-lek banden zorgen voor een veilige en stabiele rit, zelfs op ruw terrein. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u het hoverboard gemakkelijk besturen en bedienen.

Kortom, de Ampes Hoverboard Hiphop is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilig, betrouwbaar en stijlvol hoverboard met een geweldige rijervaring. Met de Bluetooth speaker, LED-verlichting en anti-lek banden, is dit hoverboard perfect voor dagelijks gebruik.

 • Maximale snelheid
 • Bereik
 • Batterijduur
Beste prijs op BOL.com

#3
VOLTANA Hoverboard WIT, BLUETOOTH, TAOTAO, SAMSUNG, 700Watt, DRAAGTAS Led verlichting, Afstandsbediening, Aluminium Design velgen, Rubberen bumpers

De VOLTANA Hoverboard in het wit is een hoogwaardig hoverboard met talloze functies en voordelen. Dit hoverboard heeft een krachtige 700Watt motor en een Samsung-batterij die betrouwbare prestaties biedt, waardoor u met gemak op topsnelheid kunt rijden.

De VOLTANA Hoverboard is voorzien van Bluetooth-connectiviteit, waardoor u verbinding kunt maken met uw smartphone of tablet en uw favoriete muziek kunt afspelen via de ingebouwde luidsprekers. Met de meegeleverde draagtas kunt u het hoverboard gemakkelijk meenemen en opbergen wanneer u onderweg bent.

Het hoverboard heeft stijlvolle aluminium design velgen en rubberen bumpers die beschermen tegen schade en krassen. De LED-verlichting zorgt voor extra zichtbaarheid en veiligheid tijdens het rijden in het donker. De meegeleverde afstandsbediening maakt het gemakkelijk om het hoverboard te besturen en bedienen.

Kortom, de VOLTANA Hoverboard is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig hoverboard met talloze functies en voordelen. Met Bluetooth-connectiviteit, een krachtige motor en een duurzame constructie, is dit hoverboard perfect voor dagelijks gebruik.

 • Maximale snelheid
 • Bereik
 • Batterijduur
Beste prijs op BOL.com

#4
I-CIGO - Hoverboard 6,5inch - UL 2272 hoogste niveau veiligheidskeuringscertificaat - Flits wielen - bluetooth speaker-Roze

De I-CIGO Hoverboard is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilig, leuk en stijlvol hoverboard. Dit hoverboard is voorzien van een 6,5 inch wielmaat en heeft het hoogste niveau veiligheidskeuringscertificaat UL 2272, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en u gemoedsrust biedt terwijl u rijdt.

Het hoverboard heeft flitsende wielen die zorgen voor een opvallende en unieke uitstraling. Met de ingebouwde Bluetooth speaker kunt u genieten van uw favoriete muziek tijdens het rijden. De I-CIGO Hoverboard heeft een stijlvolle roze kleur, wat betekent dat het er geweldig uitziet terwijl u ermee rijdt.

Dit hoverboard heeft een duurzame constructie en biedt een soepele en veilige rijervaring. Met een gewichtslimiet van 120 kg, is de I-CIGO Hoverboard geschikt voor de meeste mensen. Kortom, de I-CIGO Hoverboard is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilig, leuk en stijlvol hoverboard voor dagelijks gebruik. Met de flitsende wielen en Bluetooth speaker is dit hoverboard perfect voor mensen die willen opvallen.

 • Maximale snelheid
 • Bereik
 • Batterijduur
Beste prijs op BOL.com

#5
The Scootershop Hoverboard ZWART, 36V SAMSUNG, TAOTAO, 1 jaar garantie

The Scootershop Hoverboard is een stijlvol en betrouwbaar hoverboard dat geschikt is voor dagelijks gebruik. Dit hoverboard is uitgevoerd in een elegante zwarte kleur en heeft een krachtige 36V Samsung-batterij, waardoor u met gemak op topsnelheid kunt rijden.

Het hoverboard is voorzien van TaoTao-technologie, waardoor het gemakkelijk te besturen en te manoeuvreren is. Het is perfect voor zowel beginners als ervaren gebruikers. The Scootershop Hoverboard is ook voorzien van een jaar garantie, waardoor u gemoedsrust heeft en zekerheid dat u een kwalitatief hoogwaardig product heeft gekocht.

Dit hoverboard heeft een duurzame constructie en biedt een soepele en veilige rijervaring. Met een gewichtslimiet van 120 kg is het geschikt voor de meeste mensen. Het is een geweldige manier om snel en gemakkelijk van de ene naar de andere plaats te reizen en te genieten van een leuke en unieke rijervaring.

Kortom, The Scootershop Hoverboard is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar, leuk en stijlvol hoverboard voor dagelijks gebruik. Met de krachtige 36V Samsung-batterij en TaoTao-technologie, biedt dit hoverboard een geweldige rijervaring. Met een jaar garantie heeft u de zekerheid dat u een kwalitatief hoogwaardig product heeft gekocht.

 • Maximale snelheid
 • Bereik
 • Batterijduur
Beste prijs op BOL.com

Wil jij jouw hoverboard nog handiger en stoerder maken? Dan is een hoverkart de gadget die jij zoekt. Je kan hiermee jouw hoverboard veranderen in een kart. Je hebt dan een zitje met 2 hendels aan de zijkanten. Hiermee kan je gas geven of remmen. Het is  makkelijk te monteren en je kan meteen overal naartoe cruisen. Dat is niet alles. Je kan ook allerhande trucjes met een hoverkart uithalen. Die moet je wel goed oefenen natuurlijk. Voor kinderen is dit een geweldige gadget waarmee ze nog meer mogelijkheden hebben en die een hoverboard no stoerder maken.

De hoverboard is sinds 2015 op de markt en is eigenlijk een Segway zonder stang. Het is een eenpersoons transportmiddel en wordt aangedreven door elektromotoren. Het bestaat uit 2, vaak plastic, planken met wieltjes aan de zijkanten en een ingebouwde accu. Je bestuurt een hoverboard met je gewicht en je voeten. Door je lichaam een bepaalde kant op te verplaatsen, gaat de hoverboard die richting uit.

Hoe werkt het?

Een hoverboard bestaat onder meer uit een accu, infrarood sensors, een printplaat, wielen en plastic planken. De sensoren registreren hoe ver jij een bepaalde kant op of naar voren leunt. De snelheid wordt bepaald door jouw houding. Leun je ver naar voren, dan ga je ook sneller. Hierom moet je dus ook altijd naar achteren afstappen. Je neemt bochten door je gewicht meer een kant op te leunen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een hoverboard?

Het belangrijkste onderdeel van een hoverboard is het moederbordsysteem. De beste maker van de originele hoverboard moederbordsystemen is Taotao. Deze herken je aan de groene kleur. Dit systeem bestaat ui een moederbord en de twee sensoren die links en rechts onder het rubberen drukpad zitten waar jij met je voeten op staat. Hiermee wordt de hoverboard bestuurd. Er zijn natuurlijk ook namaak moederbordsystemen en zelfs hoverboards zonder moederbordsysteem. Deze zijn niet aan te raden.

Daarnaast dien je ook nog te letten op de motor en de batterij, de banden of de pendaal kwaliteit en de afstand die je kan afleggen. Deze zaken bepalen mede hoeveel en hoe lang jij achter elkaar met jouw hoverboard kan rijden.

Motor / batterij

Er zijn hoverboards met 10 cellen Lithium-ion accus en er zijn er met 20 cellen. Dit bepaalt vooral hoe snel je jouw hoverboard weer moet opladen. Er zijn verschillende merken lithium-ion accu's. Het is wel belangrijk om een goede kwaliteit batterij te hebben. Dit is een groot deel van het plezier wat je er aan gaat hebben. Hoe meer cellen, hoe langer je achter elkaar kan rijden en het merk bepaalt toch wel de levensduur van de batterij. De accu's  van Samsung en LG komen als best geteste uit de onderzoeken.

Band / pendaal kwaliteit

Je wilt natuurlijk anti-slip rubberen banden hebben. Dat ligt fijner op de weg en is ook veel veiliger. Maar je wilt ook krijgen naar hoeveel watt er per wiel verbruikt wordt. Er zijn wielen met 350 watt per wiel en uitvoeringen met 250 watt per wiel. Hoe hoger het aantal watt, des te meer kracht en dus kan je er bijvoorbeeld ook makkelijker heuvels mee op.

Afstand

De afstand die een hoverboard kan afleggen is afhankelijk van meerdere factoren. Er zijn hoverboards die tot wel 20 kilometer af kunnen leggen, er zijn fabrikanten die het hebben over ongeveer 10 kilometer. Je dient echt bij de hoverboard van jouw keuze kijken wat de producent daarover zegt. Dat gezegd, er zijn een aantal factoren die de afstand bepalen die niks met de hoverboard te maken hebben. Denk dan aan het gewicht van de gebruiker, de wind, of je een helling op of af gaat, de ondergrond en de temperatuur. Er zijn hoverboards waarbij je de batterij kan wisselen, dan kan je natuurlijk verder reizen. Neem je dan ook nog een powerbank mee om de extra batterij op te laten, dan kan je nog verder rijden.

Onze favoriet

De Denver Hoverboard DBO6550 is een perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om zich te verplaatsen.

Beste prijs op BOL.com