Lego sets

Lego sets

De leukste sets van LEGO wat elk kind MOET hebben

Iedereen houdt van Lego. Het is niet leeftijdsgebonden, het is voor jongens en meisjes, je kan er samen of alleen mee spelen. Lego en ook Lego Duplo zijn gewoon ontzettend populair. Het is een verantwoord cadeau en je weet zeker dat iemand er uren speelplezier aan beleeft.

Er zijn Lego sets in allerhande thema's te krijgen. Het maakt niet uit waar jouw kleintje fan van is, er is vast Lego van te krijgen. Het speelgoed is er in allerhande uitvoeringen en er is voor iedere voorkeur en elk budget een Lego set te vinden.

De best verkochte lego sets van dit moment

Er zijn zoveel Lego sets te krijgen, dat het heel erg lastig kan zijn om te kiezen. Zeker als het een cadeautje betreft. Deze Top 10 van Gaafste Lego Sets helpt jou om die keuze wat eenvoudiger te maken. Ieder kind, en veel volwassenen, zullen blij zijn met een van deze Lego sets en jij komt altijd met een goed cadeautje aanzetten.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze top 5

Wil jij de gaafste Lego set zo kiezen? Dan zit je hier goed. Je ziet meteen wat de voordelen zijn en wat de Lego set zo geweldig maakt. Je kan in een klik doorgaan met bestellen en je hoeft er maar 5 verschillende sets voor te bekijken.

Er zit voor iedere smaak en elk budget een Lego set in de Top 5 van de Gaafste Lego Sets van 2022.

Lego Classic Creatieve Medium Opbergdoos 10696

Voor je een eigen Lego wereld bouwt of om jouw bestaande Lego wereld uit te breiden, heb je een goede basis of degelijke aanvulling nodig op de andere Lego sets. Dat is precies wat je met deze Lego Classic set krijgt. Er zitten maar liefst 35 verschillende kleuren Lego stenen in deze set. Naast de bouwstenen zitten er ook nog 18 banden en 18 velgen, een groene bouwplaat van 8 cm bij 16 cm, een raam met een kozijn en 3 sets ogen als extra's bij deze Lego set. Jouw kindje kan de creativiteit dus alle kanten op laten gaan. De opbergdoos is stevig en ideaal om de Lego in op te ruimen en te bewaren.

Voordelen:

35 verschillende kleuren

Inclusief verschillende accessoires

In stevige opbergdoos

De Gaafste Lego Set!

Lego Classic Creatieve Stenen 10692

Deze Lego set komt in een super leuke Legosteen opbergdoos. Er zitten 29 verschillende kleuren stenen in de set. De extra accessoires zijn onder meer propellers, ramen, ogen, deuren, wielen en assen. Je kan er dus werkelijk alles mee bouwen. Er zitten meer dan 220 onderdelen in de Lego set en er zit ook een stenenwipper bij. Alles kan makkelijk opgeruimd en bewaard worden in de schattige legosteenbewaardoos. Die je ook makkelijk met je mee kan nemen.

Voordelen:

Leuke Legosteen bewaardoos

Meer dan 220 onderdelen

29 kleuren stenen en extra accessoires

Ook heel gaaf!

Lego Duplo Opbergdoos 10913

Deze Lego Duplo opbergdoos zit boordevol verrassingen. Stenen met cijfers erop, een auto met bewegende wielen, een dak en een raam, bloemen en brood, mensfiguren en stenen in vrolijke kleuren. Er zitten 65 gekleurde Lego Duplo stenen in de handige opbergdoos. Het is al geschikt voor kindjes vanaf 1,5 jaar, die meteen educatief speelgoed krijgen, wat de algehele ontwikkeling ondersteunt en veel speelplezier garandeert.

Voordelen:

Inclusief een auto met draaiende wielen. Extra accessoires

Stenen met cijfers

Onze 3de keus!

Complete Set Bouwplaten voor Lego 4 stuks

Deze set bouwplaten is geschikt voor al het Lego speelgoed en helpt jouw kleintje om de Lego creaties nog makkelijker en steviger te bouwen. De bouwplaten hebben 32 bij 32 noppen en zijn 25 cm bij 25 cm. Er zijn 4 bouwplaten in verschillende kleuren. Groen, grijs, blauw en zand. Je kan er dus alles op bouwen. Het kan gras zijn of het strand, maar ook de zee of een bouwplatform. Jouw kindje kan de creativiteit helemaal de vrije loop laten.

Voordelen:

4 verschillende kleuren bouwplaten

Passen bij alle Lego

32 bij 32 noppen / 25 bij 25 cm

Nummer 4

Voetbalveld en basketbalveld set voor Lego

Deze set bestaat uit 4 platen en geven de mogelijkheid om een voetbalveld en een basketbalveld te maken. Je kan de platen samen of los gebruiken. Ze zijn geschikt voor alle Lego stenen en kunnen toegevoegd worden aan andere Lego sets. De achterkant van de platen zijn glad en kunnen dus goed als basis gebruikt worden. Je kan deze platen ook combineren met andere bouwsteen merken. De platen hebben elk 32 bij 32 noppen.

Voordelen:

Voetbalveld en basketbalveld

Past bij alle Lego sets en andere bouwsteen merken

Kunnen samen en los gebruikt worden

Nummer 5

Wat zijn Lego Sets ?

 Lego sets zijn Lego pakketten, vaak in een specifiek thema. Denk dan onder meer aan een samenwerking tussen Lego en Disney, waarbij er Lego Disney sets te krijgen zijn, of zoals Lego Ninjago. De Lego Classic sets kan je aanschaffen als basis of als aanvulling op bestaande sets.

In een Lego set zit alles wat jij nodig hebt om iets in een bepaald thema te bouwen. Dat kan een kasteel zijn of een brandweerkazerne, en zo zijn er nog ontelbaar veel soorten en uitvoeringen van verschillende thema's.

Waarom Lego Sets kopen?

Lego is vooral heel erg leuk, maar het ondersteunt ook de algehele ontwikkeling van jouw kindje. Denk dan aan ruimtelijk inzicht, de motoriek, het probleemoplossend denken en natuurlijk de creativiteit.

Kinderen kunnen bestaande thema's nabouwen of hele nieuwe fantasie constructies bedenken. Met Lego sets kan jouw kindje alle kanten op en het staat dan ook garant voor uren speelplezier.

Lego Sets kopen? Houd hier rekening mee

Lego is ontzettend populair en er zijn allerhande sets te krijgen. Let er wel op dat de Lego set van jouw keuze ook bij de leeftijd van jouw kindje past. Je wil natuurlijk wel dat jouw kleintje er veilig mee kan spelen.

Daarnaast zijn er ook een hoop namaak Lego sets te krijgen. Dit zijn niet de bouwstenen van Lego of Lego Duplo. Ze zijn vaak van mindere kwaliteit, maar wat nog vervelender is, je kan ze meestal ook niet met andere bouwstenen sets combineren. Jouw kleintje wordt dan beperkt in de mogelijkheden en dat is zonde van het speelgoed.