Het leukste Paw Patrol speelgoed van 2024

Paw Patrol is al populair sinds het in 2013 van start ging. De van oorsprong Canadese kinderserie wordt ondertussen over de hele wereld bekeken door kinderen. Wie houdt er niet van puppies, die ook nog eens heel dapper en heldhaftig zijn. Ondertussen zijn er zelfs al films van uitgebracht en kinderen vinden het geweldig om zelf ook met Paw Patrol speelgoed nieuwe avonturen te bedenken en allerhande spannende momenten te beleven, en om deel uit te maken van deze heldengroep. Paw Patrol speelgoed is dan ook heel erg populair en er is van alles te krijgen in dit thema. Hieronder vind je de 7 leukste Paw Patrol speelgoed artikelen, waarmee jij jouw kleintje kan verrassen.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

Ga op een missie met de PAW Patrol Tracker Jeep. 

 • Functies
 • Materiaal
 • Thema

2e beste keuze

Ga op een missie met de PAW Patrol Marshall Brandweerauto. 

 • Functies
 • Materiaal
 • Thema

3e beste keuze

Met deze set kunnen kinderen de wereld van Paw Patrol beleven en ontdekken.

 • Functies
 • Materiaal
 • Thema

Op deze pagina:

Onze top 5

#1
PAW Patrol - Tracker - Jeep

Met dit junglevoertuig gaat Tracker op missie en jouw kleintje kan samen met hem op zoek gaan naar anderen die gered dienen te worden. Er kan los met Tracker gespeeld worden, maar als het tijd is voor actie, dan zet je hem gewoon achter het stuur, zodat hij in zijn jungletruck snel op locatie is. Zowel de jungletruck als Tracker zelf lijken precies op de figuren uit de serie en het is voor jouw kleintje dan ook net alsof hij echt samen op reddingsmissie gaat. De afmeting is 12 centimeter bij 8 centimeter bij 8 centimeter en dit speeltje kan dan ook heel makkelijk meegenomen worden onderweg. Kindjes vanaf 3 jaar kunnen met dit Paw Patrol speelgoed spelen.

 • Functies
 • Materiaal
 • Thema
Beste prijs op BOL.com

#2
PAW Patrol - Marshall - Brandweerauto

Marshall de brandweerhond rijdt in zijn stoere brandweerwagen rond om brandjes te blussen en andere vriendjes te redden. De ladder kan bewegen, zodat je deze tijdens het rijden plat kan leggen en wanneer de ladder nodig is omhoog kan zetten. Marshall en zijn brandweerwagen zijn erg realistisch en zien er net zo uit als in de tekenfilm. Jouw kindje kan Marshall ook uit de brandweerwagen halen en zo met hem spelen. De afmeting is 20 centimeter bij 10 centimeter bij 9 centimeter en je kan Marshall en zijn brandweerwagen dus ook heel makkelijk met je meenemen voor onderweg.

 • Functies
 • Materiaal
 • Thema
Beste prijs op BOL.com

#3
Tactic - PAW Patrol Vloerpuzzel

Met deze super grote vloerpuzzel van Paw Patrol zal jouw kleintje heel veel speelplezier beleven. Op de afbeelding staan maar liefst 9 van de Paw Patrol karakters. Ze zijn erg herkenbaar, waardoor het makkelijker voor jouw kleintje is om de puzzel te maken. Er zijn 35 puzzelstukken en deze zijn van een stevige en degelijke kwaliteit, waardoor jouw kindje keer op keer de puzzel kan maken en weer uit elkaar kan halen. De afmeting van de puzzel is 40 centimeter bij 60 centimeter en is dankzij de grote puzzelstukken geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

 • Functies
 • Materiaal
 • Thema
Beste prijs op BOL.com

#4
Carrera First PAW Patrol On the Track

Met deze stoere racebaan van Paw Patrol kan jouw kindje racen met Chase en Marshall. De auto's zijn verbonden met sleepcontacten en jouw kleintje hoeft alleen maar gas te geven, of het gas los te laten. Dit laatste is wel aan te raden in de bochten, dan schieten de auto's niet zo snel van de baan en leren ze meer controle te krijgen over de race. De sleepcontacten slijten, maar zijn ook bij te bestellen. De baan is 2,4 meter lang en bestaat uit 2 baandelen. De racebaan werkt op 4 batterijen 4C. Deze spannende racebaan van Paw Patrol is geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

 • Functies
 • Materiaal
 • Thema
Beste prijs op BOL.com

#5
Multiprint Schrijfset Koffer Paw Patrol

Deze stoere koffer met kleurspullen kan je nog mooier maken met de bijgeleverde puzzelstickers. Er zitten maar liefst 18 onderdelen in de koffer en jouw kleintje zal zich onderweg dus nooit vervelen. Er zijn 5 houten stempels gemaakt van verantwoord hout, 1 stempelkussen, 10 kleurpotloden, 64 stickers en 1 kleurboekje. Alle inkt is veilig voor kindjes om mee te spelen, dus ze kunnen lekker vies worden en hoeven niet uit te kijken. Het kleurboekje zit vol met afbeeldingen van Paw Patrol figuren. De koffer is 23 centimeter bij 11 centimeter bij 19 centimeter, dus ideaal voor onderweg. De koffer is geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

 • Functies
 • Materiaal
 • Thema
Beste prijs op BOL.com

Wat is Paw Patrol?

Paw Patrol is een kinderserie uit Canada dat voor het eerst werd uitgezonden op het bekende kinderkanaal Nickelodeon. Het is een serie waarin je de heldhaftige avonturen van een reddingsteam bestaande uit 8 pups meebeleeft. De pups worden begeleid door de jongen Ryder. Er zijn natuurlijk nog veel meer personages, die ook allemaal een reddende rol hebben. Deze kinderserie is niet alleen heel erg schattig, maar ook nog eens spannend voor kleine kindjes. Kinderen zijn dol op Paw Patrol, want ze kunnen zich helemaal inleven in de avonturen. Daarom is speelgoed van Paw Patrol ook zo leuk. Dan kunnen ze hun eigen avonturen beleven en hun fantasie helemaal de vrije loop laten gaan.

Waarom Paw Patrol speelgoed kopen?

Rollenspellen spelen, zeker met poppen of andere figuren, is ontzettend goed voor de ontwikkeling van kinderen. Ze kunnen niet alleen hun fantasie en creativiteit ermee de vrije loop laten gaan, maar ze kunnen ook situaties naspelen die ze zelf meegemaakt hebben. Paw Patrol maakt dat allemaal nog wat spannender, doordat de actiefiguurtjes heel dapper zijn. Kinderen leren zo ook probleemoplossend te denken en het is ook nog eens goed voor de communicatieve en sociale vaardigheden, want het is natuurlijk het leukste om samen met vriendjes met Paw Patrol speelgoed te spelen.

Paw Patrol speelgoed kopen? Houd hier rekening mee

Wanneer je Paw Patrol speelgoed koopt, dan wil je vooral dat het veilig is en bij de leeftijd van jouw kindje past. Als jouw kindje jonger is dan de aangegeven leeftijd, dan kan het eventueel gevaarlijk zijn, bijvoorbeeld omdat er hele kleine onderdelen bij zitten of dan kan het te moeilijk zijn, waardoor het gaat frustreren. Maar als het speelgoed voor kinderen jonger dan jouw kindje is, dan kan jouw kindje er snel op uitgekeken raken en niet meer met het speelgoed spelen. Verder is het ook wel prettig als het officieel Paw Patrol speelgoed is. Dan weet je ook zeker dat het goed zit met de kwaliteit.

Onze favoriet

Ga op een missie met de PAW Patrol Tracker Jeep. 

Beste prijs op BOL.com