Playmobil Princess: Vind hier de leukste princessen playmobil sets van 2024

Ieder meisje, en ook sommige jongens, vinden prinsessen natuurlijk geweldig. De Playmobil Princess serie is voor deze kindjes als een droom die uitkomt, want ze kunnen hiermee allemaal fantastische avonturen verzinnen en hun creativiteit helemaal vrij laten.

Een mooi prinsessen kasteel, een koets, elfjes, een paard en ridders. Het past er allemaal bij. Playmobil Princess heeft dan ook heel veel mogelijkheden. Voor de interesses van ieder kindje, en voor het budget van ouders.

Dit zijn de beste verkochte pricessen playmobil sets

Er is behoorlijk wat prinsessen speelgoed van Playmobil te krijgen. Het leuke is toch wel dat je de verschillende Playmobil Princess sets met elkaar kan combineren. Je kan dus een Playmobil Princess set kiezen en deze later uitbreiden. Natuurlijk kan je alle Playmobil speelgoed met elkaar combineren.

In de 5 Leukste Playmobil Princessen van 2024 krijg je een goede indruk van wat er allemaal te krijgen is en kan je ook al bedenken hoe je dat gaat combineren.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

De PLAYMOBIL Princess Paardrijlessen - 70450 is een prachtige speelset voor jonge meisjes die van paarden en prinsessen houden.

 • Thema
 • Leeftijdscategorie
 • Aantal onderdelen

2e beste keuze

De PLAYMOBIL Princess Romantische Paardenkoets - 70449 is een speelset voor jonge meisjes die van prinsessen en paarden houden.

 • Thema
 • Leeftijdscategorie
 • Aantal onderdelen

3e beste keuze

De PLAYMOBIL Princess Kleedkamer - 70454 is een speelset die perfect is voor jonge meisjes die graag hun prinsessen willen aankleden.

 • Thema
 • Leeftijdscategorie
 • Aantal onderdelen

Op deze pagina:

Onze top 5 leukste playmobil princessen van 2024!

Vind je het nog steeds lastig om te kiezen? Kan dan bij deze Top 5 Leukste Playmobil Princessen. Je ziet meteen wat je kan verwachten, ziet welke voordelen er zijn en je kan meteen bestellen, zonder nog verder te moeten zoeken.

Er zit altijd een set bij die perfect past bij jou, jouw kleintje en jouw budget. Je wil natuurlijk dat jouw kindje uren speelplezier heeft van de Playmobil set en als jouw kleintje dol is op prinsessen, dan zal dat met deze Top 5 zeker lukken.

#1
PLAYMOBIL Princess Paardrijlessen - 70450

De PLAYMOBIL Princess Paardrijlessen - 70450 is een prachtige speelset voor jonge meisjes die van paarden en prinsessen houden. De set bevat een elegante paardenstal met twee stallen en diverse accessoires, zoals hooibalen, voederbakken, borstels en een zadelkast.

De set wordt geleverd met twee prachtige prinsessen, een jong paardje en een ervaren rij-instructeur. Kinderen kunnen de prinsessen helpen bij het verzorgen van de paarden, ze voeren en borstelen, en ze kunnen de paarden dresseren en berijden op het terrein naast de stal.

Met de PLAYMOBIL Princess Paardrijlessen - 70450 kunnen kinderen hun creativiteit en verbeeldingskracht ontwikkelen terwijl ze hun rollenspelvaardigheden verbeteren. Ze kunnen ook hun kennis van paardenverzorging en dressuur verbeteren, terwijl ze genieten van de speelse interactie tussen de prinsessen en de paarden.

Kortom, als je op zoek bent naar een mooie en educatieve speelervaring voor jonge meisjes, dan is de PLAYMOBIL Princess Paardrijlessen - 70450 een geweldige keuze. Met zijn elegante ontwerp, realistische accessoires en onbeperkte speelmogelijkheden, biedt deze set urenlang speelplezier en leerzame ervaringen voor kinderen.

 • Thema
 • Leeftijdscategorie
 • Aantal onderdelen
Beste prijs op BOL.com

#2
PLAYMOBIL Princess Romantische Paardenkoets - 70449

De PLAYMOBIL Princess Romantische Paardenkoets - 70449 is een prachtige speelset voor jonge meisjes die van prinsessen en paarden houden. De set bevat een romantische paardenkoets met een mooi versierde kap en een elegant paard dat de koets voorttrekt. Er zijn ook twee Playmobil prinsessen inbegrepen, elk gekleed in prachtige, glinsterende prinsessenjurken.

Kinderen kunnen hun creativiteit en verbeeldingskracht gebruiken om hun eigen prinsessensprookjes te bedenken en te spelen met de PLAYMOBIL Princess Romantische Paardenkoets - 70449. Ze kunnen de prinsessen helpen bij het in- en uitstappen van de koets, het rijden door het landschap en het genieten van het uitzicht vanuit de koets.

De set biedt niet alleen eindeloos speelplezier, maar stimuleert ook de fijne motoriek, de oog-hand coördinatie en de verbeeldingskracht van kinderen. Het spelen met deze set verbetert ook de sociale en communicatieve vaardigheden van kinderen terwijl ze samen met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen.

Kortom, als je op zoek bent naar een mooie, veilige en leerzame speelervaring voor jonge meisjes, dan is de PLAYMOBIL Princess Romantische Paardenkoets - 70449 een geweldige keuze. Met zijn elegante ontwerp, realistische accessoires en onbeperkte speelmogelijkheden, biedt deze set urenlang speelplezier en creativiteit voor kinderen.

 • Thema
 • Leeftijdscategorie
 • Aantal onderdelen
Beste prijs op BOL.com

#3
PLAYMOBIL Princess Kleedkamer - 70454

De PLAYMOBIL Princess Kleedkamer - 70454 is een speelset die perfect is voor jonge meisjes die graag hun prinsessen willen aankleden. De set bevat een prachtige kleedkamer met een kledingrek, een spiegel, een kaptafel, een stoel en een kast. Daarnaast zijn er twee Playmobil prinsessen inbegrepen, elk met hun eigen unieke prinsessenjurk.

Kinderen kunnen hun creativiteit en verbeeldingskracht gebruiken om hun eigen prinsessenoutfits te bedenken en te maken. Ze kunnen de prinsessen helpen bij het uitzoeken van hun kleding, het aankleden en zich klaarmaken voor speciale evenementen en koninklijke balavonden.

De set stimuleert de fijne motoriek, de oog-hand coördinatie en de verbeeldingskracht van kinderen. Het spelen met deze set verbetert ook de sociale en communicatieve vaardigheden van kinderen terwijl ze samen met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen.

Kortom, als je op zoek bent naar een mooie en leerzame speelervaring voor jonge meisjes, dan is de PLAYMOBIL Princess Kleedkamer - 70454 een geweldige keuze. Met zijn elegante ontwerp, realistische accessoires en onbeperkte speelmogelijkheden, biedt deze set urenlang speelplezier en creativiteit voor kinderen.

 • Thema
 • Leeftijdscategorie
 • Aantal onderdelen
Beste prijs op BOL.com

#4
PLAYMOBIL Princess Groot Prinsessenkasteel - 70447

Het PLAYMOBIL Princess Groot Prinsessenkasteel - 70447 is een prachtige speelset voor jonge meisjes die houden van alles wat met prinsessen te maken heeft. Het kasteel heeft twee torens, een elegante poort, een binnenplaats en verschillende kamers. De set bevat ook drie Playmobil prinsessen, elk met hun eigen unieke prinsessenjurk en accessoires.

Kinderen kunnen hun creativiteit en verbeeldingskracht gebruiken om hun eigen prinsessenverhalen te creëren en te spelen met de PLAYMOBIL Princess Groot Prinsessenkasteel - 70447. Ze kunnen de prinsessen helpen bij het inrichten van hun kamers, ze helpen bij het bereiden van hun feesten en koninklijke evenementen, en ze kunnen spannende avonturen beleven in en rondom het kasteel.

De set stimuleert niet alleen de verbeeldingskracht van kinderen, maar ook hun fijne motoriek, oog-hand coördinatie en probleemoplossende vaardigheden. Het spelen met deze set verbetert ook de sociale en communicatieve vaardigheden van kinderen terwijl ze samen met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen.

Kortom, als je op zoek bent naar een mooie, veilige en leerzame speelervaring voor jonge meisjes, dan is het PLAYMOBIL Princess Groot Prinsessenkasteel - 70447 een geweldige keuze. Met zijn elegante ontwerp, realistische accessoires en onbeperkte speelmogelijkheden, biedt deze set urenlang speelplezier en creativiteit voor kinderen.

 • Thema
 • Leeftijdscategorie
 • Aantal onderdelen
Beste prijs op BOL.com

#5
PLAYMOBIL Princess Slaapzaal - 70453

De PLAYMOBIL Princess Slaapzaal - 70453 is een prachtige speelset voor jonge meisjes die van prinsessen en het koninklijk leven houden. De set bevat een mooie slaapzaal met twee bedden, een nachtkastje, een tafel en stoelen, en diverse accessoires zoals kussens, dekens en bloemen.

Er zijn ook twee Playmobil prinsessen inbegrepen, elk gekleed in hun mooie prinsessenpyjama's. Kinderen kunnen de prinsessen helpen bij het klaarmaken voor het slapengaan, ze kunnen de bedden opmaken, en ze kunnen de prinsessen nog wat laten lezen of spelen voordat ze in slaap vallen.

Met de PLAYMOBIL Princess Slaapzaal - 70453 kunnen kinderen hun creativiteit en verbeeldingskracht ontwikkelen terwijl ze hun rollenspelvaardigheden verbeteren. Ze kunnen ook hun kennis van dagelijkse routines en gewoonten verbeteren, terwijl ze genieten van de speelse interactie tussen de prinsessen.

Kortom, als je op zoek bent naar een mooie en educatieve speelervaring voor jonge meisjes, dan is de PLAYMOBIL Princess Slaapzaal - 70453 een geweldige keuze. Met zijn elegante ontwerp, realistische accessoires en onbeperkte speelmogelijkheden, biedt deze set urenlang speelplezier en leerzame ervaringen voor kinderen.

 • Thema
 • Leeftijdscategorie
 • Aantal onderdelen
Beste prijs op BOL.com

Wat is Playmobil Princess?

Playmobil heeft verschillende thema's die kinderen aanspreken en dat kan echt van alles zijn. Spelen op de boerderij, met indianen of op safari. Naar de dierentuin, de ruimtevaart of met een eenhoorn. En natuurlijk ook Playmobil Princess, waar alles draait om prinsessen.

In die serie zitten allemaal sets die passen bij een jonge prinses. Een vrolijk potje croquet spelen, leren paardrijden, omkleden voor een bal, een picknick met de kleine prins. De jonge prinses maakt graag koekjes in de keuken samen met de koningin.

Dit zijn allemaal situaties en omstandigheden die in het dagelijkse leven ook voor kunnen komen, maar ook waar jouw kleintje net zo goed bij weg kan dromen. Dankzij Playmobil Princess is jouw kleintje ook even echt een prinses. Of dat nou met het grote prinsessenkasteel is, of met de geweldige paardenkoets.

Waarom een Playmobil Princess kopen?

Voor kinderen is het ontzettend goed om te spelen met poppetjes. Het is een rustige manier van spelen, waarbij ze hun fantasie helemaal vrij kunnen laten, maar waarbij ook allerhande situaties nagespeeld kunnen worden. Voor kinderen kan dit heel therapeutisch werken.

Bijzondere gebeurtenissen of alledaagse momenten kunnen nagespeeld worden. Hierdoor begrijpt jouw kindje ze sneller, krijgen die ervaringen sneller een plekje en leren ze ook op een andere manier naar die ervaringen kijken. Ze worden er niet alleen creatiever van, maar gaan er ook nog eens probleemoplossend door denken.

Het stimuleert ook de sociale en communicatie vaardigheden. Niet alleen om de situaties die ze na kunnen spelen, maar zeker ook wanneer ze samen met vrienden spelen. Dan moet je overleggen en delen, met bepaalde emoties omgaan, en samen een verhaal van het spel maken.

 Playmobil Princess ondersteunt de algehele ontwikkeling van kinderen, en het is dus niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens educatief.

Playmobil Princess kopen? Houd hier rekening mee

Eigenlijk is al het speelgoed van Playmobil Princess leuk voor kinderen die van prinsesjes houden. Je dient er dan wel op te letten dat het ook echt bij de leeftijd past. Dit staat altijd aangegeven op de doos. Als kinderen jonger dan aangegeven ermee spelen, dan kan het onveilig zijn, bijvoorbeeld omdat er kleine onderdelen bij zitten.

Het moet bij de interesses en de leeftijd passen, maar ook bij het budget, en het is ook wel leuk als het in de kinderkamer past. Let er ook goed op dat je echt de Princess set van Playmobil kiest. Iets wat zo populair is als Playmobil Princess, wordt snel nagemaakt.

Dit nepspeelgoed is meestal niet van een goede kwaliteit en kan zelfs gemaakt worden van onveilige materialen. Jij wil wel dat jouw kindje veilig met het Playmobil speelgoed kan spelen. Je kan de sets dan ook niet altijd combineren, wat weer erg zonde kan zijn.

Onze favoriet

De PLAYMOBIL Princess Paardrijlessen - 70450 is een prachtige speelset voor jonge meisjes die van paarden en prinsessen houden.

Beste prijs op BOL.com