Speelgoed gereedschap: Vind hier het leukste speelgoed gereedschap waar ieder kind dol op is!

Kinderen willen alles nadoen wat papa en mama ook doen. Dat geldt ook voor het klusjes. Ze vinden het geweldig om dan mee te helpen en zijn er het liefste bij ieder klusje bij. Vaak is het echte gereedschap veel te gevaarlijk en hebben ze nog niet de motoriek om ook daadwerkelijk te helpen. Daarnaast is niets stoerder dan, net als papa en mama, eigen gereedschap te hebben. Speelgoed gereedschap is niet voor niets ontzettend populair, bij zowel jongens als meisjes.

Speelgoed gereedschap is vaak houten speelgoed, maar er is ook een behoorlijk assortiment plastic en electrisch gereedschap, zoals bijvoorbeeld een speelgoed boormachine of een werkbank. Jonge kinderen voelen zich groot en verantwoordelijk wanneer ze de kleine klusser zijn die meehelpen. Gereedschap voor kinderen is altijd veilig wanneer jij de aanbevolen leeftijd aanhoudt.

Bouw en constructie is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert de fijne motoriek, de creativiteit en technisch inzicht. Jong gedaan, is oud geleerd, en kinderen die al van jongs af aan met gereedschap omgaan, leren het later sneller echt gebruiken. Ze snappen immers al waar bijvoorbeeld werkbanken voor gebruikt worden.

Ben jij ook op zoek naar kindergereedschap voor jouw kleintje? Hieronder vind je de Top 5 gereedschap voor kinderen.

De best verkochte Speelgoed gereedschap van 2024

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

De Klein Bosch draadloze schroevendraaier is speelgoed voor kinderen die graag willen doen alsof ze echte klusjesmannen en -vrouwen zijn.

 • Veiligheid
 • Functies
 • Duurzaamheid

2e beste keuze

De Bosch Werkbank Junior is een geweldig speelgoed voor kinderen die geïnteresseerd zijn in bouwen en repareren.

 • Veiligheid
 • Functies
 • Duurzaamheid

3e beste keuze

De Klein Mini-boormachine Bosch Groen is een geweldig speelgoed voor kinderen die geïnteresseerd zijn in bouwen en repareren.

 • Veiligheid
 • Functies
 • Duurzaamheid

Op deze pagina:

De 5 beste Speelgoed gereedschap

Nog geen keuze kunnen maken? Of wil je nog meer informatie over specifieke producten? Geen probleem! We hebben voor 5 verschillende speelgoed gereedschap iets meer research gedaan. Voor elk van deze producten een duidelijke beschrijving gemaakt met uiteraard de positieve punten. We hopen dat dit helpt met het maken van de juiste keuze.

#1
Klein - Bosch draadloze schroevendraaier

De Klein Bosch draadloze schroevendraaier is een geweldig speelgoed voor kinderen die graag willen doen alsof ze echte klusjesmannen en -vrouwen zijn. Het is een gedetailleerde replica van een echte Bosch-schroevendraaier en is ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek en hand-oogcoördinatie.

De draadloze schroevendraaier heeft een stevige en duurzame constructie en wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder schroeven en bouten, die kinderen kunnen gebruiken om hun eigen bouwprojecten te creëren. Het heeft ook verschillende geluidseffecten die de verbeelding van kinderen zullen stimuleren en hun speelervaring realistischer zullen maken.

De Klein Bosch draadloze schroevendraaier is gemakkelijk te gebruiken en is ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Het is een geweldig cadeau-idee voor kinderen die geïnteresseerd zijn in bouwen en repareren en zal hen helpen hun eigen vaardigheden en creativiteit te ontwikkelen.

Kortom, de Klein Bosch draadloze schroevendraaier is een geweldig speelgoed voor kinderen die graag willen doen alsof ze echte klusjesmannen en -vrouwen zijn. Met zijn stevige constructie, accessoires en geluidseffecten biedt het kinderen eindeloos speelplezier en helpt het hen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek en hand-oogcoördinatie.

 • Veiligheid
 • Functies
 • Duurzaamheid
Beste prijs op BOL.com

#2
Bosch Werkbank Junior

De Bosch Werkbank Junior is een geweldig speelgoed voor kinderen die geïnteresseerd zijn in bouwen en repareren. Het is een complete werkbankset met verschillende gereedschappen en accessoires die kinderen kunnen gebruiken om hun eigen bouwprojecten te creëren en hun verbeelding de vrije loop te laten.

De werkbank is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een stevige constructie die bestand is tegen regelmatig gebruik. Het bevat verschillende gereedschappen, zoals een hamer, een zaag en een schroevendraaier, evenals verschillende accessoires, zoals schroeven, moeren en bouten.

De Bosch Werkbank Junior is ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en creativiteit. Het is ook een geweldige manier om kinderen te leren over gereedschap en hoe ze veilig kunnen werken met verschillende gereedschappen.

De werkbank is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder en is gemakkelijk te monteren en te onderhouden. Het is een geweldig cadeau-idee voor kinderen die geïnteresseerd zijn in bouwen en repareren en biedt hen eindeloos speelplezier en leermogelijkheden.

Kortom, de Bosch Werkbank Junior is een geweldig speelgoed voor kinderen die graag willen bouwen en repareren. Met zijn stevige constructie, gereedschappen en accessoires biedt het kinderen eindeloos speelplezier en helpt het hen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en creativiteit.

 • Veiligheid
 • Functies
 • Duurzaamheid
Beste prijs op BOL.com

#3
Klein Mini-boormachine Bosch Groen

De Klein Mini-boormachine Bosch Groen is een geweldig speelgoed voor kinderen die geïnteresseerd zijn in bouwen en repareren. Het is een gedetailleerde replica van een echte Bosch-boormachine en is ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek en hand-oogcoördinatie.

De mini-boormachine heeft een stevige en duurzame constructie en wordt geleverd met verschillende accessoires, zoals verschillende boortjes en schroeven, die kinderen kunnen gebruiken om hun eigen bouwprojecten te creëren. Het heeft ook verschillende geluidseffecten die de verbeelding van kinderen zullen stimuleren en hun speelervaring realistischer zullen maken.

De Klein Mini-boormachine Bosch Groen is gemakkelijk te gebruiken en is ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Het is een geweldig cadeau-idee voor kinderen die geïnteresseerd zijn in bouwen en repareren en zal hen helpen hun eigen vaardigheden en creativiteit te ontwikkelen.

Kortom, de Klein Mini-boormachine Bosch Groen is een geweldig speelgoed voor kinderen die graag willen doen alsof ze echte klusjesmannen en -vrouwen zijn. Met zijn stevige constructie, accessoires en geluidseffecten biedt het kinderen eindeloos speelplezier en helpt het hen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek en hand-oogcoördinatie.

 • Veiligheid
 • Functies
 • Duurzaamheid
Beste prijs op BOL.com

#4
Klein - Bosch - Speelgoedgereedschapskoffer

De Klein Bosch Speelgoedgereedschapskoffer is een geweldig speelgoed voor kinderen die geïnteresseerd zijn in bouwen en repareren. Het is een complete gereedschapsset met verschillende gereedschappen en accessoires die kinderen kunnen gebruiken om hun eigen bouwprojecten te creëren en hun verbeelding de vrije loop te laten.

De gereedschapskoffer is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een stevige constructie die bestand is tegen regelmatig gebruik. Het bevat verschillende gereedschappen, zoals een hamer, een zaag, een schroevendraaier en een tang, evenals verschillende accessoires, zoals schroeven, moeren en bouten.

De Klein Bosch Speelgoedgereedschapskoffer is ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en creativiteit. Het is ook een geweldige manier om kinderen te leren over gereedschap en hoe ze veilig kunnen werken met verschillende gereedschappen.

De gereedschapskoffer is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder en is gemakkelijk te openen en te sluiten. Het is een geweldig cadeau-idee voor kinderen die geïnteresseerd zijn in bouwen en repareren en biedt hen eindeloos speelplezier en leermogelijkheden.

Kortom, de Klein Bosch Speelgoedgereedschapskoffer is een geweldig speelgoed voor kinderen die graag willen bouwen en repareren. Met zijn stevige constructie, gereedschappen en accessoires biedt het kinderen eindeloos speelplezier en helpt het hen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en creativiteit.

 • Veiligheid
 • Functies
 • Duurzaamheid
Beste prijs op BOL.com

#5
Little Dutch Gereedschapskist FSC

De Little Dutch Gereedschapskist FSC is een geweldig speelgoed voor kinderen die geïnteresseerd zijn in bouwen en repareren. Het is een complete gereedschapskist met verschillende gereedschappen en accessoires die kinderen kunnen gebruiken om hun eigen bouwprojecten te creëren en hun verbeelding de vrije loop te laten.

De gereedschapskist is gemaakt van duurzaam FSC-gecertificeerd hout en heeft een stevige constructie die bestand is tegen regelmatig gebruik. Het bevat verschillende gereedschappen, zoals een hamer, een zaag, een schroevendraaier en een tang, evenals verschillende accessoires, zoals schroeven, moeren en bouten.

De Little Dutch Gereedschapskist FSC is ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en creativiteit. Het is ook een geweldige manier om kinderen te leren over gereedschap en hoe ze veilig kunnen werken met verschillende gereedschappen.

De gereedschapskist is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder en is gemakkelijk te openen en te sluiten. Het is een geweldig cadeau-idee voor kinderen die geïnteresseerd zijn in bouwen en repareren en biedt hen eindeloos speelplezier en leermogelijkheden.

Kortom, de Little Dutch Gereedschapskist FSC is een geweldig speelgoed voor kinderen die graag willen bouwen en repareren. Met zijn stevige constructie, gereedschappen en accessoires biedt het kinderen eindeloos speelplezier en helpt het hen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en creativiteit. Bovendien is het gemaakt van duurzaam FSC-gecertificeerd hout, waardoor het ook een milieuvriendelijke keuze is.

 • Veiligheid
 • Functies
 • Duurzaamheid
Beste prijs op BOL.com

Wat is speelgoed gereedschap?

Speelgoedgereedschap is nep kindergereedschap waarmee kinderen kunnen spelen dat ze klusjes doen. Er is ontzettend uitgebreid assortiment op de markt. Van een werkbank tot een schroefmachine en van een kist tot een koffer of juist liever een riem. Het kan gemaakt zijn van hout of plastic en soms zit er electrisch gereedschap bij. Denk dan onder meer aan een nep kettingzaag of een nep boormachine.

Of het nou voor oudere kinderen of voor jonge kindjes is, er is altijd wel passend gereedschap te vinden. En ook van allerhande merken. Stanley Jr., Classic World, Kids at Work, Smoby Black, allemaal kindergereedschap die helpen bij de constructie van een klus, zodat ze papa en mama kunnen helpen.

Waarom speelgoedgereedschap kopen voor kinderen?

Kindergereedschap heeft vele voordelen. Technisch gevoel krijgen, met gereedschap om leren gaan, de fijne motoriek stimuleren, de concetratie bevorderen, de creativiteit ontwikkelen en na kunnen doen wat papa en mama doen en mee kunnen helpen. Voor kinderen zijn werkbanken leuk, maar ze hebben net zoveel plezier aan los gereedschap, zoals een boormachine of ander kindergereedschap. Zelf een constructie in elkaar zetten. Daarmee werkt jouw kleintje op een leuke manier aan allerhande vaardigheden.

Gereedschap van speelgoed kopen? Houd hier rekening mee

Er is heel veel kindergereedschap te krijgen, van verschillende merken, diverse materialen en allerhande uitvoeringen en thema's. Het ligt er maar net aan wat bij jouw wensen en de wensen van jouw kindje past. Er zijn wel enkele algemene punten waar je op kan letten.

Speelgoedgereedschap is vaak gemaakt van hout of van plastic. Hout gaat langer mee, maar is vaak ook duurder en voor hele kleine kindjes niet altijd even veilig. Plastic speelgoed gaat makkelijker kapot, maar kan bijvoorbeeld ook elektrische onderdelen bevatten. De materiaalkeuze kan mede afhankelijk zijn van de leeftijd van jouw kindje. Je wil namelijk niet dat er hele kleine onderdelen bijzitten die afgeslikt kunnen worden.

Wil je een mooie kist, kijk je naar werkbanken of wil je een handige riem? Er is vanalles te krijgen en je kan dan criteria hanteren zoals: wil je het met je mee kunnen nemen, hoeveel ruimte heb je, moet je het kunnen opbergen en wat vind jouw kleintje leuk?

Dit geldt ook voor de thema's die er op de markt zijn. Je wil iets kiezen wat jouw kind ook leuk vindt. Als het maar saai is of juist niet realistisch genoeg, dan zal er misschien minder mee gespeeld worden.

Onze favoriet

De Klein Bosch draadloze schroevendraaier is speelgoed voor kinderen die graag willen doen alsof ze echte klusjesmannen en -vrouwen zijn.

Beste prijs op BOL.com