Speelgoed gereedschap

Speelgoed gereedschap

Vind hier het leukste speelgoed gereedschap waar ieder kind dol op is!

Kinderen willen alles nadoen wat papa en mama ook doen. Dat geldt ook voor het klusjes. Ze vinden het geweldig om dan mee te helpen en zijn er het liefste bij ieder klusje bij. Vaak is het echte gereedschap veel te gevaarlijk en hebben ze nog niet de motoriek om ook daadwerkelijk te helpen. Daarnaast is niets stoerder dan, net als papa en mama, eigen gereedschap te hebben. Speelgoed gereedschap is niet voor niets ontzettend populair, bij zowel jongens als meisjes.

Speelgoed gereedschap is vaak houten speelgoed, maar er is ook een behoorlijk assortiment plastic en electrisch gereedschap, zoals bijvoorbeeld een speelgoed boormachine of een werkbank. Jonge kinderen voelen zich groot en verantwoordelijk wanneer ze de kleine klusser zijn die meehelpen. Gereedschap voor kinderen is altijd veilig wanneer jij de aanbevolen leeftijd aanhoudt.

Bouw en constructie is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert de fijne motoriek, de creativiteit en technisch inzicht. Jong gedaan, is oud geleerd, en kinderen die al van jongs af aan met gereedschap omgaan, leren het later sneller echt gebruiken. Ze snappen immers al waar bijvoorbeeld werkbanken voor gebruikt worden.

Ben jij ook op zoek naar kindergereedschap voor jouw kleintje? Hieronder vind je de Top 5 gereedschap voor kinderen.

De best verkochte Speelgoed gereedschap van 2022

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

De 5 beste Speelgoed gereedschap

Nog geen keuze kunnen maken? Of wil je nog meer informatie over specifieke producten? Geen probleem! We hebben voor 5 verschillende speelgoed gereedschap iets meer research gedaan. Voor elk van deze producten een duidelijke beschrijving gemaakt met uiteraard de positieve punten. We hopen dat dit helpt met het maken van de juiste keuze.

Klein - Bosch Mini

Een gereedschapsriem is misschien nog wel stoerder dan een gereedschapskist of een werkbank. Niks mee slepen en al het gereedschap dat je nodig hebt, om te helpen bij het klussen, hangt om je heupen. Een zaagje, een hamer, een tang en een schroevendraaier, maar ook een moersleutel en een electrisch boortje.

Voordelen:

Werkt met klittenband en is dus verstelbaar

Lekker licht maar wel stevig

Voor kinderen vanaf 6 maanden

Nummer 1

Bosch Speelgoed Gereedschapsbox met Accessoires

Dezelfde gereedschapskist van Bosch als papa en mama. Met al het kindergereedschap dat jouw kleintje nodig heeft om te kunnen helpen bij alle klusjes. De accuboormachine draait, maakt geluid en heeft 4 opzetstukken. Er zitten ook nog een zaagje, een hamertje, schroeven, pluggen en verbindingsstukken in de gereedschapset.

Voordelen:

Handig handvat dus makkelijk mee te nemen

Bosch mini gereedschapskist zoals papa en mama ook hebben

Al het gereedschap dat nodig is om te helpen met klussen

Nummer 2

Little Dutch Houten Speelgoed Gereedschapskist

Deze zacht blauwe, houten speelgoed gereedschapskist bevat alles wat de gereedschapset van papa en mama ook heeft. Een hamer, moersleutel, schroevendraaiertje, bouten, schroeven, spijkers, blokjes met gaten, lange verbindingsplaatjes en korte verbindingsplaatjes. Jouw kleine klusser kan met alle klusjes assisteren. De set is geverfd met kindvriendelijke verf op waterbasis.

Voordelen:

Uit te breiden met Little Dutch werkbanken

Degelijk en duurzaam materiaal

Kindveilig gemaakt en verantwoordelijk geproduceerd

Nummer 3

New Classic Toys - Gereedschapsriem

Een vrolijke gereedschapsriem met alle handige tools die jouw kind kan gebruiken om te helpen met klussen. Een nep potlood, liniaal, zaag, hamertje, schroevendraaier, tang, moersleutel, bouten, moeren en houtblokken met gaten.

Voordelen:

Lichtgewicht maar stevig

Verstelbaar

Veel verschillend gereedschap

Nummer 4

Bosch Gereedschapskoffer met Boor

Met deze gereedschapskoffer van Bosch voor kinderen heeft jouw kleine alles bij de hand om jou te helpen met klusjes. Een heuse Bosch accuboormachine, een zaag, een moersleutel, een hamertje, schroeven, moeren en pluggen en verbindingsstukken. Als een echte klusser neemt jouw kleine zijn gereedschapskoffer overal mee naartoe.

Voordelen:

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

Stevig en robuust

De accuboormachine draait

Nummer 5

Wat is speelgoed gereedschap?

Speelgoedgereedschap is nep kindergereedschap waarmee kinderen kunnen spelen dat ze klusjes doen. Er is ontzettend uitgebreid assortiment op de markt. Van een werkbank tot een schroefmachine en van een kist tot een koffer of juist liever een riem. Het kan gemaakt zijn van hout of plastic en soms zit er electrisch gereedschap bij. Denk dan onder meer aan een nep kettingzaag of een nep boormachine.

Of het nou voor oudere kinderen of voor jonge kindjes is, er is altijd wel passend gereedschap te vinden. En ook van allerhande merken. Stanley Jr., Classic World, Kids at Work, Smoby Black, allemaal kindergereedschap die helpen bij de constructie van een klus, zodat ze papa en mama kunnen helpen.

Waarom speelgoedgereedschap kopen voor kinderen?

Kindergereedschap heeft vele voordelen. Technisch gevoel krijgen, met gereedschap om leren gaan, de fijne motoriek stimuleren, de concetratie bevorderen, de creativiteit ontwikkelen en na kunnen doen wat papa en mama doen en mee kunnen helpen. Voor kinderen zijn werkbanken leuk, maar ze hebben net zoveel plezier aan los gereedschap, zoals een boormachine of ander kindergereedschap. Zelf een constructie in elkaar zetten. Daarmee werkt jouw kleintje op een leuke manier aan allerhande vaardigheden.

Gereedschap van speelgoed kopen? Houd hier rekening mee

Er is heel veel kindergereedschap te krijgen, van verschillende merken, diverse materialen en allerhande uitvoeringen en thema's. Het ligt er maar net aan wat bij jouw wensen en de wensen van jouw kindje past. Er zijn wel enkele algemene punten waar je op kan letten.

Speelgoedgereedschap is vaak gemaakt van hout of van plastic. Hout gaat langer mee, maar is vaak ook duurder en voor hele kleine kindjes niet altijd even veilig. Plastic speelgoed gaat makkelijker kapot, maar kan bijvoorbeeld ook elektrische onderdelen bevatten. De materiaalkeuze kan mede afhankelijk zijn van de leeftijd van jouw kindje. Je wil namelijk niet dat er hele kleine onderdelen bijzitten die afgeslikt kunnen worden.

Wil je een mooie kist, kijk je naar werkbanken of wil je een handige riem? Er is vanalles te krijgen en je kan dan criteria hanteren zoals: wil je het met je mee kunnen nemen, hoeveel ruimte heb je, moet je het kunnen opbergen en wat vind jouw kleintje leuk?

Dit geldt ook voor de thema's die er op de markt zijn. Je wil iets kiezen wat jouw kind ook leuk vindt. Als het maar saai is of juist niet realistisch genoeg, dan zal er misschien minder mee gespeeld worden.