Spiderman speelgoed

Spiderman speelgoed

Vind hier het leukste spiderman speelgoed voor elke leeftijd

Wie kent Spiderman niet, en wie vindt het niet leuk om met Spiderman speelgoed te spelen. Zelfs volwassenen genieten daar nog met volle teugen van. Dat is ook niet gek. Spiderman is een superheld en beleeft de meest geweldige avonturen, terwijl hij het kwaad bestrijdt. Dat vindt iedereen leuk en spannend. En voor kinderen werkt het ook tot de verbeelding. Spiderman springt van gebouw naar gebouw, redt kwetsbare mensen, schiet spinnenwebben om de slechteriken te vangen. Wie vindt dat nou niet geweldig?

Spiderman speelgoed is dan ook heel goed voor de creativiteit van jouw kindje. Ze kunnen hun fantasie er helemaal mee de vrije loop laten gaan en allerhande avonturen beleven.

Het best verkochte spiderman speelgoed van 2022

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Er is ontzettend veel Spiderman speelgoed te krijgen en dan kan het moeilijk zijn om te kiezen. Hieronder vind je de top 5 beste Spiderman speelgoed om jou te helpen bij het maken van deze keuze.

Onze top 5

Lego Marvel super heroes Spiderman geldautomaat duel

Help Spiderman om de bankovervallers tegen te houden. Met deze Lego set heeft jouw kleintje alles voor dit spannende avontuur. De gemaskerde poppetjes hebben grote geweren, het bankgebouw kan open, zodat er ook in de bank gespeeld kan worden en het raam heeft een explosiefunctie. De geldautomaat is uitneembaar en kan ontploffen, waardoor het Lego geld in het rondvliegt. Met een ketting kan de geldautomaat weggesleept worden en er is zelfs een motor om op te ontsnappen. Maar Spiderman is in de buurt en gaat het gevecht met de overvallers aan. Bij deze Legoset zit alles om deze spannende avonturen te beleven. Het is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Voordelen:

Met 2 bankovervallers en Spiderman

Met exploderende elementen. Met bank - geldautomaat en Lego geld

Spider-man en Lego! wat een combo!

Lego Marvel super heroes Spiderman pas op voor Vulture

Met deze Legoset krijg je Spiderman en Iron Man als team. Samen vechten ze tegen Shocker en Vulture. De bestelwagen van Shocker en de vleugels van Vulture zitten ook bij deze set, dus het zal niet makkelijk worden om ze te verslaan. De vleugels van Vulture hebben zelfs noppenschieters, die je ook los kan gebruiken. Er zitten 4 poppetjes en allerhande wapens en accessoires bij deze Legoset, ook de speciale energiewapens van Spiderman zelf en een groot spinnenweb. Dit zal geen makkelijke strijd worden, maar jouw kleintje bepaalt wie er zal winnen. Deze Spiderman Lego set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Voordelen:

Met bestelwagen en vleugels met noppenschieters

Heeft 4 actiepoppetjes

Veel extra accessoires

Spider-man Lego van de film!

Ravensburger puzzel Spiderman in actie

Deze set bevat 3 puzzels van ieder 49 stukjes. Dankzij de afbeeldingen op de doos, is het eenvoudiger om de puzzels te maken. Er zijn 3 verschillende actiescenes van Spiderman om te maken. De puzzels zijn spannend, maar geven jouw kindje ook de tijd om even tot rust te komen. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen deze uitgebreide puzzels van 49 puzzelstukken maken. Vermeng de puzzelstukken van alle drie de puzzels om het wat moeilijker te maken, als het na een paar keer te makkelijk wordt. Zo zal jouw kindje er nog meer plezier aan beleven.

Voordelen:

3 verschillende puzzels

49 puzzelstukken per puzzel

Spannende actiescenes met Spiderman

Spider-man Puzzel

Marvel Avengers Titan hero Spiderman speelfiguur

Met dit actiefiguur van Spiderman kan jouw kleintje allemaal spannende avonturen beleven. De armen en benen kunnen bewegen en een van de handen staat al in de schietpositie, zodat Spiderman zijn spinnenwebben kan schieten om van gebouw naar gebouw te springen of om er boeven mee te vangen. Deze Spiderman is 24 centimeter hoog en kan dus makkelijk overal mee naartoe genomen worden. In dezelfde serie zijn ook nog andere actiehelden te verkrijgen. Jouw kleintje kan zo hele avonturen beleven met al zijn helden. Deze actieheld is geschikt om mee te spelen voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een echt verzamelobject.

Voordelen:

Actiefiguur van 24 centimeter

Met bewegende armen en benen

Uit te breiden met de Titan Hero Blast Gear Launcher

De Spiderman Actiefiguur

Spiderman Titan Hero Blast Gear Launcher

Wie wil er nou niet met Spiderman spelen en dan een Titan Hero Blast Gear Launcher erbij hebben voor de echte actie. Jouw kindje zal er in ieder geval heel erg blij mee zijn, en er allemaal spannende avonturen mee beleven. Bij deze set krijg je Spiderman, een extra beschermende outfit, bestaande uit een masker en een borststuk, de Titan Hero Blast Gear Launcher, met twee projectielen om af te schieten. De Spiderman is 30 centimeter hoog en kinderen vanaf 4 jaar kunnen al met deze actieheld spelen. Ook makkelijk om mee te nemen onderweg. Zo zal jouw kleintje zich nooit vervelen. En het is ook nog eens een echt verzamelobject. Let op! Beperkte oplage.

Voordelen:

Spiderman inclusief accessoires

Met twee projectielen om af te schieten

Met extra beschermende outfit voor Spiderman

Blast gear Spider-Man

Hoe is Spider-man ontstaan?

Spiderman is al best wel oud. Hij werd geboren in 1962 als actiefiguur in een stripboek. Spiderman is bedacht door Stan Lee en Steve Ditko. Ondertussen is hij overgenomen door Marvel en beleeft hij nog meer avonturen. Spiderman heeft ook een normale kant. Dan is hij Peter Parker. Spiderman begon als een tiener, en dat was ongebruikelijk in die tijd. Dat maakte hem ook menselijker en daardoor konden lezers zich meer met hem identificeren. Hij deed normale mensendingen. Studeren, een bijbaantje om geld te verdienen, hij had relatieproblemen en zorgde voor zijn tante.

Het begon allemaal tijdens een schoolexcursie naar een laboratorium. Peter Parker werd daar gebeten door een spin. Deze spin was radioactief bestraald en gaf zijn krachten aan Peter Parker over door de beet.

Waarom Spider-man speelgoed kopen?

Spiderman speelgoed is ontzettend goed voor de fantasie en de creativiteit van kinderen. Hij is een held en kinderen kunnen dan ook de heldenrol naspelen. Daardoor voelen zij zich zekerder en kunnen ze spannende avonturen beleven. Met poppen spelen is sowieso goed voor kinderen. Ze kunnen dan allerlei gebeurtenissen in hun leven naspelen en met Spiderman worden die gebeurtenissen een heel stuk interessanter. Het helpt kinderen dan ook om die gebeurtenissen onbewust te verwerken.

Spider-man speelgoed kopen? Hou hier dan rekening mee

Er is ontzettend veel Spiderman speelgoed te krijgen en je wil wel dat het ook geschikt is voor de leeftijd van jouw kindje. Kijk dus altijd naar de aangeraden leeftijd. Je wil ook niet dat er te kleine onderdelen bij zitten, die jouw kindje bijvoorbeeld af kan slikken. En het is ook fijn als het spelen niet te lastig is voor jouw kindje. Dan kan het frustrerend werken. Verder is het ook nog fijn als het officieel Spiderman speelgoed is en geen namaak.