Traptractor

Traptractor

Vind hier de beste traptractoren van 2022

Kleine kinderen vinden een tractor geweldig. Daar kunnen ze helemaal van onder de indruk raken. Een traptractor is dan ook een geweldig cadeau, waarmee jouw kleintje zich een boer waant. Het boerenleven is niet alleen voor boerenkinderen heel erg leuk. Voor kinderen is het fantastisch. De dieren, het stoere werk, de grote materialen.

Om een eigen kleine versie van zo'n grote tractor te hebben, dat is wel een heel indrukwekkend cadeau. Jouw kleintje voelt zich een echte boer en er is zoveel keuze in traptractors, dat jij er altijd wel eentje vindt, waarmee jouw kindje helemaal in de wolken zal zijn.

Best verkochte traptractoren van dit moment

Er zijn heel veel soorten traptractors. Je kan ook kiezen voor een graafmachine of veegmachines, en je kan ook kiezen voor een traptractor met aanhanger, een voorlader of ruime laadbakken, en je kan ook gewoon een graafarm toevoegen.

Er zijn zelfs replica's van populaire merken te krijgen. Denk dan aan John Deere, New Holland of Massey Ferguson. Met massieve wielen of juist luchtbanden. Een verstelbare stoel. En alle mogelijke accessoires. Van verlichting tot een claxon en muziek.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze top 5

Er zijn gewoon te veel toys. En het is steeds lastiger om een keuze te maken. De Top 5 maakt dat wel iets makkelijker. Je krijgt dan een goede indruk van de keuzemogelijkheden en je hoeft niet lang te zoeken om de perfecte trap tractor voor jou en jouw kindje te vinden. Deze tractoren zijn leuk en interessant voor jongens en meisjes.

Falk Tractor Case MXU115 Traptractor met Voorlader en Aanhanger

Deze stoere, rode traptractor heeft een shovel en een aanhangwagen. Dat is dus maximaal hooi verslepen en zand verleggen. De voorlader en aanhangwagen zijn eenvoudig te bevestigen en makkelijk weer los te halen. De bak van de shovel kan bewegen en is makkelijk vanachter het stuur te bedienen. Er zitten massieve banden onder de traptractor, die dus niet lek kunnen gaan. Je hebt hier dus geen onderhoud aan. Dit traptractorspeelgoed is geschikt voor kinderen tussen de 2 en de 4 jaar en kan maximaal 50 kilo dragen. Met deze traptractor kan je zowel binnen als buiten spelen, zonder de vloer te beschadigen.

Voordelen:

Voor binnen en buiten Met shovel en aanhangwagen Bedienbare voorlader

De stoerste Traptractor!

Traptractor met aanhanger

Met deze stoere trap tractor voelt jouw kind zich meteen een stoere boer die klaar is voor het boerenleven. Er zit een aanhangwagen bij de tractor die je eenvoudig kan bevestigen en verwijderen. De licht- en dashboard stickers zorgen ervoor dat de traptractor net een echte tractor is. De motorkap kan open, mocht het nodig zijn om te sleutelen bij pech onderweg. De aanhangwagen kan kantelen en de stoel is verstelbaar in 6 verschillende standen. Deze trap tractor groeit dus een hele tijd met jouw kind mee. Het sturen gaat heel soepel en de claxon toetert flink als er iemand in de weg loopt. De aanhangerkoppeling heeft kantelpreventie. De trap tractor is voor kinderen tussen de 3 en de 7 jaar en kan tot 60 kilo dragen.

De nummer 2 Traptractor!

Falk Claas Arion 430 Groene Trap tractor met Aanhanger, Schovel en Graafarm

Deze originele Claas uitvoering is een geweldig cadeau voor ieder kind dat dol is op tractoren. Er zitten namelijk ook nog een aanhanger, een arm om mee te graven en een shovel bij. De aanhanger bevestig en verwijder je met een speciale sleutel. Het stoeltje kan draaien, zodat er met de graafmachine gewerkt kan worden. Met de shovel kan echt zand geschept worden. De tractor is robuust en stevig, de wieltjes zijn slijtvast en het stuur heeft een claxon die ook echt werkt. De zithoogte is 43 centimeter. Het totale formaat van de tractor is 203 centimeter bij 53 centimeter bij 76 centimeter en de tractor weegt rond de 20 kilo. Het is geschikt voor kinderen tussen de 3 en de 5 jaar en kan maximaal 40 kilo plaatsen.

Voordelen:

Een aanhanger met een graafmachine en een shovel

Draaibaar zitje

Slijtvaste kunststof banden

Nummer 3

Rolly Toys X Trac Trap tractor Rood

Deze stoere trap tractor van Rolly Toys is rood met een leeg zitje en een veilige rugleuning. Het zitje kan in 3 standen versteld worden, en groeit een flinke tijd met jouw kindje mee. Voor zitten kleine wieltjes met vervangbare slijtbanden en achter zitten grote wielen met vervangbare slijtbanden. De motorkap kan open. Deze Rolly Toys traptractor is degelijk en kan tegen een stootje. De afmeting is 119 centimeter bij 57 centimeter bij 75 centimeter en weegt 12 kilo. Jouw kleintje zit er dus lekker stabiel op. Het is geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar tot 10 jaar, met een lengte tussen de 110 en 164 centimeter.

Voordelen:

Verstelbaar zitje in 3 standen

Wieltjes met vervangbare slijtbanden

De motorkap kan open

Nummer 4

Rolly Toys Farmtrac John Deere Trap tractor

Deze Rolly Toys John Deere trap tractor is een stoere en robuuste tractor, een echte replica van een John Deere exemplaar. Voor en achter zitten grote massieve anti-lekbanden. De kettingkast is volledig afgesloten voor een veilige rit. Dankzij het zitje dat je kan verstellen, groeit deze traptractortoy met jouw kleintje mee. De afmeting is 108 centimeter bij 63 centimeter bij 51 centimeter en de Rolly Toys traptractor weegt 12,4 kilo. Hierdoor is er een degelijke en veilige wegligging. Het is geschikt voor kinderen tussen de 3 en de 12 jaar. Deze traptractortoy gaat dus een hele tijd mee en jouw kleintje zal er lang plezier aan beleven.

Voordelen:

Het zitje is te verstellen

Rolly Toys John Deere replica

Grote massieve anti-lekbanden

Nummer 5

Wat is een Traptractor?

Je kent de trapauto vast wel, en eigenlijk zijn traptractors niets meer dan een trapauto in tractoren uitvoering. Ze zijn te krijgen met vele accessoires zoals aanhangers, graafmachines of een lader. Soms zit er zelfs een watertank bij.

Waarom Traptractor kopen?

Net zoals met een trapauto zijn traptractors goed voor de ontwikkeling van jouw kind. Het heeft fysieke voordelen, maar het is ook goed voor het zelfvertrouwen, de veerkracht, creatief spelen en vooral heel veel speelplezier. Dankzij dit speelgoed komen kinderen lekker buiten, en daarnaast heeft het dus nog vele voordelen. Zeker als jouw kind het leuk vindt op de boerderij.

Traptractor speelgoed kopen? Houd hier rekening mee

Bij traptractors is vooral de geschikte leeftijd erg belangrijk. Als de traptractors te groot zijn, dan is het gevaarlijk en jij wil dat jouw kindje lekker rond kan rijden, zonder zich druk te moeten maken. De zitting moet comfortabel zijn, ze moeten goed met de voetjes aan de trappers komen en ze moeten het stuur stevig vast kunnen houden.

Het is natuurlijk ook fijn als het speelgoed van een degelijke kwaliteit is. Dan kunnen de traptractors tegen een stootje en is het zelfs voor de allerkleinsten heerlijk om ermee te spelen.