Vind hier de beste traptractoren van 2024

Kleine kinderen vinden een tractor geweldig. Daar kunnen ze helemaal van onder de indruk raken. Een traptractor is dan ook een geweldig cadeau, waarmee jouw kleintje zich een boer waant. Het boerenleven is niet alleen voor boerenkinderen heel erg leuk. Voor kinderen is het fantastisch. De dieren, het stoere werk, de grote materialen.

Om een eigen kleine versie van zo'n grote tractor te hebben, dat is wel een heel indrukwekkend cadeau. Jouw kleintje voelt zich een echte boer en er is zoveel keuze in traptractors, dat jij er altijd wel eentje vindt, waarmee jouw kindje helemaal in de wolken zal zijn.

Best verkochte traptractoren van dit moment

Er zijn heel veel soorten traptractors. Je kan ook kiezen voor een graafmachine of veegmachines, en je kan ook kiezen voor een traptractor met aanhanger, een voorlader of ruime laadbakken, en je kan ook gewoon een graafarm toevoegen.

Er zijn zelfs replica's van populaire merken te krijgen. Denk dan aan John Deere, New Holland of Massey Ferguson. Met massieve wielen of juist luchtbanden. Een verstelbare stoel. En alle mogelijke accessoires. Van verlichting tot een claxon en muziek.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

Case MXU115 traptractor met aanhanger en voorlader.

 • Belastbaar gewicht
 • Verstelbaarheid
 • Banden

2e beste keuze

Met deze stoereRolly Toys 036745 John Deere tractor kun jij supersnel door de straat rijden! 

 • Belastbaar gewicht
 • Verstelbaarheid
 • Banden

3e beste keuze

De rollyKid is het kleinste model traptractor uit de Rolly Toys productlijn. 

 • Belastbaar gewicht
 • Verstelbaarheid
 • Banden

Op deze pagina:

Onze top 5

Er zijn gewoon te veel toys. En het is steeds lastiger om een keuze te maken. De Top 5 maakt dat wel iets makkelijker. Je krijgt dan een goede indruk van de keuzemogelijkheden en je hoeft niet lang te zoeken om de perfecte trap tractor voor jou en jouw kindje te vinden. Deze tractoren zijn leuk en interessant voor jongens en meisjes.

#1
Falk Tractor Case MXU 115 Traptractor

Deze stoere, rode traptractor heeft een shovel en een aanhangwagen. Dat is dus maximaal hooi verslepen en zand verleggen. De voorlader en aanhangwagen zijn eenvoudig te bevestigen en makkelijk weer los te halen. De bak van de shovel kan bewegen en is makkelijk vanachter het stuur te bedienen. Er zitten massieve banden onder de traptractor, die dus niet lek kunnen gaan. Je hebt hier dus geen onderhoud aan. Dit traptractorspeelgoed is geschikt voor kinderen tussen de 2 en de 4 jaar en kan maximaal 50 kilo dragen. Met deze traptractor kan je zowel binnen als buiten spelen, zonder de vloer te beschadigen.

 • Belastbaar gewicht
 • Verstelbaarheid
 • Banden
Beste prijs op BOL.com

#2
Rolly Toys FarmTrac John Deere - Traptractor

Deze Rolly Toys John Deere trap tractor is een stoere en robuuste tractor, een echte replica van een John Deere exemplaar. Voor en achter zitten grote massieve anti-lekbanden. De kettingkast is volledig afgesloten voor een veilige rit. Dankzij het zitje dat je kan verstellen, groeit deze traptractortoy met jouw kleintje mee. De afmeting is 108 centimeter bij 63 centimeter bij 51 centimeter en de Rolly Toys traptractor weegt 12,4 kilo. Hierdoor is er een degelijke en veilige wegligging. Het is geschikt voor kinderen tussen de 3 en de 12 jaar. Deze traptractortoy gaat dus een hele tijd mee en jouw kleintje zal er lang plezier aan beleven.

 • Belastbaar gewicht
 • Verstelbaarheid
 • Banden
Beste prijs op BOL.com

#3
Rolly Toys rollyKid New Holland

De Rolly Toys rollyKid New Holland is een stoere traptractor voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar oud. De traptractor is uitgevoerd in de kleuren van het bekende New Holland merk en heeft een stevige kunststof constructie. De tractor is voorzien van brede banden voor extra grip en heeft een verstelbare zitting. Daarnaast is de rollyKid New Holland ook uitgerust met een aanhanger, waarmee kinderen van alles kunnen vervoeren tijdens hun avonturen op de boerderij. Met deze traptractor kunnen kinderen hun motorische vaardigheden ontwikkelen en hun fantasie de vrije loop laten.

 • Belastbaar gewicht
 • Verstelbaarheid
 • Banden
Beste prijs op BOL.com

#4
Smoby Claas Farmer Xl Traktor

De Smoby Claas Farmer XL Tractor met aanhangwagen is een mooie en stevige traptractor voor kinderen vanaf 3 jaar. De tractor is uitgerust met een verstelbare zitting en een stuur met een claxon. De aanhangwagen is afneembaar en kan gebruikt worden om spulletjes in te vervoeren. De tractor is voorzien van stevige wielen, waardoor deze goed bestand is tegen zware belasting en gemakkelijk over ruw terrein kan rijden. Het realistische ontwerp maakt deze traptractor een geweldig speelgoed voor kinderen die van boerderijen en tractoren houden.

 • Belastbaar gewicht
 • Verstelbaarheid
 • Banden
Beste prijs op BOL.com

#5
Jamara Traptractor Strong Bull Met Aanhanger

De Jamara Traptractor Strong Bull met Aanhanger is een stoere groene traptractor voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Deze traptractor is gemaakt van stevig kunststof en heeft een maximaal draaggewicht van 50 kg. De tractor heeft een verstelbare zitting, waardoor kinderen van verschillende lengtes erop kunnen rijden. De aanhanger kan aan de achterkant van de tractor worden bevestigd en is ideaal om spullen in te vervoeren tijdens het spelen. Het stuur van de tractor is voorzien van geluidseffecten, wat het spelen nog leuker maakt. Met deze stoere traptractor kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en heerlijk buitenspelen.

 

 • Belastbaar gewicht
 • Verstelbaarheid
 • Banden
Beste prijs op BOL.com

Wat is een Traptractor?

Je kent de trapauto vast wel, en eigenlijk zijn traptractors niets meer dan een trapauto in tractoren uitvoering. Ze zijn te krijgen met vele accessoires zoals aanhangers, graafmachines of een lader. Soms zit er zelfs een watertank bij.

Waarom Traptractor kopen?

Net zoals met een trapauto zijn traptractors goed voor de ontwikkeling van jouw kind. Het heeft fysieke voordelen, maar het is ook goed voor het zelfvertrouwen, de veerkracht, creatief spelen en vooral heel veel speelplezier. Dankzij dit speelgoed komen kinderen lekker buiten, en daarnaast heeft het dus nog vele voordelen. Zeker als jouw kind het leuk vindt op de boerderij.

Traptractor speelgoed kopen? Houd hier rekening mee

Bij traptractors is vooral de geschikte leeftijd erg belangrijk. Als de traptractors te groot zijn, dan is het gevaarlijk en jij wil dat jouw kindje lekker rond kan rijden, zonder zich druk te moeten maken. De zitting moet comfortabel zijn, ze moeten goed met de voetjes aan de trappers komen en ze moeten het stuur stevig vast kunnen houden.

Het is natuurlijk ook fijn als het speelgoed van een degelijke kwaliteit is. Dan kunnen de traptractors tegen een stootje en is het zelfs voor de allerkleinsten heerlijk om ermee te spelen.

Onze favoriet

Case MXU115 traptractor met aanhanger en voorlader.

Beste prijs op BOL.com