Vtech Speelgoed

Vtech Speelgoed

Vind 6 leukste Vtech speelgoed artikelen van 2022!

Al jarenlang ontwikkelt Vtech technologisch hoogwaardige artikelen waarmee baby's en jonge kinderen een heleboel speelplezier zullen beleven. Maar dat is lang niet alles. Het merk Vtech richt zich als geen ander op educatief speelgoed. De ontwikkeling, creativiteit en belevingswereld van jonge kinderen worden door het speelgoed op innovatieve manier gestimuleerd. Zo worden kinderen op een subtiele manier iets geleerd terwijl ze aan het spelen zijn. Het educatieve speelgoed zal de creativiteit bevorderen, de ontwikkelingsfasen hierbij stimuleren en zal het kind helpen zelfstandiger te worden.
Leren wordt kinderspel!

De producten van Vtech zijn gemaakt voor verschillende leeftijden, van baby tot peuter, jongens of meisjes, binnen,- en buitenspeelgoed. Deze praktische producten zijn stevig, spatbestendig en duurzaam gemaakt, je hoeft niet bang te zijn te te laten vallen.

De keuze is echt reuze! Wij helpen je graag verder op weg en laten je het beste zien van het assortiment. Zowel de nieuwe producten als de iets oudere, maar net zo leuk en leerzaam. De producten van Vtech sluiten als geen ander aan op de interesses van het jonge brein, dat op deze leeftijd informatie opzuigt als geen ander. De sprekende speelproducten zijn moeilijk te weerstaan, u ben gewaarschuwd!

Het best verkochte Vtech speelgoed van 2022!

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze keuze voor het beste Vtech speelgoed van dit moment

Nog geen keuze kunnen maken? Of wil je nog meer informatie over specifieke producten? Geen probleem! We hebben voor 5 verschillende Vtech speelgoed iets meer research gedaan. Voor elk van deze producten een duidelijke beschrijving gemaakt met uiteraard de positieve punten. We hopen dat dit helpt met het maken van de juiste keuze.

Vtech kidizoom

Vtech Kidizoom bestaan uit verschillende hypermoderne producten waar je eigenlijk alle kanten mee op kunt. Met deze educatieve pareltjes kun je bijvoorbeeld leren om foto's, video's en selfies te maken en bewerken. Terwijl je naar je favoriete muziek luistert, leer je klokkijken met de Kidizoom Smartwatch, leer vloggen en fotograferen met de Kidizoom Camera. Vervorm je stem, speel spelletjes en ga op ontdekking uit met coole AR spellen. Deze producten zijn voor zowel jongens als meisjes zeer in smaak. De meeste producten zijn verkrijgbaar in zowel roze als blauw. Alle producten van deze lijn worden geleverd met een USB-kabel, zodat je de creaties moeiteloos overzet op je computer. Via de micro SD-poorten kun je bij de meeste producten het geheugen uitbreiden, kijk dit goed na als dit iets is dat je graag wilt. Voor een meer gedetailleerd overzicht van de populaire nieuwe producten in de Vtech Kidizoom lijn.

Nu meest Populair!

Vtech toet toet auto's

Vroem Vroem, toet toet!! Deze fantastische toet toet auto's horen op iedere peuter z'n verlanglijstje te staan! Laat jouw kleintje samen met deze vrolijke, zingende en pratende auto's op onderzoek uitgaan! Deze interactieve en kleurrijke speelsets zorgen voor urenlang plezier en kilometers lange verhaaltjes en melodietjes. Druk op knipperende toetsen voor levendige melodietjes, grappige geluiden, leuke zinnetjes en vrolijke liedjes! Laat de toet auto's los om hem te zien rijden en wordt verrast door de magische sensors die de liedjes activeert. Er is enorm veel keuze in de grappige wagentjes van Vtech Toet toet. Zo zijn er bijvoorbeeld autootjes met Mickey Mouse of Minnie Mouse en zelfs Goofy doet mee! Of is jou kleine juist dol op brandweerwagens of de politie? Al zingend en dansend de weg op met de wegdelen (niet inbegrepen!), tot grote vreugde van de kleintjes. Ontdek jullie favoriet en ga op reis met je nieuwe vrolijke vriendjes! Educatief? Jazeker! Pedagogen hebben meegeholpen bij het ontwikkelen van Vtech producten en zo ook de Vtech toet auto's. Er is aangetoond dat dit de zintuigelijke ontwikkeling en motorische vaardigheden bevorderd. Het wordt steeds leuker!

Nummer 2

Vtech looptrainer

De VTech Baby Walker is een looptrainer speciaal ontworpen om jouw baby te ondersteunen bij het maken van de eerste stapjes. Door middel van vrolijke muziek en knipperende lichtjes wordt je baby aangemoedigd te leren lopen. Het interactieve activiteitenpaneel is afneembaar, waardoor kinderen ook zittend kunnen spelen! Het activiteitenpaneel kan gemakkelijk worden bevestigd aan het loopgedeelte, waardoor uw baby, peuter of kind op een vrolijk en interactieve manier leert lopen en dansen. Ontdek samen met de Vtech Baby Walker (de looptrainer) een wereld van kleuren, muziek, vormen en dieren! De Vtech Baby looptrainer is ontworpen voor voor kinderen van ongeveer 9 maanden en bezit twee snelheidsregelaars. Het apparaat bevat 20 melodietjes en 4 gezongen liedjes met een regelbaar volume. Dankzij een inklapsysteem is hij eenvoudig op te bergen. Na x aantal minuten schakelt hij zichzelf uit.

Nummer 3

Vtech ijscokar

Schep en leer! Nieuw in het assortiment! Dit leuke educatieve stuk speelgoed van Vtech leer je door middel van grappige spelletjes tellen, kleuren en smaken herkennen. Een interactieve ijslepel herkent verschillende smaakjes en toppings op magische wijze! De Vtech ijscokar heeft zes dubbelzijdige kaarten, met dierenvriendjes erop. Deze kaarten stop je vervolgens in de kassa, en maak de bestelling klaar voor je lieve dierenvriendjes. Op deze populaire ijscokar worden zes gezellige liedjes gezongen en vier vrolijke melodietjes. Stimuleer de fantasie en maak de heerlijkste ijscreaties. Geweldig leuk product dat je kindje zal helpen de creativiteit te stimuleren! Leren wordt kinderspel! Ook dit product is weer stevig en duurzaam ontworpen. Het volume is regelbaar en hij schakelt automatisch uit. Mmm, verrukkelijke ijsjes voor groot en klein, wat mag het zijn?

Nummer 4

Vtech speelgoed microfoon

Zing de sterren van de hemel met deze supercoole Vtech speelgoed microfoon! Hij beschikt over 15 bekende Nederlandstalige kinderliedjes met stoere lichteffecten! Zing mee, of schakel de stem uit om je eigen versie van de liedjes te maken. Vervorm je stem en voeg grappige geluiden toe aan de muziek. De Vtech microfoon kan worden aangesloten met een externe muziekspeler, of je telefoon via Bluetooth. Zo heb je toegang tot al je favoriete liedjes, om te luisteren of om het zelf beter te doen! De lampjes van de microfoon reageren op je stem en veranderen hierdoor. Houden jij en je kleintje ook zo van zingen? Zowel jongens als meisjes zijn er dol op! A superstar is born! Ook weer met regelbaar volume (voor de hoognodige rust van ouders, ook niet geheel onbelangrijk), stevig en duurzaam gebouwd en schakelt zichzelf weer uit. Handig!

Nummer 5

Wat is Vtech eigenlijk?

Vtech speelgoed is een wereldleider op het gebied van modern speelgoed, dat verkocht word aan kinderen voor alle leeftijden. Zij hebben zich over de jaren gericht op educatief, elektronisch en duurzaam speelgoed. Ze maken gebruik van de nieuwste technologieën, die ontzettend innovatief zijn. De vele verschillende soorten speelgoed zijn niet alleen heel leuk om mee te spelen, maar dus ook leerzaam en bevorderd de ontwikkeling van je kind. Om de populariteit van dit product kan niet heen, en daar hebben ze verschillende specialisten voor bijeengeroepen. Waaronder pedagogen, die als geen ander deskundig zijn op het gebied van baby's en kinderen. Pedagogen hebben geholpen dit educatieve speelgoed op de markt te brengen, en zij weten precies waar aan gedacht moest worden. En dat is gebleken!
Er is gebruikt gemaakt van de nieuwste technologieën om kinderen op een subtiele manier iets bij te brengen terwijl ze spelen. De balans hierin zal kinderen helpen moeiteloos nieuwe vaardigheden bij te brengen.

Vtech houdt zich niet alleen bezig met kwalitatief hoogwaardig en educatief speelgoed, ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Het is de missie van VTech om innovatieve producten van hoge kwaliteit te ontwerpen, te produceren en te leveren met een minimale impact op het milieu, terwijl duurzame waarde wordt gecreëerd voor onze klanten en gemeenschappen. Dat klinkt geweldig, maar hoe doen ze dit precies? Vtech zet zich in voor een betere wereld voor onze kinderen door zijn speelgoed van milieuvriendelijke een duurzame materialen te maken. Vtech start programma's om zijn impact op het milieu te verminderen, zoals het recyclen van producten en verpakkingen en partnerschappen met organisaties die zich inzetten voor een beter leven en welzijn van kinderen, en aarde.

VTech blijft zich inspannen om de impact op het milieu te verminderen door alle verpakkingen te optimaliseren, denk hierbij aan: gebruik van gerecycled karton, geoptimaliseerde afmetingen van de dozen, gebruik van plastic alleen wanneer nodig en 100% recyclebaar karton. Dus als je een VTech speeltje hebt uitgepakt, vergeet dan niet de verpakking te sorteren.

Vtech heeft inmiddels vele prijzen verdiend van erkende jury's van onder andere pedagogen, consumenten en journalisten. Wij zijn overtuigd! Welke spreekt jouw het meest aan?