Vind 5 leukste Vtech speelgoed artikelen van 2024!

Al jarenlang ontwikkelt Vtech technologisch hoogwaardige artikelen waarmee baby's en jonge kinderen een heleboel speelplezier zullen beleven. Maar dat is lang niet alles. Het merk Vtech richt zich als geen ander op educatief speelgoed. De ontwikkeling, creativiteit en belevingswereld van jonge kinderen worden door het speelgoed op innovatieve manier gestimuleerd. Zo worden kinderen op een subtiele manier iets geleerd terwijl ze aan het spelen zijn. Het educatieve speelgoed zal de creativiteit bevorderen, de ontwikkelingsfasen hierbij stimuleren en zal het kind helpen zelfstandiger te worden.
Leren wordt kinderspel!

De producten van Vtech zijn gemaakt voor verschillende leeftijden, van baby tot peuter, jongens of meisjes, binnen,- en buitenspeelgoed. Deze praktische producten zijn stevig, spatbestendig en duurzaam gemaakt, je hoeft niet bang te zijn te te laten vallen.

De keuze is echt reuze! Wij helpen je graag verder op weg en laten je het beste zien van het assortiment. Zowel de nieuwe producten als de iets oudere, maar net zo leuk en leerzaam. De producten van Vtech sluiten als geen ander aan op de interesses van het jonge brein, dat op deze leeftijd informatie opzuigt als geen ander. De sprekende speelproducten zijn moeilijk te weerstaan, u ben gewaarschuwd!

Het best verkochte Vtech speelgoed van 2024!

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

Maak foto's én selfies en bewerk deze, voeg spraakmemo's toe, speel spelletjes, maak video's en luister naar je favoriete muziek! 

 • Kwaliteit
 • Educatieve waarde
 • Interactief

2e beste keuze

 Druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. 

 • Kwaliteit
 • Educatieve waarde
 • Interactief

3e beste keuze

De VTech 2 in 1 Baby Walker is een loopwagen met licht. Deze babywalker is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 9 maanden. 

 • Kwaliteit
 • Educatieve waarde
 • Interactief

Op deze pagina:

Onze keuze voor het beste Vtech speelgoed van dit moment

Nog geen keuze kunnen maken? Of wil je nog meer informatie over specifieke producten? Geen probleem! We hebben voor 5 verschillende Vtech speelgoed iets meer research gedaan. Voor elk van deze producten een duidelijke beschrijving gemaakt met uiteraard de positieve punten. We hopen dat dit helpt met het maken van de juiste keuze.

#1
VTech KidiZoom Duo DX Camera

De VTech KidiZoom Duo DX Camera is een interactieve speelgoedcamera voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud. De roze camera beschikt over twee lenzen: één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Hierdoor kan er zowel foto's als selfies gemaakt worden. De camera is voorzien van diverse effecten, kaders en filters om de foto's nog leuker te maken. Daarnaast kunnen er ook video's opgenomen worden met verschillende grappige stemvervormers en animaties.

De KidiZoom Duo DX Camera heeft een groot intern geheugen van 256 MB en er kan een microSD-kaart (niet inbegrepen) worden gebruikt om nog meer foto's en video's op te slaan. De camera is voorzien van een 2,4 inch kleurenscherm en heeft een oplaadbare batterij die tot wel 2,5 uur meegaat. Naast het maken van foto's en video's is de camera ook voorzien van spelletjes en een mp3-speler om muziek af te spelen. Met deze interactieve camera kunnen kinderen op een creatieve en speelse manier de wereld ontdekken.

 • Kwaliteit
 • Educatieve waarde
 • Interactief
Beste prijs op BOL.com

#2
VTech Toet Toet Autos Bart Brandweer

VTech Toet Toet Auto's Bart Brandweer is een educatief babyspeelgoed geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar oud. Het interactieve voertuig is voorzien van een knipperende gezichtstoets en maakt verschillende geluiden en melodietjes wanneer er op gedrukt wordt. Zo leren kinderen op een speelse manier over kleuren, cijfers en verkeersregels. Het voertuig kan op zichzelf spelen of worden gebruikt in combinatie met andere Toet Toet Auto's voertuigen en speelsets voor nog meer speelplezier. Naast het educatieve aspect is het voertuig ook robuust en geschikt om mee te spelen en te rollen. Met VTech Toet Toet Auto's Bart Brandweer kan je kind zich dus urenlang vermaken en tegelijkertijd spelenderwijs leren.

 • Kwaliteit
 • Educatieve waarde
 • Interactief
Beste prijs op BOL.com

#3
VTech 2 in 1 Baby Walker

De VTech 2 in 1 Baby Walker is een educatieve loopwagen voor baby's vanaf 6 maanden oud. Het speelgoed heeft twee functies: het helpt uw baby bij het leren lopen en het biedt interactief speelplezier. De loopwagen heeft een afneembaar activiteitenpaneel dat vol zit met knoppen, lichtjes, geluiden en liedjes. Het activiteitenpaneel is los te gebruiken en kan aan de wand bevestigd worden, zodat uw baby ook zittend kan spelen. Het paneel is ontworpen om de fijne motoriek, de hand-oog coördinatie en de taalontwikkeling van uw baby te stimuleren. Daarnaast is de loopwagen voorzien van een snelheidsregelaar, zodat uw baby veilig en op eigen tempo kan leren lopen. Het is een ideaal speelgoed voor uw baby om te leren en te groeien terwijl ze spelen en plezier maken.

 • Kwaliteit
 • Educatieve waarde
 • Interactief
Beste prijs op BOL.com

#4
VTech Schep & Leer IJscokar

De VTech Schep & Leer IJscokar is een educatief speelgoed dat perfect is voor kinderen tussen de 2 en 5 jaar oud. Met deze ijscokar leren kinderen spelenderwijs over cijfers, kleuren, smaken en tellen. De ijscokar heeft verschillende interactieve onderdelen zoals drukknopjes, bewegende delen en een magische scanner die de smaken van het ijs herkent. Daarnaast kan het dienblad op de ijscokar bewegen en kan het ijsje losgemaakt worden, wat het spelen nog realistischer maakt. Kinderen kunnen zelf ijsjes scheppen en deze verkopen aan hun vriendjes of familie. De ijscokar heeft vrolijke geluidjes, melodietjes en liedjes die het spelen nog leuker maken. Door middel van het spelen met deze ijscokar ontwikkelen kinderen hun fijne motoriek en krijgen ze meer inzicht in kleuren, cijfers en smaken.

 • Kwaliteit
 • Educatieve waarde
 • Interactief
Beste prijs op BOL.com

#5
VTech Baby Activiteiten Kubus

De VTech Baby Activiteiten Kubus is een educatief speelgoed voor baby's van 9 tot 36 maanden oud. De kubus heeft 5 zijden met verschillende activiteiten die de ontwikkeling van de baby stimuleren. De kubus heeft onder andere een draaibare bloem, een beweegbare vlinder, een draaiend rad en een interactief boekje met knisperende pagina's en vrolijke liedjes en melodietjes.

De activiteiten kubus is ontworpen om de zintuigen van de baby te prikkelen, zoals het zicht, het gehoor en de tastzin. De vrolijke kleuren en geluiden van de kubus stimuleren de ontwikkeling van de visuele waarneming en het gehoor van de baby. De verschillende texturen en vormen van de activiteiten bevorderen de tastzin van de baby en helpen bij de ontwikkeling van de fijne motoriek.

De VTech Baby Activiteiten Kubus is een veilig en duurzaam speelgoed met afgeronde hoeken en een stevige constructie. Het speelgoed werkt op 2 AA-batterijen en is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Dit educatieve speelgoed is een perfect cadeau voor ouders die hun baby willen stimuleren en vermaken met educatief speelgoed van hoge kwaliteit.

 • Kwaliteit
 • Educatieve waarde
 • Interactief
Beste prijs op BOL.com

Wat is Vtech eigenlijk?

Vtech speelgoed is een wereldleider op het gebied van modern speelgoed, dat verkocht word aan kinderen voor alle leeftijden. Zij hebben zich over de jaren gericht op educatief, elektronisch en duurzaam speelgoed. Ze maken gebruik van de nieuwste technologieën, die ontzettend innovatief zijn. De vele verschillende soorten speelgoed zijn niet alleen heel leuk om mee te spelen, maar dus ook leerzaam en bevorderd de ontwikkeling van je kind. Om de populariteit van dit product kan niet heen, en daar hebben ze verschillende specialisten voor bijeengeroepen. Waaronder pedagogen, die als geen ander deskundig zijn op het gebied van baby's en kinderen. Pedagogen hebben geholpen dit educatieve speelgoed op de markt te brengen, en zij weten precies waar aan gedacht moest worden. En dat is gebleken!
Er is gebruikt gemaakt van de nieuwste technologieën om kinderen op een subtiele manier iets bij te brengen terwijl ze spelen. De balans hierin zal kinderen helpen moeiteloos nieuwe vaardigheden bij te brengen.

Vtech houdt zich niet alleen bezig met kwalitatief hoogwaardig en educatief speelgoed, ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Het is de missie van VTech om innovatieve producten van hoge kwaliteit te ontwerpen, te produceren en te leveren met een minimale impact op het milieu, terwijl duurzame waarde wordt gecreëerd voor onze klanten en gemeenschappen. Dat klinkt geweldig, maar hoe doen ze dit precies? Vtech zet zich in voor een betere wereld voor onze kinderen door zijn speelgoed van milieuvriendelijke een duurzame materialen te maken. Vtech start programma's om zijn impact op het milieu te verminderen, zoals het recyclen van producten en verpakkingen en partnerschappen met organisaties die zich inzetten voor een beter leven en welzijn van kinderen, en aarde.

VTech blijft zich inspannen om de impact op het milieu te verminderen door alle verpakkingen te optimaliseren, denk hierbij aan: gebruik van gerecycled karton, geoptimaliseerde afmetingen van de dozen, gebruik van plastic alleen wanneer nodig en 100% recyclebaar karton. Dus als je een VTech speeltje hebt uitgepakt, vergeet dan niet de verpakking te sorteren.

Vtech heeft inmiddels vele prijzen verdiend van erkende jury's van onder andere pedagogen, consumenten en journalisten. Wij zijn overtuigd! Welke spreekt jouw het meest aan?

Onze favoriet

VTech KidiZoom Duo DX Camera De 10 in 1 Kidizoom met 5 megapixel camera, 4x digitale zoom, camera aan de voor- én achterkant, augmented reality spellen en groot kleurenscherm! Maak foto's én selfies en bewerk deze, voeg spraakmemo's toe, speel spelletjes, maak video's en luister naar je favoriete muziek! De camera is aan te sluiten op de computer en uitbreiding d.m.v. een microSD-kaart is mogelijk (niet inbegrepen). Inclusief koptelefoon en polsbandje. Producteigenschappen: De 10 in 1 KidiZoom met 5 megapixel camera, 4x digitale zoom, camera aan de voor- én achterkant, augmented reality spellen en groot kleurenscherm Maak coole selfies met de ingebouwde 2 megapixel camera aan de achterkant Bewerk foto's met coole filters en effecten en maak te gekke video's met grappige, interactieve gezichtsfilters Neem je stem op en kies uit verschillende stemvervormers Luister overal naar je favoriete muziek via de ingebouwde luidspreker of met de bijgesloten koptelefoon Speel 5 te gekke spellen waarvan er 3 augmented reality spellen zijn Maak tot 1500 foto's of 8 minuten filmopname. Uitbreiding d.m.v. een microSD-kaart (tot 32GB) is mogelijk (niet inbegrepen) Inclusief koptelefoon, polsbandje en USB-kabel Stevig en duurzaam design

Beste prijs op BOL.com