Vtech Vrolijke Vriendjes: Vind hier alles over het speelgoed vrolijke vriendjes van Vtech

Heeft u al kennis gemaakt met Vtech vrolijke vriendjes? Deze serie zit boordevol speelplezier, muziek, bewegingen grappige geluiden en melodietjes, waardoor de vrolijke vriendjes helemaal tot leven komen! Maak kennis met al het speelgoed al al de vriendjes in deze geweldige lijn.
We geven je een overzicht van de producten, die zowel voor jongens als meisjes ontzettend leuk zijn om samen op ontdekking uit te gaan. Ieder vrolijk vriendje heeft een eigen persoonlijkheid en gaan graag met jou op avontuur! Ieder kind is anders, en ontwikkeld zich daarom ook op een andere manier. Hierdoor is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de persoonlijke ontwikkeling van je kind. Het leeftijd advies voor Vtech vrolijke vriendjes (of een van de andere sets in deze serie) is vanaf 1 t/m 5 jaar.

Educatief?

Zoals alle producten van Vtech, is ook deze Vrolijke Vriendjes lijn educatief ontwikkeld. Leuk voor je volwassenen ouders, maar met name voor jezelf, als je later groot bent! Jong geleerd, is oud gedaan! Hieronder een kort overzicht van waar dit speelgoed naast een heleboel lol nog meer goed voor is, namelijk:

Taalontwikkeling: De vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes stimuleren de taalontwikkeling.
Oorzaak & Gevolg: Door het plaatsen van je Vrolijke Vriendjes op een Magic Point wordt beloond met vrolijke reacties. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van het besef van oorzaak en gevolg. Wat gebeurt er als ik dit doe?
Motorische ontwikkeling
Het drukken op de toetsen, het draaien aan verschillende objecten of accessoires en het plaatsen van de vriendjes op het 'magische punt' draagt bij aan de ontwikkeling van de motorische vaardigheden.
Fantasierijk spelen
De vriendelijke stemmen, vrolijke reacties en verschillende speelstanden prikkelen de fantasie en moedigen het spelen van rollenspellen aan. Dit alles is goed voor zowel het inlevingsvermogen als de improvisatie.

Onze favoriet

VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk Fenna Fee is een speelfiguur dat perfect is voor kinderen die van avonturen houden.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Interactieve functies
 • Compatibiliteit

2e beste keuze

VTech Vrolijke Vriendjes Prinses Paulina is een educatief speelgoed dat perfect is voor kinderen van 1 tot 5 jaar oud.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Interactieve functies
 • Compatibiliteit

3e beste keuze

VTech Vrolijke Vriendjes Magische Glamper is een interactief babypoppenhuis en speelgoedauto in één.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Interactieve functies
 • Compatibiliteit

Op deze pagina:

Het best verkochte speelgoed van vrolijke vriendjes

#1
VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk Fenna Fee

VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk Fenna Fee is een prachtig speelfiguur dat perfect is voor jonge kinderen die van sprookjesachtige avonturen houden. Fenna Fee is een vriendelijke fee die graag nieuwe vrienden maakt en plezier beleeft in het Magisch Koninkrijk.

Het speelfiguur heeft een magische kracht waardoor ze kan bewegen en zingen. Wanneer je op de magische knop op de bloem drukt, komen er verschillende liedjes en zinnetjes tevoorschijn. Fenna Fee heeft ook een magisch bloemenstafje waarmee ze nog meer magie kan creëren en vrienden kan helpen.

De VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk Fenna Fee is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar oud en is gemaakt van duurzaam materiaal van hoge kwaliteit. Het speelfiguur stimuleert de ontwikkeling van de verbeelding en het creatieve denkvermogen van kinderen, terwijl ze tegelijkertijd nieuwe dingen leren over kleuren, getallen en vriendschap.

Kortom, VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk Fenna Fee is een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een leuk en educatief speelfiguur voor hun kinderen.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Interactieve functies
 • Compatibiliteit
Klik voor de beste prijs

#2
VTech Vrolijke Vriendjes Prinses Paulina

VTech Vrolijke Vriendjes Prinses Paulina is een educatief speelgoed dat perfect is voor kinderen van 1 tot 5 jaar oud. Prinses Paulina is een vriendelijke prinses die kinderen meeneemt op avonturen in een magisch koninkrijk. Het speelgoed bevat licht- en geluidseffecten die de verbeelding van kinderen stimuleren en het speelplezier verhogen.

Met de interactieve knoppen op het lichaam van de prinses kunnen kinderen leren over cijfers, kleuren en vormen. Ze kunnen ook luisteren naar verschillende zinnetjes en liedjes die hun taalontwikkeling stimuleren. Prinses Paulina heeft ook een magische ketting die oplicht en geluid maakt wanneer er op wordt gedrukt.

Het VTech Vrolijke Vriendjes Prinses Paulina speelgoed is gemaakt van duurzaam materiaal van hoge kwaliteit en is veilig voor jonge kinderen om mee te spelen. Het speelgoed is ontworpen om de ontwikkeling van de fijne motoriek, taalontwikkeling en verbeelding van kinderen te stimuleren.

Kortom, VTech Vrolijke Vriendjes Prinses Paulina is een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar educatief speelgoed dat zowel leuk als leerzaam is voor hun kinderen. Het zal kinderen helpen hun creativiteit en verbeeldingskracht te ontwikkelen terwijl ze tegelijkertijd nieuwe vaardigheden leren.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Interactieve functies
 • Compatibiliteit
Klik voor de beste prijs

#3
VTech Vrolijke Vriendjes Magische Glamper

VTech Vrolijke Vriendjes Magische Glamper is een interactief babypoppenhuis en speelgoedauto in één. Het is perfect voor kinderen van 1 tot 5 jaar oud die houden van fantasierijke spelletjes en het ontdekken van nieuwe dingen.

De Magische Glamper bevat verschillende interactieve functies, waaronder licht- en geluidseffecten, liedjes en zinnetjes. Kinderen kunnen de verschillende kamers van de Glamper verkennen en op ontdekkingsreis gaan met de bijgeleverde Vrolijke Vriendjes figuurtjes. Zo leren ze spelenderwijs over kleuren, cijfers, vormen en verschillende geluiden.

De VTech Vrolijke Vriendjes Magische Glamper is gemaakt van duurzaam materiaal van hoge kwaliteit en is veilig voor jonge kinderen om mee te spelen. Het speelgoed is ontworpen om de ontwikkeling van de fijne motoriek, taalontwikkeling en verbeelding van kinderen te stimuleren.

Kortom, de VTech Vrolijke Vriendjes Magische Glamper is een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar interactief babyspeelgoed dat zowel leuk als educatief is voor hun kinderen. Het zal kinderen helpen hun creativiteit en verbeeldingskracht te ontwikkelen terwijl ze tegelijkertijd nieuwe vaardigheden leren.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Interactieve functies
 • Compatibiliteit
Klik voor de beste prijs

#4
VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel

Het VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel is een interactief babyspeelgoed en speelfigurenset die kinderen vanaf 1 jaar oud zal fascineren. Dit magische lichtkasteel is uitgerust met allerlei leuke en educatieve functies, waaronder vijf verschillende magische locaties, elk met hun eigen activiteiten. De set wordt geleverd met twee vrolijke vriendjes figuren, Prinses Pien en Draakje Dario.

Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten door te spelen met de figuren en het kasteel te verkennen. De set reageert op de aanraking van de figuren, waardoor er vrolijke reacties, verhalen en muziek te horen zijn. De lichtjes op het kasteel zorgen voor een extra magisch effect en stimuleren de visuele ontwikkeling van kinderen.

Naast het bevorderen van de fantasie en het aanmoedigen van rollenspel, biedt het VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel ook educatieve voordelen. Het speelgoed helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek, taalvaardigheden en het begrijpen van oorzaak en gevolg. Dit maakt het kasteel niet alleen leuk, maar ook leerzaam!

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Interactieve functies
 • Compatibiliteit
Klik voor de beste prijs

#5
VTech Vrolijke Vriendjes 2 in 1 Brandweerwagen

De VTech Vrolijke Vriendjes 2 in 1 Brandweerwagen is een interactief babyspeelgoed dat perfect is voor kinderen tussen 1 en 5 jaar oud. Deze brandweerwagen heeft niet alleen een leuke uitstraling, maar biedt ook een heleboel educatieve functies en activiteiten.

De 2 in 1 functie van de brandweerwagen maakt het speelgoed extra veelzijdig. De wagen kan worden omgebouwd van een brandweerauto tot een brandweerkazerne, waardoor kinderen kunnen spelen op verschillende manieren. De set wordt geleverd met een brandweerfiguur genaamd Ben Brandweer, die kinderen kunnen gebruiken om hun verbeelding te stimuleren en rollenspellen te spelen.

De brandweerwagen heeft een aantal interactieve knoppen en lichteffecten die kinderen kunnen activeren door erop te drukken of eraan te draaien. Deze functies helpen bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie. Daarnaast stimuleert de brandweerwagen de taalvaardigheden en het begrip van oorzaak en gevolg van kinderen.

Kortom, de VTech Vrolijke Vriendjes 2 in 1 Brandweerwagen is niet alleen een leuke speelgoed, maar ook een educatief hulpmiddel dat kinderen helpt bij hun ontwikkeling.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Interactieve functies
 • Compatibiliteit
Klik voor de beste prijs

Nog opvullen

Onze favoriet

VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk Fenna Fee is een speelfiguur dat perfect is voor kinderen die van avonturen houden.

Bekijk prijs