Vtech Vrolijke Vriendjes

Vtech Vrolijke Vriendjes

Vind hier alles over het speelgoed vrolijke vriendjes van Vtech

Heeft u al kennis gemaakt met Vtech vrolijke vriendjes? Deze serie zit boordevol speelplezier, muziek, bewegingen grappige geluiden en melodietjes, waardoor de vrolijke vriendjes helemaal tot leven komen! Maak kennis met al het speelgoed al al de vriendjes in deze geweldige lijn.
We geven je een overzicht van de producten, die zowel voor jongens als meisjes ontzettend leuk zijn om samen op ontdekking uit te gaan. Ieder vrolijk vriendje heeft een eigen persoonlijkheid en gaan graag met jou op avontuur! Ieder kind is anders, en ontwikkeld zich daarom ook op een andere manier. Hierdoor is het belangrijk om speelgoed aan te bieden dat past bij de persoonlijke ontwikkeling van je kind. Het leeftijd advies voor Vtech vrolijke vriendjes (of een van de andere sets in deze serie) is vanaf 1 t/m 5 jaar.

Educatief?

Zoals alle producten van Vtech, is ook deze Vrolijke Vriendjes lijn educatief ontwikkeld. Leuk voor je volwassenen ouders, maar met name voor jezelf, als je later groot bent! Jong geleerd, is oud gedaan! Hieronder een kort overzicht van waar dit speelgoed naast een heleboel lol nog meer goed voor is, namelijk:

Taalontwikkeling: De vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes stimuleren de taalontwikkeling.
Oorzaak & Gevolg: Door het plaatsen van je Vrolijke Vriendjes op een Magic Point wordt beloond met vrolijke reacties. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van het besef van oorzaak en gevolg. Wat gebeurt er als ik dit doe?
Motorische ontwikkeling
Het drukken op de toetsen, het draaien aan verschillende objecten of accessoires en het plaatsen van de vriendjes op het 'magische punt' draagt bij aan de ontwikkeling van de motorische vaardigheden.
Fantasierijk spelen
De vriendelijke stemmen, vrolijke reacties en verschillende speelstanden prikkelen de fantasie en moedigen het spelen van rollenspellen aan. Dit alles is goed voor zowel het inlevingsvermogen als de improvisatie.

Het best verkochte speelgoed van vrolijke vriendjes

Vtech Vrolijke vriendjes Piratenschip

Land in ziiiiiicht! Tijd om op ontdekking te gaan met je nieuwe vrolijke vriendjes Kapitein Kay, Matroos Milan en het schattige Aapje. Hijs de zeilen en ga met je prachtige piratenschip op zoek naar schateiland. Dit kan heel spannend worden, de zee zit vol gevaren! Gelukkig hebben jullie de kanonnen geladen! Druk op de kanon-toets om de kogel te lanceren, of laat de tentakels van de octopus draaien! Dit doe je door je octopusvriend van voren naar achteren te bewegen.

Voor de Piratenkindjes

Vtech Vrolijke vriendjes en het Magische Lichtkasteel

Wauw, een echt magisch lichtkasteel?! Reken maar, het is tijd om feest te vieren met je nieuwe vrolijke vriendjes. Beleef je eigen sprookjes met Prinses Nora, Prins Victor en hun lieve kat Sneeuwvlokje in dit prachtige lichtkasteel! Ga op ontdekking uit in en rondom het kasteel en maak kennis met muziekinstrumenten, kleuren, cijfers, magie en geluid. Draai de wijzers van de klok, open en sluit de trappen en deuren en zie de prins en prinses dansen op de dansvloer voor nog meer speel,- en leerplezier.

Voor de Kasteelkindjes

Vtech Vrolijke vriendjes en de Dappere Draak

Tijd voor een avontuur met een ander vrolijk vriendje; Daan het dappere draakje en Roan de ruige ridder en Luca het babydraakje (allen inbegrepen). Daan, de dapperste van de vriendjes, kan zelf lopen, met zijn vleugels wapperen, zijn hoofd bewegen en zelfs vuur spuwen! Je kunt de vuurbal in de bek van de draak plaatsen, druk op het wapenschild-toets om hem vuur te zien spuwen. Hij zal jouw en je vriendjes goed beschermen, de weg kan vol gevaar staan!

Voor de kindjes die draken te gek vinden.

Vtech Vrolijke vriendjes en de Magische Glamper

Tijd voor een magische kampeerreis! Deze superdeluxe camper is van alle gemakken voorzien, ga op reis naar de mooiste plekken met je vrolijke vriendjes. In deze leuke Glamper plaats je mama of papa (of een van je andere vrolijke vriendjes die apart verkrijgbaar zijn) op het magische punt om de leuke reacties en ingezongen liedjes te horen. Er zijn 4 gekleurde toetsen, die je kennis laten maken met de verschillende seizoenen (lente, zomer, herfst en winter). Wanneer je de speelstandschakelaar verschuift, leer je ook nog weersomstandigheden en kleuren te herkennen met dit product. Het heeft zelfs een bewegingssensor en veel meer!

Kindjes die voertuigen leuk vinden.

Vtech Vrolijke vriendjes 2 in 1 Brandweerwagen

Bij brand of gevaar staan de Vrolijke Vriendjes klaar! Bij deze set speel je met Bob en Bente (of een ander vrolijk vriendje die je al hebt) met de stoere brandweerwagen die eenvoudig omgetoverd kan worden naar een brandweerkazerne! Door op een van de drie knipperende toetsen te drukken, ontdek je leuke en interessante weetjes over de brandweer. Speel verschillende rollen in spelvorm en gebruik de ladder of waterkanon tijdens jullie reddingsmissies. Ook bij deze set kun je ingezongen liedjes, melodietjes en grappige reacties activeren door Bob,

Brandweer spelen

Vtech Vrolijke vriendjes met Sprankel en de Magische Eenhoorn

Nieuwe vrolijke vriendjes die sprankelen! Ga mee op kleurrijk avontuur met Sprankel de eenhoorn, Floortje Fee en natuurlijk Baby eenhoorn! Het vrolijke vriendje eenhoorn Sprankel laat jouw kleintje kennismaken met kleuren en tellen. Kom gezellig mee op ontdekkingsreis en geniet van de magische wereld samen met Sprankel. Haar zachte, kleurrijke manen en staart zijn nog maar het begin!

Magisch en sprookjesachtig

Vrolijke vriendjes Dino Avonturen set

Op zoek naar stoere en behulpzame vriendjes? Het is tijd voor nog meer dinopret en dinoavonturen met deze supercoole dinosauriër vrolijke vriendjes set! Zorg samen met Ranger Rob voor de T-Rex, Tommie Triceratops en Peter Pteranodon. Deze coole vrachtwagen kan eenvoudig worden omgebouwd tot een dinopark!

Dino liefhebbers!

Productbeschrijving

Laten we gauw van start gaan. Hieronder volgt algemene informatie over al het speelgoed in de Vtech vrolijke vriendjes en/of een bijbehorende speelset. Ga je mee op ontdekkingsreis?

Wat de producten van Vrolijke Vriendjes zo ontzettend leuk maakt, is onder andere het feit dat ze interactief met je kindje spelen. Het speelgoed bevat namelijk zogenoemde Magic Points (magische plekken/punten). Hierdoor herkent de speelset je nieuwe vriendjes! Vervolgens reageren je vrolijke vriendjes hierop door grappige reacties te geven! Denk hierbij aan muziek, knipperende lichtjes, gezongen liedjes, melodietjes, grappige geluiden en blije zinnetjes. Hierdoor ontstaat er interactie tussen de vriendjes en jouw kindje. Zie hoe je samen met je nieuwe vriendjes zingt én beweegt.
Het superslimme, educatieve speelgoed van Vtech vrolijke vriendjes, ontdek je een nieuwe wereld vol speel- en leerplezier! Door de verschillende speelstanden op het product, leer je bijvoorbeeld alles over cijfers, kleuren, instrumenten, muziek of speel rollenspellen. Bij iedere speelset is dit net iets anders ingericht. Deze variatie tussen speelstanden verschilt per set.
Productspecificaties dat ALLE Vrolijke vriendjes bevat:

  • Het Magic Point waar je je vrolijke vriendjes op plaatst. Luister naar grappige geluiden, gezongen liedjes en vrolijke zinnetjes

  • Verschillende speelstanden zoals Leren, Rollenspel en Muziek

  • Leuke stickervellen voor bijbehorende set, die je nieuwe set compleet maakt

  • Stevig en duurzaam design

  • Automatische uitschakeling

  • Regelbaar volume

Speelsets zijn compatibel met alle andere vrolijke vriendjes. Elk vriendje herkent de Magic Points van alle Vrolijke Vriendjes speelsets. Dat maakt dit vrolijke Vtech speelgoed extra leuk, omdat je het oneindig met elkaar kunt blijven combineren. Breid je magische wereld uit en laat ze kennis maken met alle vrolijke vriendjes!
Bij het ontwikkelen van de verschillende nieuwe vriendjes, is er gekeken naar wat de meeste jongens en meisjes (en alles ertussenin!) interessant vinden. Welke vind jou kleine het leukst?