Wereldkaart

Wereldkaart

Wat zijn de leukste Wereldkaarten van 2022!

Wie is er nou niet nieuwsgierig naar de rest van de wereld? Al die continenten en landen waar alles zo anders is. Reizen is niet alleen leuk en ontspannend, maar ook goed voor de algemene ontwikkeling van ieder kind. Met een wereldkaart stimuleer je de nieuwsgierigheid en leergierigheid van ieder kind. Ze leren over geografie, aardrijkskunde en daardoor over nog heel veel meer. Waar ligt een land? Hoe is het klimaat daar? Welke dieren leven daar en hoe is het gesteld met de planten en het eten? Hoe kleden de mensen zich? Wat is politiek en hoe werkt het in de verschillende landen? En zo krijgen kinderen honderden vragen waarop ze de antwoorden ook nog eens zelf kunnen leren zoeken.

De best verkochte wereldkaarten van 2021!

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze top 5 wereldkaarten.

Nog geen keuze kunnen maken? Of wil je nog meer informatie over specifieke producten? Geen probleem! We hebben voor 5 verschillende wereldbollen iets meer research gedaan. Voor elk van deze producten een duidelijke beschrijving gemaakt met uiteraard de positieve punten. We hopen dat dit helpt met het maken van de juiste keuze.

Poster Wereldkaart Extra Large

Deze stevige wereldkaart poster is een extra groot exemplaar. Hierdoor is alles duidelijk en kan je er veel van leren. Het ziet er ook nog eens heel mooi uit aan de muur en je kind kan hier heerlijk bij wegdromen. De vlaggen van alle landen maken deze kaart nog leuker. Je kan samen ontdekken welke vlag bij welk land hoort en ze aanwijzen.

Voordelen:

Extra groot formaat dus veel duidelijker

De vlaggen onder aan de wereldkaart maken het leren nog interessanter en leuker

Degelijke kwaliteit dankzij het karton en de vernislaag

Nummer 1

Luckies Kras Wereldkaart - Scratch Map Deluxe

Deze prachtige Deluxe Kras Wereldkaart van Luckies heeft een meer dan luxe uitstraling dankzij de gouden kraslaag en de zwarte achtergrond. Het krassen is weliswaar een klusje dat voorzichtig dient te gebeuren en het beste gedaan wordt met een fijn keukenmesje. Deze wereldkaart is van hoge kwaliteit en toont meerdere kleuren voor de verschillende landen wanneer je de kraslaag verwijdert.

Voordelen:

Mooi design waardoor het een toevoeging voor elk interieur is

Stimuleert de nieuwsgierigheid leergierigheid en laat iedereen dromen van mooie verre reizen

De veranderende kleuren maken het nog leuker om er mee bezig te zijn helemaal wanneer het tijd is om een land open te krassen

Nummer 2

Your Adventure Map Scratch Wereldkaart

Met deze wereldkaart van Your Adventure Map maak je reizen en leren over de wereld voor ieder kind interessant. De stijlvolle zwarte kleur geeft een luxe uitstraling en de mooie kleuren van de diverse landen zorgen er voor dat alles op een mooie manier afsteekt. Naast de verschillende landen zijn er ook 195 krasvlaggen en 9 monumenten die deze map extra interessant en leerzaam maken.

Voordelen:

Luxe afgewerkt waardoor het een toevoeging is voor elk interieur

Bevat heel veel details en allerhande extra's

Het krassen gaat makkelijk en eenvoudig

Nummer 3

Kurk24 Wereldkaart Prikbord

Zoek jij de leukste wereldkaart voor een kind? Dan kies je voor deze Kurk24 Wereldkaart die dienst doet als prikbord. Dankzij het 10 millimeter dikke hout / kurk kan je er moeiteloos vlaggetjes in prikken, waarvan je er ook nog 10 erbij krijgt geleverd.

Voordelen:

Het ontwerp is niet alleen mooi en stijlvol maar ook erg kleurrijk

Dankzij de prikfunctie kan je niet alleen aangeven waar je geweest bent of waar je naartoe wilt maar je kan het ook gebruiken als notitieprikbord

Dankzij de stijlvolle lijst is de wereldkaart makkelijk aan de muur te bevestigen

Nummer 4

Wereld Kraskaart

Wanneer je van stijl houdt, dan kies je voor deze wereldkaart. De zwarte uitvoering met goudkleurige opdruk geeft een hele luxe uitstraling. Onder de goudkleurige kraslaag zitten allemaal kleuren verstopt, passend bij de verschillende landen. Voor kinderen is dit extra leuk en spannend.

Voordelen:

Luxe uitstraling dankzij de zwarte uitvoering en goudkleurige kraslaag

Stevige kwaliteit waardoor het ook voor kinderen leuk is om er mee bezig te zijn

Eindeloos leer- en speelplezier

Nummer 5

Daar gaan kinderen van dromen. Dromen over reizen, de wereld ontdekken, zelf zien en beleven hoe het in een ander land is. En als dromen ergens goed voor is, dan is het wel de motivatie om dat allemaal zelf te gaan zien, daar naartoe te werken, door kennis op te doen, je voor te bereiden, te sparen, een andere taal te leren. Dankzij een wereldkaart gaat er opeens een hele wereld open voor kinderen. Hoe jonger kinderen beginnen met leren, des te makkelijker het ook voor ze is. Kinderen zuigen informatie op en al helemaal als het leuk en interessant is.

Een wereldkaart ziet er niet alleen fantastisch uit aan je muur, maar je kan er ook nog eens op aangeven waar je allemaal bent geweest. Met een prikker of door te krassen. Je kan met verschillende kleuren aangeven waar je al bent geweest, waar je naartoe gaat en waar je nog graag naartoe zou willen. Het opent een hele wereld van dromen en mogelijkheden. Ze leren er niet alleen van, ze ontdekken vooral ook dat niet alles en iedereen op de wereld hetzelfde is, eenzelfde soort leven leidt en dat zorgt er voor dat een persoonlijkheid en karakter nog breder ontwikkelt. Doe jezelf en je kind een plezier door een wereldkaart op te hangen en er samen naar te kijken en er van te leren.

 

Wereldkaart als wanddecoratie

Of je nu heel erg van reizen houdt, de wereld machtig interessant vindt of graag weg droomt bij andere culturen en werelddelen, met een wereldkaart aan de muur, laat je zien dat je verder denkt en kijkt dan je eigen omgeving en kan je altijd wegdromen bij mooie herinneringen, plannen voor geweldige reizen of simpelweg bekijken welk land je nou gaat onderzoeken. Voor kinderen werkt dit ontzettend stimulerend. Dat wat ver weg is, wordt opeens zichtbaar en tastbaar. Daardoor worden ze geprikkeld en willen ze steeds meer leren. Er zijn allerhande soorten wereldkaarten te krijgen voor aan de wand. Van prikborden tot posters en kraskaarten.

Een wereldkaart van hout

Een wereldkaart van hout heeft veel voordelen. Zeker voor kinderen. Het kan tegen een stootje, maar je kan het ook nog op meerdere manieren gebruiken. Zo kan een houten wereldkaart dienen als prikbord. Je brengt daarnaast een mooi stukje decoratie in huis. Het is sfeervol en kan als gespreksonderwerp dienen. Voor kinderen werkt het geweldig stimulerend en ze kunnen er lang mee bezig zijn. Ze krijgen er vragen door en willen dingen onderzoeken. Het kan aanleiding zijn tot het leren van talen en het is heerlijk om bij weg te dromen of mooie herinneren mee op te halen.

Wereldkaart posters

Een wereldkaart poster is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen, maar je geeft ze er een leerzame, en ontzettend mooie wanddecoratie mee. Het kan een kamer helemaal veranderen en doen opleven. Je hebt de gewone ouderwetse posters waar je bij weg kan dromen, maar er zijn ook kraskaarten te krijgen waarbij je de landen open kan krassen. Meestal verschijnt er dan een andere kleur of informatie. Zo kan je laten zien waar je al geweest bent of waar je naartoe wilt gaan. Voor kinderen is dit extra leuk. Zo kan het plannen van een vakantie of reis een hele ervaring worden, waarbij kinderen gemotiveerd worden om al iets over dat land, de cultuur en de taal te leren. Je kan er ook voor kiezen om de landen na je reis open te krassen, waardoor je fijne herinneringen kan ophalen en kan wegdromen bij de mooie tijd die jullie samen hebben gehad.

Wereld voor aan de muur

Wanneer jij de wereld aan je muur wilt, dan kan je tegenwoordig alle kanten op. Van de mooiste wereldkaarten die je op allerhande manieren kan gebruiken, tot aan gestileerde kunstwerken die een beeld van de wereld weergeven. Het is ware kunst aan de muur geworden en een toevoeging voor ieder interieur. Het is al lang niet meer zo dat ze alleen maar handig en leerzaam zijn, maar dat is wel een hele mooie bijkomstigheid. Niet alleen voor jezelf, maar vooral ook voor kinderen. Ze worden er nieuwsgierig van, willen meer leren en kunnen er heerlijk bij wegdromen. De wereld aan je muur, maakt ieder interieur mooier en ieder leven interessanter.