Wipwap

Wipwap

Vind hier de beste wipwappen voor in de tuin

Een Wipwap wordt ook wel een wipplank of gewoon een wip genoemd. Iedereen kent de wipwap van de speeltuin, maar tegenwoordig kan je ook heel makkelijk een wipwap voor thuis vinden. Voor binnen of voor in de tuin.

Er zijn allerhande uitvoeringen, modellen en thema's te vinden en je vindt dan ook altijd een wipwap die past bij jou, jouw kindje en waar je de wipwap wil gebruiken.

Dit zijn de beste verkochte wipwappen van dit moment

Er zijn zoveel mogelijkheden en opties, dat het lastig kan zijn om de leukste wipwap te vinden, die ook nog eens perfect bij jou en jouw kindje past. In de Top 10 vind jij de leukste Wipwaps, voor verschillende leeftijden, in diverse uitvoeringen, en voor de meeste budgetten.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze top 5

Met de Top 5 Leukste Wipwappen van 2022 zie jij meteen wat voor een wip het is, wat je er mee kan, en of deze geschikt is voor jouw kindje. Je ziet de voordelen in een oogopslag en je kan meteen kiezen voor de beste wipwap voor jullie.

Little Tikes Walvis Blauw Wip

Op deze superleuke Walvis wip kunnen maar liefst 3 kindjes tegelijk wippen. Op elk uiteinde kan een kindje zitten en in het midden is er ook nog plaats. De 4 handgrepen hebben een goede grip, en de kindjes kunnen zich stevig vasthouden. De wipwap is 105 cm lang en is geschikt voor binnen en buiten. Er zitten ingebouwde voetensteunen in de walvis wip, zodat kindjes er goed en veilig op kunnen zitten. Deze wip met een walvis gezicht is geschikt voor kindjes vanaf 1,5 tot 5 jaar en kan tot 23 kilo dragen. De kunststof wipwap is stevig, duurzaam en valt niet snel om. De wip weegt 6,3 kilo.

Voordelen:

Tot 3 kindjes kunnen tegelijk wippen

Ingebouwde voetsteunen

Stevige handgrepen

De Leukste Wipwap!

Paradiso Toys Schommelwip Crocodile

Eigenlijk is deze wipwap gewoon een hobbelpaard, maar dan in de vorm van een krokodil, en er passen maar liefst 3 kindjes tegelijk op de wip. Allebei de kanten zijn krokodillenhoofden, waar een kindje kan zitten en in het midden is er ook nog plek voor een kindje. Rondom de krokodil wip wap zit een rand waar de voeten in geplaatst worden. De krokodil is geschikt voor kindjes vanaf 10 maanden en kan in totaal 3 x 50 kilo dragen. De afmeting is 101 cm bij 46 cm bij 33 cm en je kan deze wip binnen en buiten gebruiken. De schommelwip is gemaakt van degelijk kunststof en is makkelijk schoon te houden. Schommelen of wippen, het is voor jouw kindje allebei hartstikke leuk.

Voordelen:

Schommel en wip in een

Geschikt voor kindjes vanaf 10 maanden

Kan binnen en buiten gebruikt worden

Ook een hele leuke Wipwap!

Mamabrum Wipstoel Wipper Wipstoeltje Wippertje voor Baby

Deze stijlvolle houten Montessori schommel of wipwap heeft een mooi, minimalistisch design, en is evengoed een stevige en stabiele constructie. Er zitten twee kantelstoppers op, zodat jouw kindje niet om kan kiepen. De zitting is breed en de rugleuning is comfortabel. Het heeft wat weg van een schommelpaard, maar daarvoor moet je toch op en neer wippen. De wipwap is gemaakt van hout en heeft een natuurlijke uitstraling, en past daardoor in elk interieur. De zithoogte vanaf de grond is 21 cm en het formaat is 58 cm bij 28 cm bij 42 cm. Er kan maximaal 25 kilo op zitten en de schommelstoel weegt 2,8 kilo. Kindjes tussen de 1 en de 4 jaar kunnen hier heerlijk op wippen.

Voordelen:

Inclusief 2 kantelstoppers Mooie

stijlvolle houten wipwap Stevige en stabiele constructie

Nummer 3

Plum Ronddraaiende Wip Wap Metaal

Een wip die niet alleen op en neer gaat, maar die ook nog eens rond kan draaien. Dit fantastische speeltoestel kan het allemaal. Het speeltoestel is gemaakt van roestvrijstaal, in de vrolijke kleuren paars en blauw. De zitjes zijn van plastic, dat is toch wat prettiger aan blote beentjes. De handvaten zijn anti-slip, zodat kindjes zich goed vast kunnen houden. Er kunnen 2 kindjes tegelijk op de wip. Het geheel is eenvoudig te monteren en wordt geleverd met grondankers. De afmeting is 193 cm bij 66 cm bij 83 cm en kan maximaal 80 kilo dragen. Het is geschikt voor kindjes tussen de 3 en de 8 jaar.

Voordelen:

Ronddraaiende wipwap speeltoestel

Anti-slip handvaten

Vrolijke kleuren

Nummer 4

Smoby Hobbeldier Kattenwip Grijs Schommelfiguur

Met deze schattige, grijze kat kunnen kleine kinderen heerlijk wippen. Het speeltoestel is voor kinderen tussen de 1 en de 8 jaar en oudere kinderen kunnen er ook mee spelen. Jouw kindje kan zich goed vasthouden aan de oren van de kat en de voetjes kunnen comfortabel op de wipwap gezet worden. De afmeting is 78 cm bij 35 cm bij 38 cm en kan tot 20 kilo dragen. De kat is gemaakt van kunststof en is lichtgewicht. De wipschommel neemt niet veel ruimte in en kan ook makkelijk van binnen naar buiten geplaatst worden, of andersom. Dankzij het degelijke kunststof is het ook makkelijk schoon te houden.

Voordelen:

Super lieve kat om op te wippen

Compact formaat dus makkelijk te plaatsen

Voor binnen en buiten

Nummer 5

Wat is een Wipwap?

Een wipwap is een andere naam voor een wip, al heeft het ook vaak wat weg van een hobbelpaard. Het is meestal een combinatie van de twee. Het valt dus onder de speeltoestellen. Kinderen kunnen heerlijk spelen op een wipkip, samen met een broertje of zusje of vriendjes en vriendinnetjes.

 Waarom een Wipwap kopen?

Wippen doe je samen en een wipwap geeft veel speelgelegenheid. Op een wipwap kan je ook vaak alleen spelen, maar niet altijd. Het is goed voor de algehele ontwikkeling van jouw kindje. Het vinden van balans, het op en neer bewegen, niet te hard gaan, samen spelen. Op allerhande vlakken ondersteunt het jouw kleintje in de groei en ontwikkeling.

 Een Wipwap kopen? Houd hier rekening mee

Een wipwap dient vooral veilig te zijn. Het moet dus passen bij de leeftijd van jouw kindje. Dat staat er altijd bij aangegeven. Het moet ook passen in de ruimte waar jij de wipwap wil plaatsen, binnen of buiten. Wipwaps worden gemaakt van allerhande materialen, kijk welke het beste bij jou, jouw kindje en de ruimte waar je de wipwap wil plaatsen past.

In welke matrialen worden Wipwappen gemaakt?

Wippen worden gemaakt van alle mogelijke materialen. Er zijn houten wipwappen, metalen wipwappen en kunststof wippen. Met het ene materiaal kan je bijvoorbeeld ook nog ronddraaien en een ander materiaal heeft leuke vormen.

Bekijk ook