Baby Born pop

Poppen dragen bij aan het verwerken van sociale informatie en het ontwikkelen van empathie. Dat blijkt uit een onderzoek van Britse wetenschappers in samenwerking met Barbie. De Baby Born pop biedt dan net dat beetje meer, waardoor jouw kleintje nog meer ondersteuning krijgen tijdens een cruciale ontwikkelingsfase.

Baby Born is dus meer dan een gewone pop. Een Baby Born pop draagt niet alleen bij aan de sociale ontwikkeling, maar ook aan de emotionele ontwikkeling. Het maakt dan niet uit of jouw kindje alleen met de Baby Born pop speelt, of met iemand anders samen. Er is ook geen verschil gevonden tussen jongens en meisjes.

Baby Born bestaat al sinds 1991 en heeft sindsdien enkele innovatieve ontwikkelingen doorgemaakt en er is nu ook ander interactief speelgoed. Denk dan bijvoorbeeld aan de Baby Born Interactieve Eenhoorn.

Wil jij weten waar je op moet letten en wat de 5 beste Baby Born poppen zijn? Dat vind je allemaal hieronder.

De best verkochte Baby Born poppen van 2024!

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

Hallo BABY born, je bent ineens zo zacht. Dat is ze echt. BABY born voelt nu ineens veel zachter aan - perfect om mee te knuffelen. 

 • Veiligheid
 • Duurzaamheid
 • Functies

2e beste keuze

BABY born Little Boy - Babypop 36cm Deze BABY born jongensbabypop is perfect voor een eerste ouder-kind-rollenspel.

 • Veiligheid
 • Duurzaamheid
 • Functies

3e beste keuze

Baby born® Sister Styling hoofd - Kaphoofd Een bloemrijke stijl, kleurrijke make-up en schitterende kapsels.

 • Veiligheid
 • Duurzaamheid
 • Functies

Op deze pagina:

De 5 beste Baby Born poppen

Nog geen keuze kunnen maken? Of wil je nog meer informatie over specifieke producten? Geen probleem! We hebben voor 5 verschillende Baby Born poppen iets meer research gedaan. Voor elk van deze producten een duidelijke beschrijving gemaakt met uiteraard de positieve punten. We hopen dat dit helpt met het maken van de juiste keuze.

#1
BABY born Soft Touch Meisje Paars

BABY born® Soft Touch Meisje Paars is een interactieve babypop die speciaal ontworpen is om kinderen vanaf 3 jaar een realistische en betekenisvolle speelervaring te bieden. Met haar zachte lijfje van 43 cm voelt ze aan als een echte baby en kunnen kinderen zich volledig inleven in het verzorgen van hun pop.

De BABY born® Soft Touch Meisje Paars wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder een flesje, een bordje, een lepel, een luier en een speen. Deze accessoires kunnen worden gebruikt om de pop te voeden, te verschonen en te verzorgen, waardoor kinderen hun verantwoordelijkheidsgevoel en sociale vaardigheden ontwikkelen.

De pop heeft ook verschillende interactieve functies, zoals het bewegen van haar armen en benen, het drinken van water en het plassen op het potje. Kinderen kunnen deze functies activeren door op de speciale knopjes op de buik van de pop te drukken.

BABY born® Soft Touch Meisje Paars is een kwalitatief hoogwaardige babypop die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Het zachte lijfje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is gemakkelijk schoon te maken. De pop is ideaal voor kinderen die houden van rollenspel en het verzorgen van hun eigen 'baby'. Met de BABY born® Soft Touch Meisje Paars kunnen kinderen hun creativiteit en verbeelding stimuleren, terwijl ze tegelijkertijd belangrijke sociale en emotionele vaardigheden ontwikkelen.

 • Veiligheid
 • Duurzaamheid
 • Functies
Beste prijs op BOL.com

#2
BABY born Sister Stylinghoofd - Kaphoofd

Het BABY born® Sister Stylinghoofd is een leuke en educatieve manier voor kinderen om te oefenen met kapsels en make-up. Het kaphoofd heeft een lengte van 27 cm en is ontworpen om eruit te zien als de grote zus van BABY born, compleet met lang haar en mooie make-up.

Het BABY born® Sister Stylinghoofd wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder een borstel, kam, haarclipjes, haarelastiekjes, make-up en nagellak. Deze accessoires zijn ontworpen om kinderen te helpen bij het stylen en verzorgen van het haar en het aanbrengen van make-up.

Het kaphoofd heeft ook verschillende functies, zoals het openen en sluiten van de ogen en het bewegen van de mond, waardoor kinderen kunnen oefenen met het aanbrengen van make-up op verschillende delen van het gezicht.

Het BABY born® Sister Stylinghoofd is gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Het is gemakkelijk schoon te maken en kan keer op keer gebruikt worden om verschillende kapsels en make-up looks te creëren.

Dit kaphoofd is ideaal voor kinderen die houden van creatief spelen en zich willen uitleven met kapsels en make-up. Met het BABY born® Sister Stylinghoofd kunnen kinderen hun verbeelding en creativiteit stimuleren, terwijl ze tegelijkertijd hun fijne motoriek en hand-oog coördinatie ontwikkelen.

 • Veiligheid
 • Duurzaamheid
 • Functies
Beste prijs op BOL.com

#3
BABY born Little Boy - Babypop 36cm

BABY born Little Boy is een schattige babypop van 36 cm groot en is speciaal ontworpen om kinderen vanaf 2 jaar een realistische speelervaring te bieden. De pop heeft een zacht lijfje en een schattig gezichtje met blauwe ogen. De pop heeft een comfortabele outfit die gemakkelijk aan en uit te trekken is.

De BABY born Little Boy wordt geleverd met verschillende accessoires, zoals een luier, een muts en een flesje. Deze accessoires zijn ontworpen om kinderen te helpen bij het verzorgen van hun 'baby', waardoor hun sociale en emotionele vaardigheden worden gestimuleerd.

De BABY born Little Boy is ook uitgerust met verschillende interactieve functies. Wanneer kinderen op de buik van de pop drukken, begint hij te huilen en beweegt hij zijn armen en benen. Als hij honger heeft, kan hij worden gevoed met het bijgeleverde flesje. De pop kan ook op het potje worden gezet en begint te plassen wanneer de knop op zijn buik wordt ingedrukt.

BABY born Little Boy is een hoogwaardige babypop die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. De pop is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en is gemakkelijk schoon te maken. Met deze babypop kunnen kinderen hun creativiteit en verbeelding stimuleren, terwijl ze tegelijkertijd belangrijke sociale en emotionele vaardigheden ontwikkelen.

 • Veiligheid
 • Duurzaamheid
 • Functies
Beste prijs op BOL.com

#4
BABY born Soft Touch Magic Girl - Babypop 43 cm

De BABY born Soft Touch Magic Girl is een interactieve babypop van 43 cm groot, ontworpen om kinderen vanaf 3 jaar een realistische en magische speelervaring te bieden. De pop heeft een zacht lijfje en een schattig gezichtje met blauwe ogen. Ze draagt een schattige outfit met een magische print die gemakkelijk aan en uit te trekken is.

De BABY born Soft Touch Magic Girl wordt geleverd met verschillende accessoires, zoals een magische fles, een magische ketting, een magische luier, een haarborstel en haarelastiekjes. Wanneer kinderen de magische ketting op de pop leggen, licht de fles op en kan de pop uit de fles drinken. Als de pop moet plassen, licht de magische luier op. Met de haarborstel en haarelastiekjes kunnen kinderen het haar van de pop stylen.

De pop is ook uitgerust met verschillende interactieve functies. Wanneer kinderen op de buik van de pop drukken, begint ze te huilen en beweegt ze haar armen en benen. Als ze honger heeft, kan ze worden gevoed met de bijgeleverde fles. De pop kan ook op het potje worden gezet en begint te plassen wanneer de knop op haar buik wordt ingedrukt.

BABY born Soft Touch Magic Girl is een hoogwaardige babypop die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. De pop is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en is gemakkelijk schoon te maken. Met deze babypop kunnen kinderen hun creativiteit en verbeelding stimuleren, terwijl ze tegelijkertijd belangrijke sociale en emotionele vaardigheden ontwikkelen.

 • Veiligheid
 • Duurzaamheid
 • Functies
Beste prijs op BOL.com

#5
BABY born Zus met blond haar - Babypop 43cm

De grote zus van Baby Born is een stijlvol meisje die dol is op nieuwe kapsels. Met de accessoires kan ze iedere dag een andere look kiezen. Ze is heel flexibel en kan zelfstandig staan. Sister Blond kan ook water drinken en daarna zelfs huilen. In totaal heeft ze 6 levensechte functies.

 • Veiligheid
 • Duurzaamheid
 • Functies
Beste prijs op BOL.com

Wat is Baby Born?

Baby Born is een interactieve pop met levensechte functies. Er zijn verschillende Baby Born poppen te krijgen, met ook verschillende mogelijkheden en accessoires.  Denk dan bijvoorbeeld aan My Little Baby Born, een Baby Born fiets of een Baby Born Fietsstoeltje.

Drinken, eten, huilen, plassen en poepen, maar ook de oogjes sluiten voor het slapengaan of zelfstandig staan. Deze schattige baby poppen hebben geen batterijen nodig en kunnen bijvoorbeeld ook mee in bad gaan. Er zitten ook verschillende accessoires bij de Baby Born poppen.  Denk dan bijvoorbeeld aan de magische speen of glam accessories.

Jouw kleintje kan dus echt voor een eigen baby zorgen, zich inleven in de schattige babypop van Baby Born, waardoor de creativiteit zo helemaal de vrije loop kan hebben en de emotionele ontwikkeling van jouw kindje stimuleert.

Waarom een Baby Born pop kopen?

Een van de redenen dat poppen goed zijn voor kinderen is dat zij hun spanningen ermee los kunnen laten. Ze kunnen alledaagse gebeurtenissen of speciale gebeurtenissen ermee naspelen en zo alles veel beter verwerken. Een eenvoudig dagelijks voorbeeld is bijvoorbeeld het eten geven van de pop. Dat doen papa en mama ook en dus wil jouw kleintje dat ook doen.

Dankzij de interactieve functies van de Baby Born pop kan jouw kindje zich nog beter inleven en geeft de pop een levensecht gevoel. De zorgende en empathische kant van jouw kleintje wordt zo ook nog beter ontwikkeld. Dat geldt ook voor de fijne en de grove motoriek. Die krijgen ook een flinke stimulans dankzij het spelen met de Baby Born pop.

Pop van babyborn kopen? Houd hier rekening mee

Er zijn best wel wat verschillende Baby Born poppen te krijgen. Let er sowieso altijd op dat het een echte Baby Born pop is. Je kan met een Baby Born pop ook eigenlijk geen miskoop doen. Maar wil je toch voor jouw kleintje de best passende Baby Born vinden, dan let je op onderstaande punten.

De leeftijd van jouw kindje

Als eerste speelt de leeftijd van jouw kindje een rol. Er zijn al Baby Born poppen voor baby's, maar niet alle Baby Born poppen zijn ook geschikt voor elke leeftijd. Dat geldt overigens ook voor de accessoires.

Welke functies kies je?

De verschillende poppen hebben ook verschillende functies. Behalve de babypoppen, die zijn gewoon lekker zacht en knuffelig. De Baby Born poppen werken zonder batterijen en kunnen bijvoorbeeld plassen, drinken, huilen en slapen.

Welke accessoires wil je?

De meeste Baby Born poppen komen met meerdere accessoires. Je kan ook allerhande accessoires los erbij nemen. De accessoires vergroten natuurlijk de verbeelding en maken het nog leuker om met de pop te spelen. Er is Baby Born kleding te krijgen, maar ook een paardje, een kinderwagen, een verrijdbare wieg of een inloopdouche, en zo zijn er nog tal van leuke, schattige, spulletjes voor Baby Born.  De vele accessoires, zoals de magische speen, horen bij een bijpassende Baby Born en er zijn dan ook verschillende maten Baby Born kleding.

De Fantasy Sister, het betoverende zusje van Baby Born, heeft natuurlijk andere accessoires dan een Baby Born jongensbabypop. De klassieke Baby Born heeft ook een grote zus, en is dan een klein zusje. Baby Born magic. Er zijn baby Baby Born poppen, Baby Born poppen van verschillende afmetingen, 33 centimeter en 43 cm, Baby Born First Love, Baby Born Sister en zelfs ook een Baby Born beste broer, de grote broer van Baby Born.

Houdt jouw kind van een bepaald thema?

Of het nu is omdat jij jouw kindje wil voorbereiden op een nieuwe gebeurtenis, bijvoorbeeld op vakantie gaan of naar de kleuterschool gaan, of omdat jij een thema zoekt omdat jouw kleintje dol is op Fantasieverhalen of dieren, er zijn allerhande thema's sets voor Baby Born te krijgen. De fantasiewereld van jouw kleintje wordt nog creatiever en er zijn nog meer speelmogelijkheden.  Allemaal dankzij de Baby Born magic.

Er is bijvoorbeeld ook een Baby Born kaphoofd. Daarmee kan jouw kind allemaal kapsels verzinnen. Dat kan met bruine haren of blonde haren. En natuurlijk zitten daar de leukste accessoires bij. Een kleine meisjespop, de Baby Born little, een Sister zus, een kleine babypop, jongentje of meisje. Het is veel gezelliger met zussen en broers.

Onze favoriet

Hallo BABY born, je bent ineens zo zacht. Dat is ze echt. Voor de eerste keer in haar geschiedenis voelt BABY born nu ineens veel zachter aan.

Beste prijs op BOL.com