Babygym speeltjes

Baby Bello Sammy de ZeesterPic.png

De 4 leukste losse speeltjes voor de babygym

Een goede babygym heeft speeltjes die het voor jouw baby interessant maken om te spelen. Vaak zitten de speeltjes er natuurlijk al bij, maar het kan zomaar zijn dat die hangers jouw kleintje na een tijdje vervelen en niet meer uitdagen. Afwisseling is goed en zorgt dat het allemaal interessant en motiverend blijft. Jij wil ook niet iedere dag kaas op jouw boterham. Gelukkig kan je ontzettend veel leuke, interessante, uitdagende en motiverende babygym speeltjes vinden, die de babygym van jouw kleintje interessant houden.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

De 4 leukste losse babyspeeltjes voor de babygym

 

Baby Bello Sammy de Zeester

Deze babygym speeltjes zijn geïnspireerd door bedreigde diersoorten. Er zitten twee zeesterren, een schelp, een rog en een schildpad in de set. Deze hangers zijn voorzien van belletjes of knisperpapier, waardoor ze verschillende geluidjes maken. De speeltjes zijn gemaakt van organisch katoen en voelen geribbeld aan. Door deze babygym hangers te kiezen, doneer jij ook nog eens aan de Stichting No Wildlife Crime. Deze set is een hele goede aanvulling voor jouw babygym en jouw kleintje zal er veel speelplezier mee beleven.

De nummer 1!

Kid

Met deze fluffy babygym speeltjes voeg je een hele nieuwe ervaring voor jouw kleintje toe aan de babygym. De verschillende dierensnoetjes hangen samen met geometrische vormen en een van de speeltjes heeft een belletje. De hangers kunnen bevestigd worden met klittenband aan lusjes en je kan ze dus ook makkelijk loshalen en meenemen of bijvoorbeeld aan de kinderwagen bevestigen. Er zijn drie verschillende speeltjes, die elk een andere uitstraling hebben en daarmee een extra uitdaging voor jouw kleintje bieden.

Nummer 2

Babygym Speeltjes - Moon - Nougat - 4 Stuks

Deze vier super zachte babygym speeltjes zien er niet alleen heel schattig uit, maar zijn ook nog eens heerlijk om vast te pakken. Er zijn twee sterren en twee maantjes van een zachte en fluffy teddy stof die je een beetje aan de wolken doet denken. Zodra jouw kleintje eraan komt bewegen de speeltjes. Ze zijn makkelijk vast te maken dankzij drukknopjes en het koordje is 22 centimeter lang. Met deze babygym speeltjes geef jij een extra droom effect aan de babygym en maak je het nog leuker voor jouw kleintje om met de babygym te spelen.

Nummer 3

Liewood speeltjes grace

Deze gehaakte speeltjes van organisch katoen zijn een geweldige set voor jouw babygym. Er zitten drie speeltjes in deze set. Een schattig autootjes, een stoere bus en een fantastische helikopter, die alle drie uitnodigend werken voor jouw kleintje om eraan te zitten en ermee te spelen. De speeltjes zijn makkelijk te bevestigen en je kan ze bijvoorbeeld ook gebruiken om aan de kinderwagen te hangen. Om ze schoon te maken hoef je ze maar af te nemen met een vochtige doek. Jouw baby kan er dus ook lekker aan sabbelen en zo nog meer zintuigen prikkelen.

Nummer 4

Wat zijn babygym speeltjes?

Babygym speeltjes zijn de onderdelen die een babygym interessant maken voor jouw baby. Ze zijn uitnodigend en dagen uit om te bewegen, te grijpen, te schoppen en te spelen. Er zijn allerhande soorten babygym speeltjes te krijgen en je hoeft alleen maar te kijken wat bij de interesses van jouw baby passen. Je kan kiezen voor hele felle kleuren, veel geluidjes en diverse texturen, of je kan het eenvoudig en rustig houden, zodat jouw kleintje niet te veel prikkels in een keer krijgt. Het is altijd aan te raden om meerdere babygym speeltjes aan te schaffen, zodat je ze kan afwisselen en de babygym leuk en interessant houdt voor jouw baby.

Waarom losse speeltjes kopen voor de babygym?

Bij de meeste babygyms zitten al speeltjes. Dat is leuk en handig, maar het kan na een tijdje ook saai worden voor jouw baby. Steeds hetzelfde gaat vervelen en haalt de uitdaging eruit. Gelukkig is het heel eenvoudig om andere speeltjes aan een babygym te bevestigen. Zo kan je geregeld de speeltjes afwisselen en blijft het een uitdaging voor jouw kleintje om met de speeltjes te spelen en behoudt de babygym ook de ondersteunende functie. Het is dus niet alleen leuk om losse speeltjes te kopen, maar ook heel verstandig.

Wat zijn de voordelen van losse speeltjes voor een babygym

Losse speeltjes voor een babygym zorgen niet alleen voor afwisseling en houden daarmee de babygym interessant voor jouw baby, maar je kan ze ook op andere manieren gebruiken. Bijvoorbeeld aan de babywagen of in de box en als jouw kleintje een favoriet speeltje heeft, dan kan je die ook nog eens makkelijk meenemen. Het is ook makkelijker om deze speeltjes schoon te houden. Er zitten dus veel voordelen aan losse speeltjes voor een babygym.

Waar moet je opletten bij het kopen van speeltjes voor een babygym?

Het belangrijkste is toch wel dat de losse speeltjes ook veilig zijn en dat er geen te kleine onderdelen aanzitten. Ook wil je dat het makkelijk te bevestigen is. Niet alleen aan de babygym, maar ook aan andere objecten, zoals de kinderwagen of de box. Het moet uitdagend en niet te saai zijn en je wil natuurlijk ook dat ze makkelijk schoon te maken zijn. De meeste speeltjes voor een babygym komen in een set en in een bepaald thema. Er is dus altijd wel een set te vinden die anders is dan de speeltjes die jij al hebt en die passen bij de interesse van jou en jouw kleintje.