Ken

Bij Barbie hoort natuurlijk Ken. Die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Barbie en Ken zijn allebei modepoppen. En er zijn ondertussen dan ook al behoorlijk wat coole Ken Barbies op de markt gebracht.

Niet alleen Barbie is een fashionista met allerhande outfits en accessoires, ook Ken Barbie houdt hiervan en er zijn dan ook allerhande poppen van hem te krijgen. Met coole accessoires en kleding die bij echte fashionistas passen. Maar denk dan ook aan een stoere auto om samen in te gaan rijden of een reisset om de wereld mee te ontdekken.

Zeker als kinderen al een Barbie pop hebben, dan is het nog leuker om ook een Ken Barbie te hebben. Dan kunnen ze nog meer verhalen en avonturen verzinnen. Het is een trendy koppel en daar hoort ook een trendy look bij.

Dit zijn de 5 Coolste Ken barbies van 2024!

Met deze Top 5 Coolste Ken Barbies krijg jij een goede indruk van wat er allemaal te krijgen is. Dat maakt het kiezen al een heel stuk eenvoudiger. Je kan ook kijken naar eventuele uitbreidingen voor later.

Er is wat te vinden voor bijna elke interesse en ieder budget. Met een van de Coolste Ken Barbies verdubbel je het speelplezier dat jouw kindje al met Barbie heeft. De accessoires zijn ook goed te combineren met ander Barbie speelgoed.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

De Barbie Beach Cruiser Auto met Ken en Barbie is een fantastische set voor kinderen die van Barbie-poppen houden.

 • Thema
 • Kwaliteit
 • Accessoires

2e beste keuze

De Barbie Ken Fashionistas - Gekleurd jasje en shorts is een geweldige aanvulling op de Barbie-collectie van elk kind.

 • Thema
 • Kwaliteit
 • Accessoires

3e beste keuze

De Barbie Ken Fashionistas Paars Haar - Modepop is een geweldige aanvulling op de Barbie-collectie van elk kind.

 • Thema
 • Kwaliteit
 • Accessoires

Op deze pagina:

Onze top 5 coolste Ken barbies van 2024!

Met deze Top 5 Coolste Ken Barbies is kiezen helemaal eenvoudig. Je ziet precies wat je kan verwachten van het Ken Barbie speelgoed, wat de voordelen zijn en je kan ook nog meteen kiezen en bestellen. Dit zijn de Coolste Ken Barbies en jouw kindje zal er ontzettend veel plezier mee beleven.

#1
Barbie Beach Cruiser Auto met Ken en Barbie

De Barbie Beach Cruiser Auto met Ken en Barbie is een fantastische set voor kinderen die van Barbie-poppen en avontuurlijke verhalen houden. De set bevat een kleurrijke en duurzame strandauto met echt werkende wielen, evenals Ken en Barbie-poppen gekleed in trendy strandkleding.

Kinderen kunnen hun eigen strandavonturen bedenken en de strandauto gebruiken om Barbie en Ken naar het strand te brengen. Het bouwen van de set is eenvoudig en intuïtief en biedt een geweldige gelegenheid voor kinderen om hun fijne motoriek te verbeteren terwijl ze plezier hebben.

De Barbie Beach Cruiser Auto met Ken en Barbie is ook een geweldige manier om kinderen te leren over samenwerking en avontuurlijk zijn, terwijl ze creativiteit en verbeeldingskracht stimuleren. Het is een geweldige set voor ouders en kinderen om samen te spelen en biedt urenlang plezier en vermaak voor kinderen vanaf 3 jaar oud.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en educatieve Barbie-set voor je kind, dan is de Barbie Beach Cruiser Auto met Ken en Barbie een uitstekende keuze. Met zijn kleurrijke auto, trendy poppen en onbeperkte speelmogelijkheden is deze set gegarandeerd een succes bij kinderen.

 • Thema
 • Kwaliteit
 • Accessoires
Beste prijs op BOL.com

#2
Barbie Ken Fashionistas - Gekleurd jasje en shorts

De Barbie Ken Fashionistas - Gekleurd jasje en shorts is een geweldige aanvulling op de Barbie-collectie van elk kind. De set bevat een Ken-pop met een trendy gekleurd jasje en shorts, perfect voor een dagje uit of een casual avondje thuis.

Kinderen kunnen hun eigen verhalen bedenken en Ken kleden voor elke gelegenheid. Het is een geweldige manier om de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen te stimuleren, terwijl ze ook hun fijne motoriek verbeteren terwijl ze de pop aankleden.

De Barbie Ken Fashionistas - Gekleurd jasje en shorts is ook een geweldige manier om kinderen te leren over mode en stijl, terwijl ze hun eigen unieke stijl ontwikkelen. Het is een geweldige set voor ouders en kinderen om samen te spelen, en biedt urenlang plezier en vermaak voor kinderen vanaf 3 jaar oud.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en educatieve Barbie-set voor je kind, dan is de Barbie Ken Fashionistas - Gekleurd jasje en shorts een uitstekende keuze. Met zijn trendy kleding en onbeperkte speelmogelijkheden is deze set een geweldige manier om de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen te stimuleren.

 • Thema
 • Kwaliteit
 • Accessoires
Beste prijs op BOL.com

#3
Barbie Ken Fashionistas Paars Haar - Modepop

De Barbie Ken Fashionistas Paars Haar - Modepop is een geweldige aanvulling op de Barbie-collectie van elk kind. De set bevat een Ken-pop met paars haar en trendy kleding, perfect voor een dagje uit of een casual avondje thuis.

Kinderen kunnen hun eigen verhalen bedenken en Ken kleden voor elke gelegenheid. Het is een geweldige manier om de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen te stimuleren, terwijl ze ook hun fijne motoriek verbeteren terwijl ze de pop aankleden.

De Barbie Ken Fashionistas Paars Haar - Modepop is ook een geweldige manier om kinderen te leren over diversiteit en inclusie, terwijl ze hun eigen unieke stijl ontwikkelen. Het is een geweldige set voor ouders en kinderen om samen te spelen, en biedt urenlang plezier en vermaak voor kinderen vanaf 3 jaar oud.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en educatieve Barbie-set voor je kind, dan is de Barbie Ken Fashionistas Paars Haar - Modepop een uitstekende keuze. Met zijn trendy kleding, unieke stijl en onbeperkte speelmogelijkheden is deze set een geweldige manier om de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen te stimuleren en hen te leren over diversiteit en inclusie.

 • Thema
 • Kwaliteit
 • Accessoires
Beste prijs op BOL.com

#4
Barbie Specialty Silkstone Series: Ken Nr1 Pop Reproductie 60ste Verjaardag

De Barbie Specialty Silkstone Series: Ken Nr1 Pop Reproductie 60ste Verjaardag is een prachtige set voor verzamelaars en liefhebbers van de Barbie-collectie. De set bevat een Ken-pop die een reproductie is van de allereerste Ken-pop uit 1961, ter ere van de 60ste verjaardag van Ken.

De Ken-pop is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een gedetailleerde retro-look die een eerbetoon is aan het origineel. Hij komt gekleed in zijn iconische rode zwembroek en heeft hetzelfde kapsel en gezichtsuitdrukking als de allereerste Ken-pop.

De Barbie Specialty Silkstone Series: Ken Nr1 Pop Reproductie 60ste Verjaardag is een unieke en waardevolle toevoeging aan elke Barbie-collectie en een geweldig cadeau voor verzamelaars en liefhebbers van de Barbie-geschiedenis.

Kortom, als je op zoek bent naar een waardevolle en iconische toevoeging aan je Barbie-collectie, dan is de Barbie Specialty Silkstone Series: Ken Nr1 Pop Reproductie 60ste Verjaardag een uitstekende keuze. Met zijn hoogwaardige materialen en gedetailleerde retro-look is deze pop een eerbetoon aan de geschiedenis van Ken en een prachtige herinnering aan zijn 60-jarige jubileum.

 • Thema
 • Kwaliteit
 • Accessoires
Beste prijs op BOL.com

#5
Barbie It Takes Two - Ken - Pop

De Barbie It Takes Two - Ken - Pop is een geweldige aanvulling op de Barbie-collectie van elk kind. De set bevat een Ken-pop gekleed in een stijlvolle en trendy outfit, perfect voor een dagje uit of een casual avondje thuis.

Kinderen kunnen hun eigen verhalen bedenken en Ken kleden voor elke gelegenheid. Het is een geweldige manier om de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen te stimuleren, terwijl ze ook hun fijne motoriek verbeteren terwijl ze de pop aankleden.

De Barbie It Takes Two - Ken - Pop is ook een geweldige manier om kinderen te leren over mode en stijl, terwijl ze hun eigen unieke stijl ontwikkelen. Het is een geweldige set voor ouders en kinderen om samen te spelen, en biedt urenlang plezier en vermaak voor kinderen vanaf 3 jaar oud.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en educatieve Barbie-set voor je kind, dan is de Barbie It Takes Two - Ken - Pop een uitstekende keuze. Met zijn trendy kleding en onbeperkte speelmogelijkheden is deze set een geweldige manier om de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen te stimuleren en hen te leren over mode en stijl.

 • Thema
 • Kwaliteit
 • Accessoires
Beste prijs op BOL.com

Wie is Ken van Barbie?

Ken is kort voor Kenneth en dat is de zoon van de bedenker van Barbie, en Ken. Dat was Ruth Handler. Twee jaar nadat Barbie op de markt verscheen, volgde Ken. Ken is de mannelijke tegenhanger van Barbie. Ken is ook een modepop en net zo populair als Barbie.

De Ken pop kent ondertussen ook al behoorlijk wat versies en uitvoeringen. Zo is er een fashionista serie met allerhande Ken poppen in trendy kleding en met stoere accessoires.

Waarom en voordelen van een Ken Barbie kopen?

Kinderen hebben veel ondersteuning aan poppen wanneer ze opgroeien en Barbie en Ken dragen daar samen aan bij. Samen kunnen ze allerhande avonturen beleven, genieten van mode en en andere ervaringen delen.

Een vrouwelijke en een mannelijke pop zijn herkenbaar voor kinderen. Dat zien ze om zich heen ook. Ze kunnen dan ook rollenspellen uit het dagelijkse leven naspelen. Niet alleen wat mama allemaal doet, maar ook wat papa doet. Bijvoorbeeld de auto repareren, maar ook samen nieuwe kleding uitzoeken.

Ken is namelijk een moderne Barbie Ken pop en als fashionista houdt hij van mode, kleding en andere funky en hippe accessoires. En meisjes zien in Ken natuurlijk een knappe versie van de mensen in hun omgeving. Dat is vooral leuk als ze een crush krijgen.

Dankzij de rollenspellen die kinderen met poppen kunnen spelen, leren ze omgaan met hun emoties, gebeurtenissen en de grote wereld om hun heen. Het stimuleert de creativiteit en ondersteunt de sociale en communicatieve vaardigheden.

Ken Barbie kopen? Houd hier rekening mee

Ken hoort bij Barbie en je kan de Ken poppen dan ook goed combineren met al het Barbie speelgoed. Je kan ook een serie van Ken verzamelen of kijken naar sets die je later kan combineren.

Eigenlijk kan je met een Ken pop alle kanten op. Let er wel op dat het ook een echte Barbie Ken is, want er zijn ook een heleboel namaak Ken poppen gemaakt. Die zijn niet van dezelfde kwaliteit en zijn ook niet altijd met Barbie speelgoed te combineren.

Je weet dan ook niet of de Ken pop wel van veilige materialen is gemaakt. Dat is met de goedkopere merken niet altijd het geval. Je wil wel dat jouw kindje veilig met de Ken pop kan spelen.

Daarom is het ook aan te raden om altijd op de leeftijd te letten die bij de Ken staat aangegeven. Je weet dan zeker dat jouw kindje er veilig mee kan spelen, zonder dat er gevaarlijke of te kleine onderdelen bij zitten.

Onze favoriet

De Barbie Beach Cruiser Auto met Ken en Barbie is een fantastische set voor kinderen die van Barbie-poppen houden.

Beste prijs op BOL.com