Jurassic World speelgoed

Lego Jurassic World Indoraptorchaos bij Lockwood EstatePic.jpg

Vind hier het stoerste speelgoed van Jurassic World!

Iedereen kent Jurassic Park. De film was meteen wereldberoemd en een echte kaskraker, omdat het niet geheel onrealistisch was, met de moderne technieken, dat dinosaurussen opeens weer tot leven zouden worden gewekt.  Daarop werden natuurlijk meerdere sequels gemaakt en Jurassic World is de laatste film in deze serie. Het wordt er allemaal niet minder spannend door en Jurassic World is misschien wel de meest populaire film. Dit komt natuurlijk ook omdat er tegenwoordig veel meer mogelijkheden voor merchandise zijn. Er is dan ook een heleboel Jurassic World speelgoed te krijgen en het hoeft vast niet gezegd te worden, dat dit speelgoed heel populair is bij kinderen. Wie wil er nou niet met dinosaurussen spelen?

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Lego Jurassic World Indoraptorchaos bij Lockwood estate

Lockwood estate dient helemaal opgebouwd te worden. Er is een studeerkamer en een slaapkamer, er zijn mooie schilderijen en er zijn plekjes om je te verstoppen. Er zitten ook allerhande accessoires bij, zoals bijvoorbeeld een telescoop om de wacht te houden, stoere schilderijen van dinosaurussen. Er is ook een lab waar eieren uitgebroed worden. Bij de set zitten 6 poppetjes, 2 dinosaurussen namelijk de gevaarlijke Indoraptor en de vriendelijke Velociraptor, een motor en een dinosaurus doodskop. Jouw kleintje kan zijn fantasie helemaal de vrije loop laten gaan en de meest spannende dinosaurus avonturen beleven. Deze Lego set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Voordelen:

Met 6 legopoppetjes

Met 2 dinosaurussen

Met andere stoere accessoires

De Nummer 1!

Ulticool dinosaurus T-Rex wandkleed

Dit multifunctionele dinosaurus kleed kan op allerhande manieren gebruikt worden. Zo kan je het op jouw bed leggen, als lekkere deken gebruiken of als wandkleed. Het is namelijk supergroot en het ziet er fantastisch uit met allemaal stoere dinosaurussen in een natuurlijke omgeving. Dit misstaat dus zeker niet als wandkleed in de kamer van jouw kindje en zal meteen de hele kamer omtoveren in een dinosaurusparadijs. Het kleed is 200 centimeter bij 150 centimeter en er zit een speciaal bevestigingssysteem bij, waar je kan kiezen uit zichtbare gekleurde pinnetjes, of verstopte witte pinnetjes. Het kleed is zacht en lichtgewicht, dus je kan de deken ook makkelijk met je meenemen.

Voordelen:

Op vele manieren te gebruiken

Zacht en lichtgewicht

Handige bevestigingsmogelijkheden

Nummer 2

Ravensburger Jurrasic World 3D puzzel 72 stukjes

Een ronde puzzel van een dinosaurus die je dan ook nog eens op een voetstuk kan zetten. Dat heeft wel een hele magische uitstraling en jouw kindje kan deze nu helemaal zelf maken. De puzzel heeft 72 stukjes en het is dus best een uitdaging om de puzzel te maken. Zeker ook omdat de puzzel niet recht is, maar rond. De dinosaurus lijkt daardoor bijna tot leven te komen. Het voetstuk wordt bij de puzzel geleverd en je kan deze dan mooi tentoonstellen. Wat zal jouw kindje trots zijn. De doorsnede van de puzzel is 12,9 centimeter en weegt ongeveer 300 gram. Deze puzzel is geschikt voor kindjes vanaf 6 jaar.

Voordelen:

Magische

ronde 3D puzzel

Er zit een voetstuk bij

Zeer stevig

Nummer 3

Jurassic World Ocean Protector Mosasuarus figuur

De beroemde Mosasaurus is de beschermer van de zee en een populair karakter uit Jurassic World. Dit is niet zomaar een dinosaurus, maar eentje die is gemaakt van afvalplastic dat anders de oceaan zou bevuilen. Het is dus niet alleen een super leuk actiefiguur om mee te spelen, maar door deze Mosasaurus aan te schaffen, draag jij een steentje bij aan een beter milieu. De Mosasaurus heeft beweegbare delen en de bek kan heel ver open. De afmeting is 21,6 centimeter hoog en 43,2 centimeter breed, en weegt 1.371 gram. Kindjes vanaf 4 jaar kunnen met deze Mosasaurus de meest spannende avonturen beleven.

Voordelen:

Beweegbare delen

Gemaakt van afval plastic

De kaken kunnen heel ver uit elkaar open gaan

Nummer 4

Jurrasic World massive biters Albertosaurus

Deze Albertosaurus is niet zomaar een actiefiguur, maar eentje die ook nog eens hele echte bewegingen kan maken. Door met de staart te bewegen kan jouw kindje de dinosaurus bepaalde bewegingen laten maken met het hoofd. Zo kan het hoofd naar een zijkant bewegen door aan de staart te draaien of juist op en neer gaan met malende kaken door een druk op de staart. De Albertosaurus ziet er net zoals in de film, heel erg spannend en stoer uit, met felle kleuren en strakke schubben. De afmeting is 35 centimeter bij 10 centimeter bij 15 centimeter en weegt 360 gram. Kindjes vanaf 4 jaar kunnen de meest spannende avonturen met deze Albertosaurus uit Jurassic World beleven.

Voordelen:

Het hoofd draait rond. dankzij de staart

Heeft malende kaken door op de staart te drukken

Originele kleuren uit de film Jurassic World

Nummer 5

Wat is Jurassic World?

Jurassic World is het laatste vervolg op de film Jurassic Park, waarin dinosaurussen weer tot leven komen, na eeuwen te zijn uitgestorven. In deze film draait dus alles om dinosaurussen in onze moderne tijd. De hele serie is ontzettend populair. Jurassic World speelt zich af op hetzelfde eiland als Jurassic Park, maar dan 22 jaar later. Jurassic World is het dinosaurusthemapark op het eiland, maar elders op het eiland bevinden zich ook dinosaurussen, waaronder getrainde exemplaren. Er zijn goede en slechte dinosaurussen en het mag duidelijk zijn dat er allemaal spannende gebeurtenissen plaatsvinden, waarbij de mensen in gevaar lopen en dinosaurussen elkaar bevechten.

Waarom Jurassic World speelgoed kopen?

Jurassic World is natuurlijk een hele spannende film en dinosaurussen spreken erg tot de verbeelding van kinderen. Speelgoed van Jurassic World geeft kinderen dan ook de mogelijkheid om hun creativiteit en fantasie helemaal vrij te laten gaan. Ze kunnen allerhande avonturen beleven en zelf deel uitmaken van een spannend spel. Daarnaast is het natuurlijk helemaal leuk om samen met vriendjes met Jurassic World speelgoed te spelen en nieuwe avonturen te bedenken. In Jurassic World zijn er goede en slechte dinosaurussen, en voor kinderen is het geweldig om daar een rol in te spelen. Net zoals dat cowboy en indiaantje spelen leuk is voor kinderen. Bekijk hier alle dinosaurus speelgoed.

Jurassic World speelgoed kopen? Houd hier rekening mee

Ook bij Jurassic World speelgoed wil je dat het veilig is voor jouw kindje om mee te spelen. Let er dan ook op dat het speelgoed dat je kiest, past bij de leeftijd van jouw kindje. Je wil niet dat er te kleine onderdelen bij zitten, of dat het lastig is voor jouw kleintje om ermee te spelen, waardoor het zelfs frustrerend kan zijn. Doordat Jurassic World zo populair is, zijn er ook veel namaakproducten op de markt. Dit is niet altijd even veilig, of lijkt er wel op, maar is het toch niet helemaal. Let er dan ook op dat het speelgoed ook echt van de film is en geen namaak.