Jurassic World speelgoed: Vind hier het stoerste speelgoed van Jurassic World!

Iedereen kent Jurassic Park. De film was meteen wereldberoemd en een echte kaskraker, omdat het niet geheel onrealistisch was, met de moderne technieken, dat dinosaurussen opeens weer tot leven zouden worden gewekt.  Daarop werden natuurlijk meerdere sequels gemaakt en Jurassic World is de laatste film in deze serie. Het wordt er allemaal niet minder spannend door en Jurassic World is misschien wel de meest populaire film. Dit komt natuurlijk ook omdat er tegenwoordig veel meer mogelijkheden voor merchandise zijn. Er is dan ook een heleboel Jurassic World speelgoed te krijgen en het hoeft vast niet gezegd te worden, dat dit speelgoed heel populair is bij kinderen. Wie wil er nou niet met dinosaurussen spelen?

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

Stap in de wereld van Jurassic World en ervaar de opwinding van de Indoraptorchaos bij Lockwood Estate met deze geweldige LEGO-set.

 • Leeftijdsbereik
 • Veiligheid
 • Interactiviteit

2e beste keuze

Breng de fascinerende wereld van dinosaurussen tot leven in de kinderkamer met het Ulticool Dinosaurus T-Rex wandkleed.

 • Leeftijdsbereik
 • Veiligheid
 • Interactiviteit

3e beste keuze

Breng de dinosaurussen van Jurassic World tot leven met deze geweldige 3D-puzzel van Ravensburger.

 • Leeftijdsbereik
 • Veiligheid
 • Interactiviteit

Op deze pagina:

Onze top 5 leukste Jurassic World speelgoed van 2024!

#1
LEGO Jurassic World Indoraptorchaos bij Lockwood Estate - 75930

Stap in de wereld van Jurassic World en ervaar de opwinding van de Indoraptorchaos bij Lockwood Estate met deze geweldige LEGO-set. De set bevat een gedetailleerd model van Lockwood Estate, compleet met een laboratorium en een garage, en een reeks minifiguren van bekende personages uit de film, zoals Owen, Claire, Maisie en de schurkachtige Wheatley.

De set heeft ook een prachtige en realistische Indoraptor-dinosaurus, die is ontworpen met beweegbare ledematen en een openklappende mond om kinderen de mogelijkheid te geven om hun eigen spannende actiescènes te creëren. De Indoraptor wordt vergezeld door een babyvelociraptor en een verstopte schatkist, die extra speelmogelijkheden biedt.

De LEGO Jurassic World Indoraptorchaos bij Lockwood Estate-set is een geweldige keuze voor fans van de Jurassic World-franchise en is ontworpen om kinderen te inspireren om hun verbeelding te gebruiken en hun eigen Jurassic World-avonturen te creëren. Met een prachtig gedetailleerd ontwerp en de mogelijkheid om scènes uit de film na te spelen, is dit een must-have voor elke Jurassic World-fan.

 • Leeftijdsbereik
 • Veiligheid
 • Interactiviteit
Beste prijs op BOL.com

#2
Ulticool Dinosaurus T-Rex wandkleed

Breng de fascinerende wereld van dinosaurussen tot leven in de kinderkamer met het Ulticool Dinosaurus T-Rex wandkleed. Dit grote wandtapijt heeft een afmeting van 200x150 cm en is gemaakt van hoogwaardig polyester dat duurzaam en gemakkelijk te reinigen is.

Het ontwerp van het wandkleed toont een gedetailleerde afbeelding van de beroemde T-Rex, met levendige kleuren en realistische texturen die ervoor zorgen dat de dinosaurus tot leven komt. Het is een geweldige manier om de verbeelding van kinderen te stimuleren en hen te laten leren over deze fascinerende wezens.

Het wandkleed is gemakkelijk op te hangen en kan worden bevestigd aan de muur met behulp van spijkers, haken of tape. Het is een veelzijdig stuk dat kan worden gebruikt als decoratieve poster, kamerdivider of zelfs als picknickkleed of strandmat.

Het Ulticool Dinosaurus T-Rex wandkleed is een geweldig cadeau voor elke jonge dinoliefhebber en voegt een coole en educatieve touch toe aan elke kinderkamer.

 • Leeftijdsbereik
 • Veiligheid
 • Interactiviteit
Beste prijs op BOL.com

#3
Ravensburger Jurrassic World - 3D Puzzel - 72 stukjes

Breng de dinosaurussen van Jurassic World tot leven met deze geweldige 3D-puzzel van Ravensburger. Met 72 stevige en duurzame puzzelstukjes, kunnen kinderen hun eigen T-Rex creëren, compleet met realistische texturen en kleuren.

De puzzel is gemaakt van hoogwaardige kunststof stukjes die gemakkelijk in elkaar te klikken zijn, zonder dat er lijm of andere hulpmiddelen nodig zijn. De stukjes zijn genummerd op de achterkant om het puzzelen te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat kinderen de juiste stukjes op de juiste plek plaatsen.

Wanneer de puzzel voltooid is, hebben kinderen een prachtige en gedetailleerde 3D-replica van de T-Rex die ze kunnen gebruiken om hun eigen Jurassic World-scènes na te spelen of als decoratief stuk op hun bureau of boekenplank te plaatsen. De puzzel is ook een geweldige manier om de fijne motoriek, het probleemoplossend vermogen en de concentratie van kinderen te verbeteren.

De Ravensburger Jurassic World 3D-puzzel is een geweldig cadeau voor elke jonge dinoliefhebber en biedt een leuke en uitdagende activiteit voor kinderen vanaf 6 jaar oud.

 • Leeftijdsbereik
 • Veiligheid
 • Interactiviteit
Beste prijs op BOL.com

#4
LEGO Jurassic World Helikopterachtervolging van Blue - 75928

Maak je klaar voor actie en avontuur met de LEGO Jurassic World Helikopterachtervolging van Blue set. Deze set bevat een gedetailleerde helikopter, een off-road voertuig en een aantal minifiguren van bekende personages uit de film, waaronder Owen, Wheatley en een babyvelociraptor.

De helikopter is ontworpen met draaibare rotorbladen en beweegbare deuren en heeft een afneembaar bovendek dat gemakkelijk toegang biedt tot het interieur. Het off-road voertuig heeft een afneembaar dak en een verstelbare grijparm om de babyvelociraptor te kunnen redden.

Met de LEGO Jurassic World Helikopterachtervolging van Blue-set kunnen kinderen hun eigen actiescènes uit de film creëren en hun verbeelding gebruiken om hun eigen avonturen te verzinnen. De set is ontworpen voor kinderen van 7-12 jaar en biedt tal van speelmogelijkheden om hun probleemoplossende vaardigheden en fijne motoriek te verbeteren.

Met een realistisch en gedetailleerd ontwerp en de mogelijkheid om scènes uit de film na te spelen, is deze LEGO-set een geweldige keuze voor fans van de Jurassic World-franchise en biedt het eindeloos speelplezier voor kinderen.

 • Leeftijdsbereik
 • Veiligheid
 • Interactiviteit
Beste prijs op BOL.com

#5
LEGO Jurassic World Ontsnapping van Stygimoloch - 75927

Stap in de actie en beleef een spannend avontuur in de Jurassic World met de LEGO Jurassic World Ontsnapping van Stygimoloch set. Deze set bevat een gedetailleerde truck en trailer, een beweegbaar hek en een aantal minifiguren van bekende personages uit de film, waaronder Owen, Wheatley en een beweegbare Stygimoloch.

De truck en trailer zijn ontworpen met realistische details, waaronder beweegbare deuren en een afneembare trailer met een uitschuifbare laadklep. Het hek is ook beweegbaar, zodat kinderen het kunnen openen en sluiten om de ontsnapping van Stygimoloch na te bootsen.

Met de LEGO Jurassic World Ontsnapping van Stygimoloch set kunnen kinderen hun eigen actiescènes uit de film creëren en hun verbeelding gebruiken om hun eigen avonturen te verzinnen. De set is ontworpen voor kinderen van 6-12 jaar en biedt tal van speelmogelijkheden om hun probleemoplossende vaardigheden en fijne motoriek te verbeteren.

Met een realistisch en gedetailleerd ontwerp en de mogelijkheid om scènes uit de film na te spelen, is deze LEGO-set een geweldige keuze voor fans van de Jurassic World-franchise en biedt het eindeloos speelplezier voor kinderen.

 • Leeftijdsbereik
 • Veiligheid
 • Interactiviteit
Beste prijs op BOL.com

Wat is Jurassic World?

Jurassic World is het laatste vervolg op de film Jurassic Park, waarin dinosaurussen weer tot leven komen, na eeuwen te zijn uitgestorven. In deze film draait dus alles om dinosaurussen in onze moderne tijd. De hele serie is ontzettend populair. Jurassic World speelt zich af op hetzelfde eiland als Jurassic Park, maar dan 22 jaar later. Jurassic World is het dinosaurusthemapark op het eiland, maar elders op het eiland bevinden zich ook dinosaurussen, waaronder getrainde exemplaren. Er zijn goede en slechte dinosaurussen en het mag duidelijk zijn dat er allemaal spannende gebeurtenissen plaatsvinden, waarbij de mensen in gevaar lopen en dinosaurussen elkaar bevechten.

Waarom Jurassic World speelgoed kopen?

Jurassic World is natuurlijk een hele spannende film en dinosaurussen spreken erg tot de verbeelding van kinderen. Speelgoed van Jurassic World geeft kinderen dan ook de mogelijkheid om hun creativiteit en fantasie helemaal vrij te laten gaan. Ze kunnen allerhande avonturen beleven en zelf deel uitmaken van een spannend spel. Daarnaast is het natuurlijk helemaal leuk om samen met vriendjes met Jurassic World speelgoed te spelen en nieuwe avonturen te bedenken. In Jurassic World zijn er goede en slechte dinosaurussen, en voor kinderen is het geweldig om daar een rol in te spelen. Net zoals dat cowboy en indiaantje spelen leuk is voor kinderen. Bekijk hier alle dinosaurus speelgoed.

Jurassic World speelgoed kopen? Houd hier rekening mee

Ook bij Jurassic World speelgoed wil je dat het veilig is voor jouw kindje om mee te spelen. Let er dan ook op dat het speelgoed dat je kiest, past bij de leeftijd van jouw kindje. Je wil niet dat er te kleine onderdelen bij zitten, of dat het lastig is voor jouw kleintje om ermee te spelen, waardoor het zelfs frustrerend kan zijn. Doordat Jurassic World zo populair is, zijn er ook veel namaakproducten op de markt. Dit is niet altijd even veilig, of lijkt er wel op, maar is het toch niet helemaal. Let er dan ook op dat het speelgoed ook echt van de film is en geen namaak.

Onze favoriet

Stap in de wereld van Jurassic World en ervaar de opwinding van de Indoraptorchaos bij Lockwood Estate met deze geweldige LEGO-set.

Beste prijs op BOL.com