Duplo boerderij

Alle kinderen vinden het leuk om met Duplo te spelen en de Duplo boerderij is een geweldige manier om de boerderijdieren en de boerderij te leren kennen. Kinderen beleven allemaal mooie boerderij avonturen.

De Lego Duplo stenen kunnen allemaal met elkaar gecombineerd worden, dus je kan de Lego Duplo bouwstenen van andere Duplo Lego bouwsets uitbreiden en zo een hele eigen stad van Lego Duplo bouwen.

Op de Duplo boerderij zijn veel lieve dieren. Een vriendelijke koe staat in de wei, een tractor rijdt naar de schuur, er is een schaap of een konijn, en natuurlijk een hond, de boer en andere boerderijdieren.

De Lego Dupo figuren passen makkelijk in de kleine handjes en het is gemakkelijk en leren tegelijk. Het leerzame speelgoed is onder meer goed voor jonge kinderen, misschien wel jonge boeren, en is onder meer speciaal ontwikkeld om de fijne motoriek te ondersteunen. Voor peuters is het dus ook het ideale speelgoed.

Dit zijn de 5 beste Duplo Boerderij speelgoed van 2024

Duplo Boerderij speelgoed is niet voor niks populair onder peuters. Het is een herkenbare wereld waar ze graag op een leuke manier meer over leren. Het levert leuke ontwikkelingsmomenten op en het is gemakkelijk spelen met de grote stenen en figuren.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

De paardenstallen op de boerderij zitten altijd vol plezier! Het is bijna tijd voor de wedstrijd paardenspringen, en Vader en zijn kleine meisje zijn druk bezig om hun paarden op tijd klaar te krijgen. Deze vriendelijke, kleurrijke paarden zijn klaar om te gaan! Inclusief een stal voor twee paarden, truck en paardentrailer, Vader en dochter figuurtjes, 2 paarden, een arena en meer! De stal is meer dan 25 cm lang en 17 cm hoog! De truck is meer dan 12 cm lang en 7 cm hoog! Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Educatieve waarde
 • Kwaliteit

2e beste keuze

Ouders en kinderen beleven samen urenlang fantasierijk speelplezier met deze 4 leuke boerderijdieren. Het schattige varken, het schaap, de eend en de kat zijn ideaal speelgoed voor peuters. Kleine dierenvrienden ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie tijdens het verzorgen, voeren en naar de stal brengen van de dieren. Vaardigheden ontwikkelen met peutervriendelijke dieren Ouders en kinderen beleven samen urenlang fantasierijk speelplezier met schattige boerderijdieren: een varken, schaap, eend en kat. De 4 leuke beesten zijn ideaal speelgoed voor peuters. Kleine dierenvrienden ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie tijdens het verzorgen, voeren en naar de stal brengen van de dieren. Creatief en leerzaam speelgoed voor peuters LEGO DUPLO speelgoed brengt onbegrensd speelplezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren binnen handbereik van jonge kinderen. Met DUPLO speelsets maken ouders waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun kinderen mee terwijl ze samen spelen. Producteigenschappen: Verras een kleine dierenvriend met de LEGO® DUPLO® Stad Boerderijdieren verzorgen (10949) speelset. Deze 4 schattige boerderijdieren bevorderen eindeloos fantasierijk speelplezier en spelenderwijs leren. Inclusief figuren van een varken, schaap, eend en kat, allemaal met vrolijke kleuren en zo ontworpen dat peuters ze gemakkelijk kunnen oppakken en ermee kunnen spelen. De set bevat ook een bouwbare schuur en een realistische hooibaal. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek en vergroten hun sociale en emotionele intelligentie tijdens het verzorgen, voeren en naar de stal brengen van de dieren. Deze prachtige, duurzame speelset is een ideaal cadeau voor kinderen vanaf 2 jaar voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon omdat ze een extraatje hebben verdiend! De speelset is ca. 10 cm hoog, 9 cm breed en 6 cm diep. Je kunt hem op verschillende manieren indelen en eenvoudig combineren met ander LEGO® DUPLO® boerderijspeelgoed. In de bouwinstructies vind je een leuk stripverhaal met modellen uit de set voor extra plezier tijdens het creatieve bouwproces en fantasierijke spel. Alle LEGO® DUPLO® speelsets zijn vakkundig ontworpen en zitten vol fantasierijke functies die kinderen aanzetten tot spelenderwijs leren, samen met hun ouders. LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969. LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste kindveiligheidsnormen.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Educatieve waarde
 • Kwaliteit

3e beste keuze

• Inclusief drie LEGO DUPLO figuren: een marktkraameigenaar, een vader en een kind, plus een vogelfiguur. • De set bestaat uit een marktkraam en een auto om zelf te bouwen. • Accessoires: een kassa, pompoenen, appels en een maïskolf. • Het is leuk om met de auto naar de boerenmarkt te rijden en daar alle verse producten te bekijken. • Gebruik de moderne figuren, accessoires en stenen met opdruk om je peuter op een leuke manier te leren hoe je iets koopt of sorteert. Speel alledaagse gebeurtenissen na met LEGO DUPLO Mijn eigen stad: een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuren. Peuters vinden het heerlijk om de boerenmarkt te bezoeken en meer te weten te komen over de verse producten die er worden aangeboden. Nadat ze met de 3 DUPLO figuren hebben geoefend met het kopen van producten bij de marktkraam, kunnen ze de auto volladen en wegrijden! Deze set is eenvoudig te bouwen met grote bouwstenen en helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Educatieve waarde
 • Kwaliteit

Op deze pagina:

Onze top 5 beste Duplo Boerderijen van 2024

De Top 5 Beste Duplo Boerderijen van 2024 heeft voor iedereen een passende Lego Duplo Boerderijset, welke garant staat voor uren speelplezier. Je kan jouw peuter een handje meehelpen en zo fijne kwaliteitstijd met elkaar doorbrengen, terwijl jouw kleintje spelenderwijs alledaagse gebeurtenissen kan verwerken, en een plekje kan geven, en ondersteuning krijgt in de algehele ontwikkeling.

#1
LEGO Duplo Ville Paardenstal - 5648

Deze paardenstal is een perfecte toevoeging aan de boerderij en een ideale plek om de paarden te verzorgen. In de stal passen 2 paarden, of andere boerderijdieren. Met de truck en de paardentrailer kan je de paarden naar de wedstrijdarena brengen. Er zijn twee poppetjes die dit werkje op zich nemen. Vader doet dit samen met dochter.

De paardenstal, de figuren en de accessoires bestaan uit 58 onderdelen. De stal is meer dan 25 centimeter lang en 17 centimeter hoog. De truck is 12 centimeter lang en 7 centimeter hoog. Kindjes vanaf 2 jaar kunnen al met deze boerderij en de boerderijdieren spelen. De paarden kunnen natuurlijk ook afgewisseld worden met andere dierenfiguren van de boerderij.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Educatieve waarde
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#2
LEGO DUPLO Boerderijdieren Verzorgen - 10949

Met deze uitgebreide Lego Duplo Boerderijset heeft jouw kindje meteen alles wat er op de boerderij te vinden is. Er zijn verschillende boerderijdieren, waaronder een koeien, een varken, een schaap, een kip, een haan, een hond en een varken. Er is natuurlijk ook een tractor en er zitten 4 Lego Duplo figuren bij de set.

De overige accessoires en boerderijgebouwen zijn realistisch en bieden nog meer speelmogelijkheden. Gereedschap, een hooibaal, een waterbak, bloemetjes en nog veel meer. Deze set bestaat uit 97 onderdelen en er kunnen allerhande leuke activiteiten gespeeld worden. Jouw kleintje zal het heerlijk vinden om met de Duplo boerderijdieren hele nieuwe avonturen en heel veel plezier te beleven.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Educatieve waarde
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#3
LEGO DUPLO Boerenmarkt - 10867

De LEGO DUPLO Boerenmarkt - 10867 is een geweldige set voor jonge kinderen om hun creativiteit te uiten en hun verbeeldingskracht te stimuleren. Met deze set kunnen kinderen een prachtige boerenmarkt bouwen, compleet met kraampjes, een kar en zelfs een boerderijdier.

De set bevat 26 kleurrijke en duurzame DUPLO stenen, waaronder verschillende soorten groenten, fruit en bloemen die kinderen kunnen gebruiken om hun eigen boerenmarkt te creëren. Het bouwen van de boerenmarkt is eenvoudig en intuïtief en biedt een geweldige gelegenheid voor kinderen om hun fijne motoriek te verbeteren terwijl ze spelen.

De LEGO DUPLO Boerenmarkt - 10867 is ook een geweldige manier om kinderen te leren over de basisprincipes van de landbouw en waar hun voedsel vandaan komt. Het is een geweldige set voor ouders en kinderen om samen te bouwen en te spelen, en biedt urenlang plezier en vermaak voor kinderen van 2 tot 5 jaar oud.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Educatieve waarde
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#4
LEGO Duplo Ville Biggetje - 5643

Het LEGO Duplo Ville Biggetje - 5643 is een schattige set die jonge kinderen in staat stelt om hun eigen boerderijavonturen te creëren. De set bevat een schattig roze biggetje en een verzorger met een voederbak en hooivork.

Met de 5 kleurrijke en duurzame DUPLO stenen kunnen kinderen het biggetje een thuis geven en een verzorgende rol spelen. Het bouwen van de set is eenvoudig en intuïtief, waardoor het een geweldige manier is om de fijne motoriek van kinderen te verbeteren terwijl ze spelen.

Het LEGO Duplo Ville Biggetje - 5643 is een geweldige manier om kinderen te leren over boerderijdieren en hoe ze verzorgd moeten worden. Het is een geweldige set voor ouders en kinderen om samen te bouwen en te spelen, en biedt urenlang plezier en vermaak voor kinderen van 2 tot 5 jaar oud.

Kortom, als je op zoek bent naar een schattige en leerzame set voor jonge kinderen, is het LEGO Duplo Ville Biggetje - 5643 zeker een goede keuze.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Educatieve waarde
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#5
LEGO DUPLO Groene Bouwplaat - 10980

De LEGO DUPLO Groene Bouwplaat - 10980 is een perfecte aanvulling op de verzameling van elke jonge bouwer. Met een afmeting van 38 cm bij 38 cm biedt deze bouwplaat een ruim oppervlak voor kinderen om hun creativiteit de vrije loop te laten en hun eigen bouwwerken te creëren.

De bouwplaat is duurzaam en gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat betekent dat deze lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. De groene kleur van de bouwplaat biedt ook een realistische omgeving voor kinderen om hun bouwwerken op te bouwen, waardoor hun verbeeldingskracht en creativiteit worden gestimuleerd.

De LEGO DUPLO Groene Bouwplaat - 10980 is een geweldige manier om kinderen te leren over bouwen en ontwerpen, terwijl ze ook hun fijne motoriek verbeteren. Het is een geweldige set voor ouders en kinderen om samen te bouwen en te spelen, en biedt urenlang plezier en vermaak voor kinderen van 2 tot 5 jaar oud.

Kortom, als je op zoek bent naar een duurzame en veelzijdige bouwplaat voor je jonge bouwer, dan is de LEGO DUPLO Groene Bouwplaat - 10980 een uitstekende keuze.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Educatieve waarde
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

Waarom een Duplo boerderij kopen?

Spelen met Duplo is gewoon hartstikke leuk en welk kind houdt er nou niet van dieren en dus de boerderij. Peuters vinden het geweldig en kunnen uren zoet zijn met een Duplo boerderijset. Het speelgoed ondersteunt ook nog eens de algehele ontwikkeling.

Kinderen kunnen avonturen in hun eigen wereld beleven. Hun eigen stad met boerderijen bouwen. Ze leren zo de boerderij en de dierenfiguren kennen en het zit dus boordevol leerzaam plezier. Zo draagt het onder meer bij aan het taalvermogen.

De cognitieve ontwikkeling wordt ondersteund, waardoor jouw kind actie/gevolg onder de knie krijgt, in leert schatten of iets werkt of niet, kijken hoe het moet gaat vanzelf en nieuwe bouwsels ontstaan vanzelf.

Je koopt een Duplo boerderijset dus niet alleen omdat het heel erg leuk voor jouw kindje is. Het leerzame speelgoed, met lieve dieren, moderne figuren, en andere Duplo figuren en bouwstenen, ondersteunen de algehele ontwikkeling van jouw kindje, op een plezierige, speelse manier, die heel herkenbaar voor peuters is.

Duplo boerderij speelgoed kopen? Houd hier rekening mee

Als je Duplo Boerderijspeelgoed wil kopen, dan is het aan te raden om als eerste te kijken naar welke boerderij dieren jouw kleintje echt leuk vindt. Een peuter vindt waarschijnlijk de meeste dieren leuk, maar kan ook al een favoriet hebben. Je kan jouw keuze daarop aanpassen.

Let er ook op dat het echt bij de leeftijd van jouw kind past. Lego Duplo is geschikt voor peuters. Als ze nog jonger zijn, dan kunnen de bouwstenen leuk zijn om vast te houden, maar dan weten ze nog niet echt wat ze ermee moeten doen. De Duplo bouwstenen zijn te groot om af te slikken en zullen niet gevaarlijk zijn.

Niet alleen de boerderij dieren zijn favoriet, maar ook een tractor of ander vervoermiddel maken de belevenis nog leuker. Het is ook altijd fijn als er een stal en hooi bij zit. Let er op dat als er gereedschappen of andere accessoires bijzitten dat die niet te klein zijn voor jouw kindje.

Er is ook veel namaak Lego Duplo op de markt en de kwaliteit daarvan is natuurlijk ook niet zo geweldig. Je weet dan meestal ook niet of er wel kindveilige materialen gebruikt zijn, en de kleur neemt vaak ook sneller af. Kijk dus dat je wel echt Lego Duplo speelgoed koopt.

Je kan de Lego Duplo boerderijsets heel makkelijk uitbreiden. Met een schuur of een konijn, een set boerenmarkt, of een extra grote boerderij, met jonge boeren en een extra grote schuur, met het lieve Lego Duplo Kalfje of juist met moderne Duplo figuren. Jouw kleintje kan dan een eigen Lego Duplo boerderij samenstellen.

Je kan met een kleine boerderijset beginnen en kijken waar jouw kleintje het meeste mee speelt. Je kan dan eenvoudig uitbreiden met passende boerderijsets of andere Lego Duplo stenen.

Ander Leuk Duplo Speelgoed

Het boerderijspeelgoed van Duplo is natuurlijk niet het enige leuke en leerzame speelgoed van Lego Duplo. Er zijn allerhande thema's en sets te krijgen. Zo is er de Duplo Brandweer, de Duplo Trein en een Duplo Dierentuin. Natuurlijk zijn er nog veel meer sets te krijgen. Duplo speelt juist in op de avonturen die kinderen kunnen bedenken met hun favoriete thema's.

Je kan kiezen voor hele sets. Je krijgt dan bijvoorbeeld een brandweerauto, een kazerne en brandweermannen in een set, maar je kan ook alleen voor de brandweerauto kiezen en dat laterna uitbreiden. Ongeacht wel leuk Duplo speelgoed thema jouw kleintje leuk vindt, er is altijd wel iets te vinden wat binnen het budget past.

De Duplo trein rijdt natuurlijk op treinrails en ook die kan je enorm uitbreiden. Niet alleen de rails kan je uitbreiden, maar je kan ook steeds kiezen voor een ander Lego Duplo gebouw, zoals een station of een wisselhuisje, en voor verschillende figuurtjes die allemaal met de trein reizen.

In de Duplo Dierentuin leert jouw kleintje allemaal interessante en exotische dieren kennen. Je kan de spannendste avonturen samen beleven in de jungle of op safari. Je kan deze sets uitbreiden met dierentuindieren, maar ook bouwstenen voor een verblijf van de dieren of een kassa, en natuurlijk alle kleine bezoekerspoppetjes.

Hoe kan ik voorkomen dat mijn Lego speelgoed verkleurt?

Net zoals met alles, dien je Lego te onderhouden. Dat betekent dat je het om de zoveel tijd schoon dient te maken. Omdat er stof op zit, of doordat het vies is dankzij vieze kinderhandjes. Je kan de stof het beste met een kwast verwijderen en de bouwstenen met een vochtige doek afnemen.

Gebruik een milde zeep of afwasmiddel. Laat bouwstenen met stickers niet weken. Zorg er ook voor dat het water niet warmer is dan 40 graden celcius. Laat de bouwstenen drogen op een handdoek. Schud ze niet en pak ook niet veel bouwsteentjes in de handdoek bij elkaar om ze te drogen, dan kunnen er krasjes op komen.

Onder meer door ouderdom en uv-licht kunnen Lego Duplo bouwstenen verkleuren. Wanneer je de stenen goed onderhoudt, dan gebeurt dit al minder snel. Je kan de kleuren ook weer mooi en helder krijgen, zelfs na een lange tijd, met waterstofperoxide.

Leg de bouwstenen in een badje met waterstofperoxide. Gebruik 3 % en als je voor een hogere concentratie kiest, dan dien je het aan te lengen met water, anders kan het bijten. Doe ze in een doorzichtige, afsluitbare bak. Onderdelen met stickers of elektrische onderdelen kunnen natuurlijk niet in het badje.

Roer elk uur even door het badje. Er ontstaan bubbels en die kunnen voor kleurverschillen zorgen. Je kan onder het bakje een spiegel of reflecterende folie leggen, voor nog sneller resultaat. Het kan enkele uren duren, maar ook enkele dagen. Je ziet door het doorzichtige bakje wanneer de bouwstenen de gewenste kleur weer hebben.

Wanneer de gewenste kleur is bereikt, dan haal je ze eruit, spoel je ze af en laat je ze drogen.

Onze favoriet

De paardenstallen op de boerderij zitten altijd vol plezier! Het is bijna tijd voor de wedstrijd paardenspringen, en Vader en zijn kleine meisje zijn druk bezig om hun paarden op tijd klaar te krijgen. Deze vriendelijke, kleurrijke paarden zijn klaar om te gaan! Inclusief een stal voor twee paarden, truck en paardentrailer, Vader en dochter figuurtjes, 2 paarden, een arena en meer! De stal is meer dan 25 cm lang en 17 cm hoog! De truck is meer dan 12 cm lang en 7 cm hoog! Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud

Beste prijs op BOL.com