Haba Knikkerbaan

Haba Knikkerbaan

Vind hier de beste Habba Knikkerbaan van 2022 die bij u past.

De knikkerbanen van Haba zijn blijvend uitdagend en interessant voor de kleine bouwertjes en uitvindertjes. Op een spelende manier kunnen ze de wereld van driedimensionaal denken en bouwen ontdekken. Ze ontwikkelen een gevoel voor factoren zoals hellingen, snelheden en valhoogte en hoe dit het rollen van de knikkers bevordert.

De verschillende knikkerbanensets kan je heel makkelijk met elkaar combineren en op die manier kan je dus steeds meer verschillende constructies bouwen. Haba heeft al meerdere keren de Toys and Games Award gewonnen en staat dus bekend om de hoogwaardige en doordachte kwaliteit van het houten speelgoed dat ze produceren. Allemaal met veel plezier en bredere ontwikkeling voor kinderen in gedachte.

Haba heeft een paar verschillende basissets en startersset waarmee kinderen al kunnen beginnen met het zelf bouwen van een knikkerbaan. Dat kunnen hele eenvoudige ontwerpen zijn, die heel erg geschikt zijn voor de aller kleinste kindjes, of juist uitgebreide startersets die interessant zijn voor de wat oudere kindjes. De Knikkerbanen zijn allemaal met elkaar te combineren en je kan dus hele mooie constructies voor elkaar krijgen. Je kan beginnen met een grote of een kleine basisdoos en deze vervolgens uitbreiden met andere starter- of basissets

De best verkochte habba knikkerbanen van 2022!

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Uitbreidingsets voor de Knikkerbanen van Haba.

Haba heeft ook diverse uitbreidingsets die perfect aansluiten op de basis- en startersets. Denk dan bijvoorbeeld onder meer aan Muziekbouwstenen, een Voorraadbuis, Race Base, een Spiraalbaan en een Windmolenbaan. Deze uitbreidingsets houden het voor kinderen niet alleen heel interessant, maar het leert ze ook nog eens over snelheden, spiralen, hellingen, muziek en nog heel veel meer. Allemaal spelenderwijs.

Haba Collectie Kullerbru.

De Kullerbru knikkerbaancollectie van Haba is ontzettend leuk voor de aller kleinste kindjes. De knikkerbanen hebben speelse vormen en vrolijke kleuren, met schattige attributen. In plaats van knikkers kan je er ook voor kiezen om de Bolide Victor of Bolide Francine te gebruiken. Dit zijn een mannelijk en een vrouwelijk knikkertjes in een blauwe of roze autootje. Dit maakt het voor de kleintjes natuurlijk heel erg interessant om te spelen met hun schattige knikkervriendjes en zo nog beter in de gaten te houden wat de gang van een knikker is bij de verschillende elementen.

Haba Knikkerbaan voor in bad.

Haba heeft nu ook een knikkerbaan voor in bad! Deze is dan wel niet, zoals voor Haba gewoon is, gemaakt van hout, maar van plastic, maar je geeft je kindje hier wel ontzettend veel badplezier mee en je zal nooit meer een zeurend kindje hebben wanneer het tijd is om in bad te gaan. In de set zitten verschillende baanstukken en een schoeprad. Jouw kindje kan zelf kiezen hoe de verschillende knikkerbaanstukken worden opgesteld. Er kan vervolgens met water of met de grote knikker gespeeld worden. De verschillende onderdelen zijn makkelijk te bevestigen en met de speciale schep kan je ook makkelijk water in de constructie gieten of juist opvangen. Het is een leuk spelletje om met de schep de knikker op te vangen. Dit stimuleert de fijne motoriek en hand/oog coördinatie van jouw kindje.

De knikkerbanen van Haba zijn niet alleen ontzettend leuk om mee te spelen, maar het helpt jouw kindje ook nog in de ontwikkeling en bij het leerproces. De gebruikte materialen zijn duurzaam en gaan lang mee waardoor jouw kindje lang knikkerplezier heeft. Door te beginnen met een basisset en deze steeds uit te breiden, blijft het niet alleen heel leuk en interessant voor jouw kindje, maar is er ook steeds weer iets nieuws om naar uit te kijken.