Haba Knikkerbaan: Vind hier de beste Habba Knikkerbaan van 2024 die bij u past.

De knikkerbanen van Haba zijn blijvend uitdagend en interessant voor de kleine bouwertjes en uitvindertjes. Op een spelende manier kunnen ze de wereld van driedimensionaal denken en bouwen ontdekken. Ze ontwikkelen een gevoel voor factoren zoals hellingen, snelheden en valhoogte en hoe dit het rollen van de knikkers bevordert.

De verschillende knikkerbanensets kan je heel makkelijk met elkaar combineren en op die manier kan je dus steeds meer verschillende constructies bouwen. Haba heeft al meerdere keren de Toys and Games Award gewonnen en staat dus bekend om de hoogwaardige en doordachte kwaliteit van het houten speelgoed dat ze produceren. Allemaal met veel plezier en bredere ontwikkeling voor kinderen in gedachte.

Haba heeft een paar verschillende basissets en startersset waarmee kinderen al kunnen beginnen met het zelf bouwen van een knikkerbaan. Dat kunnen hele eenvoudige ontwerpen zijn, die heel erg geschikt zijn voor de aller kleinste kindjes, of juist uitgebreide startersets die interessant zijn voor de wat oudere kindjes. De Knikkerbanen zijn allemaal met elkaar te combineren en je kan dus hele mooie constructies voor elkaar krijgen. Je kan beginnen met een grote of een kleine basisdoos en deze vervolgens uitbreiden met andere starter- of basissets

De best verkochte Habba knikkerbanen van 2024!

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

De Haba Knikkerbaan Kullerbü Drakenland 31-delig is een fantastische speelset voor jonge kinderen.

 • Materiaal
 • Gewicht
 • Speelplezier

2e beste keuze

Het Haba Knikkerbaan Badspeelgoed Watertrechter is de perfecte manier om badtijd leuk te maken voor jonge kinderen.

 • Materiaal
 • Gewicht
 • Speelplezier

3e beste keuze

Met de Haba Knikkerbaan Badspeelgoed Groot waterlabyrint wordt badtijd een spannend avontuur voor jonge kinderen.

 • Materiaal
 • Gewicht
 • Speelplezier

Op deze pagina:

Onze top 5 knikkerbanen van Habba

Nog geen keuze kunnen maken? Of wil je nog meer informatie over specifieke producten? Geen probleem! We hebben voor 5 verschillende Habba knikkerbanen iets meer research gedaan. Voor elk van deze producten een duidelijke beschrijving gemaakt met uiteraard de positieve punten. We hopen dat dit helpt met het maken van de juiste keuze.

#1
Haba Knikkerbaan Kullerbu Drakenland 31-delig

De Haba Knikkerbaan Kullerbü Drakenland 31-delig is een fantastische speelset voor jonge kinderen. Met kleurrijke houten blokken en knikkers in de vorm van draken en ridders, brengt deze set een middeleeuws thema tot leven en stimuleert de fantasie van kinderen.

De knikkerbaan bevat verschillende baandelen, bochten en hellingen die de knikkers in beweging zetten en het spel nog interessanter maken. De set is eenvoudig in elkaar te zetten en biedt vele uren speelplezier. De robuuste bouwstenen zijn gemaakt van hoogwaardig beukenhout en zijn duurzaam genoeg om jarenlang intensief speelplezier te bieden.

De Haba Knikkerbaan Kullerbü Drakenland 31-delig is niet alleen een leuke speelset, maar stimuleert ook de ontwikkeling van de motorische vaardigheden, hand-oog coördinatie, creativiteit en fantasie van kinderen. De set is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is een geweldig cadeau voor verjaardagen of andere feestelijke gelegenheden. Kortom, met deze knikkerbaan komt de fantasiewereld van ridders en draken tot leven en zorgt voor urenlang speelplezier voor jonge kinderen!

 • Materiaal
 • Gewicht
 • Speelplezier
Beste prijs op BOL.com

#2
Haba Knikkerbaan Badspeelgoed Watertrechter

Het Haba Knikkerbaan Badspeelgoed Watertrechter is de perfecte manier om badtijd leuk en spannend te maken voor jonge kinderen. De set bevat een kleurrijke trechter en verschillende losse onderdelen waarmee kinderen zelf een knikkerbaan kunnen bouwen in het bad.

Deze set is gemaakt van duurzaam kunststof en is bestand tegen water en vocht. Het speelgoed is veilig voor kinderen vanaf 3 jaar en is vrij van schadelijke stoffen. Met de verschillende onderdelen van de watertrechter kunnen kinderen hun creativiteit en fantasie stimuleren, terwijl ze tegelijkertijd hun motorische vaardigheden ontwikkelen.

Het speelgoed is ontworpen om het spelen in het bad te bevorderen en zorgt voor extra plezier tijdens het badderen. De trechter en onderdelen kunnen makkelijk vastgezet worden op de muur of badkuip met de zuignappen die op de achterkant zitten. Dit zorgt ervoor dat het speelgoed op zijn plaats blijft, zelfs als er water doorheen stroomt.

In het kort, de Haba Knikkerbaan Badspeelgoed Watertrechter is een fantastisch product voor kinderen om plezier te hebben tijdens het baden. Het is gemaakt van duurzaam materiaal, veilig in gebruik en biedt uren speelplezier terwijl het tegelijkertijd de ontwikkeling van kinderen bevordert.

 • Materiaal
 • Gewicht
 • Speelplezier
Beste prijs op BOL.com

#3
Haba Knikkerbaan Badspeelgoed Groot waterlabyrint

Met de Haba Knikkerbaan Badspeelgoed Groot waterlabyrint wordt badtijd een spannend avontuur voor jonge kinderen. Deze kleurrijke set is ontworpen om in bad te spelen en bevat verschillende onderdelen, zoals trechters, bochten en een watermolen, waarmee kinderen hun eigen knikkerbaan in het water kunnen bouwen.

De set is gemaakt van duurzaam kunststof en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het speelgoed is vrij van schadelijke stoffen en is bestand tegen water en vocht. Door de zuignappen aan de achterkant kunnen de onderdelen van het waterlabyrint makkelijk op de muur of badkuip worden bevestigd, waardoor ze stevig op hun plaats blijven zitten tijdens het spelen.

Met het waterlabyrint kunnen kinderen hun creativiteit en fantasie stimuleren, terwijl ze tegelijkertijd hun motorische vaardigheden ontwikkelen. Het speelgoed zorgt voor extra speelplezier tijdens het badderen en is ontworpen om het spelen in het bad te bevorderen.

Kortom, de Haba Knikkerbaan Badspeelgoed Groot waterlabyrint is een fantastisch product voor kinderen om plezier te hebben tijdens het baden. Het is gemaakt van duurzaam materiaal, veilig in gebruik en biedt urenlang speelplezier terwijl het tegelijkertijd de ontwikkeling van kinderen bevordert.

 • Materiaal
 • Gewicht
 • Speelplezier
Beste prijs op BOL.com

#4
Haba Knikkerbaan Basisset Startersset

De Haba Knikkerbaan Basisset Startersset is een fantastische manier om kinderen te introduceren in de wereld van knikkerbanen. Deze kleurrijke set bevat alles wat kinderen nodig hebben om hun eigen knikkerbaan te bouwen, inclusief baandelen, blokken, bochten en knikkers.

De set is gemaakt van hoogwaardig beukenhout en is ontworpen om lang mee te gaan. De onderdelen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en bieden vele uren speelplezier. Kinderen kunnen hun eigen creativiteit en fantasie gebruiken om de knikkerbaan te ontwerpen en te bouwen.

Met de Haba Knikkerbaan Basisset Startersset worden kinderen gestimuleerd om hun motorische vaardigheden, hand-oog coördinatie en creativiteit te ontwikkelen. De set is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is een geweldig cadeau voor verjaardagen of andere feestelijke gelegenheden.

In het kort, de Haba Knikkerbaan Basisset Startersset is een geweldige manier voor kinderen om hun eigen knikkerbaan te bouwen en hun creativiteit en fantasie te stimuleren. De set is duurzaam, eenvoudig in elkaar te zetten en biedt urenlang speelplezier terwijl het tegelijkertijd de ontwikkeling van kinderen bevordert.

 • Materiaal
 • Gewicht
 • Speelplezier
Beste prijs op BOL.com

#5
Haba Knikkerbaan Badspeelgoed voor in bad

Het Haba Knikkerbaan Badspeelgoed voor in bad is de perfecte manier om badtijd leuk en spannend te maken voor jonge kinderen. Deze set bevat kleurrijke onderdelen die eenvoudig aan de muur of het bad kunnen worden bevestigd, zodat kinderen hun eigen knikkerbaan in het water kunnen bouwen.

De set is gemaakt van duurzaam kunststof en is veilig voor kinderen vanaf 3 jaar. Door de zuignappen op de achterkant kunnen de onderdelen makkelijk op de muur of badkuip worden bevestigd, zodat ze stevig op hun plaats blijven zitten tijdens het spelen. Het speelgoed is vrij van schadelijke stoffen en is bestand tegen water en vocht.

Met het Haba Knikkerbaan Badspeelgoed kunnen kinderen hun creativiteit en fantasie stimuleren, terwijl ze tegelijkertijd hun motorische vaardigheden ontwikkelen. De knikkerbaan biedt extra speelplezier tijdens het badderen en is ontworpen om het spelen in het bad te bevorderen.

Kortom, het Haba Knikkerbaan Badspeelgoed voor in bad is een geweldig product voor kinderen om plezier te hebben tijdens het baden. Het is gemaakt van duurzaam materiaal, veilig in gebruik en biedt urenlang speelplezier terwijl het tegelijkertijd de ontwikkeling van kinderen bevordert.

 • Materiaal
 • Gewicht
 • Speelplezier
Beste prijs op BOL.com

Uitbreidingsets voor de Knikkerbanen van Haba.

Haba heeft ook diverse uitbreidingsets die perfect aansluiten op de basis- en startersets. Denk dan bijvoorbeeld onder meer aan Muziekbouwstenen, een Voorraadbuis, Race Base, een Spiraalbaan en een Windmolenbaan. Deze uitbreidingsets houden het voor kinderen niet alleen heel interessant, maar het leert ze ook nog eens over snelheden, spiralen, hellingen, muziek en nog heel veel meer. Allemaal spelenderwijs.

Haba Collectie Kullerbru.

De Kullerbru knikkerbaancollectie van Haba is ontzettend leuk voor de aller kleinste kindjes. De knikkerbanen hebben speelse vormen en vrolijke kleuren, met schattige attributen. In plaats van knikkers kan je er ook voor kiezen om de Bolide Victor of Bolide Francine te gebruiken. Dit zijn een mannelijk en een vrouwelijk knikkertjes in een blauwe of roze autootje. Dit maakt het voor de kleintjes natuurlijk heel erg interessant om te spelen met hun schattige knikkervriendjes en zo nog beter in de gaten te houden wat de gang van een knikker is bij de verschillende elementen.

Haba Knikkerbaan voor in bad.

Haba heeft nu ook een knikkerbaan voor in bad! Deze is dan wel niet, zoals voor Haba gewoon is, gemaakt van hout, maar van plastic, maar je geeft je kindje hier wel ontzettend veel badplezier mee en je zal nooit meer een zeurend kindje hebben wanneer het tijd is om in bad te gaan. In de set zitten verschillende baanstukken en een schoeprad. Jouw kindje kan zelf kiezen hoe de verschillende knikkerbaanstukken worden opgesteld. Er kan vervolgens met water of met de grote knikker gespeeld worden. De verschillende onderdelen zijn makkelijk te bevestigen en met de speciale schep kan je ook makkelijk water in de constructie gieten of juist opvangen. Het is een leuk spelletje om met de schep de knikker op te vangen. Dit stimuleert de fijne motoriek en hand/oog coördinatie van jouw kindje.

De knikkerbanen van Haba zijn niet alleen ontzettend leuk om mee te spelen, maar het helpt jouw kindje ook nog in de ontwikkeling en bij het leerproces. De gebruikte materialen zijn duurzaam en gaan lang mee waardoor jouw kindje lang knikkerplezier heeft. Door te beginnen met een basisset en deze steeds uit te breiden, blijft het niet alleen heel leuk en interessant voor jouw kindje, maar is er ook steeds weer iets nieuws om naar uit te kijken.

Onze favoriet

De Haba Knikkerbaan Kullerbü Drakenland 31-delig is een fantastische speelset voor jonge kinderen.

Beste prijs op BOL.com