Karaoke set kind

Karaoke set kind

Vind hier de beste karaoke sets voor kinderen.

Kinderen zingen graag en kinderen staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Ze vinden het geweldig om met hun favoriete nummers mee te zingen en een echte show weg te geven. Een karaoke set is dan ook een echt feest voor kinderen. Ze kunnen er meteen een heel feestje van maken en op feestjes is het ook nog eens een ware gangmaker. Want bijna alle kinderen willen dan graag meedoen en ook in het middelpunt van de belangstelling staan. Sommige kinderen hebben al heel jong een goed gevoel voor muziek en met een karaoke set wordt dat natuurlijk nog meer gestimuleerd, en dat geldt ook voor echte zangtalentjes.

De best verkochte karaoke sets voor kinderen

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze top 5 karaoke sets

Nog geen keuze kunnen maken? Of wil je nog meer informatie over specifieke producten? Geen probleem! We hebben voor 5 verschillende karaoke sets iets meer research gedaan. Voor elk van deze producten een duidelijke beschrijving gemaakt met uiteraard de positieve punten. We hopen dat dit helpt met het maken van de juiste keuze.

L.O.L. Surprise MP3 Karaokeset met licht show en bluetooth

Deze draagbare karaoke set heeft een ingebouwd geheugen waar je maar liefst 100 liedjes in kan opslaan. Het heeft een ingebouwde LED-lichtshow en je kan ook nog eens bluetooth of een USB-stick gebruiken om nog meer muziek af te spelen. Het heeft een ingebouwde accu en een handig hendel om de karaokeset overal mee naartoe te nemen. Verder zit er een microfoon bij, die overigens niet draadloos is en zijn er extra geluidseffecten.

Voordelen:

Handig handvat en ingebouwde accu dus je kan deze karaoke set overal mee naartoe nemen

Mooi en helder geluid

Tot wel 100 liedjes intern opslaan

Topper!

Karaoke set – Vonyx SBS5OP Roze karaoke set

Deze super karaoke set kan je overal waar je maar wilt gebruiken dankzij de ingebouwde 50Watt accu. De bluetooth luidspreker kan overal aangezet worden, ook op plekken waar geen stroom is. De bijgeleverde microfoon heeft een fantastisch echo-effect en je kan dus meezingen als een echte popster. Daarnaast is er ook nog een lichteffect ingebouwd

Voordelen:

Ingebouwde 50Watt accu

Bluetooth en AUX-ingang

Metalen hoekbeschermers

Nummer 1

LifeGoods Karaoke Microfoon

Met deze 3-in-1 karaoke set van LifeGoods heb je alles wat je nodig hebt om urenlang plezier met karaoke te beleven. De set bevat een microfoon, een recorder en een muziekspeler. Je hoeft alleen maar de Music App te installeren en je telefoon met bluetooth te verbinden. Je kan ook de audiokabel in plaats van bluetooth gebruiken.

Voordelen:

Goede geluidskwaliteit

Eenvoudige bediening

Handige en stevige opberghoes

Nummer 2

Vonyx SBS5OB – Zwarte karaoke set met Bluetooth

Met deze karaoke set kan je letterlijk alle kanten op. Er zit een ingebouwde accu van 50Watt in en je hebt dus geen netstroom nodig om het te gebruiken. De speaker heeft een LED-lichteffect en in de microfoon zit een echo-effect. Je kan je telefoon of tablet verbinden met de speaker via bluetooth, maar ook via een AUX-ingang.

Voordelen:

Bluetooth en AUX-aansluiting

Subwoofer

Met ingebouwde accu voor draadloos gebruik

Nummer 3

Fenton SBS30W – 2 karaoke microfoons

Meerdere microfoons om samen te kunnen zingen. Dat wil iedereen wel en dat is dan ook precies wat je krijgt bij deze karaoke set. Namelijk 2 microfoons. Je kan muziek afspelen via USB MP3, bluetooth of CD+G speler. Daarnaast is er ook nog Ledverlichting en ingebouwde speakers.

Voordelen:

Met CD+G speler

Met 2 microfoons

Kan aangesloten worden op de televisie

Nummer 4

Ben jij op zoek naar de beste karaoke set voor jouw kind? Lees dan verder welke goede sets er op de markt zijn.

Karaoke sets voor kinderen zijn ontzettend makkelijk te bedienen voor kinderen. Daar worden ze ook voor gemaakt natuurlijk. Het maakt de sfeer in huis ook vrolijk en ontspannen wanneer kinderen kunnen zingen wanneer ze willen. Een positieve omgeving zorgt voor een betere ontwikkeling van kinderen en een positieve levenshouding. Met karaoke set doe je dus meer dan een leuk speeltje voor jouw kind in huis halen. Daarnaast krijgen kinderen er ook meer zelfvertrouwen van. Ze treden thuis op, voor het gezin of de familie en vrienden en daardoor leren ze ook voor een grotere groep te staan en iets uit te voeren. Dat kan in de toekomst handig zijn wanneer ze bijvoorbeeld een grotere groep toe moeten spreken. Een vergeten voordeel van karaoke sets is toch wel dat je er een vreemde taal mee kan leren. Makkelijker kan leren. Wat je zingt, blijft namelijk beter hangen. Daarnaast vergroot het ook nog eens de woordenschat. Liedjes zijn daar heel erg goed voor en kinderen willen zo goed mogelijk meezingen en leren dan de woorden herkennen. Als laatste, maar zeker niet als minste, helpt een karaoke set jouw kind om emoties te beleven en te uiten. Voor sommige kinderen kan het dit een heel stuk makkelijker maken.

Wat is een karaoke set?

Een karaoke set is eigenlijk een hele leuke manier om liedjes te zingen. Het bestaat uit een speaker, een microfoon en vaak zijn er nog andere opties. Je kan er muziek op aansluiten door middel van bijvoorbeeld bluetooth of er zitten al liedjes in opgeslagen. Je kan dan door de microfoon de liedjes meezingen, en dat hoor je door de speaker. Een karaoke set is superleuk voor kinderen, maar heeft ook nog andere voordelen. Zo vergroot het bijvoorbeeld het zelfvertrouwen en je kan samen een leuke tijd hebben. Op een feestje is een karaoke set meestal wel een goede gangmaker. Er zijn hele uitgebreide karaoke sets met allerhande mogelijkheden en hele simpele sets die je kan gebruiken om mee te zingen. Online vind je heel veel karaoke nummers. Dit zijn nummers waarbij je ook de tekst kan meelezen.

Echo-effect

Een echo-effect is vooral voor kinderen echt geweldig. Zo voelen zij zich nog meer een popster en het klinkt ook gewoon super stoer als je zingt en je hoort je eigen echo. Je krijgt nog meer het idee dat je een show geeft. Het klinkt allemaal een stuk beter en ook veel professioneler. De meeste kinderkaraoke sets hebben dan ook een echo-effect. Het echo-effect zit meestal in de microfoon ingebouwd en kan met een simpele knop aan- of uitgezet worden. Er zijn soms ook meerdere echo standen.

Stemvervormer

Met een stemvervormer kan je vooral hele grappige effecten creëren, wat vooral erg leuk is voor kinderen en voor op feestjes. De stemvervormer zit dan ook in de microfoon ingebouwd en kan je makkelijk aan- en uitzetten. Kinderen vinden dit natuurlijk ontzettend grappig. Het allerleukste is een microfoon met stemvervormer die je dan ook nog eens kan opnemen.

Kinderdisco

De meeste karaoke sets voor kinderen hebben ook speciale lichteffecten. Dit maakt het feestje natuurlijk compleet. Jouw kind staat meteen in de spotlight en voelt zich een echte superster. Er zijn karaoke sets waarbij het licht mee beweegt op de muziek of een heuse discobal erop heeft zitten. Vaak is het Ledverlichting, die je aan of uit kan zetten.

De voordelen van een karaoke set voor je kinderen?

Plezier (voor het kind zelf, maar ook voor de familie)

Een karaoke set voor kinderen is echt niet alleen voor kinderen leuk, maar voor het hele gezin. Er zit geen leeftijd aan zingen. Je kan er een leuke avond voor het gezin van maken en samen een hele show weg geven. Dat noemt men kwaliteitstijd. Daarnaast zorgt een karaoke set voor een positieve sfeer in huis en dat is natuurlijk goed voor de algehele ontwikkeling van jouw kind. Samen met vriendjes en vriendinnetjes naar hartenlust zingen, is natuurlijk ook geweldig. En met een verjaardag hoef je nog amper moeite te doen om het feestje op gang te krijgen. Met een karaoke set doe jij jouw kind een plezier, en de rest van het gezin ook.

Leren van nieuwe woorden (en eventueel een nieuwe taal)

Door te zingen onthoud je woorden beter. Het is dus een hele goede manier om nieuwe woorden te leren. Dat geldt niet alleen voor je eigen taal, maar zeker ook voor een vreemde taal. Vaak zijn populaire liedjes bijvoorbeeld in het Engels. Door veel in het Engels te zingen leren ze de woorden goed uit te spreken en worden ze ook nieuwsgieriger naar de betekenis. Dat geldt overigens ook voor onbekende woorden uit de eigen taal. Met een karaoke set zal jouw kind nog makkelijker talen leren.

Zangtalenten

Ben jij er al achter dat jouw kind een klein zangtalent is, of hoop jij dat jouw kind dat zal ontwikkelen? Dan is een karaoke set natuurlijk perfect. Ze krijgen niet alleen meer gevoel voor muziek, maar ze leren er ook nog beter van zingen. Hoe meer ze oefenen, hoe beter ze worden. Voor je het weet, blijkt dat jij de luier van de nieuwste popster hebt verschoond. Het is voor kinderen, zeker wanneer ze al goed kunnen zingen, ook een veel leukere manier om met zingen bezig te zijn. Het zal ze stimuleren om nog meer te oefenen.

Zelfvertrouwen

Dankzij een karaoke set kan jouw kind veel meer zelfvertrouwen krijgen. Ze zingen omdat ze het leuk vinden en doen dat dan met anderen samen of zelfs voor anderen. Hierdoor leren ze op te treden. Dat lijkt onzinnig, maar als ze later voor hun werk een presentatie voor een grote groep moeten geven, of al eerder een presentatie in de klas, dan zal dat veel makkelijker gaan als ze al voor een groep gestaan hebben, ook al is dat een groep familie en vrienden. Doordat ze dit op een leuke manier leren, en natuurlijk van familie en vrienden veel positieve complimentjes krijgen, zullen ze er later in hun leven veel minder moeite mee hebben en veel minder nerveus om zijn. Ze zijn het al gewend dat ze in het middelpunt staan en dat iedereen aandacht voor hun heeft.

Waar moet je op letten bij het kopen van een karaoke set voor je kind?

Er zijn zoveel mogelijkheden wanneer het aankomt op het kopen van een karaoke set voor je kind dat het bijna moeilijk is om dan te bepalen wat voor jou goed is. De mogelijkheden zijn eindeloos. Toch zijn er wel enkele punten waar je over na kan denken voor je een karaoke set aanschaft. Waar wil je de karaoke set voornamelijk gebruiken? Alleen op de slaapkamer van je kind of in grotere ruimtes?

Zo is dan ook de wattage van belang. Hoe hoger de wattage, hoe meer volume er uit de speakers zal komen. Al dien je dan wel ook een goede speaker te hebben. Die combinatie is erg belangrijk voor het geluid. Ook is het handig om na te denken over het formaat van de karaoke set. Wil je die makkelijk met je mee kunnen nemen? Moet die ergens in passen? Is het niet te zwaar voor jouw kind? Het moet allemaal wel passen.

Opties/mogelijkheden

Zoals gezegd zijn de opties en mogelijkheden bij karaokesets eindeloos. Waar kan je dan allemaal aan denken? Voor kinderen zijn een echo-effect en een stemvervormer natuurlijk geweldig. Zijn er opbergmogelijkheden voor de microfoon en kabels? Heeft de set een ingebouwde accu, werkt de set ook op batterijen of moet je altijd stroom hebben? Voor kinderen zijn lichteffecten ook geweldig, maar wat voor een lichteffecten kies je dan? Zit er een subwoofer in of heb je dat juist liever niet? Zoals je ziet zijn er tal van mogelijkheden en het ligt vooral aan jouw persoonlijke voorkeuren welke opties en mogelijkheden voor jou van belang zijn.

Aansluiting en montage

Karaoke sets voor kinderen zijn meestal heel simpel in gebruik en kinderen hebben dan ook heel snel door hoe alles werkt. Vertel ze wel altijd om voorzichtig te zijn met aansluitingen en kabels, omdat die natuurlijk het snelste kapot gaan. Wanneer je kijkt voor een karaoke sets dan wil je ook kijken naar welke aansluitingen voor jou belangrijk zijn. Zo kan er bluetooth op zitten, maar ook een AUX-aansluiting, een mogelijkheid om de set op de televisie aan te sluiten of op je laptop, kan je de set ook nog op een externe geluidsinstallatie aansluiten? Kan je er een USB-stick met muziek insteken? Hoe laadt de karaoke set op wanneer er een interne accu in zit. Allemaal punten om na te lopen, vooral ook voor de mogelijkheden die jij hebt en wat voor jouw kindje van belang zal zijn.

Accessoires

Wil je meerdere microfoons op de karaoke set aan kunnen sluiten? Of een dansmat en discolampen? Wil je nog andere instrumenten kunnen gebruiken? Lijkt jou een telefoonhouder wel handig? Zoek je een microfoonstandaard? Zoek je extra of speciale kabels? Wil je nog meer verlichting? Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden. Op de meeste karaoke sets voor kinderen kan je niet al te veel extra accessoires aansluiten, maar er zijn wel accessoires die het allemaal een nog groter feest maken.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Er zijn veel te veel microfoons voor kinderen op de markt om te zeggen welke microfoon dan het beste is voor karaoke. De meeste microfoons zal je wel aan kunnen sluiten op de karaoke set, maar het is goed om naar de aansluitingen te kijken. Je kan bij het artikel over microfoons voor kinderen al kijken welke microfoons het beste zijn en daar je keuze uit maken.