Speelgoed microfoon: Vind hier de beste speelgoed microfoons van 2024!

Veel kinderen vinden het geweldig om op te treden en shows weg te geven. Of dat nu is als ze alleen zijn, voor het gezin of de familie of op een echt podium. Ze kunnen zich helemaal laten gaan met hun favoriete nummers en zingen en dansen er dan op los. Een speelgoed microfoon is dan ook een geweldig cadeau. Er zijn tegenwoordig allerhande soorten microfoons speciaal voor kinderen te krijgen. In de mooiste kleuren, met fantastische opdrukken, en bijzondere vormen, heel neutraal of in een thema.

Je kan het zo gek niet bedenken of er is ook wel een bijpassende kindermicrofoon voor te vinden.

De best verkochte speelgoed microfoons

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

Met de K3 speelgoedmicrofoon met stemopname kunnen kinderen zich helemaal uitleven als popsterren en zangers! 

 • Leeftijd
 • Kwaliteit
 • Veiligheid

2e beste keuze

De Bigben Maïkou Karaoke Microfoon met Stemvervormers - Blauw is een geweldige keuze voor kinderen die van zingen houden.

 • Leeftijd
 • Kwaliteit
 • Veiligheid

3e beste keuze

De Bigben Party Karaokemicrofoon voor kinderen is een geweldige keuze voor kinderen die van zingen en dansen houden. 

 • Leeftijd
 • Kwaliteit
 • Veiligheid

Op deze pagina:

Top 5 microfoons voor kinderen

Nog geen keuze kunnen maken? Of wil je nog meer informatie over specifieke producten? Geen probleem! We hebben voor 5 verschillende microfoons iets meer research gedaan. Voor elk van deze producten een duidelijke beschrijving gemaakt met uiteraard de positieve punten. We hopen dat dit helpt met het maken van de juiste keuze.

#1
K3 speelgoedmicrofoon - microfoon met stemopname - incl. batterijen

Met de K3 speelgoedmicrofoon met stemopname kunnen kinderen zich helemaal uitleven als popsterren en zangers! De microfoon is ontworpen in de stijl van K3, de populaire meidengroep, en heeft een mooie roze kleur. De microfoon is gemakkelijk vast te houden en heeft een handige aan/uit-knop.

De K3 speelgoedmicrofoon heeft ook een unieke functie: het opnemen van de stem. Kinderen kunnen hun stem opnemen en hun eigen muziek maken en beluisteren. Het is een geweldige manier om de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen te stimuleren en hun interesse in muziek te vergroten.

De microfoon wordt geleverd inclusief batterijen, zodat kinderen direct kunnen beginnen met spelen en opnemen. De microfoon is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is veilig in gebruik.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en educatieve speelgoedmicrofoon voor je kind, dan is de K3 speelgoedmicrofoon met stemopname een geweldige keuze. Met zijn unieke functies, mooie ontwerp en veiligheid voor kinderen, biedt deze microfoon urenlang speelplezier en creativiteit voor jonge muziekliefhebbers!

 • Leeftijd
 • Kwaliteit
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#2
Bigben Maïkou Karaoke Microfoon met Stemvervormers - Blauw

De Bigben Maïkou Karaoke Microfoon met Stemvervormers - Blauw is een geweldige keuze voor kinderen die van zingen en muziek houden. Deze karaoke microfoon is ontworpen in een stijlvol blauw ontwerp en heeft verschillende stemvervormers, waardoor kinderen hun stem kunnen veranderen en allerlei leuke effecten kunnen toevoegen aan hun zangoptredens.

De microfoon is gemakkelijk te gebruiken en is compatibel met verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets en computers. Het is de perfecte manier om kinderen te laten genieten van karaoke-ervaringen, waar ze ook zijn.

De Bigben Maïkou Karaoke Microfoon met Stemvervormers - Blauw heeft ook een ingebouwde luidspreker, zodat kinderen hun zangprestaties direct kunnen beluisteren. Het is een geweldige manier om hun zelfvertrouwen te vergroten en hun zangvaardigheden te verbeteren.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en interactieve karaoke microfoon voor je kind, dan is de Bigben Maïkou Karaoke Microfoon met Stemvervormers - Blauw een uitstekende keuze. Met zijn stijlvolle ontwerp, stemvervormers en ingebouwde luidspreker, biedt deze microfoon urenlang speelplezier en creativiteit voor jonge muziekliefhebbers!

 • Leeftijd
 • Kwaliteit
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#3
Bigben Party Karaokemicrofoon voor kinderen - Met LED + Bluetooth - Zwart

De Bigben Party Karaokemicrofoon voor kinderen is een geweldige keuze voor kinderen die van zingen en dansen houden. Deze karaoke microfoon is ontworpen met LED-verlichting en Bluetooth connectiviteit, waardoor kinderen hun zangoptredens kunnen opfleuren met coole verlichtingseffecten en hun favoriete muziek kunnen streamen vanaf hun smartphone of tablet.

De microfoon heeft ook een ingebouwde luidspreker, waardoor kinderen hun zangprestaties direct kunnen beluisteren. Daarnaast heeft de microfoon ook een echo-effect, waardoor het lijkt alsof je in een professionele opnamestudio aan het zingen bent.

De Bigben Party Karaokemicrofoon voor kinderen is gemakkelijk te gebruiken en veilig voor kinderen. Het is een geweldige manier om hun zelfvertrouwen te vergroten en hun zangvaardigheden te verbeteren.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en interactieve karaoke microfoon voor je kind, dan is de Bigben Party Karaokemicrofoon voor kinderen een geweldige keuze. Met zijn LED-verlichting, Bluetooth-connectiviteit en ingebouwde luidspreker, biedt deze microfoon urenlang speelplezier en creativiteit voor jonge muziekliefhebbers!

 • Leeftijd
 • Kwaliteit
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#4
Skip Hop La La LLama Microfoon

De Skip Hop La La LLama Microfoon is een schattige en leuke speelgoedmicrofoon voor kinderen. De microfoon is ontworpen in de vorm van een lama en heeft een zachte pluche buitenkant, waardoor het gemakkelijk vast te houden is voor kleine handjes.

De microfoon heeft ook verschillende functies, waaronder drie verschillende zangmodi, een echo-effect en verschillende lichteffecten. Kinderen kunnen zichzelf helemaal uitleven als popsterren en zangers en hun eigen muziek maken en beluisteren.

De Skip Hop La La LLama Microfoon is ook veilig in gebruik en is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden. Het is een geweldige manier om de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen te stimuleren en hun interesse in muziek te vergroten.

Kortom, als je op zoek bent naar een schattige en interactieve speelgoedmicrofoon voor je kind, dan is de Skip Hop La La LLama Microfoon een geweldige keuze. Met zijn leuke ontwerp, verschillende functies en veiligheid voor kinderen, biedt deze microfoon urenlang speelplezier en creativiteit voor jonge muziekliefhebbers!

 • Leeftijd
 • Kwaliteit
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#5
Idance Color Microfoon Clm9 Zwart

De Idance Color Microfoon Clm9 Zwart is een stijlvolle en functionele microfoon voor kinderen en volwassenen die van zingen en muziek houden. De microfoon is ontworpen met een strak en modern ontwerp in het zwart, waardoor het er professioneel uitziet.

De Idance Color Microfoon Clm9 Zwart heeft een ingebouwde speaker en verschillende functies, zoals een echo-effect en volumeregeling, waardoor je je eigen muziek kunt maken en beluisteren. De microfoon heeft ook een 3,5 mm audio-aansluiting, waardoor je hem gemakkelijk kunt aansluiten op je smartphone, tablet of computer.

De microfoon heeft een handige aan/uit-knop en werkt op 3 AA-batterijen (niet inbegrepen). Het is een geweldige manier om je zangvaardigheden te oefenen en je zelfvertrouwen te vergroten.

Kortom, als je op zoek bent naar een stijlvolle en functionele microfoon voor je kind of voor jezelf, dan is de Idance Color Microfoon Clm9 Zwart een geweldige keuze. Met zijn professionele uitstraling, verschillende functies en compatibiliteit met verschillende apparaten, biedt deze microfoon urenlang speelplezier en creativiteit voor muziekliefhebbers van alle leeftijden!

 • Leeftijd
 • Kwaliteit
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

Er zijn microfoons die de stem opnemen, met een standaard, dubbele microfoons die samen met broertjes en zusjes of vriendjes en vriendinnetjes gebruikt kunnen worden. Met lichtshows en andere spektakels. Er zijn speelgoed microfoons die je aan een mp3 kan koppelen, zodat jouw kind met zijn of haar favoriete muziek mee kan zingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Jouw kind zal zich een ster en een popidool voelen en overal de show stelen. Voor kinderen die publiekelijk wat meer verlegen zijn, kan een microfoon die ze thuis veel gebruiken een goede stap zijn naar zich meer zelfverzekerd in het openbaar voelen.

Muziek is ook erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Niet alleen voor de intelligentie en de sociale vaardigheden, maar zeker ook voor de creativiteit. Kinderen verzinnen zelf liedjes, soms met woorden die niet eens bestaan. Dat deden hele beroemde schrijvers ook. Muziek maken stimuleert de motoriek en het kan een geweldige uitlaatklep zijn. Met een speelgoed microfoon stimuleer je dit dus allemaal en leer jij jouw kind een liefde en ook gevoel voor muziek ontwikkelen. Zo zijn kinderen ook dol op karaokesets en in combinatie met een speelgoed microfoon voelt jouw kleine ster zich al heel snel een popidool.

De beste speelgoed microfoons voor kinderen?

Er zijn natuurlijk verschillende speelgoed microfoons voor kinderen te krijgen en de kwaliteit kan nogal eens verschillen. Voor kleine kinderen is het vooral leuk om een microfoon te kiezen met een bepaald thema. Dit is herkenbaar voor ze en dan vinden ze het nog leuker om te gebruiken. De meeste kinderen vinden het sowieso al leuk om te zingen en te dansen en natuurlijk om een show op te voeren. Met een speelgoed microfoon voelen zij zich nog meer een superster.

Een goede microfoon voor kinderen kan ook opnemen en afspelen. Dat is wat het vooral heel erg leuk voor kinderen maakt. Ze kunnen zichzelf dan terug horen en dat heeft iets magisch, zeker voor de allerkleinste kindjes. Je stimuleert hier hun muziekgevoel nog meer door en ze zullen de hele tijd willen oefenen om nog meer liedjes op te nemen. Het is ook wel heel handig als je een MP3-speler of je telefoon op de microfoon kan aansluiten. Ze kunnen dan meezingen met hun favoriete liedjes en ontwikkelen nog meer gevoel voor muziek.

K3 microfoon

Kleine kinderen zijn natuurlijk dol op K3. En wie wilt er dan niet meezingen met de liedjes van hun favoriete artiest. Op een K3 microfoon voor kinderen zitten al fragmenten van de leukste liedjes van K3 voorgeprogrammeerd. Ze hoeven maar op een knop te drukken en ze kunnen meezingen. Dat kunnen ze dan ook nog eens opnemen en afluisteren. Kinderen voelen zich dan alsof ze samen met K3 op het podium staan en dat is wel heel bijzonder. De kindermicrofoons van K3 hebben natuurlijk vrolijke kleuren, lichteffecten en zijn makkelijk vast te houden. Jouw kindje kan dansen, springen en zingen en zo het hele podium overnemen en net zoals hun K3 idolen een echte show neerzetten.

VTech microfoon

VTech is een kwaliteitsmerk dat zich richt op techniek voor kinderen. Het heeft speelgoed voor trendy kinderen en dus ook microfoons voor kinderen. Deze kindermicrofoons zijn degelijk en bevatten de technologie die jouw kind nodig heeft om een echte superster te zijn. Of ze nu meezingen met de voorgeprogrammeerde liedjes of kiezen voor hun eigen favoriete muziek, met een magische knop wordt de stem van de originele zanger of zangeres zachter en hebben ze een heuse karaoke microfoon, waardoor ze hun eigen stem nog beter horen. VTech heeft niet alleen geweldige techniek, maar maakt het ook nog echt leuk voor kinderen. Dit doen ze onder meer met leuke kleuren en vormen en natuurlijk ook met lichteffecten. Hierdoor kan jouw kind een echte show neerzetten en heb jij binnen een handomdraai een echte superster in de woonkamer staan.

Waarom een microfoon voor je kind kopen?

Kinderen vinden het van nature al heerlijk om te zingen en te dansen en veel kinderen stelen ook nog eens graag de show en krijgen dan het liefste alle aandacht. Een speelgoed microfoon is dan een geweldig cadeau, maar dat is zeker niet de enige reden om een microfoon voor je kind te kopen. Muziek is ontzettend belangrijk bij de ontwikkeling van kinderen. Niet alleen is uit onderzoek gebleken dat muziek het algemene leerproces op een positieve manier stimuleert, maar het draagt ook nog eens bij aan de sociale vaardigheden van jouw kindje.

Zelf muziek maken is ook nog eens goed voor de motoriek en het kan bijdragen aan het zelfvertrouwen van jouw kind. Zelfs de meest verlegen kinderen veranderen helemaal wanneer ze opeens zingen en dansen. Het helpt kinderen ook nog eens om zichzelf beter te uiten. Zoals je ziet kan een kindermicrofoon dus een hele positieve bijdrage leveren aan de algemene ontwikkeling van jouw kindje. En door al vroeg met muziek bezig te zijn, krijgen ze ook veel meer gevoel voor muziek, iets waar ze hun hele leven profijt van zullen hebben.

Waar moet je op letten bij het kopen van een speelgoed microfoon?

Voor kinderen is bijna iedere microfoon geweldig en het zal ze weinig uitmaken of het een hele goede microfoon is. Toch zijn er wel enkele punten waar je naar kan kijken wanneer je een speelgoed microfoon voor jou kindje wilt aanschaffen. Er zijn namelijk ontzettend veel microfoons voor kinderen te krijgen. Zo is het aan te raden om op voorhand een budget vast te stellen. Er zijn kindermicrofoons in alle prijsklassen. Van een paar tientjes tot meer dan honderd euro. Als jouw kindje heel ruw en wild is, dan kan het zonde zijn om er zoveel geld aan uit te geven, maar als jouw kind heel veel talent blijkt te hebben, dan kan een hele goede kindermicrofoon juist wel het geld dubbel en dwars waard zijn.

Het is ook goed om naar de leeftijd te kijken. Niet alle microfoons zijn geschikt voor alle kinderen. Daarnaast zijn er bepaalde thema’s die bij een bepaalde leeftijd passen. Je wilt ook geen microfoon die heel snel kapot gaat. Dat is voor jouw beurs niet leuk, maar ook zeker niet voor jouw kind. Kies dus altijd voor een kindermicrofoon die bij de leeftijd van jouw kindje past. Voor kinderen is het ook fijn als een microfoon draadloos is. Dan kunnen ze lekker op en neer springen en dansen wanneer ze hun show voor jou opvoeren, zonder dat ze bang hoeven te zijn dat er een kabel breekt en ze kunnen de microfoon dan ook makkelijk overal mee naartoe nemen. Superleuk om bijvoorbeeld een show weg te geven in het park of met vriendjes en vriendinnetjes samen te zingen.

Onze favoriet

Met de K3 speelgoedmicrofoon met stemopname kunnen kinderen zich helemaal uitleven als popsterren en zangers! 

Beste prijs op BOL.com