Minions

Minions

Vind hier het leukste minion speelgoed van 2022

Wie kent de schattige Minions niet. In 2010 werden ze bedacht en kwamen ze terecht in de films, en een daverend succes. Iedereen is dol op de kleine, gele eencellige organismes, die een meester dienen, een superschurk. Daar horen natuurlijk heel wat avonturen en missies bij.

De grappige personages in Minions spreken iedereen aan. Van jongere kinderen tot volwassenen. De Minions hebben gewone namen, zoals Stuart, Bob, Kevin, en nog vele andere. Er zijn meerdere superschurken die het allemaal nog spannender maken. Er is zelfs een vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill, en natuurlijk Gru superschurk.

De animatiefilm is leuk met vrienden, maar het is ook een familiefilm. De avonturen en personages spreken iedereen aan.

Het best verkoche minion speelgoed

Je kan je voorstellen dat er van zo'n populaire films veel merchandise zal zijn. En dat is dan ook zo. Je kan zo ongeveer alles van Minions krijgen. Er zijn dan ook verschillende films en series uitgebracht. Wat ook weer een nieuw personage oplevert. Denk dan bijvoorbeeld aan Minions Kungfu en de legendarische vechtsporter Wild Knuckles.

Er is zoveel te krijgen, dat het soms heel lastig kiezen is. Wat in ieder geval al erg leuk is aan Minions speelgoed, is dat er voor elk budget en de grootste fan, altijd een passend cadeau te vinden is.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze top 5

Je wordt wild als je op zoek gaat naar Minions speelgoed. Er is gewoon zoveel te krijgen, dat het heel lastig kiezen is. Dankzij de Top 5 Grappigste Minions speelgoed vind jij altijd wel een Minions cadeau, waarmee jouw kindje, of iemand anders, dolgelukkig zal zijn. Alle Minion fans willen deze verzamelobjecten en speelgoed in 1 hebben.

Of je nou fan bent van de beruchte groep superschurken, de onwaarschijnlijke vrienden die er ontstaan, de grootste superschurk, de eerste missies, een Minion zoals Bob, of een van de andere figuren, met dit Top 5 Grappigste Minion speelgoed, vind jij altijd iets wat als een goed, leuk, grappig cadeau past.

Lego Minion Figuren van Stenen en hun Schuilplaats

Deze uitgebreide Lego Minions set is fantastisch voor iedere Minions fan. Kevin en Stuart kunnen tegelijk gebouwd worden. Dit is dus ook heel leuk om samen bouwen met andere kindjes te stimuleren. Als je ze dan omdraait, zie je aan de binnenkant de kamers, met accessoires. Kevin kan ook nog omgebouwd worden naar Bob. Dit houdt het nog interessanter allemaal. Er zitten ook nog 3 kleine Minions Lego figuren bij de set om mee te spelen. In totaal zitten er maar liefst 876 onderdelen in deze Lego Minion set, die geinspireerd is op Minions Kungfu. De Lego Minion kan je samen bouwen.

Voordelen:

Zeer uitgebreide Lego Minion set

Inclusief 2+1 grote Minions om te bouwen

Inclusief drie Lego Minions poppetjes

De Minions Lego is onze nummer 1!

SES Funmais Minions

Funmais is gemaakt van echte mais, waaraan een kleurtje is toegevoegd. Met deze Funmais set kunnen er 3 Minions gemaakt worden. Met de gedetailleerde extraatjes komen de Funmais Minions echt tot leven. Je hebt geen lijm nodig om met Funmais te spelen. Alleen wat water. Wanneer je de Funmais nat maakt, dan blijven ze aan elkaar plakken. Er zitten duidelijke instructies bij deze Funmais set en het is een leuk werkje om de 3D Minions van Funmais in elkaar te knutselen. Er zijn 3 Minions om te maken, en meer dan 400 Funmais. Jouw kindje kan het dus ook gezellig met vrienden samen maken. Daarna kunnen ze hun eigen Minion verhaal verzinnen, en natuurlijk de wereld redden.

Voordelen:

Geen lijm nodig

Gedetailleerde geprinte extraatjes

Gemaakt van echt mais

De nummer 2!

Minions Memo en Pietenspel

In dit Minions kaarten set zitten 2 verschillende kaartspellen, namelijk Memo (memorie) en het Pietenspel. Bij Memo dien je zoveel mogelijk Minions paartjes te verzamelen. Je legt alle kaarten op tafel met de afbeelding naar onderen en draait ze om de beurt om. Dit is een leuk spel voor de aller kleinste kindjes. Bij het Pietenspel is het de bedoeling om als eerste geen kaarten meer in je handen te hebben. Je verliest wanneer je de Piet nog vast hebt. Alle kaarten worden uitgedeeld, je trekt kaarten bij elkaar, en wanneer je een paartje hebt, dan kan je die wegleggen. Wie het eerste zonder kaarten zit, heeft gewonnen.

Voordelen:

2 kaartspellen in 1

Herkenbare Minions afbeeldingen

Voor 2 tot 4 spelers

Nummer 3

Crayola Color Wonder Box Set Despicable Me 3

Met dit speciale kleurboek en de magische stiften kan je niet meer knoeien met kleuren en ook niet meer buiten de lijntjes kleuren. Dat ondersteunt het zelfvertrouwen van jouw kindje enorm. Dit kleurboek heeft 18 heel bijzondere pagina's, met magische tekeningen. Er zitten 5 bijzondere stiften bij het kleurboek. Alleen op de speciale tekening worden de kleuren zichtbaar. Je kan met de stiften dus niet op een andere ondergrond knoeien. Dan blijft de inkt onzichtbaar. De kleuren zijn echte Minions kleuren, namelijk grijs, blauw, paars, geel en groen. In de achtergronden van de kleurplaten zitten geheime elementen verborgen, die alleen met de magische stiften zichtbaar worden.

Voordelen:

Magische kleurboek set

Inclusief 5 magische stiften

Ook handig voor onderweg

Nummer 4

Exploding Minions Kaartspel Engelstalig

Iedere kaart in dit Exploding Minions Kaartspel heeft een opdracht. Het lijkt bijna op Russisch Roulette, maar dan het kaartspel. Dat kan namelijk gebeuren als je een van de 4 Exploding Minion kaarten trekt. Zo zijn er ook nog 7 Defuse, 5 Attack, 7 Nope, 7 See the Future, 6 Skip, 4 Shuffle, 5 Draw from the Bottom, 3 Clones en 24 Karakter kaarten in de set. In totaal zijn er 72 kaarten en er zit ook nog een duidelijke handleiding bij. Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en er kunnen 2 tot 5 spelers tegelijk spelen. Ook als je een minions fan bent, dan mag dit kaartspel niet missen uit jouw collectie. Het is leuk om te spelen met familie en vrienden.

Voordelen:

Voor 2 tot 5 spelers

Grappig gezelschapsspel

Lijkt op Exploding Kittens

Nummer 5

Wie en wat zijn de Minions?

Minions zijn eigenlijk niet meer dan gele, eencellige organismes die geevolueerd zijn tot hulpjes. Van superschurken dan wel. Dat ging niet zo goed, en ze raken hun baantjes kwijt. Nu moeten ze op zoek naar een nieuwe meester. De Minions beleven zo veel humor, avonturen, en missies.

Bekende personages uit de Minions zijn Scarlet Overkill, de legendarische vechtsporter Wild Knuckles, Herb Overkill, Kevin, Bob en Stuart. De stemmen komen onder andere van Sandra Bullock en Pierre Coffin, Pierre Coffin had ook een deel van de regie in handen, en nog vele andere bekende acteurs.

De schattige Minions zijn onder meer populair, omdat het gaat over onwaarschijnlijke vrienden, een beruchte groep superschurken, eigen avonturen, en dat allemaal gepaard met heel veel humor. Er zijn dan ook meerdere films en series van de Minions, en ontzettend veel speelgoed.

Minions speelgoed kopen? Houd hier rekening mee...

Minions speelgoed is leuk voor alle leeftijden, maar niet al het speelgoed is ook voor elke leeftijd geschikt. Het is wel belangrijk om daarnaar te kijken. Als jouw kindje te jong is voor het speelgoed, dan kan het gevaarlijk zijn, en ook frustrerend werken.

Wanneer jouw kindje te oud is voor het Minions speelgoed, dan gaat het snel vervelen en zal er niet lang mee gespeeld worden. Er is ontzettend veel Minions speelgoed te krijgen, dus je vindt altijd wel iets dat bij de interesses van jouw kindje past. Er zijn eindeloos verschillende speelgoed van Kaartspellen tot videospellen en veel meer.

Er is ook veel namaak spul op de markt. Vaak is hiervan de kwaliteit minder, en lijkt het wel op Minions, maar is het toch net niet. Het is dan ook niet te combineren met echt Minions speelgoed. Je weet dan vaak ook niet of er met kinderveilige materialen gewerkt is.

Je kan op het speelgoed vaak een label van Minions zien, waar dan duidelijk op staat of het bijvoorbeeld onder licentie van Minions is uitgegeven. Je weet dan zeker dat je met kwaliteit en veiligheid goed zit.

Voordelen van Minions speelgoed kopen

De Minions spreken niet voor niks zoveel mensen aan, en vooral jongere kinderen zijn er dol op. Dat komt onder meer door de eenvoud en de herkenbaarheid van de schattige personages. Minions speelgoed staat onder meer toe dat jouw kindje de fantasie helemaal vrij kan laten en zo alledaagse en bijzondere gebeurtenissen, door middel van rollenspellen, beter kan verwerken.

De Minions zijn schattig, maar vooral ook vertrouwd en eigen. Daardoor zal Minions speelgoed snel het favoriete speelgoed van een kind zijn. Bijna al het speelgoed heeft ook educatieve elementen en door daar rekening mee te houden, ondersteun jij met Minions speelgoed ook de algehele ontwikkeling van jouw kindje.

De Minions maken het leuk om te spelen en te leren. Het bevordert de ontwikkeling van de taal, ook al praten de Minions niet. De animatie film kan nagespeeld worden, of kinderen maken hun eigen film ervan. Daar kunnen ze een hoop creativiteit in kwijt.

Bij spelletjes zoals Memo, zorgen de Minions afbeeldingen ervoor dat het herkenbaar voor jouw kleintje is, wat bepaalde hersendelen extra stimuleert. Uit onderzoek blijkt dat dit veel beter werkt met een herkenbaar en favoriet thema, zoals de Minions, dan met onbekende afbeeldingen.