Playmobil Huis

Playmobil Huis

Vind hier de leukste Playmobil Huizen van 2022!

Wie kent Playmobil niet? Het geweldige speelgoed waar kinderen uren en uren zoet mee zijn. De allerschattigste poppetjes, coole constructies. Zelf bouwen en spelen. Playmobil kent een rijke geschiedenis en bestaat al sinds de jaren 70. De speelgoedlijn is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar en er zijn speciale sets voor kinderen van 1,5 jaar tot 3 jaar. Je kan het zo gek niet bedenken of Playmobil heeft er wel iets mee gedaan. Zo ook met de Playmobil Huizen.

Er zijn ontzettend veel soorten Playmobil Huisjes te krijgen in alle soorten thema's. Dit is niet alleen heel erg leuk voor kinderen om mee te spelen, maar ook belangrijk voor hun ontwikkeling.

De best verkochte Playmobil Huizen van 2022!

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze top 8 playmobil huizen

Nog geen keuze kunnen maken? Of wil je nog meer informatie over specifieke producten? Geen probleem! We hebben voor 5 verschillende playmobil huizen iets meer research gedaan. Voor elk van deze producten een duidelijke beschrijving gemaakt met uiteraard de positieve punten. We hopen dat dit helpt met het maken van de juiste keuze.

Playmobil Family Fun Vakantievilla

Heerlijk op vakantie in een fun vakantievilla met het hele Playmobil gezin. Voorzien van alle denkbare luxe die hoort bij een ontspannen vakantie. Een mooie grote keuken, voorzien van veel opbergruimte, natuurlijk gevuld met het lekkerste eten. Een leuke kinderkamer voor de kleintjes en een geweldige badkamer met een heerlijk bad.

Voordelen:

Volledig ingericht met alle accessoires dus er kan meteen mee gespeeld worden

Compleet gezin Playmobil poppetjes van papa mama 2 kindjes en een hondje

Maar liefst 100 onderdelen voor een complete speelervaring en uren speelplezier

Nummer 1

Playmobil Moderne Villa

Deze moderne villa van Playmobil is een feest voor ieder kind. Ze kunnen alle mogelijke scenario's spelen en hun fantasie de vrije loop laten gaan. Bij de grote villa zitten een papa, mama en 2 kinderen, en natuurlijk een hondje om het gezin compleet te maken. Daarnaast zitten er alle onderdelen bij om een heerlijke tijd in de tuin te hebben.

Voordelen:

Stevige kwaliteit en gaat dus lang mee

Makkelijk uit te breiden met inrichtingsets voor het interieur

Nummer 2

Playmobil Spirit Lucky's huis

Lucky en haar paard Spirit beleven de mooiste avonturen in en rondom hun fantastische huis. De keuken is volledig ingericht en je kan de tafel mooi dekken. Je krijgt twee Playmobil poppetjes en een Playmobil paard bij dit huis. En natuurlijk hoort er ook een muisje en een gans bij.

Voordelen:

Lijkt allemaal precies op de tv serie en is dus erg herkenbaar voor kinderen

Heel veel onderdelen voor veel speelplezier

Makkelijk uit te breiden met andere sets uit de tv serie

Nummer 3

Playmobil Family Fun Playmo Strandhotel

Heerlijk op vakantie met de hele Playmobil familie naar het strandhotel. Dit Family Fun Playmo Strandhotel is van alle gemakken voorzien en biedt uren speelplezier voor kindjes. Er is een receptie om de gasten te ontvangen en alle kamers zijn mooi ingericht. Dit is een complete set, met alles erop en eraan.

Voordelen:

Groot en stevig strandhotel dat tegen een stootje kan

Veel accessoires en volledig ingericht

Meerdere gebouwen

Nummer 4

Playmobil Moderne Luxevilla

Deze luxevilla van Playmobil is de basis van een zeer grote set die makkelijk uit te breiden is. Het hoort bij het thema City Life van Playmobil. Deze basisset bevat 2 Playmobil poppetjes, accessoires voor binnen zoals onder meer een schilderij en een kluis, stoelen, een koffiezetapparaat, werkmappen en een laptop.

Voordelen:

Je kan deze Luxevilla makkelijk uitbreiden met nog meer kamers en andere verblijven

Stevig en groot formaat waardoor het tegen een stootje kan

Extra luxe accessoires zoals palmbomen

Nummer 5

Playmobil Dollhouse - Mijn Meeneempoppenhuis

Voor jouw kind is dit meeneempoppenhuis van Playmobil een geweldig speelgoedhuis dat ze overal mee naartoe kunnen nemen. Wanneer je het poppenhuis openklapt, dan zijn er meerdere verdiepingen, met verschillende kamers, die allemaal volledig ingericht zijn. Jouw kindje kan dus zo beginnen met spelen.

Voordelen:

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Met 129 onderdelen voor een complete speelervaring

Makkelijk mee te nemen en op te bergen

Nummer 6

Playmobil Dollhouse Groot Herenhuis

Met dit traditionele herenhuis van Playmobil kan jouw kindje de fantasie volledig vrij laten gaan en urenlang spelen. Het heeft een geweldig dakterras een spiralen trappenhuis. Er is een werkende deurbel, hiervoor heb je 2 AAA batterijen nodig, en een brievenbus die opengaat.

Voordelen:

Heeft bijna 600 onderdelen voor uren speelplezier

Groot en stevig speelhuis

Uit te breiden met sets om de kamers aan te kleden en in te vullen

Nummer 7

Playmobil Princess Groot Prinsessenkasteel

Een heus prinsessenkasteel om allemaal spannende, leuke, sprookjes na te spelen. Dit grote kasteel van PLaymobil biedt alles wat jouw kindje nodig heeft om prinsessendromen uit te laten komen. Bij de set zitten een prinses en haar mama de koningin. Er zijn twee jurken om de Playmobil poppen mee te kleden en allerhande accessoires die het geheel nog echter maken

Voordelen:

Groot en stevig kasteel dat tegen een stootje kan

Met prinses en mama

inclusief jurkjes

Makkelijk uit te breiden met interieursets voor de kamers

Nummer 8

Door huisje te spelen, kunnen kinderen alledaagse gebeurtenissen, maar vooral ook bijzondere gebeurtenissen veel beter verwerken. Zonder er verder bij na te denken, spelen kinderen bepaalde situaties uit hun leven na. Hierdoor kunnen zij het makkelijker verwerken en een plekje geven. Dat kan gaan over bijzondere gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld een bruiloft, een begrafenis of een familieruzie, maar zeker ook over alledaagse, nieuwe ervaringen en indrukken die kinderen opdoen. Het helpt kinderen dus bij hun mentale gesteldheid en bij hun algemene ontwikkeling. Je kan een Playmobil Huis in allerhande thema’s krijgen. Van een meeneempoppenhuis tot een moderne villa of een groot prinsessenkasteel.

Waarom wordt het aangeraden om met Playmobil te spelen?

Playmobil is vooral heel erg leuk voor kinderen. Er zijn allerhande mogelijkheden en ze kunnen het echte leven in miniformaat naspelen en daarop allerhande variaties en fantasietjes loslaten. Dit is ontzettend goed voor de creativiteit. Ze kunnen hele situaties en verhalen verzinnen en daar uren zoet mee zijn.

Het is ook een manier om bestaande situaties en indrukken te verwerken. Door het na te spelen, iets wat kinderen onbewust doen, kunnen ze het beter verwerken en een plekje geven. Dit geldt net zo goed voor positieve dingen als de minder leuke dingen in het leven.

Playmobil is ook iets waar ze alleen mee kunnen spelen. Dit is niet voor alle kindjes even makkelijk. De Playmobil poppetjes zijn dan op dat moment de vriendjes waar ze toch hun verhalen aan en mee kwijt kunnen.

Het opzetten van de Playmobil sets kan natuurlijk in het betreffende thema, maar zoals je al snel zal merken, is dat zeker niet altijd nodig. Kinderen kunnen er, met hun brede fantasie, alles van maken. Op welke manier ze dat ook doen, ze dienen zich dan wel te concentreren en er aandacht voor te hebben en die twee onderdelen worden er dan ook meteen mee geoefend.

Waar moet je op letten bij het kopen van een Playmobil huis?

De mogelijkheden zijn ontelbaar, zoveel soorten sets en huizen zijn er te krijgen van Playmobiel. Voor jongens, voor meisjes en voor allebei. Voor ieder kind is er dus wel een ideale speel set te vinden.

Leeftijd van het kind

Voor kinderen van alle leeftijden zijn er Playmobil sets te krijgen. Voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar is wel echt aan te raden om naar de Playmobil Junior sets te kijken. Hier zitten geen kleine onderdelen bij en dus zijn ze veel veiliger voor jouw kindje. Hoe ouder kinderen worden, des te meer mogelijkheden je hebt. Je kan zo gaandeweg de verzameling steeds meer uitbreiden.

Interesse van het kind

Een kind heeft meestal hele duidelijke interesses en er is vast en zeker een set te vinden die past bij wat jouw kindje leuk vindt. Het is echt aan te raden om daar af en toe vanaf te wijken. Want leuk gaan ze het sowieso wel vinden en door niet meteen het meest logische te kiezen, stimuleer je ook nog de fantasie en de creativiteit.

Productlijn (verdere uitbreidingen)

Playmobil heeft ontzettend veel soorten productlijnen en thema’s. Je kan werkelijk alle kanten er mee op. Wanneer je een product van een bepaalde lijn koopt, dan kan je dat daarna heel makkelijk in hetzelfde thema uitbreiden. Wanneer je bijvoorbeeld een Playmobil huis interessant vindt voor jouw kindje, dan is het aan te raden om te kijken wat er verder nog in die productlijn te krijgen is. Dit is echter geen must. Kinderen spelen graag en meestal met alles. Het zijn vooral de ouderen en volwassenen die in termen van productlijnen en series denken. En met de fantasie van kinderen kan je heel makkelijk een prinsessenkasteel met een brandweerkazerne mengen. Sterker nog, dit stimuleert de fantasie en creativiteit weer en zorgt ook nog eens voor de ontwikkeling van een open geest. Voor kinderen hoef je niet in hokjes te denken en het kan alleen maar positief voor ze zijn als jij dat ook niet doet.

Formaat

Van supergroot tot geweldig klein, alles is mogelijk bij Playmobil. Wil je dat het product een prominent onderdeel in de slaapkamer inneemt, of zelfs ingebouwd kan worden, dan zijn er hele grote sets te krijgen. Net zo goed zijn er kleine sets te krijgen. Bijvoorbeeld die makkelijk mee te nemen zijn of die niet heel veel ruimte in een kleine kamer innemen. De formaten staan er eigenlijk altijd bij en het is wel handig om daar even naar te kijken. Het zou sneu zijn als jouw kindje het niet kan gebruiken zoals het bedoeld is, omdat het te groot of te klein is.