Poppenhuis Poppetjes: Vind de leukste poppenhuis poppetjes van 2024!

Een poppenhuis is geweldig voor kinderen, maar zonder poppetjes raken ze toch snel uitgespeeld en de grote poppen passen er niet in. Vaak zit er wel een set poppetjes bij een poppenhuis, maar die zijn beperkt en vaak alleen in de stijl van het poppenhuis is, wat zeker de bedoeling is, maar andere soorten poppetjes kunnen wel de creativiteit en fantasie nog meer stimuleren. De gezinnen of andere samenstellingen zijn groter en daardoor kunnen er veel meer rollen aangenomen worden, wat weer heel erg gezond is voor de mentale gesteldheid van jouw kind.

Door met de poppenhuis poppetjes bepaalde situaties en gebeurtenissen te spelen, kunnen ze hun gedachtes en gevoelens veel beter verwerken.

De best verkochte poppenhuis poppetjes

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

De Goki Houten Buigpopjes Set is een prachtige set van 6 cm hoge, flexibele poppetjes.

 • Grootte
 • Kwaliteit
 • Details

2e beste keuze

De Goki Familie Buigpoppen - City is een prachtige set van houten poppen.

 • Grootte
 • Kwaliteit
 • Details

3e beste keuze

Deze set van Poppenhuis poppetjes gezin buigpopjes bevat vier leden van een gezin.

 • Grootte
 • Kwaliteit
 • Details

Op deze pagina:

Onze top 5 poppenhuis poppetjes

Nog geen keuze kunnen maken? Of wil je nog meer informatie over specifieke producten? Geen probleem! We hebben voor 5 verschillende poppenhuis poppetjes iets meer research gedaan. Voor elk van deze producten een duidelijke beschrijving gemaakt met uiteraard de positieve punten. We hopen dat dit helpt met het maken van de juiste keuze.

#1
Goki Houten buigpopjes set kinderen 6cm

De Goki Houten Buigpopjes Set is een prachtige set van 6 cm hoge, flexibele poppetjes die gemaakt zijn van duurzaam hout. Deze poppetjes zijn ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar en zijn een geweldige aanvulling op hun speelgoedcollectie. Met hun buigzame armen en benen kunnen de poppetjes allerlei verschillende houdingen aannemen, wat zorgt voor urenlang speelplezier en creativiteit. De set bevat zes verschillende poppetjes in verschillende kleuren en stijlen, waardoor kinderen kunnen kiezen welk poppetje ze het liefst willen spelen.

De Goki Houten Buigpopjes Set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief. Het stimuleert de ontwikkeling van de fijne motoriek en de fantasie van kinderen. Door met de poppetjes te spelen leren kinderen namelijk om hun eigen creativiteit te gebruiken en ontwikkelen ze hun fijne motoriek door de poppetjes in verschillende posities te buigen. Kortom, deze set is een geweldig cadeau voor elk kind dat van spelen en creativiteit houdt en op een leuke en educatieve manier wil leren en ontdekken.

 • Grootte
 • Kwaliteit
 • Details
Beste prijs op BOL.com

#2
Goki Familie Buigpoppen - City

De Goki Familie Buigpoppen - City is een prachtige set van houten poppen, perfect voor kinderen die graag hun fantasie de vrije loop laten. De set bevat zes poppen, waaronder een vader, moeder, opa, oma en twee kinderen, die allemaal buigzame armen en benen hebben en in verschillende poses kunnen worden gezet. Deze poppen zijn gemaakt van duurzaam hout en zijn zeer gedetailleerd beschilderd met kleurrijke kleding en accessoires, waardoor ze er levensecht uitzien.

Met de Goki Familie Buigpoppen - City kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en hun verbeeldingskracht ontwikkelen. Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief, omdat kinderen hun fijne motoriek en sociale vaardigheden ontwikkelen door met deze poppen te spelen. Kortom, de Goki Familie Buigpoppen - City is een geweldige aanvulling op de speelgoedcollectie van elk kind en een perfect cadeau voor elke gelegenheid.

 • Grootte
 • Kwaliteit
 • Details
Beste prijs op BOL.com

#3
Poppenhuis poppetjes gezin buigpopjes 4x

Deze set van Poppenhuis poppetjes gezin buigpopjes bevat vier leden van een gezin, waaronder een vader, moeder en twee kinderen, die allemaal buigbare armen en benen hebben en in verschillende poses kunnen worden gezet. Gemaakt van duurzaam hout, zijn deze poppetjes zeer gedetailleerd beschilderd met kleurrijke kleding en accessoires die bijdragen aan de realistische uitstraling.

Met deze set kunnen kinderen hun eigen verhalen creëren en hun fantasie de vrije loop laten. Ze kunnen hun sociale vaardigheden ontwikkelen en hun fijne motoriek verbeteren door de poppetjes in verschillende houdingen te buigen. Deze poppetjes zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief en kunnen de ontwikkeling van kinderen stimuleren. De set van Poppenhuis poppetjes gezin buigpopjes is een geweldige aanvulling op elk poppenhuis en een perfect cadeau voor kinderen die van spelen en ontdekken houden.

 • Grootte
 • Kwaliteit
 • Details
Beste prijs op BOL.com

#4
Goki Houten Buigpopjes Set Familie 9-11cm

De Goki Houten Buigpopjes Set Familie is een prachtige set van houten poppetjes met een hoogte van 9 tot 11 cm. Deze set bevat een complete familie, waaronder een vader, moeder, opa, oma en twee kinderen, die allemaal buigbare armen en benen hebben. De poppetjes zijn zeer gedetailleerd beschilderd met kleurrijke kleding en accessoires, wat bijdraagt aan hun realistische uitstraling en de verbeeldingskracht van kinderen stimuleert.

Met deze buigpopjes kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en hun creativiteit ontwikkelen. Door te spelen met deze poppetjes leren kinderen om hun eigen verhalen te bedenken en te communiceren met anderen, wat bijdraagt aan hun sociale vaardigheden. Bovendien kan het buigen van de armen en benen helpen bij de ontwikkeling van de fijne motoriek van kinderen. De Goki Houten Buigpopjes Set Familie is een geweldige aanvulling op de speelgoedcollectie van elk kind en een perfect cadeau voor elke gelegenheid.

 • Grootte
 • Kwaliteit
 • Details
Beste prijs op BOL.com

#5
Buigpopje: LIFESTYLE FAMILIE S E T van 4 stuks H9-11cm

Deze set van Buigpopjes - Lifestyle Familie bestaat uit vier houten poppetjes met een hoogte van 9 tot 11 cm. De set bevat een complete familie, waaronder een vader, moeder en twee kinderen, die allemaal buigbare armen en benen hebben. De poppetjes zijn gedetailleerd beschilderd met moderne kleding en accessoires, waardoor ze er trendy en stijlvol uitzien.

Deze buigpopjes bieden kinderen de mogelijkheid om hun verbeeldingskracht te ontwikkelen en hun eigen verhalen te bedenken. Door te spelen met deze poppetjes leren kinderen om hun eigen scenario's te creëren, hun communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en hun fantasie de vrije loop te laten gaan. Het buigen van de armen en benen van de poppetjes helpt ook bij de ontwikkeling van de fijne motoriek van kinderen. De Buigpopjes - Lifestyle Familie Set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief en kan bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen op verschillende gebieden. Het is een geweldig cadeau voor kinderen die van spelen en ontdekken houden en een mooie aanvulling op hun speelgoedcollectie.

 • Grootte
 • Kwaliteit
 • Details
Beste prijs op BOL.com

Spelen met poppen is dan ook niet alleen heel erg leuk, maar het heeft heel veel andere voordelen. Zo wordt de motoriek gestimuleerd en krijgen ze meer sociale empathie, omdat zij gebeurtenissen beter kunnen verwerken, dit is ook weer goed voor hun zelfvertrouwen. Het leert ze ook om met anderen te spelen. Zich in te leven in de ander, of er nu kindjes bij zijn of dat de poppetjes de anderen zijn. Je kan poppenhuis poppetjes los en in sets kopen. Je kan dan kiezen voor een grote familie met opa en oma erbij, of liever een gezinnetje, of vakantievriendjes, een setje baby’s erbij. Er zijn heel veel soorten poppenhuis poppetjes en het aan te raden om ook naar de grote te kijken. Het zou jammer zijn als ze uiteindelijk niet in je poppenhuis passen.

Vind jij het moeilijk kiezen uit alle poppenhuis poppetjes sets? Kijk dan hieronder verder welke buigpopjes het beste zijn.

Wat zijn poppenhuis poppetjes?

Poppenhuis poppetjes zijn gemaakt voor poppenhuizen. Zij brengen een poppenhuis tot leven. Deze poppetjes zijn kleiner zodat ze ook in de poppenhuizen passen en gemaakt van andere materialen zodat ze, ondanks hun formaat, toch kunnen bewegen. Meestal worden er duurzame materialen gebruikt, die niet alleen langer meegaan en tegen een stootje kunnen, maar ook veiliger voor je kinderen zijn.

De verschillende soorten

Poppenhuis poppetjes worden gemaakt van allerhande soorten materialen. Ze kunnen alleen van hout gemaakt zijn, maar ook hout gecombineerd met stof. Er zijn ook poppenhuispoppetjes gemaakt van plastiek. Daarnaast zijn er alle mogelijke thema's te krijgen. Van gezinnen, soorten en types families, vakantie, brandweer, hulpdiensten, vrienden, kinderen, huisdieren, aankleedpoppetjes, boeren, baby sets, paarden, etnisch, auto's, elfjes, en ga zo nog maar een hele tijd door. Gelukkig kan je zoeken met zoekwoorden, zodat je niet de duizenden mogelijkheden moet bekijken. Bij Bol.com kan je bijvoorbeeld filteren op merk, op leeftijd en op type poppenhuis, maar ook op duurzaamheid, meest bewaard en best beoordeelde. Zo vind je veel sneller de poppenhuis poppetjes die het beste bij jouw kindje en poppenhuis passen.

Wat zijn de top merken?

Er zijn verschillende goede merken die poppenhuis poppetjes produceren. Je kunt de meeste van deze merken in speelgoedwinkels en online in webshops zoals Bol.com krijgen. Er zijn ook minder bekende merken, die toch kwalitatief heel erg goed zijn.

Goki

Goki is een gevestigde naam wanneer het aankomt op poppenhuizen en poppetjes en andere accessoires voor poppenhuizen. Ze maken uitsluiten houten speelgoed, dus ook de poppen en al het toebehoren is gemaakt van hout. Het bedrijf zet zich daarnaast ook in voor natuurbehoud door ieder jaar, in een gebied waar weinig bomenbeplanting is, voor ieder pasgeboren kind een boom te planten. Het hout dat voor de poppenhuis poppetjes gebruikt wordt komt van duurzame bebossing in Europa, daardoor zijn de meeste producten ook recyclebaar. Ook hoe en waar de producten geproduceerd worden is van belang voor Goki. Het merk is sociaal betrokken bij landen in ontwikkeling zoals Peru of Mali. Ook zorgen ze voor betere arbeidsomstandigheden in hun fabrieken in China en zorgen ze ervoor dat er geen kinderen meewerken aan de productie. De poppenhuis poppetjes van Goki zijn van een zeer goede kwaliteit, betaalbaar en ontzettend leuk om mee te spelen.

Kidkraft

Kidkraft houdt zich al meer dan 50 jaar bezig met het produceren van speelgoed. Het heeft ondertussen een degelijke reputatie, die mede ondersteund wordt door enkele bekroonde poppenhuizen. Ze produceren kwaliteitsproducten die tot de verbeelding spreken. Het doel is om kinderen te stimuleren door te spelen terwijl ze hun eigen wereld en de wereld om hen heen ontdekken. Innovatieve design passen perfect binnen dat plaatje. Jonge geesten hebben inspiratie nodig en die krijgen ze van het speelgoed van Kidkraft, zeker met de poppenhuis poppetjes die kinderen in staat stellen hun dagelijkse indrukken beter te verwerken.

BigJigs

BigJigs maakt houten speelgoed en is een echt familiebedrijf. Meer dan 30 jaar geleden begon vader Peter in zijn schuurtje met het maken van houten speelgoed in zijn vrije tijd. Hij en zijn vrouw zaten in het onderwijs en maakten de speeltjes ernaast. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een speelgoed magnaat met meerdere merken die onder BigJigs vallen. Het doel van dit speelgoedmerk is om kwalitatief hoogwaardig, veilig en betaalbaar speelgoed te produceren, die op een verantwoordelijke en kindvriendelijke manier geproduceerd worden, waardoor kinderen zich beter ontwikkelen dankzij plezier, ontdekken en leren.

Haba

Sinds 1938 produceert het Duits Beierse speelgoedmerk Haba mooi, authentiek en verantwoord speelgoed. Het merk maakt speelgoed voor alle leeftijden, dus van baby tot 12-jarige tiener, waarmee jouw kind spelenderwijs de wereld op een veilige manier kan verkennen, de wereld kan leren begrijpen en wordt de ontwikkeling jouw kindje gestimuleerd. Dit geldt onder meer voor de concentratie, het ruimtelijk inzicht, de fijne motoriek, logica, oplossingen bedenken, oog/hand coördinatie, samenwerken en samenspelen, de creativiteit en fantasie worden geïnspireerd en ja, het is ook nog eens heel erg leuk om mee te spelen. Een win/win situatie dus. De poppenhuis poppetjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zien er herkenbaar uit en laten ruimte over voor interpretatie.

Veelgestelde vragen

Hoe groot zijn de poppenhuis poppetjes?

De poppenhuis poppetjes zijn verkrijgbaar in allerhande soorten maten, wel allemaal gericht op poppenhuizen, maar niet alle poppetjes passen ook in alle poppenhuizen. Meet je poppenhuis op en bepaal aan de hand daarvan welke maat poppetjes in jouw poppenhuis passen. Je dient ook naar de leeftijd van jouw kindje te kijken. Sommige poppetjes zijn te klein of hebben te kleine onderdelen voor de allerkleinste kindjes. Je wilt niet dat ze er dan in stikken of dat ze iets in hun neus duwen.

Onze favoriet

De Goki Houten Buigpopjes Set is een prachtige set van 6 cm hoge, flexibele poppetjes.

Beste prijs op BOL.com