Poppenhuis Poppetjes

Poppenhuis Poppetjes

Vind de leukste poppenhuis poppetjes van 2022!

Een poppenhuis is geweldig voor kinderen, maar zonder poppetjes raken ze toch snel uitgespeeld en de grote poppen passen er niet in. Vaak zit er wel een set poppetjes bij een poppenhuis, maar die zijn beperkt en vaak alleen in de stijl van het poppenhuis is, wat zeker de bedoeling is, maar andere soorten poppetjes kunnen wel de creativiteit en fantasie nog meer stimuleren. De gezinnen of andere samenstellingen zijn groter en daardoor kunnen er veel meer rollen aangenomen worden, wat weer heel erg gezond is voor de mentale gesteldheid van jouw kind.

Door met de poppenhuis poppetjes bepaalde situaties en gebeurtenissen te spelen, kunnen ze hun gedachtes en gevoelens veel beter verwerken.

De best verkochte poppenhuis poppetjes

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze top 5 poppenhuis poppetjes

Nog geen keuze kunnen maken? Of wil je nog meer informatie over specifieke producten? Geen probleem! We hebben voor 5 verschillende poppenhuis poppetjes iets meer research gedaan. Voor elk van deze producten een duidelijke beschrijving gemaakt met uiteraard de positieve punten. We hopen dat dit helpt met het maken van de juiste keuze.

Poppenhuis Familie BigJigs JT117

Met deze grote familie heb je meteen alle personen uit een familie voor jouw poppenhuis. Opa en oma, papa en mama, zoon en dochter, en natuurlijk een kat en een hond. Zonder huisdieren zijn de meeste gezinnen immers niet compleet.

Voordelen:

Complete familie inclusief huisdieren

Passen in bijna alle poppenhuizen

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Nummer 1

Poppenhuis Poppetjes Familie

De hele familie compleet. Deze set buigpoppetjes bestaat uit een opa en een oma, een vader en een moeder, en een zoon en een dochter. Je herkent ze meteen en kan ze passende namen geven. Immers zegt niet iedereen Oma tegen zijn of haar oma. De volwassenen zijn 11 centimeter hoog en de kinderen 10 centimeter.

Voordelen:

Compleet gezin inclusief opa en oma

Degelijke kwaliteit/prijs verhouding

Makkelijk formaat van maximaal 11 centimeter

Nummer 2

Goki Houten Buigpoppenset Campingfamilie

Deze buigpoppenfamilie gaat graag kamperen. Met het hele gezin er op uit. Ook het hondje mag mee en er is natuurlijk ook een rugzak met spulletjes nodig. Papa en mama, zoon en dochter, brengen zo samen ontzettend veel kwaliteitstijd door. Ze maken samen allemaal leuke en spannende avonturen mee.

Voordelen:

De poppetjes zijn heel herkenbaar voor hun rol

Poppen voor in de poppentuin en camping

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Nummer 3

Buigpopje: Lifestyle Familie Set

Dit gezin buigpoppetjes voor jouw poppenhuis is een echte lifestyle familie. Hip, duurzaam, eigentijds en vrolijk. Papa, mama, zoon en dochter. Het hele gezin compleet. De buigpopjes zijn gemaakt van hout en stof en je kan de armen en benen buigen.

Voordelen:

Compleet modern gezin

Passen in bijna alle poppenhuizen

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Nummer 4

Goki Houten Buigpopjes set

Deze kinderpopjes van Goki passen perfect in ieder poppenhuis. De set bestaat uit 4 buigpopkinderen. Ze zijn gemaakt van hout en stof en zien er allemaal anders uit. De benen en armen zijn buigbaar en de poppetjes zijn 6 centimeter hoog.

Voordelen:

De vier kinderbuigpopjess zijn allemaal anders gekleed

Gemaakt van hout en stof

dus ook zeer duurzaam

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Nummer 5

Spelen met poppen is dan ook niet alleen heel erg leuk, maar het heeft heel veel andere voordelen. Zo wordt de motoriek gestimuleerd en krijgen ze meer sociale empathie, omdat zij gebeurtenissen beter kunnen verwerken, dit is ook weer goed voor hun zelfvertrouwen. Het leert ze ook om met anderen te spelen. Zich in te leven in de ander, of er nu kindjes bij zijn of dat de poppetjes de anderen zijn. Je kan poppenhuis poppetjes los en in sets kopen. Je kan dan kiezen voor een grote familie met opa en oma erbij, of liever een gezinnetje, of vakantievriendjes, een setje baby’s erbij. Er zijn heel veel soorten poppenhuis poppetjes en het aan te raden om ook naar de grote te kijken. Het zou jammer zijn als ze uiteindelijk niet in je poppenhuis passen.

Vind jij het moeilijk kiezen uit alle poppenhuis poppetjes sets? Kijk dan hieronder verder welke buigpopjes het beste zijn.

Wat zijn poppenhuis poppetjes?

Poppenhuis poppetjes zijn gemaakt voor poppenhuizen. Zij brengen een poppenhuis tot leven. Deze poppetjes zijn kleiner zodat ze ook in de poppenhuizen passen en gemaakt van andere materialen zodat ze, ondanks hun formaat, toch kunnen bewegen. Meestal worden er duurzame materialen gebruikt, die niet alleen langer meegaan en tegen een stootje kunnen, maar ook veiliger voor je kinderen zijn.

De verschillende soorten

Poppenhuis poppetjes worden gemaakt van allerhande soorten materialen. Ze kunnen alleen van hout gemaakt zijn, maar ook hout gecombineerd met stof. Er zijn ook poppenhuispoppetjes gemaakt van plastiek. Daarnaast zijn er alle mogelijke thema's te krijgen. Van gezinnen, soorten en types families, vakantie, brandweer, hulpdiensten, vrienden, kinderen, huisdieren, aankleedpoppetjes, boeren, baby sets, paarden, etnisch, auto's, elfjes, en ga zo nog maar een hele tijd door. Gelukkig kan je zoeken met zoekwoorden, zodat je niet de duizenden mogelijkheden moet bekijken. Bij Bol.com kan je bijvoorbeeld filteren op merk, op leeftijd en op type poppenhuis, maar ook op duurzaamheid, meest bewaard en best beoordeelde. Zo vind je veel sneller de poppenhuis poppetjes die het beste bij jouw kindje en poppenhuis passen.

Wat zijn de top merken?

Er zijn verschillende goede merken die poppenhuis poppetjes produceren. Je kunt de meeste van deze merken in speelgoedwinkels en online in webshops zoals Bol.com krijgen. Er zijn ook minder bekende merken, die toch kwalitatief heel erg goed zijn.

Goki

Goki is een gevestigde naam wanneer het aankomt op poppenhuizen en poppetjes en andere accessoires voor poppenhuizen. Ze maken uitsluiten houten speelgoed, dus ook de poppen en al het toebehoren is gemaakt van hout. Het bedrijf zet zich daarnaast ook in voor natuurbehoud door ieder jaar, in een gebied waar weinig bomenbeplanting is, voor ieder pasgeboren kind een boom te planten. Het hout dat voor de poppenhuis poppetjes gebruikt wordt komt van duurzame bebossing in Europa, daardoor zijn de meeste producten ook recyclebaar. Ook hoe en waar de producten geproduceerd worden is van belang voor Goki. Het merk is sociaal betrokken bij landen in ontwikkeling zoals Peru of Mali. Ook zorgen ze voor betere arbeidsomstandigheden in hun fabrieken in China en zorgen ze ervoor dat er geen kinderen meewerken aan de productie. De poppenhuis poppetjes van Goki zijn van een zeer goede kwaliteit, betaalbaar en ontzettend leuk om mee te spelen.

Kidkraft

Kidkraft houdt zich al meer dan 50 jaar bezig met het produceren van speelgoed. Het heeft ondertussen een degelijke reputatie, die mede ondersteund wordt door enkele bekroonde poppenhuizen. Ze produceren kwaliteitsproducten die tot de verbeelding spreken. Het doel is om kinderen te stimuleren door te spelen terwijl ze hun eigen wereld en de wereld om hen heen ontdekken. Innovatieve design passen perfect binnen dat plaatje. Jonge geesten hebben inspiratie nodig en die krijgen ze van het speelgoed van Kidkraft, zeker met de poppenhuis poppetjes die kinderen in staat stellen hun dagelijkse indrukken beter te verwerken.

BigJigs

BigJigs maakt houten speelgoed en is een echt familiebedrijf. Meer dan 30 jaar geleden begon vader Peter in zijn schuurtje met het maken van houten speelgoed in zijn vrije tijd. Hij en zijn vrouw zaten in het onderwijs en maakten de speeltjes ernaast. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een speelgoed magnaat met meerdere merken die onder BigJigs vallen. Het doel van dit speelgoedmerk is om kwalitatief hoogwaardig, veilig en betaalbaar speelgoed te produceren, die op een verantwoordelijke en kindvriendelijke manier geproduceerd worden, waardoor kinderen zich beter ontwikkelen dankzij plezier, ontdekken en leren.

Haba

Sinds 1938 produceert het Duits Beierse speelgoedmerk Haba mooi, authentiek en verantwoord speelgoed. Het merk maakt speelgoed voor alle leeftijden, dus van baby tot 12-jarige tiener, waarmee jouw kind spelenderwijs de wereld op een veilige manier kan verkennen, de wereld kan leren begrijpen en wordt de ontwikkeling jouw kindje gestimuleerd. Dit geldt onder meer voor de concentratie, het ruimtelijk inzicht, de fijne motoriek, logica, oplossingen bedenken, oog/hand coördinatie, samenwerken en samenspelen, de creativiteit en fantasie worden geïnspireerd en ja, het is ook nog eens heel erg leuk om mee te spelen. Een win/win situatie dus. De poppenhuis poppetjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zien er herkenbaar uit en laten ruimte over voor interpretatie.

Veel gestelde vragen (FAQ)

De poppenhuis poppetjes zijn verkrijgbaar in allerhande soorten maten, wel allemaal gericht op poppenhuizen, maar niet alle poppetjes passen ook in alle poppenhuizen. Meet je poppenhuis op en bepaal aan de hand daarvan welke maat poppetjes in jouw poppenhuis passen. Je dient ook naar de leeftijd van jouw kindje te kijken. Sommige poppetjes zijn te klein of hebben te kleine onderdelen voor de allerkleinste kindjes. Je wilt niet dat ze er dan in stikken of dat ze iets in hun neus duwen.