KidKraft Poppenhuis: Dit zijn de beste KidKraft Poppenhuizen van 2024

Met een KidKraft poppenhuis kies je voor degelijkheid en heel veel speelplezier. De poppenhuizen zijn geschikt voor allerhande soorten poppen. Je kan kiezen voor een Kidkraft Barbiehuis of een modern poppenhuis. Precies wat bij jouw kindje en de poppen past. Veel mensen kiezen ook voor KidKraft omdat het niet alleen veel meer biedt voor hetzelfde geld, maar ook omdat het van hout gemaakt is. In plaats van een plastic barbiehuis, kiezen mensen dan voor duurzaam hout. Een poppenhuis kopen, is snel gedaan, maar jij wil natuurlijk kwaliteit, veel waar voor je geld en een geweldig mooi poppenhuis voor jouw kleintje om mee te spelen.

De poppenhuizen van KidKraft zijn altijd volledig gemeubileerd. Je hoeft dus niet naar verschillende sets te kijken, je weet meteen zeker dat al het meubilair ook past in de beschikbare ruimte en jouw kindje kan meteen beginnen met spelen. Er zijn ontzettend veel thema's te krijgen. Van een KidKraft barbiehuis tot een KidKraft brandweerkazerne. Precies wat jouw kleintje leuk vindt om mee te spelen en wat past bij de poppen die hij of zij al heeft. En natuurlijk is het ook wel handig als je het formaat in de gaten houdt. KidKraft maakt namelijk heerlijk grote poppenhuizen waar jouw kleintje alle kanten mee op kan als het op spelen aankomt, maar dan moet het wel ook in de speelruimte passen.

KidKraft heeft behoorlijk wat verschillende uitvoeringen. Dat kan lastig kiezen zijn. Hieronder vind je een selectie van de top 5 KidKraft poppenhuizen, om het iets makkelijker voor je te maken.

De best verkochte KidKraft Poppenhuizen van 2024!

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

Poppenhuis Poppy - Kidkraft (65959) Laat je kind groots dromen en heerlijk spelen met het mooie Poppenhuis Poppy van Kidkraft.

 • Materiaal
 • Speelplezier
 • Geluid

2e beste keuze

Het ruime Grand View Mansion poppenhuis is dankzij de nieuwe innovatieve steunmontage snel en eenvoudig te installeren. 

 • Materiaal
 • Speelplezier
 • Geluid

3e beste keuze

Het Kidkraft poppenhuis is bijna 120 cm hoog en heeft drie verdiepingen met verschillende kamers, een trap en een balkon. 

 • Materiaal
 • Speelplezier
 • Geluid

Op deze pagina:

Onze top 5 KidKraft Poppenhuizen:

Nog geen keuze kunnen maken? Of wil je nog meer informatie over specifieke producten? Geen probleem! We hebben voor 5 verschillende KidKraft Poppenuizen iets meer research gedaan. Voor elk van deze producten een duidelijke beschrijving gemaakt met uiteraard de positieve punten. We hopen dat dit helpt met het maken van de juiste keuze.

#1
Poppenhuis Poppy

Dit schattige poppenhuis heeft drie verdiepingen en 4 kamers. Het is gemeubileerd met 11 verschillende delen zoals een bed, een bank, een tafel en 2 stoeltjes. De afmeting is 61,2 bij 34,3 bij 111 centimeter en het poppenhuis weegt 12,8 kilo. Jouw kindje kan makkelijk met poppen tot 30 centimeter spelen in dit houten poppenhuis.

 • Materiaal
 • Speelplezier
 • Geluid
Beste prijs op BOL.com

#2
KidKraft Grand View Mansion Poppenhuis

Dit mega poppenhuis is geschikt voor poppen van ongeveer 30 centimeter. Er zijn 8 kamers en 34 voor gemonteerde meubelstukken en accessoires. Deze zijn voor de slaapkamer, de eetkamer, de keuken, de badkamer en de huiskamer. De lift, deuren, garagedeur en ramen werken allemaal.

 • Materiaal
 • Speelplezier
 • Geluid
Beste prijs op BOL.com

#3
KidKraft Amelia Poppenhuis

Dit stijlvolle en betoverende poppenhuis zal zeker tot de fantasie van jouw kleintje spreken. Er zitten maar liefst 15 meubels bij het poppenhuis om alles mooi in dezelfde stijl in te richten. Er is een lift, een trap en een balkon, en er zijn 3 verdiepingen en verschillende kamers. De afmeting is 80 bij 33 bij 117 centimeter en het weegt 19 kilo.

 

 • Materiaal
 • Speelplezier
 • Geluid
Beste prijs op BOL.com

#4
Kidkraft Everyday Heroes Brandweerkazerne en Politiebureau

Een politiebureau en een brandweerkazerne in 1. Jouw kleintje kan de hele dag door mensen redden. Dit poppenhuis komt inclusief poppen, een politiemotor, een brandweerwagen, een helikopter, een brandweer hond, met in totaal 35 accessoires. De afmeting is 97,2 bij 26,7 bij 67,3 centimeter en het weegt net iets meer dan 12 kilo.

 • Materiaal
 • Speelplezier
 • Geluid
Beste prijs op BOL.com

#5
KidKraft Kaylee Houten Poppenhuis

Dit schattige poppenhuis heeft 3 etages, 4 kamers, een balkon en er is een lift. Er zitten 10 accessoires bij het houten poppenhuis en jouw kleintje kan er makkelijk met poppen tot 30 centimeter in spelen. Je kan dit poppenhuis makkelijk gebruiken als een houten barbiehuis. De afmeting is 81 bij 33 bij 118 centimeter en het weegt 15,7 kilo.

 • Materiaal
 • Speelplezier
 • Geluid
Beste prijs op BOL.com

Wat is een KidKraft poppenhuis?

Een KidKraft poppenhuis komt helemaal uit Amerika en ze staan er vooral om bekend dat ze erg groot zijn en dat ze van hout gemaakt zijn. Ook hebben KidKraft poppenhuizen ook altijd al meubels en soms zitten er ook poppen bij. De poppenhuizen zijn onder meer geschikt als houten barbiehuis. Ga je een poppenhuis kopen? Dan zal KidKraft een goede, degelijke en vooral hele leuke keuze zijn.

Waarom een poppenhuis van KidKraft kopen?

KidKraft heeft niet alleen een hele goede prijs/kwaliteit verhouding, maar ze zijn ook nog eens lekker groot, komen al met meubels en soms ook met poppen, maar je kan er ook nog eens met allerhande andere poppen in spelen. Heeft jouw kleintje veel barbies, maar vind je een barbiehuis te prijzig, of vind je het niks dat de barbiehuizen van plastic zijn, dan kan je kiezen voor een KidKraft Barbiehuis. Je hebt dan een modern poppenhuis, in een duurzame en degelijke uitvoering.

Dankzij het veelal grote formaat van de poppenhuizen van KidKraft kan jouw kindje er ook heel lang mee spelen en is het ook heel makkelijk om samen met andere kindjes met het poppenhuis te spelen. Dit is niet alleen goed voor de sociale vaardigheden, maar voorkomt ook een hoop gedoe, er is immers ruimte voldoende voor iedereen en alles kan makkelijk gedeeld worden. De meeste poppenhuizen krijg je kaal thuis geleverd en dan dien je nog meubels en accessoires aan te schaffen. Een poppenhuis van KidKraft heeft dit allemaal. Het is ook nog eens makkelijk in elkaar te zetten dankzij duidelijke instructies of het speciale EZ Kraft Assembly systeem.

Poppenhuis van KidKraft kopen? Houd hier rekening mee

Wanneer je op zoek bent naar een poppenhuis dan is er heel veel keuze. Jij wil natuurlijk iets van een degelijke kwaliteit, waar jouw kindje nog jaren plezier van heeft en waarmee jouw kindje alle kanten op kan, wanneer het op spelen en de fantasie de vrije loop laten, aankomt.

Welke poppen voor in het poppenhuis?

De kans is groot dat jouw kindje al poppen heeft waarmee in het poppenhuis gespeeld kan worden. Het is dan belangrijk dat die poppen ook passen. Heeft jouw kindje nog geen poppen voor in een poppenhuis, dan is het verstandig om daar eerst naar te kijken of te kiezen voor een poppenhuis waarbij poppen zitten. Komt jouw kleintje met een poppenhuis te zitten, maar zijn er geen poppen om mee te spelen, dan kan dat een hele teleurstelling zijn. Gelukkig hebben kinderen veel fantasie dus kan er vast ook met andere speelfiguren gespeeld worden in het poppenhuis.

Het formaat van het poppenhuis

Het formaat van het poppenhuis is belangrijk om meerdere redenen. Hoe groot is jouw kindje en kan er makkelijk met het poppenhuis, op alle verdiepingen gespeeld worden? Of wil je juist dat jouw kindje er langer plezier van heeft, dus dan mag het best wat groter zijn? Dan is er ook nog de ruimte waar jij het poppenhuis wilt plaatsen. Zo'n groot poppenhuis neemt natuurlijk wat ruimte in beslag, en dan dient jouw kindje er ook nog mee te kunnen spelen, dus ervoor of erom heen te kunnen bewegen. Als laatste telt het formaat ook als je het poppenhuis op wil kunnen bergen. Het moet dan wel makkelijk te verplaatsen zijn en in de opbergruimte passen.

Het gewicht

Het is best wel fijn als een poppenhuis een behoorlijk gewicht heeft. Het staat stevig, jouw kindje hoeft niet op te letten en het poppenhuis zal niet snel omvallen. Wil je het poppenhuis echter makkelijk kunnen verplaatsen, dan wil je juist weer niet dat het te zwaar is.

Welke accessoires zitten erbij

De poppenhuizen van KidKraft komen met meubels en soms ook met poppen, maar je kan natuurlijk altijd uitbreiden. Zo kan je kijken naar uitbreidingssets, poppensets, accessoiresets, meubelsets, tuinsets, en ga zo nog maar even door. Dit is allemaal te krijgen van het merk KidKraft, maar het is ook goed te combineren met andere merken. Heeft jouw kindje bijvoorbeeld al heel veel Barbie accessoires, dan passen deze ook makkelijk in een KidKraft Barbiehuis. Het is altijd goed om te kijken naar wat je al hebt en wat je er eventueel nog bij aan kan schaffen. Je kan dan altijd het meest fantastische poppenhuis voor jouw kleintje, naar jullie smaak, maken.

Veelgestelde vragen

Hoe kies je de juiste maat poppenhuis voor jouw kind?

Voor jouw kindje zal vast gelden, hoe groter hoe beter. Het is wel fijn als ze er langer mee kunnen spelen en dat ze ook overal aankunnen. Kijk dus naar de hoogte van het poppenhuis. Mocht jouw kindje nog niet bij de bovenste etage kunnen, dan is het juist superleuk als dat opeens tijdens het spelen wel kan, doordat ze gegroeid zijn.

Waar plaats je een poppenhuis?

Het ligt er maar net aan waar jij graag hebt dat jouw kindje veel speeltijd doorbrengt. Heb je een speciale kinderkamer om te spelen? Wil je jouw kindje graag gezellig bij je in de buurt in de woonkamer hebben? En wat ook een rol speelt, is natuurlijk ook waar je de ruimte voor het formaat van het poppenhuis dat jij kiest, hebt.

Wanneer zijn er KidKraft poppenhuis aanbiedingen?

Er zijn altijd wel ergens KidKraft poppenhuis aanbieding te vinden en er is niet echt een peil op te trekken wanneer die precies zijn. Net zoals met ander speelgoed zullen er meer aanbiedingen te vinden zijn rondom de feestdagen, afhankelijk van hoe nieuw het model is.

Onze favoriet

Poppenhuis Poppy - Kidkraft Laat je kind groots dromen en heerlijk spelen met het mooie Poppenhuis Poppy van Kidkraft.

Beste prijs op BOL.com