Playmobil politie

Playmobil gaat over het dagelijkse leven, bijzondere momenten, speciale gebeurtenissen, het leven. En daar hoort de politie ook bij. Daarnaast vinden kinderen de politie machtig interessant. Het is dan ook niet vreemd dat er behoorlijk wat Playmobil politie sets te krijgen zijn.

Vooral de serie Playmobil City Action heeft verschillende politiesets die perfect in de Playmobil stad thuis horen. Kinderen kunnen de spannendste avonturen beleven. Er is een kwaadwillende bankrover of een nieuwe boef en de politieagent klimt onverschrokken over een hek. Er is dringend versterking nodig.

Zijn er voldoende agenten aanwezig of moet er een speciale eenheid ingeroepen worden. De uiteenlopende speelfiguren en diverse accessoires zorgen ervoor dat jouw kleintje allemaal eigen avonturen kan bedenken.

Met vriendjes samen spelen is zoals cowboy en indiaantje. Wie is de boef en wie is de politieagent? Wordt de boef in de boeien geslagen of vindt er een ontsnapping met de helikopter plaats? Daarvoor is overleg nodig, hoe gaat het spel gespeeld worden?

Playmobil Politie is niet alleen heel erg leuk om mee te spelen, maar het bevordert ook de sociale vaardigheden en het biedt mogelijkheden om over goed en slecht te leren. Het stimuleert de oog handcoördinatie en het ruimtelijk inzicht.

Playmobil politie biedt een omgeving waarin kinderen kunnen leren over de grote wereld en is dus ontzettend goed voor de algehele ontwikkeling van jouw kindje. Het is daarnaast ook gewoon fijn om de fantasie de vrije loop te laten gaan en spannende verhalen te bedenken.

Dit zijn de 5 Gaafste Playmobil politie van 2024!

Eigenlijk is iedere speelset Playmobil Politie een geweldig cadeau. Playmobil inspireert kinderen en tegen de politie kijken kinderen op. Een uitgebreide Playmobil Politie set is hartstikke leuk en daar zal ieder kind blij mee zijn, maar dat geldt net zo goed voor een politieauto met politieagenten.

In de grote stad is altijd wel een politiebureau met gevangenis te vinden. Kinderen kunnen de Playmobil politie dus heel makkelijk toevoegen aan het Playmobil speelgoed dat ze al hebben of de verzameling begint met een van deze speelsets.

De bijpassende accessoires maken het spel nog realistischer. En daar zijn er bij iedere speelset meerdere van te vinden. De leuke accessoires stimuleren de creativiteit nog meer. De poppetjes kunnen de accessoires vasthouden of op een andere manier gebruiken en de beweeglijke ledematen maken dat nog leuker.

De speciale eenheid komt met geweren aanzetten om de boeven te vangen. Op het politiebureau worden de boeven door de agenten vastgezet. Boef na boef wordt ondervraagd over zijn misdaad.

De geboeide boef ontsnapt, maar de politieagenten nemen razendsnel politiewagen met sirenes en proberen de boef te vangen. Deze kwaadwillende bankrover probeert nog te ontsnappen, maar wordt uiteindelijk via de uitneembare muur weer vastgezet.

Jouw kleintje kan werkelijk alle kanten op en de fantasie en creativiteit zullen voor de spannendste avontuurtjes zorgen. In deze Top 10 vind jij allemaal Playmobil politie speelgoed dat spelenderwijs de hersentjes van jouw kindje aan het werk zet en voor uren speelplezier zorgt.

Er is zoveel keuze, dat het echt lastig kiezen kan zijn. De Top 5 geeft jou een goede indruk van de mogelijkheden. Je ziet wat er allemaal te krijgen is, wat mogelijk is, en ook hoe je het eventueel kan combineren. Je kan zelfs meteen het Playmobil politie speelgoed bestellen.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

Het PLAYMOBIL City Action Politiebureau met gevangenis is de perfecte set voor kinderen die van politie- en actiespelletjes houden.

 • Leeftijdscategorie
 • Functies
 • Spelwaarde

2e beste keuze

Met de PLAYMOBIL City Action Politiepatrouille met licht en geluid kunnen kinderen hun eigen spannende politie-avonturen bedenken.

 • Leeftijdscategorie
 • Functies
 • Spelwaarde

3e beste keuze

De PLAYMOBIL City Action Politiewegversperring is een speelset voor kinderen die dol zijn op politie-avonturen.

 • Leeftijdscategorie
 • Functies
 • Spelwaarde

Op deze pagina:

Onze top 5 Gaafste Playmobil politie van 2024!

Als jouw kleintje graag met Playmobil speelt, dan kan de Playmobil politie niet ontbreken. Die horen thuis in iedere Playmobil stad. De agenten zorgen ervoor dat het veilig is in de stad en helpen de andere Playmobil figuren wanneer dat nodig is.

Of je nu kiest voor een Playmobil City Action Politiebureau met gevangenis of een andere Playmobil Politie set, je biedt jouw kleintje uren speelplezier en een fijne manier om spelenderwijs te ontwikkelen. Playmobil is niet alleen heel leuk, maar het ondersteunt ook de ontwikkeling van jouw kleintje. Of je nu een kleine of een uitgebreide set kiest.

Zoek jij een politieagent met een politieauto of wil je een heel politiebureau met gevangenis? In de Top 5 vind jij altijd wel een Playmobil politie set die perfect bij jou en jouw kindje, en natuurlijk ook jouw budget past. Je krijgt alle informatie over de set, ziet de voordelen ervan en je kan in een weg door bestellen. Makkelijker kan het niet.

#1
PLAYMOBIL City Action Politiebureau met gevangenis - 6919

Het PLAYMOBIL City Action Politiebureau met gevangenis is de perfecte set voor kinderen die van politie- en actiespelletjes houden. Deze set bevat een compleet politiebureau met een gevangenis waar criminelen kunnen worden opgesloten. De set bevat verschillende accessoires, zoals een politieauto en een helikopter, waarmee kinderen hun eigen spannende avonturen kunnen bedenken.

Het politiebureau is voorzien van alle benodigde apparatuur, waaronder een computer en een beveiligingscamera, om de stad te beschermen tegen misdadigers. De set bevat ook een politieagent en verschillende gevangenen, die kinderen kunnen gebruiken om verschillende verhalen te bedenken.

De PLAYMOBIL City Action Politiebureau met gevangenis is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is gemaakt van duurzaam plastic van hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat en gemakkelijk schoon te maken is. Het spelen met deze set stimuleert de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen en helpt bij het ontwikkelen van hun sociale vaardigheden.

 • Leeftijdscategorie
 • Functies
 • Spelwaarde
Beste prijs op BOL.com

#2
PLAYMOBIL City Action Politiepatrouille met licht en geluid - 6920

Met de PLAYMOBIL City Action Politiepatrouille met licht en geluid kunnen kinderen hun eigen spannende politie-avonturen bedenken. Deze set bevat een politieauto met licht en geluid, waarmee kinderen op patrouille kunnen gaan en snel op de plaats delict kunnen arriveren.

De set bevat twee politieagenten en verschillende accessoires, zoals handboeien en walkietalkies, waarmee kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. De politieauto heeft een afneembaar dak en plaats voor twee figuren, waardoor kinderen gemakkelijk de verschillende scènes kunnen naspelen.

De PLAYMOBIL City Action Politiepatrouille met licht en geluid is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en is gemaakt van duurzaam plastic van hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat en gemakkelijk schoon te maken is. Het spelen met deze set stimuleert de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen en helpt bij het ontwikkelen van hun sociale vaardigheden.

 • Leeftijdscategorie
 • Functies
 • Spelwaarde
Beste prijs op BOL.com

#3
PLAYMOBIL City Action Politiewegversperring - 6924

De PLAYMOBIL City Action Politiewegversperring is een spannende speelset voor kinderen die dol zijn op politie-avonturen. Met deze set kunnen kinderen hun eigen scènes creëren, waarin ze als politieagenten boeven moeten tegenhouden en de stad veilig moeten houden.

De set bevat verschillende accessoires, zoals een verkeersbord, een politiewagen en een wegversperring met pylonnen en een ketting, waarmee kinderen hun eigen verhalen kunnen bedenken. De politieagenten in deze set zijn uitgerust met handboeien en walkietalkies, zodat ze goed voorbereid zijn op elke situatie.

De PLAYMOBIL City Action Politiewegversperring is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is gemaakt van duurzaam plastic van hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat en gemakkelijk schoon te maken is. Dit speelgoed stimuleert de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen en helpt bij de ontwikkeling van hun sociale vaardigheden en fijne motoriek.

 • Leeftijdscategorie
 • Functies
 • Spelwaarde
Beste prijs op BOL.com

#4
PLAYMOBIL City Action Politiehelikopter: achtervolging van het vluchtvoertuig - 70575

De PLAYMOBIL City Action Politiehelikopter: achtervolging van het vluchtvoertuig - 70575 is het perfecte speelgoed voor kinderen die graag politie- en achtervolgingsspellen spelen. De set bevat een indrukwekkende politiehelikopter met werkende rotorbladen, een zijdeur die open kan en een kabel met haak waarmee de helikopter verdachten kan oppakken. De set bevat ook een snelle vluchtauto, compleet met een bestuurder en een passagier, die achtervolgd kan worden door de helikopter.

Het politiehelikopter speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en biedt eindeloos speelplezier. De set bevat ook twee PLAYMOBIL figuren die in de helikopter kunnen plaatsnemen en verschillende accessoires, zoals handboeien, walkie-talkies en een verkeersbord. De achtervolgingsactie kan worden aangepast aan de verbeelding van het kind en biedt talloze speelopties.

Met de PLAYMOBIL City Action Politiehelikopter: achtervolging van het vluchtvoertuig - 70575 kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen spannende achtervolgingsavonturen creëren. Het is een geweldig cadeau voor kinderen die graag politie- en avontuurlijke spellen spelen.

 • Leeftijdscategorie
 • Functies
 • Spelwaarde
Beste prijs op BOL.com

#5
PLAYMOBIL City Action Politiemotor met led-licht - 6923

Met de PLAYMOBIL City Action Politiemotor met led-licht ben je klaar om snel door de stad te racen om de boeven te vangen! Deze coole motor heeft echt werkende koplampen en achterlichten, waardoor je ook in het donker goed zichtbaar bent. Het is een geweldige toevoeging aan elke PLAYMOBIL City Action collectie.

De Politiemotor wordt geleverd met een politieagentfiguur in volledige uitrusting, waaronder een helm en een walkie-talkie. De motor is uitgerust met een standaard en kan rechtop staan, wat hem extra stabiel maakt tijdens het spelen. De koplampen en achterlichten worden gevoed door een meegeleverde knoopcelbatterij, waardoor je meteen kunt spelen.

De PLAYMOBIL City Action Politiemotor met led-licht is geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud en is perfect voor het naspelen van spannende politieachtervolgingen. Het is een geweldig cadeau voor elke kleine fan van politie en actie!

 • Leeftijdscategorie
 • Functies
 • Spelwaarde
Beste prijs op BOL.com

Wat is Playmobil politie ?

Met Playmobil krijgen kinderen de kans om hun eigen wereld te creeren. Die lijkt natuurlijk op de echte grote wereld. Die kunnen ze helemaal namaken. Playmobil heeft ontzettend veel thema's die allemaal aansluiten bij het leven van kindjes.

Daar hoort de politie ook bij. Veel kinderen kijken tegen de politie op. De mannen in uniform die het op straat veilig houden en van wie kindjes weten dat ze die kunnen vertrouwen, als er eens iets is. Die met pistolen achter de gevaarlijkste boeven aangaan, ze naar de gevangenis brengen en zo de stad veilig houden.

Kinderen kunnen de wildste avontuurtjes bedenken met de Playmobil Politie series. Ze kunnen een bank overvallen, of een bankovervaller wordt ondervraagd over zijn misdaad, door de politieagent. Er is altijd actie.

Hierdoor worden kinderen uitgedaagd om hun creativiteit en fantasie vrij te laten gaan. Playmobil Politie zijn allerhande onderwerpen die met de politie te maken hebben en waardoor kinderen spannende situaties kunnen verzinnen en kunnen spelen.

Dit doen kinderen overigens niet alleen. In Afghanistan gebruikte Nederlanders de Playmobil Politie om de Afghaanse agenten te leren functioneren als politie. Playmobil is niet alleen goed voor kinderen, maar voor iedereen, zelfs voor politie in opleiding.

Waarom Playmobil politie kopen?

Bij een stad, waar veel mensen zijn, daar hoort ook de politie bij. In het echte leven, maar ook bij Playmobil. Dat maakt het voor kinderen ook veel realistischer. Kinderen spelen vooral met Playmobil, omdat ze het leuk vinden, maar er zijn meer redenen om Playmobil politie te kopen.

Playmobil ondersteunt de algehele ontwikkeling van kinderen. Het spelen met de kleine poppetjes is goed voor de motoriek en de oog-handcoordinatie. Het geeft kinderen ook de gelegenheid om even rustig te spelen. Bijvoorbeeld na een drukke dag op school.

Kindjes kunnen rollenspellen spelen met de Playmobil, wat ze helpt om gebeurtenissen een plekje te geven en beter te begrijpen, of zelfs om een andere manier van reageren op een situatie te bedenken. Dat kunnen hele gewone en alledaagse onderwerpen zijn, maar ook hele bijzondere gebeurtenissen.

Het is helemaal niet vreemd om de politie in het dagelijkse leven tegen te komen. Hopelijk nooit in de situatie dat er ook echte boefjes zijn, of dat kinderen naar de gevangenis moeten, maar ook dat komt voor. In beide gevallen kunnen kinderen naspelen wat ze beleeft hebben, maar jij kan ook vooraf met jouw kindje spelen en uitleggen.

Bijvoorbeeld dat als er een keer iets is, dat ze dan naar de politie moeten gaan en niet zomaar naar een vreemde op straat. Of dat als de politie iets zegt dat ze dan moeten luisteren. En ga zo maar door. Je kan kinderen er dus ook mee voorbereiden op contact met de politie.

De politie heeft een voorbeeldfunctie en kinderen kijken daartegen op. Dan is het voor kindjes ook heel erg leuk om in het spel die rol over te kunnen nemen. Zij kunnen de helden zijn, de redders in nood, de dappere mannen, en ga zo maar door.

Het is ontzettend goed voor de creativiteit en dit helpt kinderen ook weer om op andere manieren te leren denken. Vaak is dat op een probleemoplossende manier. Wat ook weer heel goed bij de politie past, want die lossen problemen normaal gezien op.

Playmobil is ook van een uitstekende kwaliteit. Daar staat het kleine plastic speelgoed in ieder geval om bekend. Als je het goed onderhoudt, dan kan het letterlijk generaties meegaan. Je koopt het dus niet alleen voor jouw kindje, maar voor alle kindjes die daarna nog volgen.

Playmobil politie is ontzettend leuk speelgoed om mee te spelen, maar het stimuleert ook de ontwikkeling. Of je dan kiest voor een Playmobil City Action Politiebureau met gevangenis, voor een andere Playmobil City Action Politieset of voor een eenvoudige Playmobil politiewagen, jouw kindje zal er zeker uren speelplezier aan beleven.

Playmobil politie kopen? Houd hier rekening mee

Playmobil politie speelgoed is hartstikke leuk en er is veel van te krijgen. Een Playmobil City Action politiebureau is dan ook een geweldig cadeau, maar kan ook in een keer wat prijzig zijn. De meeste kinderen spelen graag met Playmobil, maar je kan ook beginnen met een kleinere set.

Het leuke aan Playmobil is dat je de sets allemaal goed kan combineren. Vaak staat er ook bij aangegeven waarmee de set specifiek uitgebreid kan worden. Denk dan bijvoorbeeld aan een Playmobil City Action Politiebureau met een helikopterplatform, maar zonder helikopter. Die kan je dan laterna kopen en zo de set uitbreiden.

Kijk dus altijd ook even wat voor een sets een serie nog meer heeft, en met welke sets je kan uitbreiden. Aangezien je eigenlijk alle Playmobil speelgoed met elkaar kan combineren, is dit geen must, maar wel een aanrader. Het is voor kinderen ook leuk om alles bij elkaar te verzamelen.

Let er ook altijd op dat Playmobil wel al gemaakt wordt voor hele kleine kindjes, maar dat niet al het Playmobil speelgoed geschikt is voor alle leeftijd. Bij een Playmobil politie set kunnen bijvoorbeeld kleine onderdelen zitten, denk dan onder meer aan handboeien of geweren. Je wil niet dat jouw kleintje die door slikt of er iets anders mee doet.

Als je de leeftijd aanhoudt die bij de Playmobil politie set staat aangegeven, dan kan je er zeker van zijn dat jouw kindje er veilig mee kan spelen. Dit is net zo belangrijk als er op letten dat je ook echte Playmobil koopt.

Aangezien Playmobil heel populair en uitgebreid is, is het voor namaakfabrikanten heel aantrekkelijk om Playmobil na te maken. Het nep speelgoed lijkt wel op Playmobil, maar is toch net wat anders, gemaakt van mindere kwaliteit en vaak ook onveilige materialen en het is ook niet met ander speelgoed te combineren.

Houd ook altijd je budget in de gaten. Er zijn zoveel ontzettend leuke sets te krijgen en hoe groter en meer, des te leuker vinden kinderen het. Als ze het zien dan willen ze de grootste sets. Maar die zijn ook erg prijzig en niet iedereen heeft een gigantisch budget.

Dat kan wel meteen een mooie aanleiding om kinderen te leren over de waarde van geld en sparen. Je kiest een set die bij jouw budget past, en kan dan bijvoorbeeld afspreken om samen voor de grotere set te sparen. Jouw kleintje zal dan veel gemotiveerder zijn om verstandig met geld om te gaan. En ook met een kleiner budget en speeltje, zullen ze evengoed uren speelplezier beleven.

Onze favoriet

Het PLAYMOBIL City Action Politiebureau met gevangenis is de perfecte set voor kinderen die van politie- en actiespelletjes houden.

Beste prijs op BOL.com