Dit zijn de populairste Pokemon knuffels van 2024!

Pokemon is al jaren hartstikke populair bij jong en oud. En knuffels zijn een van de favorieten van de Pokemon fanbase. Het zijn ook gewone hartstikke schattige personages, velen met een hoog knuffelgehalte. Voor kinderen is het niet alleen een schattige knuffel, maar ook heel erg herkenbaar. En daar voelen kinderen zich veilig bij.

Iedere Pokemon fan wil een Pokemon knuffel, een eigen Pokémon van ultrazacht pluche, om mee te knuffelen of steeds opnieuw een eigen Pokémon avontuur mee te beleven. Pokemon kent vele figuren en iedereen heeft meestal wel een favoriet. Wat is dan fijner dan een eigen Pikachu knuffel, de grote favoriet, of een van de vele andere Pokemon knuffels altijd bij je te hebben.

De knuffels hebben zijn er vaak ook nog in verschillende uitvoeringen. Met of zonder een knipoog of in een bepaalde houding. Je kan er zo een hele kamer mee vullen, wat voor de echte fanbase natuurlijk wel een streven is. Je doet dus niet alleen jouw kleintje er een groot plezier mee, maar ook iedere andere, oudere, Pokemon fan.

Jouw kindje zal het Pokemon speelgoed dan ook niet snel ontgroeien. Het blijft leuk.

 Zelfs als je bekend bent met Pokemon, dan nog is het een hele kluif om alle figuren te kennen. Daar worden zelfs hele weddenschappen online over afgesloten, of iemand alle Pokemon op kan noemen. Dat zijn er ondertussen honderden.

Het is dus handig als je erachter kan komen welke Pokemon het lievelings figuur van degene is, voor wie jij de Pokemon knuffel wil kopen. Als je er echt niet achter kan komen, dan is het goed om te weten dat Pikachu Pokemon de grote favoriet is. Deze wordt dan ook in allerhande uitvoeringen gemaakt.

Heeft degene voor wie het cadeau is, jouw kindje, een Pikachu knuffel die breeduit lacht, dan is een Pikachu knuffel met een knipoog een goede toevoeging voor de verzameling. Je kan eigenlijk nooit te veel Pokemon knuffels kopen. Maar om je toch een beetje te helpen met jouw keuze, vind je hier de Top 10 Populairste Pokemon Knuffels van 2022.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

Pokémon Pikachu knuffel Deze Pokémon knuffel herken je direct uit de serie. 

 • Veiligheid
 • Zachtheid
 • Kwaliteit

2e beste keuze

Van een generatie één Pikachu tot een generatie zeven Rowlet.

 • Veiligheid
 • Zachtheid
 • Kwaliteit

3e beste keuze

In 1997 vertrok Ash Ketchum uit Pallet Town en begon zijn Pokémon avontuur. 

 • Veiligheid
 • Zachtheid
 • Kwaliteit

Op deze pagina:

Onze top 5 populairste Pokemon Knuffels van 2024!

Een lieve Pokémon knuffel om heerlijk mee te knuffelen, dat is een geweldig cadeau om te krijgen, maar door het grote aantal Pokemon knuffels die te krijgen zijn, kan het een lastig cadeau om te geven zijn. Welke ga je kiezen?

Met deze Top 5 Populairste Pokemon Knuffels van 2024 is die keuze niet moeilijk meer. Kijken, lezen, en je kan meteen bestellen.

#1
Pokémon Knuffel Pikachu Junior 20 Cm

Je ziet aan deze Pikachu knuffel al meteen dat Pikachu zin heeft in een avontuur. De grote ogen staan enthousiast open en de armpjes van Pikachu kunnen bewegen. Deze knuffel is gemaakt van hele zachte pluche en voelt heerlijk zacht aan. De details zijn geborduurd en daardoor zijn er geen harde of scherpe onderdelen.

De Pikachu knuffel is 20 centimeter hoog en geschikt voor alle leeftijden. Deze Pikachu kan overal mee naartoe, voor elke keer een nieuw Pokémon avontuur en zal snel de favoriete knuffel van jouw kindje worden. Ook voor volwassenen die Pokemon verzamelen, is dit een geweldig cadeau.

 • Veiligheid
 • Zachtheid
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#2
Pokemon Pluche - Togepi 20 cm

Togepi in zijn eierschaal met vrolijke kleuren heeft wel een heel hoog knuffelgehalte. De Pokémon knuffel is lekker rond, met geborduurde details, dus zonder harde of scherpe onderdelen, en daardoor is Togepi geschikt voor alle leeftijden. Togepi is 20 centimeter hoog en kan makkelijk mee genomen worden.

De hoogwaardige kwaliteit van Wicked Cool Toys maakt de pluche figuren van Pokémon nog aantrekkelijker. Ze lijken net echt! Jouw kindje kan zo elke keer een eigen Pokémon avontuur beleven. Wicked Cool Toys maakt de Pokemon knuffels onder licentie van Pokemon. Deze Togepi is geschikt voor kleine kindjes en volwassen verzamelaars.

 • Veiligheid
 • Zachtheid
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#3
Pokemon Pluche - Pancham 20 cm

Pancham zijn de panda's van Pokémon. Ze zien er eigenlijk heel erg schattig uit, maar ze eten ook zo al het eten op. En de Pancham kunnen ook boos kijken, wanneer ze klaar zijn voor de actie of wanneer ze gevangen worden. Met deze pluche Pancham Pokémon knuffels gaat jouw kindje elke keer mee op een nieuw avontuur.

De knuffel is gemaakt van hoogwaardige pluche en heerlijk zacht. Jazwares heeft een officiele Pokémon licentie om ervoor te zorgen dat jij ook een Pancham knuffel van Pokemon kan kiezen. Deze Pancham is een waardige aanvulling voor iedere verzameling, maar jouw kindje zal het ook geweldig vinden om gewoon lekker te knuffelen.

 • Veiligheid
 • Zachtheid
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#4
Pokemon Pluche - Riolu 20 cm

De Pokémon Pluche - Riolu 20 cm is een schattige en zachte knuffel van het populaire Pokémon-personage Riolu. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig pluche materiaal en heeft een lengte van 20 cm.

Riolu is een populair personage in de Pokémon-franchise en deze pluche knuffel is een geweldig cadeau voor fans van alle leeftijden. De knuffel is gedetailleerd en nauwkeurig ontworpen om de kenmerken van het personage zo goed mogelijk te weerspiegelen, zoals zijn blauwe vacht en zwarte strepen op zijn armen en benen.

De Pokémon Pluche - Riolu 20 cm is niet alleen leuk om mee te knuffelen, maar kan ook dienen als decoratie in de slaapkamer van een kind of als verzamelobject voor fans van de Pokémon-franchise. De knuffel is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor hij lang meegaat.

 • Veiligheid
 • Zachtheid
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#5
Pokemon Knuffel Flareon Junior 20 Cm

De Pokémon Knuffel Flareon Junior 20 Cm Pluche Oranje/geel is een schattige en zachte knuffel van het populaire Pokémon-personage Flareon. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig pluche materiaal en heeft een lengte van 20 cm.

Flareon is een populair personage in de Pokémon-franchise en deze pluche knuffel is een geweldig cadeau voor fans van alle leeftijden. De knuffel is gedetailleerd en nauwkeurig ontworpen om de kenmerken van het personage zo goed mogelijk te weerspiegelen, zoals zijn oranje/gele vacht, de stekels op zijn rug en zijn grote oren.

De Pokémon Knuffel Flareon Junior 20 Cm Pluche Oranje/geel is niet alleen leuk om mee te knuffelen, maar kan ook dienen als decoratie in de slaapkamer van een kind of als verzamelobject voor fans van de Pokémon-franchise. De knuffel is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor hij lang meegaat.

 • Veiligheid
 • Zachtheid
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

Waarom zijn deze knuffels zo populair?

Pokemon is wereldwijd ontzettend populair. Ze stijgen zelfs ver boven Mickey Mouse en andere bekende figuren uit. Het is dan ook niet gek dat de Pokemon knuffels zo populair zijn en iedereen wil de Pokemon knuffels kopen. Er zijn dan ook behoorlijk wat verschillende soorten, uitvoeringen en modellen Pokemon knuffels te krijgen.

Je kan kiezen voor een grote Pikachu knuffel, die natuurlijk het meest populair is van alle Pokemon, maar ook voor een van de vele andere knuffels van Pokemon. Ze worden uitgebracht door verschillende knuffelsmakers, allemaal onder licentie van Pokemon.

Hierdoor krijg je een hoge kwaliteit pluche, met de zachtste vulling, geborduurde details, en in alle mogelijke uitvoeringen, zodat jij de favoriete Pokemon van jouw kindje, altijd kan vinden. De merchandise is verkrijgbaar in alle formaten en uitvoeringen en niet alleen de Pokemon knuffels zijn populair, maar ook het andere Pokemon speelgoed is geweldig voor kindjes en verzamelaars.

Welke Pokémon Knuffel moet ik halen voor mijn kind?

Welke Pokemon knuffel jij het beste voor jouw kindje kan halen, is wel een hele lastige vraag. Dat ligt er maar net aan welke Pokémon jouw kindje het leukste vindt. Je kan daar achter komen door bijvoorbeeld de Pokémon series te kijken, door ernaar te vragen of met ander Pokemon speelgoed.

Als je het echt niet weet, dan is een knuffel van Pikachu altijd een goed idee. Dit is de meest bekende en meest populaire Pokemon. Met knuffels van Pokémon kan je eigenlijk de mist niet ingaan, als je met een echte fan te maken hebt. De knuffels zijn ook niet alleen leuk voor kids, maar verzamelaars vinden ze ook geweldig.

En er zijn ontzettend veel soorten, maten, modellen en uitvoeringen van de knuffels. Jouw favoriete Pokemon zit er altijd tussen. Er zijn er zoveel dat je ze bijna niet allemaal bij elkaar kan sparen. De pluche Pokémon merchandise is normaal gezien geschikt voor elke leeftijd. De details zijn namelijk geborduurd, waardoor kleine kindjes zich geen pijn kunnen doen.

Kom je er echt niet uit? Haal dan een klein pakje Pokemon kaarten voor jouw kindje en let op welke Pokémon jouw kleintje het leukste vindt. Het zal dan niet lastig zijn om een bijpassende pluche Pokémon knuffel te vinden.

Waarom een Pokémon knuffel kopen?

Pokémon zijn super schattig en hebben en ontzetten hoog knuffelgehalte. Een Pokémon knuffel als merchandise past daar natuurlijk perfect bij. Het pluche is heerlijk zacht en dankzij de geborduurde details, ook helemaal knuffelbaar voor alle leeftijden.

Pokémon is ook ontzettend herkenbaar. Daardoor voelen kindjes zich vertrouwd en veilig met de Pokémon. Dit kan helpen wanneer jouw kleintje bang is in het donker en de Pokémon knuffel mee naar bed kan nemen. Afhankelijk van het formaat van de knuffel is het ook fijn dat de favoriete knuffel van jouw kindje makkelijk overal mee naartoe genomen kan worden.

Als jouw kindje een fan is van de serie, dan weet je al zeker dat je jouw kindje een heel groot plezier doet met een Pokémon knuffel. En niet alleen de kids doe je een plezier met een Pokémon knuffel, maar iedere Pokémon fan zal blij zijn met dit cadeau. Het is een geweldige aanvulling op een verzameling.

De Pokémon knuffels zijn gemaakt van een hoogwaardife kwalieit, als je ze kiest van merken die onder licentie van Pokémon de knuffels uitbrengt. Een superzachte vulling, en een mooie kwaliteit, geven ook echt de Pokémon weer. Dat is met nepexemplaren niet altijd het geval.

Een Pokémon knuffel kopen? Houd hier rekening mee

Pokémon is natuurlijk hartstikke populair en dan komt er ook veel namaak speelgoed op de markt. Dat geldt ook voor nepknuffels van Pokémon. Jij wil natuurlijk een echte Pokémon knuffel, zodat de kleur en de kwaliteit goed is, en zodat jouw kindje er veilig mee kan spelen.

Dat is voor een ouder toch een fijner gevoel en de officiele Pokémon knuffels zijn ook al geschikt voor een baby. Je kan wel een paar euro besparen door een nepknuffel van Pokémon aan te schaffen, maar als je dan inlevert op de veiligheid, dan is dat wellicht geen goed idee.

Let ook op het formaat knuffel dat je aanschaft. Voor een baby koop je geen supergrote knuffel of een veel te kleine knuffel. Het moet wel handelbaar zijn voor jouw baby. Hoe ouder jouw kindje wordt, des te meer keuze je ook hebt, niet alleen qua formaat, maar ook wat betreft de uitvoeringen, modellen en figuren.

Er zijn behoorlijk wat Pokémon personages en dat kan het heel lastig maken om te kiezen welke Pokemon knuffel nou een leuk presentje is. Probeer er dus altijd achter te komen wat de favoriete Pokemon is, en als dat niet lukt, dan kan je altijd voor een paar knuffels tegelijk gaan, of voor de altijd favoriete Pikachu gaan.

Niet alleen kleine kindjes, maar ook verzamelaars zijn dol op Pokémon knuffels. Als je weet dat iemand fan van Pokémon is, dan doe je diegene altijd een groot plezier met een knuffel van Pokemon.

Voordelen van een Pokémon knuffel?

Met een Pokémon knuffel doe je iedere Pokémon fan een plezier. Daar hoef je niet moielijk over te doen, niet lang over na te denken en je hoeft al zeker niet de hele dag te zoeken naar een leuk en geschikt presentje.

De Pokémon knuffels zijn geliefd bij elke leeftijd, mits ze uitgebracht zijn onder een Pokémon licentie. Kindjes en ouderen sparen het Pokémon speelgoed en een pluche knuffel is dan een geweldige toevoeging.

Voor kleine kindjes is Pokémon ook heel erg herkenbaar. Ze kennen de Pokémon van series, films, de kaarten en andere producten. Er zijn verschillende personages, met allemaal een eigen karakter. Daardoor kan jouw kindje met Pokémon knuffels heel goed rollenspellen naspelen. Ze zijn dus voor veel meer goed, dan alleen maar knuffelen.

Het is goed voor de creativiteit, om steeds nieuwe avonturen te verzinnen, maar ze kunnen met de Pokémon knuffels ook heel goed dagelijkse en bijzondere gebeurtenissen naspelen. Hierdoor is het veel makkelijker om die gebeurtenissen te verwerken en ze begrijpen de grote wereld weer wat beter, maar ze leren er ook probleemoplossend door te denken.

Pokémon knuffels zijn heel herkenbaar voor kindjes en daarom voelt het vertrouwd en veilig aan. Samen met de Pokémon knuffel nieuwe dingen ondernemen, zal jouw kleintje meer zelfvertrouwen geven. Met een Pokémon vriendje is het ook niet meer zo spannend in het donker, en veel minder erg om alleen naar bed te moeten gaan.

Doordat Pokémon zo populair is, zijn speelgoed producten van Pokémon ook echte verzamelobjecten. Een Pokémon knuffel heeft dan opeens een hele andere waarde. Wanneer jouw kindje fan is van Pokémon, dan kan je er een hele verzamling mee aanleggen, waardoor jouw kleintje geweldige herinneringen voor later heeft, en misschien ook wel die ene bijzondere Pokémon knuffel blijkt te bezitten, over 20 jaar.

Pokémon is populair en Pokemon knuffels zijn dan ook de favoriete cadeaus voor velen. Als jij iemand echt een plezier wil doen met een geweldig cadeautje, dan kies jij voor een van de vele Pokémon knuffels.

Onze favoriet

Pokémon Pikachu knuffel Deze Pokémon knuffel herken je direct uit de serie. 

Beste prijs op BOL.com