Pokemon speelgoed: Vind hier het leukste speelgoed van pokemon

Pokemon is eigenlijk een Japanese Animé show, maar de karakters zijn ondertussen een eigen leven gaan leiden. Dat zie je onder meer aan dat er niet alleen Pokemon kaarten, om het spel te spelen, te krijgen zijn, maar ook knuffels en ander speelgoed. Pokemon speelgoed is nog steeds hartstikke populair en er wordt door alle leeftijden mee gespeeld.

Het is ooit allemaal begonnen met de show en een kaartspel. Ondertussen zijn er ook videogames, films en speelgoed. Het kaartspel is niet alleen meer om te spelen, maar ook een echte verzameling voor fans geworden.

Ondertussen zijn er poppen, figuren, puzzels, lego paketten, en allerhande andere mogelijke toys van te krijgen. Kinderen en volwassenen vinden het leuk om die te verzamelen. Het gaat dus al lang niet meer alleen om de Pokemon serie of games.

Er zijn veel soorten personages en iedereen heeft andere favorieten. Het meest bekend en meest populair is, en blijft, Pikachu. Dit is de favoriete pokémon van velen en daar is dan ook het leukste pokémon speelgoed van te krijgen.

Doordat er zo ontzettend veel Pokemon speelgoed te krijgen is, kan het heel moeilijk kiezen worden. Dat Top 10 Leukste en de Top 5 Leukste pokémon speelgoed helpen jou een handje bij het maken van een keuze. Je zal zien dat er voor iedere interesse en elk budget leuk pokemon toys te krijgen zijn.

Het best verkochte pokemon speelgoed van 2024

Wat precies het leukste speelgoed van Pokemon is, dat is lastig om voor iedereen te bepalen. Als jij een specifiek figuur, bijvoorbeeld figuur pokémon Squirtle, leuk vindt, en die zit niet ertussen, dan is dat voor jou niet het leukste speelgoed van Pokemon.

Met de Top 10 en de Top 5, krijg jij in ieder geval een hele goede indruk van de vele soorten speelgoed dat van Pokemon te krijgen is. Je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor een figuur pokémon Eevee, figuur Pokémon Charmander of figuur Pokémon Vulpix. Of je kiest voor de altijd populaire Pikachu.

Er zijn knuffels, toys, poppen, puzzels, en nog veel meer andere cadeaus, die door jongens en meisjes op het verlanglijstje worden gezet. Kijk altijd goed naar de leeftijd die bij de producten staat aangegeven. Een speeltje voor een kind van 8 jaar en ouder, is niet geschikt voor een kindje van 4 jaar. Ontdek in dit leukste pokémon speelgoed, de leukste artikelen voor jou en jouw kindje.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

De Pokémon GO Special Team Collection Valor is een aanwinst voor elke Pokémon verzamelaar.

 • Soort speelgoed
 • Leeftijdsbereik
 • Kwaliteit

2e beste keuze

De Pokémon Knuffel Bulbasaur Junior is een schattige knuffel voor elke Pokémon fan.

 • Soort speelgoed
 • Leeftijdsbereik
 • Kwaliteit

3e beste keuze

Deze Pokémon pluche knuffel van Raboot is een geweldige aanwinst voor elke Pokémon fan.

 • Soort speelgoed
 • Leeftijdsbereik
 • Kwaliteit

Op deze pagina:

Onze top 5

Met alle keuze uit hartstikke leuke pokemon toys, kan het lastig zijn om te kiezen wat nou het leukste speelgoed is van Pokemon. De favoriete pokémon zal altijd welkom zijn, maar een nieuwe pokémon kan juist ook weer heel leuk zijn.

Ontdek hoe leuk en schattig knuffels van pokémon kunnen zijn, hoe je zelfs Monopoly kan spelen en welke figuren er allemaal te krijgen zijn, naast Pikachu. In deze Top 5 vind jij zeker cadeaus waar ieder kindje, en veel volwassenen, blij mee zal zijn. En waarmee uren speelplezier gegarandeerd zijn.

#1
Pokémon GO Special Team Collection Valor - Pokémon Kaarten

De Pokémon GO Special Team Collection Valor is een geweldige aanwinst voor elke Pokémon verzamelaar. Deze collectie bevat zes unieke Pokémon kaarten, elk met een speciale Valor-uitvoering. De kaarten bevatten afbeeldingen van bekende en populaire Pokémon zoals Charizard, Dragonite en Typhlosion.

Deze collectie bevat ook een speciale munt met het Valor-logo en een grote Valor-speld, waardoor het een perfect cadeau is voor elke Pokémon GO-fan. De kaarten zijn van hoge kwaliteit en hebben een glanzende afwerking, waardoor ze er echt opvallen tussen de andere kaarten.

De Pokémon GO Special Team Collection Valor is ook een geweldige manier om je Pokémon GO-team te vertegenwoordigen en je vrienden te laten zien dat je bij Team Valor hoort. Het is een geweldige aanvulling op elke verzameling en een must-have voor elke Pokémon-liefhebber.

Kortom, als je op zoek bent naar unieke en waardevolle Pokémon kaarten, dan is de Pokémon GO Special Team Collection Valor een geweldige keuze. Met zijn speciale uitvoering, hoge kwaliteit en unieke spullen, biedt deze collectie urenlang speelplezier en verzamelplezier voor elke Pokémon-liefhebber.

 • Soort speelgoed
 • Leeftijdsbereik
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#2
Pokémon Knuffel Bulbasaur Junior 20 Cm Pluche Blauw/groen

De Pokémon Knuffel Bulbasaur Junior is een schattige en zachte pluche knuffel die perfect is voor elke Pokémon fan. Deze knuffel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is 20 cm groot. Het ontwerp is gebaseerd op de bekende Bulbasaur Pokémon uit de Pokémon-franchise, met zijn iconische blauwe en groene kleuren.

De knuffel is gemaakt van zacht pluche materiaal en voelt heerlijk aan om vast te houden. Het is een geweldig cadeau voor kinderen die van Pokémon houden of voor verzamelaars die hun collectie willen uitbreiden. De knuffel is ook een geweldige aanvulling op elke Pokémon thema-kamer of verzameling.

De Pokémon Knuffel Bulbasaur Junior is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en is een geweldige manier om de verbeelding te stimuleren en het gevoel van comfort en veiligheid te vergroten. Het is een perfecte knuffel om mee te nemen naar bed of om te gebruiken als decoratie in de kinderkamer.

Kortom, als je op zoek bent naar een schattige en zachte knuffel van een populaire Pokémon, dan is de Pokémon Knuffel Bulbasaur Junior een geweldige keuze. Met zijn hoogwaardige materialen, schattige ontwerp en zachte pluche materiaal, biedt deze knuffel urenlang speelplezier en comfort voor elke Pokémon fan.

 • Soort speelgoed
 • Leeftijdsbereik
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#3
Pokémon Pluche - Raboot 30 cm

Deze Pokémon pluche knuffel van Raboot is een geweldige aanwinst voor elke Pokémon fan. Deze knuffel is gemaakt van zacht pluche materiaal en is 30 cm groot. Het ontwerp is gebaseerd op de bekende Raboot Pokémon uit de Pokémon-franchise, met zijn iconische rode kleur, witte onderkant en grote oren.

De Raboot pluche knuffel is van hoge kwaliteit en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het is een geweldig cadeau voor kinderen die van Pokémon houden of voor verzamelaars die hun collectie willen uitbreiden. De knuffel is ook een geweldige aanvulling op elke Pokémon thema-kamer of verzameling.

De pluche knuffel is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en is een geweldige manier om de verbeelding te stimuleren en het gevoel van comfort en veiligheid te vergroten. Het is een perfecte knuffel om mee te nemen naar bed of om te gebruiken als decoratie in de kinderkamer.

Kortom, als je op zoek bent naar een schattige en zachte knuffel van een populaire Pokémon, dan is de Raboot pluche knuffel een geweldige keuze. Met zijn hoogwaardige materialen, schattige ontwerp en zachte pluche materiaal, biedt deze knuffel urenlang speelplezier en comfort voor elke Pokémon fan.

 • Soort speelgoed
 • Leeftijdsbereik
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#4
Pokémon Poké Ball Clip 'N' Go Riemenset

De Pokémon Clip 'N' Go 2 x Poke Ball Riem set met Pikachu Figurine Collectible is perfect voor elke Pokémon trainer die op avontuur gaat. De set bevat twee Poke Ball riemen die kunnen worden bevestigd aan een riem of tas en een schattige Pikachu-figurine.

De Poke Ball riemen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn gemakkelijk te openen en te sluiten. De riemen kunnen elk één Poke Ball bevatten, zodat je altijd klaar bent om te vangen en te strijden met je favoriete Pokémon. De Pikachu-figurine is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een schattige en gedetailleerde uitstraling.

De set is perfect voor kinderen die graag hun eigen Pokémon-avonturen willen beleven en is ook een geweldig cadeau voor elke Pokémon-fan. Met deze set kunnen kinderen hun verbeelding gebruiken en hun eigen Pokémon-wereld creëren.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en praktische set voor elke Pokémon trainer, dan is de Pokémon Clip 'N' Go 2 x Poke Ball Riem set met Pikachu Figurine Collectible een geweldige keuze. Met zijn duurzame materialen, schattige Pikachu-figurine en praktische riemen, biedt deze set urenlang speelplezier en avontuur voor elke Pokémon-liefhebber.

 • Soort speelgoed
 • Leeftijdsbereik
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#5
Pokémon Violet - Nintendo Switch

Pokémon Violet voor Nintendo Switch is een spannend avontuur dat spelers meeneemt op een epische reis door de Galar-regio. Het spel bevat nieuwe Pokémon, personages en verhalen die spelers van alle leeftijden zullen genieten.

In Pokémon Violet kunnen spelers kiezen uit drie nieuwe starters: Grookey, Scorbunny en Sobble. Deze Pokémon hebben elk hun eigen unieke vaardigheden en kunnen worden getraind om sterker te worden in de strijd tegen andere trainers. Spelers kunnen ook deelnemen aan verschillende uitdagingen en missies om hun vaardigheden te testen en nieuwe items en beloningen te verdienen.

Het spel bevat ook nieuwe functies zoals Dynamax en Gigantamax, waarmee spelers hun Pokémon kunnen laten groeien en groter kunnen maken dan normaal tijdens gevechten. Daarnaast kunnen spelers gebruik maken van de nieuwe Pokémon Camp-functie, waar ze kunnen spelen en hun Pokémon kunnen verzorgen.

Kortom, als je een fan bent van Pokémon en op zoek bent naar een nieuw avontuur op de Nintendo Switch, dan is Pokémon Violet een geweldige keuze. Met zijn nieuwe Pokémon, personages en functies biedt het spel urenlang plezier en avontuur voor zowel nieuwe als ervaren Pokémon-trainers.

 • Soort speelgoed
 • Leeftijdsbereik
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

Wat is Pokemon eigenlijk? En waar komt het vandaan?

Pokémon is een oorspronkelijk een Animé show die helemaal uit Japan komt. Pokemon is een afkorting voor Pocket Monsters. Daar werd het in 1996 een hit. Het duurde nog tot 1999 voor het in Europa werd uitgebracht. De eerste game in Europa was voor de Gameboy. En ook in Europa was het meteen een grote hit. Het duurde dan ook niet lang voor alle andere producten op de markt kwamen en Pokemon een fenomeen werd.

Pokemon zijn wezens die voorkomen in alle vormen en maten. Ze leven in het wild en tussen de mensen. Ze kunnen wel hun eigen naam zeggen, maar kunnen verder niet praten. Er zijn ondertussen al meer dan 700 verschillende Pokemon.

Wanneer jij met Pokemon speelt, dan ben jij de trainer en kan jij de Pokemon aansturen en grootbrengen. Ze doen in het spel ervaring op, waardoor ze veranderen, en ze kunnen ook evolueren om sterker te worden.

Er zijn ook diverse Pokemon types. Ondertussen al meer dan tien. Een Pokemon behoort tot een Pokemon type, bijvoorbeeld Fire of Dragon. Ieder type heeft sterke en zwakke kanten, waardoor je strategisch moet leren denken wanneer je verschillende types tegen elkaar laat strijden.

Hoewel de Pokemon wel om strijden en gevechten gaan, zie je nooit geweld in de spellen. Een Pokemon gaat ook nooit dood. In de videogames ben jij een trainer die Pokemon moet vangen en trainen. Onderweg kom je Pokemon tegen van andere trainers en nemen jouw Pokemon het op tegen de Pokemon van de andere trainers.

Ondertussen kan je meer Pokemon vangen, in een catalogus opslaan en trainen. Er zijn ook nog andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld schoonheidswedstrijden, talentenjachten, toernooien of vissen. Je kan ook vechten om Pokemon of de Pokemon ruilen met andere trainers.

Waarom is Pokemon zo populair

Pokemon is werkelijk het grootste en meest populaire merk ter wereld. Micky Mouse, Marvell helden, en vele anderen vallen daarbij in het niet. Het is dan ook niet gek dat er ontzettend veel merchandise te krijgen is van Pokemon.

Dat Pokemon zo populair is, komt niet zomaar. Daar hebben de ontwikkelaars van de spelletjes namelijk moeite voor gedaan. Dankzij slimme trucjes in het spel, wil je blijven spelen. Hierdoor is een van de spellen in Nederland zelfs verboden. De makers gingen iets te ver met hun trucjes.

Een van de trucjes die ze uithalen, is het onmogelijk maken om een verzameling compleet te krijgen. Er zijn duizenden verschillende Pokemon te krijgen, waarvan sommige Pokemon heel zeldzaam zijn. Ook zijn niet alle Pokemon in iedere uitvoering te krijgen. Een Pokemon in een kaartspel hoeft niet voor te komen in een Pokemon videogame.

Ze brengen ook meerdere versies uit van hetzelfde spel. De spellen zijn dan precies hetzelfde, maar in de ene versie zitten andere Pokemon dan in de andere versie. Voor een complete verzameling ben je dan eigenlijk verplicht om de verschillende versies van het hetzelfde spel te kopen.

Je kan ook Pokemon ruilen. Dit maakt het verzamelen nog leuker en interessanter. In bepaalde spellen krijg je ook nog andere extra's wanneer je het spel begint te spelen. Gaandeweg verdwijnen die extra's en dan kan je ze alleen nog maar aanschaffen. Hierdoor blijven mensen met het spel bezig. Een voorbeeld hiervan is Pokemon Go.

Er zat bij een spel, Pokemon Masters, zelfs een gokelement in. Wat het nog verslavender maakte. Je kan dan een lot kopen en een hele sterke Pokemon winnen. Dit is tegen de Nederlandse wet en dit spel is dan ook verboden.

Pokemon kent vele uitvoeringen. Er zijn tekenfilms, films, games, stripboeken, kaartspellen, evenementen, wedstrijden, en ga zo nog maar even door. Dit draagt er allemaal aan bij dat Pokemon zo populair is. Want je kan de tekenfilm kinderachtig vinden, maar de games geweldig. Er is voor iedereen wel iets leuks te vinden en je raakt eigenlijk nooit uitgespeeld.

Pokemon speelgoed kopen? Houd hier rekening mee

Er is ontzettend veel Pokemon speelgoed te krijgen. Het kan dan lastig kiezen zijn. Zeker wanneer je cadeaus van Pokemon wil kopen. Het is dan handig als je weet wat de favoriete Pokémon van degene is voor wie jij de Pokemon toy wil kopen. Er zijn duizenden Pokemon en er is niet van ieder karakter ook speelgoed te krijgen.

Het is dan ook belangrijk dat het speelgoed bij de leeftijd past. Als het speelgoed bedoeld is voor een kind van 8 jaar en ouder, dan kan het heel frustrerend voor een jonger kindje zijn, als deze het nog niet begrijpt of er nog niet mee om kan gaan. Het kan dan ook onveilig speelgoed zijn, bijvoorbeeld door kleine of scherpe onderdelen.

Je wil ook echt Pokemon toys hebben. Het kan dat Pokemon een licentie uitgeeft aan een ander merk, zodat een bepaald product gemaakt kan worden. Denk dan bijvoorbeeld aan de knuffels van Tomy, die worden onder Pokemon Licentie uitgegeven.

Er is ook veel namaak Pokemon in de omloop. Hiervan is de kwaliteit meestal een stuk minder goed. Het kan ook onveilig speelgoed zijn, bijvoorbeeld omdat ze geen kindvriendelijke materialen gebruiken.

Voordelen van het kopen van Pokemon speelgoed

Speelgoed is goed voor kinderen. Spelen is goed voor de ontwikkeling en speelgoed en spelen, spelen daar een grote rol in. Dat geldt dus ook voor Pokemon toys. Maar Pokemon doet meer dan dat. Uit onderzoek van Stanford University is gebleken dat Pokemon invloed uitoefent op de hersenen van kinderen.

Wanneer kinderen vaak naar Pokemon kijken, bijvoorbeeld de tekenfilms, dan ontstaat er een speciale verbinding in de visuele cortex. Hier worden specifieke herinneringen opgeslagen. Er ontstaat dus een speciale opslagruimte in de hersenen voor Pokemon. En dit kan heel goed zijn voor jouw kindje.

Het toont aan dat de delen in de hersenen die actief worden door het centrale gezichtsveld, zich goed aanpassen, wanneer ze vaak hetzelfde zien. Er is dan een sterkere hersenactiviteit te meten. Daaraan kan je ook zien dat hoe jonger ze zijn, des te makkelijker ze onthouden en leren, en in het geval van onderwerpen zoals Pokemon daar zelfs nieuwe verbindingen en speciale opslagplaatsen voor ontstaan in de hersenen.

Verschillende soorten Pokémon speelgoed

Het aanbod in Pokémon toys is onuitputtelijk. Bedenk maar iets wat jij in Pokémon thema wil hebben en de kans is heel groot dat er ook speelgoed van te vinden is. Alles draait om te beginnen om de Pokémon kaarten, videogames, tekenfilms, films en stripverhalen.

Voor fans zijn er allerhande producten te krijgen die daarmee te maken hebben. Knuffels, figuren, poppen, een heel specifiek figuur, zoals bijvoorbeeld figuur Pokémon Squirtle of figuur Pokémon Charmander, puzzels, bord games, feest artikelen, dekbedden, en nog heel veel meer mogelijkheden.

Dat kan het extra lastig maken om te kiezen. Verzamel je alles van een Pokémon spel, dan kan je zoeken op specifieke Pokémon, maar vind jij alles van Pokémon leuk, dan zijn er ontelbare items. Sommige items zijn meer geschikt om te verzamelen, en andere artikelen en producten zijn juist weer echt alleen om mee te spelen. Al kan verzamelen natuurlijk altijd.

Pokémon heeft ook educatief speelgoed en het is dan ook altijd aan te raden om daar ook even naar te kijken. Als jij iets vindt wat bij de leeftijd van jouw kindje past, dan weet je zeker dat jouw kindje of baby nog meer ondersteuning in de ontwikkeling zal krijgen.

Er is natuurlijk ook veel kleding en bekleding van Pokemon te krijgen. Denk dan aan leuke shirts, met grappige of stoere Pokemon opdrukken, maar ook stofjes voor de kinderwagen of een dekentje om onder te liggen. De meeste Pokemon zijn hartstikke schattig en daardoor aantrekkelijk voor elke leeftijd.

Er worden continue nieuwe producten en nieuwe Pokémon ontwikkeld. De figuren van Pokémon, puzzels en andere verzamel items zullen ook steeds in nieuwe versies en uitvoeringen op de markt verschijnen. Pokémon toys zullen altijd een ding blijven.

Je kan met iets kleins beginnen en dan eens kijken of de cadeaus gewaardeerd worden en of jouw kleintje het leuk vindt. De bovenstaande Top Tips geven je al een goed idee van wat populariteit heeft bij kinderen, en waar jij dus altijd punten mee scoort. Let goed op de aangegeven leeftijd en jouw kindje zal altijd veel plezier aan het Pokémon speelgoed

Onze favoriet

De Pokémon GO Special Team Collection Valor is een aanwinst voor elke Pokémon verzamelaar.

Beste prijs op BOL.com