Vind hier het leukste pop it speelgoed van 2023

Pop It is de allernieuwste speelgoed rage. Het valt in de Pop It Fidget Toy categorie bijv. een Fidget Spinner. Fidget toys zijn friemel speelgoed. Dit is eigenlijk vrij eenvoudig speelgoed, waar kinderen lekker mee kunnen friemelen.

De meest verkoche pop it's

Er zijn ontzettend veel Pop It Fidget Toys te krijgen en het kan dan heel lastig kiezen zijn. Je wil natuurlijk ook kwaliteit en als de Fidget Toys als cadeaus bedoeld zijn, dan wil je misschien ook wel een unieke of juist hele populaire Pop It Fidget Toys geven.

Deze Beste Pop It Fidget Toys speelgoed lijst, zal jou zeker al een heel eind op weg helpen, bij het vinden van de perfecte Pop It.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

Vervelen jij en je kinderen zich ook regelmatig in deze rare tijd? Dan is de Pop-It game het ideale tijdverdrijf. 

 • Afwasbaarheid
 • Stressvermindering
 • Materiaal

2e beste keuze

Wij hebben met alle zorg 15 hele speciale versies laten maken en deze zijn nu beperkt online beschikbaar voor jullie! 

 • Afwasbaarheid
 • Stressvermindering
 • Materiaal

3e beste keuze

De 50 verschillende fidget toys zijn speciaal ontworpen om de concentratie bij kinderen te verhogen en stress weg te nemen! 

 • Afwasbaarheid
 • Stressvermindering
 • Materiaal

Op deze pagina:

Onze top 5

Dit is de Top 5 Beste Pop It Fidget Toys van 2023. Hiermee scoor je altijd en zal je iedereen een enorm plezier doen.

#1
Pop it tas - fidget toys

Een stijlvolle Pop It Tas, van een unicorn, in de meest geweldige kleuren, voelt ontzettend prettig aan, ziet er fantastisch uit, en zorgt ervoor dat jouw kindje meteen overal de show steelt en fijn entertainment bij zich heeft. Het tasje is 13,5 bij 8 bij 3 centimeter. Klein, maar fijn en makkelijk mee te nemen. De bovenkant van het Pop It Tasje ziet eruit als een eenhoorn. Met hoorn, oortjes, en sterren. De ogen zijn gesloten, dit eenhoorntje is kalm en rustig. Daaronder zitten de Pop Its die je heerlijk in kan drukken. In het tasje kan je andere Pop It Toys meenemen, of andere Fidget Toys naar keuze.

 • Afwasbaarheid
 • Stressvermindering
 • Materiaal
Klik voor de beste prijs

#2
Pop It Fidget Toys - Pink Flower

Iedereen wil natuurlijk een bijzondere Pop It hebben. Dat kan met de vorm, bijvoorbeeld een fidget cube of een fidget pad. Of met de kleur, bijvoorbeeld mesh and marble, roze en andere diverse kleuren. En met de print, zoals deze exclusieve uitvoeringen. Deze Pink Flower, roze bloem, opdrukken, zijn stijlvol, klassiek en uniek. Deze Pop Its hebben per bubbel een bloemenopdruk en een algehele bloemenprint. Deze Pop It is rustgevend, en zorgt ervoor dat stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Je kan er ook nog mee gezien worden en je kan deze Pop It dan ook makkelijk met je meenemen. De vorm van de Pop It heeft 8 hoeken en de afmeting is 12,5 bij 12,5 bij 1,5 centimeter. En je kan deze Pop It dus heel makkelijk in je tas steken. Deze Pop It Limited Edition bestaat uit 15 hele bijzondere exemplaren.

 • Afwasbaarheid
 • Stressvermindering
 • Materiaal
Klik voor de beste prijs

#3
Multifunctioneel Fidget Toys Pakket

Dit multifunctionele fidget toys pakket bevat 50 stuks van verschillende fidget speeltjes en is geschikt voor kinderen en volwassenen. Het pakket is samengesteld om de gebruiker te helpen ontspannen en concentreren, en om stress en angst te verminderen.

In het pakket zit onder andere de populaire pop it fidget toy, maar ook andere speeltjes zoals een fidget spinner, kubus, stressbal, squeezy ball, squishy speelgoed en meer. Het pakket biedt een scala aan texturen, vormen en kleuren om mee te spelen en te ontdekken.

Deze fidget toys zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief en helpen bij het verbeteren van de fijne motoriek, het concentratievermogen en de creativiteit. Dit pakket is een geweldig cadeau voor kinderen en volwassenen die graag fidgeten en op zoek zijn naar manieren om te ontspannen en te focussen.

 • Afwasbaarheid
 • Stressvermindering
 • Materiaal
Klik voor de beste prijs

#4
Sitro Fidget Toys Pop It Speelgoed

De Sitro Fidget Toys Pop It Speelgoed is een handig hulpmiddel voor stressverlichting en het verbeteren van de concentratie. Dit speelgoed heeft een cirkelvormig ontwerp en is paars van kleur. Door de bubbels in te drukken en te laten "ploppen", ontstaat er een bevredigend gevoel van tactiele stimulatie. Het speelgoed wordt geleverd met een handleiding en kan worden gebruikt door zowel kinderen als volwassenen. Het compacte formaat maakt het ook handig om mee te nemen onderweg. Dit pakket bevat één cirkelvormig Pop It speeltje.

 • Afwasbaarheid
 • Stressvermindering
 • Materiaal
Klik voor de beste prijs

#5
Pop it XXL

De Pop it XXL - Vierkant - 30x30 - Fidget - Pop it - Regenboog is een groot formaat Pop it speelgoed dat ideaal is voor kinderen en volwassenen die houden van sensorisch speelgoed. Het speelgoed is ontworpen om stress en angst te verminderen door het creëren van een bevredigende tactiele ervaring. Het speelgoed heeft een vierkant ontwerp met een afmeting van 30 x 30 cm en is voorzien van regenboogkleuren. Door de bubbels in te drukken ontstaat er een zacht "pop"-geluid. Dit zorgt voor ontspanning en vermindering van stress. Het speelgoed is gemaakt van duurzaam siliconenmateriaal en is eenvoudig schoon te maken.

 • Afwasbaarheid
 • Stressvermindering
 • Materiaal
Klik voor de beste prijs

Wat is Pop it?

Pop It is het nieuwste Fidget Toys friemel speelgoed. Friemelen is fijn voor kinderen. Ze hebben dan iets in hun handen om te knijpen, te bewegen, te kneden of waar ze op een andere manier mee kunnen spelen met hun handen. Vaak is het heel eenvoudig speelgoed, waar niet echt bij nagedacht hoeft te worden. Als je het eenmaal door hebt, dan gebeurt het bijna vanzelf.

Pop It Fidget Toy speelgoed zijn silicionen vormen, vaak in felle, mooie kleuren, met indrukbare rondjes. Het is lekker, prettig en rustgevend om de bolletjes in te drukken, en je kan er ook nog spelletjes samen met vriendjes en vriendinnetjes mee doen. Ze zijn ontzetten populair bij kinderen.

Pop It is speelgoed waarmee je frustraties kwijt kan raken. Je wordt er rustig van. Het indrukken van de rondjes en het bijbehorende licht ploffend geluid, is heel erg prettig voor kinderen. Het lijkt een beetje op het kapotdrukken van bubbels plastic, alleen wordt er nu niets kapot gemaakt.

Pop It Fidget Toys zijn te krijgen in allerhande mogelijke vormen en kleuren. Dit maakt ze nog aantrekkelijker. Er zijn zelfs glow-in-the-dark Pop It Fidget Toys en je kan ook meteen kiezen voor een heel Fidget Toys pakket.

Pop It Fidget Toys zijn dus eigenlijk een soort van siliconen borden met bubbels die je in kan drukken. Je draait het siliconen bord om en je kan weer van voor af aan beginnen. Het werkt eigenlijk als bubbeltjesplastic, maar je maakt niks kapot en kan het iedere keer hergebruiken.

Waarom Pop it kopen?

Pop It Fidget Toys werken rustgevend en stimuleren. Het stimuleert bijvoorbeeld de creativiteit. Kinderen verzinnen steeds weer nieuwe spelletjes om met deze nieuwe rage te spelen. Het is heel eenvoudig, dus iedereen kan het, maar het is ook een constante inspanning. Het ondersteunt de fijne motoriek en bevordert de concentratie.

Wanneer je een spelletje met iemand anders speelt met de Pop It Fidget Toy, dan dien je voor uit te denken. Een beetje net als met schaken. Het is dus heel goed voor jouw hersenen, manier van denken en het probleemoplossend en strategisch denken.

Het neemt ook frustraties en stress weg. Net zoals bijvoorbeeld een stressbal dat doet. Prikkels zijn daardoor makkelijker te verwerken en Pop It Fidget Toys zijn dan ook goed voor kinderen en volwassenen met ADHD en andere concentratie gerelateerde aandoeningen.

Veel kinderen vinden het bijvoorbeeld makkelijker om op te letten in de klas, wanneer ze met hun Pop It Fidget Toy spelen. Dit werkt in de praktijk natuurlijk niet, want het zacht knallend geluid van het poppen van het rondje werkt natuurlijk storend voor de andere kinderen in de klas.

Het is ook erg handig dat je het eigenlijk altijd bij je kan hebben en makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Angst, stress en frustraties kunnen op die manier overal en altijd, op een prettige manier bestreden worden, en zodat jij deze gevoelens weer makkelijker onder controle krijgt.

De herhalende (repeterende) actie,het poppen van de rondjes, het Pop It geluidje, en de rust waarmee dat dit gebeurt, zorgen er allemaal samen voor dat jouw hersenen begrijpen dat er niets nieuws gebeurt en dat het kan kalmeren.

Het kan ook precies andersom werken. Als er niet genoeg prikkeling is, dan kan de extra stimulatie ervoor zorgen dat iemand minder snel wordt afgeleid. Pop dan bijvoorbeeld in veranderen patronen, dat er iedere keer weer iets nieuws gebeurt.

Hierdoor gaan hersenen beter opletten, wordt er meer zuurstof naar jouw hersenen gestuurd, en dus kan jij je beter concentreren. Je dient dan wel voor voldoende afleiding en verandering te zorgen, bijvoorbeeld door geregeld een andere Fidget Toy te gebruiken.

Pop It Toys zijn heel makkelijk schoon te houden. Je kan het gewoon onder de kraan afspoelen. Dat komt door het materiaal. De siliconen bordjes zijn goed te onderhouden en schoon te houden, waardoor het ook heel fijn speelgoed is om de hele dag mee te spelen.

Pop it speelgoed kopen? Houd hier rekening mee

Er zijn verschillende Pop It Fidget Toys te krijgen en iedereen heeft een andere favoriete Pop It Fidget Toy. Waar dat aan ligt kan bijna niemand zeggen. Pop Its zijn wel hele populaire Fidget Toys. Waar je rekening mee dient te houden bij het kopen van Pop It speelgoed, is onder meer hoe het aanvoelt.

De een heeft liever een Pop It regenboog ster, en een ander gaat voor een Pop It met stress verlichtende werking kleur. Je vindt altijd een Fidget Pop It die bij jou past, aangezien er ongelofelijk veel opties zijn. Wil je een cadeau geven en weet je niet welke je dan het beste kan kiezen? Neem dan een Fidget Toys pakket.

In principe is er niet veel moeilijk aan deze Fidget Toy rage. Je drukt de bubbels in, dan draai je het siliconen bord om en je kan weer opnieuw beginnen. Toch wil je er zeker van zijn dat het niet te moeilijk is. Bijvoorbeeld omdat de spelletjes die je ermee kan doen te moeilijk zijn.

Als dat het geval is, dan speel je de spelletjes pas wanneer jouw kindje daar aan toe is en tot die tijd kan het toch heerlijk zijn om de frustraties kwijt te raken door alleen een bubbel in te drukken en het zachte plof geluidje te horen.

Het formaat is ook wel iets om over na te denken. Veel kinderen vinden het prettig als ze hun Pop It Fidget Toys overal mee naartoe kunnen nemen. Als ze dan even wat stress, frustratie, angst of een ander onprettig gevoel ervaren, dan kunnen ze met hun Pop It Fidget spelen. Een Fidget Toy kan ook helpen om de concentratie te verbeteren.

Het is dan fijn als de Pop It Fidget Toy gewoon in een broekzak of rugzakje past. Voor thuis kan het juist weer uitdagender zijn als het een groter formaat Pop It Fidget is. In een Fidget Toys pakket zitten diverse Fidget Toys, in verschillende formaten. Er zit dan altijd iets bij dat handig is om mee te nemen.

Is Pop it stressverlagend?

Als je Pop It goed gebruikt, dan kan het absoluut de stress verlagen, angst verminderen en frustraties kalmeren. De repeterende actie kan iemand helemaal kalmeren. Er komen geen nieuwe prikkels binnen en de hersenen maken zich niet meer druk. Pop It Fidget Toys kunnen dus echt stressverlagend werken.

Als iemand juist meer prikkels nodig heeft, dan kan het goed zijn om tegelijk met een andere activiteit met Pop It Fidget Toys bezig te zijn. Het is dan wel aan te raden om voor afwisseling te zorgen.

Door bijvoorbeeld kleur voor kleuren bij een regenboog Pop It Fidget Toy, of juist van ieder bolletje een kleur. Je kan ook de Fidget Toys afwisselen. Een Fidget Toys pakket kan dan heel voordelig, handig en ontzettend leuk zijn.

Het is een beetje jammer dat Pop Its het Pop It geluid maken, want daardoor kan het ook storend zijn, bijvoorbeeld in een klas met kinderen. Veel leerkrachten laten het dan ook niet meer toe in de les, terwijl het eigenlijk heel bevorderlijk voor kinderen kan werken.

Waar komt de Pop it hype vandaan?

De Pop It Fidget Toy hype is over komen waaien uit Amerika, zoals heel veel rages. Het is pas echt populair geworden dankzij Tik Tok. Het is voor kinderen onder meer leuk, omdat ze digitaal spelletjes met elkaar kunnen spelen. Je kan er namelijk veel meer mee dan alleen maar bubbel voor bubbel allemaal bubbels poppen.

Pop It Fidget Toys zijn ook niet alleen populair bij kinderen. Ook volwassenen vinden het fijn om het siliconen bordje met bubbels vast te houden en de bubbels in te drukken. Pop It Toys zijn dus niet alleen voor kinderen. Een Pop It pakket is dan ook leuk voor het hele gezin. En zo leren kindjes ook hoe ze moeten delen.

Ondertussen vind je overal Pop It Fidget Toys. Thuis, op school, onderweg, bij het buitenspelen. De Pop It Fidget Toys zijn makkelijk mee te nemen en kinderen vinden steeds nieuwe manieren en spelletjes om er samen mee te spelen.

De Pop It Fidget Toys zijn ook populair dankzij de verschillende kleuren en diverse vormen waarin ze verkrijgbaar zijn. Er is altijd wel een Pop It Fidget Toy te vinden die perfect bij jouw kindje past. Zowel kinderen, als volwassenen, doe je een groot plezier met een Pop It Fidget Toy als cadeautje.

Wat kan ik allemaal met een Pop it?

De Pop It Fidget Toys zijn vooral bekend omdat je er mee kan ontstressen. Je kan ze gewoon in je hand houden, de bubbels indrukken en de stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Maar dat is zeker niet het enige dat je met de Pop It Fidget Toys kan doen.

Kindjes spelen er ook allerhande spelletjes mee. En door de eenvoud van de Pop It Fidget Toys, is het ook niet lastig om een nieuwe spelletje of een nieuwe versie te verzinnen. De verveling zal dan zeker niet snel toeslaan met deze populaire nieuwe rage.

Pop It Fidget Toys spelletjes om samen te spelen

 • Pop de laatste: Om de beurt een bolletje indrukken en wie de laatste bubbel popt heeft gewonnen.

 • Pop het snelste: Ieder popt zo snel mogelijk alle bubbels en wiens Pop It het snelste helemaal gedaan heeft, wint.

 • Draai, pop, win: Noem allebei een getal. Laat vervolgens een knikker op het Pop It bord vallen. De knikker valt in een bubbeltje. Draai het Pop It bord om. Druk nu net zoveel bubbels om als het getal dat je gekozen hebt. Zit de knikker onder het bubbeltje dat je indrukt bij jouw laatste telgetal, dan heb je gewonnen.

Hierop kunnen natuurlijk allerhande variaties bedacht worden. Bijvoorbeeld dat je alleen aaneengesloten bubbels mag indrukken, of eerst een kleur helemaal af moet hebben.

Onze favoriet

Vervelen jij en je kinderen zich ook regelmatig in deze rare tijd? Dan is de Pop-It game het ideale tijdverdrijf. 

Bekijk prijs