Pop it

Pop it

Vind hier het leukste pop it speelgoed van 2022

Pop It is de allernieuwste speelgoed rage. Het valt in de Pop It Fidget Toy categorie. Fidget toys zijn friemel speelgoed. Dit is eigenlijk vrij eenvoudig speelgoed, waar kinderen lekker mee kunnen friemelen.

De meest verkoche pop it's

Er zijn ontzettend veel Pop It Fidget Toys te krijgen en het kan dan heel lastig kiezen zijn. Je wil natuurlijk ook kwaliteit en als de Fidget Toys als cadeaus bedoeld zijn, dan wil je misschien ook wel een unieke of juist hele populaire Pop It Fidget Toys geven.

Deze Beste Pop It Fidget Toys speelgoed lijst, zal jou zeker al een heel eind op weg helpen, bij het vinden van de perfecte Pop It.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze top 5

Dit is de Top 5 Beste Pop It Fidget Toys van 2022. Hiermee scoor je altijd en zal je iedereen een enorm plezier doen.

Lunita Pop It Fidget Toys Eenhoorn - Dino - Cirkel - Anti-stress - Sensorisch

Met dit Pop It Fidget Toys pakket krijg je drie vormen in een keer, in geweldige unicorn of regenboog kleuren. Er zit een eenhoorn Pop It, een dino Pop It en een cirkel Pop It Fidget Toys in het pakket. De Pop Its zijn gemaakt van eco-vriendelijk materiaal. De dino is 20 bij 14,5 bij 1,5 centimeter. De cirkel is 12,5 centimeter doorsnede. De eenhoorn is 17,5 bij 17,5 bij 1,5 centimeter. Er past dus altijd wel een van de Pop It Fidget Toys in een rugzak, Pop It tas of jaszak om mee te nemen. De Pop Its zijn BPA-vrij en CE-getest en de siliconen zijn milieuvriendelijk en van hoge kwaliteit. De Pop Its zijn waterbestendig en kunnen makkelijk schoon gehouden worden. Deze Pop It Fidget Toys zijn geschikt voor alle leeftijden.

Voordelen:

3 verschillende Pop Its

Mooie regenboog kleuren

BPA-vrij en CE-getest

De Populairste Pop it!

Pop It Tas Fidget Toys Unicorn

Een stijlvolle Pop It Tas, van een unicorn, in de meest geweldige kleuren, voelt ontzettend prettig aan, ziet er fantastisch uit, en zorgt ervoor dat jouw kindje meteen overal de show steelt en fijn entertainment bij zich heeft. Het tasje is 13,5 bij 8 bij 3 centimeter. Klein, maar fijn en makkelijk mee te nemen. De bovenkant van het Pop It Tasje ziet eruit als een eenhoorn. Met hoorn, oortjes, en sterren. De ogen zijn gesloten, dit eenhoorntje is kalm en rustig. Daaronder zitten de Pop Its die je heerlijk in kan drukken. In het tasje kan je andere Pop It Toys meenemen, of andere Fidget Toys naar keuze.

Voordelen:

Eenhoorn tasje met Pop It functie

Klein maar fijn Pop It Fidget Toys tasje

In aantrekkelijke regenboog kleuren

2 na populairste Pop it!

Bubble Fidget Toys Pop It Blauwe Cirkel

Deze klassieke blauwe cirkel Pop It Fidget speelgoed is perfect voor iedereen die ook eens wil weten waar die hype nou eigenlijk om gaat. Deze Pop It is ook geschikt voor volwassenen. Het verlaagt de stress, neemt angst weg, en kalmeert bij frustraties. Deze gadget is simpel in gebruik, wasbaar en heeft een handig formaat om mee te nemen. De diameter is 12,5 centimeter. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen al met deze Pop It Fidget Toys spelen en het is geschikt voor alle volwassenen, jongens en meisjes. Het rondje is makkelijk in een tas of zak te steken. Het kan meegenomen voor onderweg om een spel te spelen of om de bubbels in te drukken. De verveling zal dan zeker niet toeslaan. Er zijn nog veel meer Pop It Fidget Toys gadgets te krijgen, zodat er ook wat afwisseling is, bijvoorbeeld voor mensen die te weinig prikkels krijgen.

Voordelen:

Handig formaat

Wasbaar en waterproof

Geschikt voor alle leeftijden

Nummer 3 Pop it!

Pop It Fidget Toys - Unieke Pop Its - Pink Flower

Iedereen wil natuurlijk een bijzondere Pop It hebben. Dat kan met de vorm, bijvoorbeeld een fidget cube of een fidget pad. Of met de kleur, bijvoorbeeld mesh and marble, roze en andere diverse kleuren. En met de print, zoals deze exclusieve uitvoeringen. Deze Pink Flower, roze bloem, opdrukken, zijn stijlvol, klassiek en uniek. Deze Pop Its hebben per bubbel een bloemenopdruk en een algehele bloemenprint. Deze Pop It is rustgevend, en zorgt ervoor dat stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Je kan er ook nog mee gezien worden en je kan deze Pop It dan ook makkelijk met je meenemen. De vorm van de Pop It heeft 8 hoeken en de afmeting is 12,5 bij 12,5 bij 1,5 centimeter. En je kan deze Pop It dus heel makkelijk in je tas steken. Deze Pop It Limited Edition bestaat uit 15 hele bijzondere exemplaren.

Nummer 4

Pop It Fudget Toys 2 Stuks Geel en Paars

Het is natuurlijk veel leuker om met iemand samen Pop It te spelen. Dat kan met deze Pop It set altijd. Er zit een ronde, paarse Pop It en een ronde, gele Pop It in de set. Zo kan je zelf lekker afwisselen, maar ook fijn met iemand samen spelen. De Pop Its passen fijn in de hand en kunnen makkelijk in een tas of jaszak gestoken worden, zodat er ook onderweg mee gespeeld kan worden. De Pop Its zijn wasbaar en van een hoogwaardige kwaliteit, siliconen, en kan gewoon tegen water. Per Pop It zitten er 28 bubbels. Als die allemaal zijn ingedrukt, kan je het bord draaien en kan je weer opnieuw beginnen. Deze repeterende handeling kalmeert en zorgt ervoor dat stress verdwijnt. Deze Pop Its zijn geschikt voor kindjes en volwassenen.

Voordelen:

2 verschillende kleuren Pop Its

Wasbaar en waterproof

Handig formaat om mee te nemen

Nummer 5

Wat is Pop it?

Pop It is het nieuwste Fidget Toys friemel speelgoed. Friemelen is fijn voor kinderen. Ze hebben dan iets in hun handen om te knijpen, te bewegen, te kneden of waar ze op een andere manier mee kunnen spelen met hun handen. Vaak is het heel eenvoudig speelgoed, waar niet echt bij nagedacht hoeft te worden. Als je het eenmaal door hebt, dan gebeurt het bijna vanzelf.

Pop It Fidget Toy speelgoed zijn silicionen vormen, vaak in felle, mooie kleuren, met indrukbare rondjes. Het is lekker, prettig en rustgevend om de bolletjes in te drukken, en je kan er ook nog spelletjes samen met vriendjes en vriendinnetjes mee doen. Ze zijn ontzetten populair bij kinderen.

Pop It is speelgoed waarmee je frustraties kwijt kan raken. Je wordt er rustig van. Het indrukken van de rondjes en het bijbehorende licht ploffend geluid, is heel erg prettig voor kinderen. Het lijkt een beetje op het kapotdrukken van bubbels plastic, alleen wordt er nu niets kapot gemaakt.

Pop It Fidget Toys zijn te krijgen in allerhande mogelijke vormen en kleuren. Dit maakt ze nog aantrekkelijker. Er zijn zelfs glow-in-the-dark Pop It Fidget Toys en je kan ook meteen kiezen voor een heel Fidget Toys pakket.

Pop It Fidget Toys zijn dus eigenlijk een soort van siliconen borden met bubbels die je in kan drukken. Je draait het siliconen bord om en je kan weer van voor af aan beginnen. Het werkt eigenlijk als bubbeltjesplastic, maar je maakt niks kapot en kan het iedere keer hergebruiken.

Waarom Pop it kopen?

Pop It Fidget Toys werken rustgevend en stimuleren. Het stimuleert bijvoorbeeld de creativiteit. Kinderen verzinnen steeds weer nieuwe spelletjes om met deze nieuwe rage te spelen. Het is heel eenvoudig, dus iedereen kan het, maar het is ook een constante inspanning. Het ondersteunt de fijne motoriek en bevordert de concentratie.

Wanneer je een spelletje met iemand anders speelt met de Pop It Fidget Toy, dan dien je voor uit te denken. Een beetje net als met schaken. Het is dus heel goed voor jouw hersenen, manier van denken en het probleemoplossend en strategisch denken.

Het neemt ook frustraties en stress weg. Net zoals bijvoorbeeld een stressbal dat doet. Prikkels zijn daardoor makkelijker te verwerken en Pop It Fidget Toys zijn dan ook goed voor kinderen en volwassenen met ADHD en andere concentratie gerelateerde aandoeningen.

Veel kinderen vinden het bijvoorbeeld makkelijker om op te letten in de klas, wanneer ze met hun Pop It Fidget Toy spelen. Dit werkt in de praktijk natuurlijk niet, want het zacht knallend geluid van het poppen van het rondje werkt natuurlijk storend voor de andere kinderen in de klas.

Het is ook erg handig dat je het eigenlijk altijd bij je kan hebben en makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Angst, stress en frustraties kunnen op die manier overal en altijd, op een prettige manier bestreden worden, en zodat jij deze gevoelens weer makkelijker onder controle krijgt.

De herhalende (repeterende) actie,het poppen van de rondjes, het Pop It geluidje, en de rust waarmee dat dit gebeurt, zorgen er allemaal samen voor dat jouw hersenen begrijpen dat er niets nieuws gebeurt en dat het kan kalmeren.

Het kan ook precies andersom werken. Als er niet genoeg prikkeling is, dan kan de extra stimulatie ervoor zorgen dat iemand minder snel wordt afgeleid. Pop dan bijvoorbeeld in veranderen patronen, dat er iedere keer weer iets nieuws gebeurt.

Hierdoor gaan hersenen beter opletten, wordt er meer zuurstof naar jouw hersenen gestuurd, en dus kan jij je beter concentreren. Je dient dan wel voor voldoende afleiding en verandering te zorgen, bijvoorbeeld door geregeld een andere Fidget Toy te gebruiken.

Pop It Toys zijn heel makkelijk schoon te houden. Je kan het gewoon onder de kraan afspoelen. Dat komt door het materiaal. De siliconen bordjes zijn goed te onderhouden en schoon te houden, waardoor het ook heel fijn speelgoed is om de hele dag mee te spelen.

Pop it speelgoed kopen? Houd hier rekening mee

Er zijn verschillende Pop It Fidget Toys te krijgen en iedereen heeft een andere favoriete Pop It Fidget Toy. Waar dat aan ligt kan bijna niemand zeggen. Pop Its zijn wel hele populaire Fidget Toys. Waar je rekening mee dient te houden bij het kopen van Pop It speelgoed, is onder meer hoe het aanvoelt.

De een heeft liever een Pop It regenboog ster, en een ander gaat voor een Pop It met stress verlichtende werking kleur. Je vindt altijd een Fidget Pop It die bij jou past, aangezien er ongelofelijk veel opties zijn. Wil je een cadeau geven en weet je niet welke je dan het beste kan kiezen? Neem dan een Fidget Toys pakket.

In principe is er niet veel moeilijk aan deze Fidget Toy rage. Je drukt de bubbels in, dan draai je het siliconen bord om en je kan weer opnieuw beginnen. Toch wil je er zeker van zijn dat het niet te moeilijk is. Bijvoorbeeld omdat de spelletjes die je ermee kan doen te moeilijk zijn.

Als dat het geval is, dan speel je de spelletjes pas wanneer jouw kindje daar aan toe is en tot die tijd kan het toch heerlijk zijn om de frustraties kwijt te raken door alleen een bubbel in te drukken en het zachte plof geluidje te horen.

Het formaat is ook wel iets om over na te denken. Veel kinderen vinden het prettig als ze hun Pop It Fidget Toys overal mee naartoe kunnen nemen. Als ze dan even wat stress, frustratie, angst of een ander onprettig gevoel ervaren, dan kunnen ze met hun Pop It Fidget spelen. Een Fidget Toy kan ook helpen om de concentratie te verbeteren.

Het is dan fijn als de Pop It Fidget Toy gewoon in een broekzak of rugzakje past. Voor thuis kan het juist weer uitdagender zijn als het een groter formaat Pop It Fidget is. In een Fidget Toys pakket zitten diverse Fidget Toys, in verschillende formaten. Er zit dan altijd iets bij dat handig is om mee te nemen.

Is Pop it stressverlagend?

Als je Pop It goed gebruikt, dan kan het absoluut de stress verlagen, angst verminderen en frustraties kalmeren. De repeterende actie kan iemand helemaal kalmeren. Er komen geen nieuwe prikkels binnen en de hersenen maken zich niet meer druk. Pop It Fidget Toys kunnen dus echt stressverlagend werken.

Als iemand juist meer prikkels nodig heeft, dan kan het goed zijn om tegelijk met een andere activiteit met Pop It Fidget Toys bezig te zijn. Het is dan wel aan te raden om voor afwisseling te zorgen.

Door bijvoorbeeld kleur voor kleuren bij een regenboog Pop It Fidget Toy, of juist van ieder bolletje een kleur. Je kan ook de Fidget Toys afwisselen. Een Fidget Toys pakket kan dan heel voordelig, handig en ontzettend leuk zijn.

Het is een beetje jammer dat Pop Its het Pop It geluid maken, want daardoor kan het ook storend zijn, bijvoorbeeld in een klas met kinderen. Veel leerkrachten laten het dan ook niet meer toe in de les, terwijl het eigenlijk heel bevorderlijk voor kinderen kan werken.

Waar komt de Pop it hype vandaan?

De Pop It Fidget Toy hype is over komen waaien uit Amerika, zoals heel veel rages. Het is pas echt populair geworden dankzij Tik Tok. Het is voor kinderen onder meer leuk, omdat ze digitaal spelletjes met elkaar kunnen spelen. Je kan er namelijk veel meer mee dan alleen maar bubbel voor bubbel allemaal bubbels poppen.

Pop It Fidget Toys zijn ook niet alleen populair bij kinderen. Ook volwassenen vinden het fijn om het siliconen bordje met bubbels vast te houden en de bubbels in te drukken. Pop It Toys zijn dus niet alleen voor kinderen. Een Pop It pakket is dan ook leuk voor het hele gezin. En zo leren kindjes ook hoe ze moeten delen.

Ondertussen vind je overal Pop It Fidget Toys. Thuis, op school, onderweg, bij het buitenspelen. De Pop It Fidget Toys zijn makkelijk mee te nemen en kinderen vinden steeds nieuwe manieren en spelletjes om er samen mee te spelen.

De Pop It Fidget Toys zijn ook populair dankzij de verschillende kleuren en diverse vormen waarin ze verkrijgbaar zijn. Er is altijd wel een Pop It Fidget Toy te vinden die perfect bij jouw kindje past. Zowel kinderen, als volwassenen, doe je een groot plezier met een Pop It Fidget Toy als cadeautje.

Wat kan ik allemaal met een Pop it?

De Pop It Fidget Toys zijn vooral bekend omdat je er mee kan ontstressen. Je kan ze gewoon in je hand houden, de bubbels indrukken en de stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Maar dat is zeker niet het enige dat je met de Pop It Fidget Toys kan doen.

Kindjes spelen er ook allerhande spelletjes mee. En door de eenvoud van de Pop It Fidget Toys, is het ook niet lastig om een nieuwe spelletje of een nieuwe versie te verzinnen. De verveling zal dan zeker niet snel toeslaan met deze populaire nieuwe rage.

Pop It Fidget Toys spelletjes om samen te spelen

  • Pop de laatste: Om de beurt een bolletje indrukken en wie de laatste bubbel popt heeft gewonnen.

  • Pop het snelste: Ieder popt zo snel mogelijk alle bubbels en wiens Pop It het snelste helemaal gedaan heeft, wint.

  • Draai, pop, win: Noem allebei een getal. Laat vervolgens een knikker op het Pop It bord vallen. De knikker valt in een bubbeltje. Draai het Pop It bord om. Druk nu net zoveel bubbels om als het getal dat je gekozen hebt. Zit de knikker onder het bubbeltje dat je indrukt bij jouw laatste telgetal, dan heb je gewonnen.

Hierop kunnen natuurlijk allerhande variaties bedacht worden. Bijvoorbeeld dat je alleen aaneengesloten bubbels mag indrukken, of eerst een kleur helemaal af moet hebben.