De 5 Stoerste speelkleden met een autothema van 2024!

Ieder kindje vindt het leuk om met auto's te spelen. Jongens en meisjes en van elke leeftijd. Het is herkenbaar en ze kunnen er alle kanten mee op en hun creativiteit er volop mee aan de slag laten gaan. Een speelkleed met autothema is dan ook eigenlijk altijd een goede keus. Jouw kleintje beleeft er jaren plezier van en de algehele ontwikkeling wordt ondertussen gestimuleerd en ondersteund. Jouw kleintje leert de grote wereld een stuk makkelijker kennen en heeft ondertussen ook nog veel speelplezier. Met een speelkleed auto doe je dus eigenlijk nooit een miskoop. En er is heel veel keuze. Daarom vind je hieronder de 5 leukste auto thema speelkleden.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

Met het 'Quiet Town' vloerkleed van Kids Corner creeër je in één keer een gezellige sfeer. 

 • Ontwerp
 • Veiligheid
 • Materiaal

2e beste keuze

Tour door de rustgevende omgeving van het speelkleed "Little Village". 

 • Ontwerp
 • Veiligheid
 • Materiaal

3e beste keuze

Het plezier houdt nooit op. Dit autokleed is een must voor elke kinderkamer! 

 • Ontwerp
 • Veiligheid
 • Materiaal

Op deze pagina:

De 5 stoerste auto thema speelkleden

#1
Quiet Town Stratentapijt 95x133 cm

Dit speelkleed heeft niet alleen grote en brede straten waar jouw kleintje met auto's overheen kan scheuren, maar ook hele duidelijke gebouwen, waardoor hij of zij kennismaakt met de grote wereld. Een ziekenhuis, een molen, een heus kasteel, een meertje met een bruggetje en nog meer herkenbare gebouwen en plekjes. De onderkant heeft een anti-sliplaag, dus de speelmat zal niet opeens wegschieten. De kleuren zijn contrasterend, maar niet te druk en de afbeeldingen zijn groot en duidelijk.

 • Ontwerp
 • Veiligheid
 • Materiaal
Beste prijs op BOL.com

#2
Village - Verkeerskleed

Straten die kronkelen, een rotonde, een rivier met een bruggetje en allerhande herkenbare gebouwen zoals een ziekenhuis en een boerderij, maken van dit speelkleed een geweldige speelmat om met auto's op te spelen. Het is een grote speelmat en daardoor staan er veel verschillende soorten gebouwen op. Het is lekker druk, maar met genoeg ruimte om te spelen. Je kan de speelmat makkelijk oprollen en opbergen, maar het misstaat ook zeker niet in een kinderkamer als kleed of om een speelruimte aan te geven in een kamer.

 • Ontwerp
 • Veiligheid
 • Materiaal
Beste prijs op BOL.com

#3
Speelkleed Raduno - 80 x 120 cm

Het speelkleed Raduno is een prachtig kleed voor kinderen om op te spelen en te ontdekken. Dit kleed heeft een afmeting van 80 x 120 cm en is voorzien van een kleurrijk en speels patroon, waardoor kinderen zich urenlang kunnen vermaken.

Het speelkleed is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, waardoor het extra stevig en stabiel is. Het kleed heeft een antislip onderkant, zodat het kleed tijdens het spelen op zijn plek blijft liggen. Dit maakt het speelkleed veilig om op te spelen.

Het Raduno speelkleed is gemakkelijk op te vouwen en op te bergen wanneer het niet wordt gebruikt. Het kleed is ook eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek, waardoor het schoon blijft en er als nieuw blijft uitzien.

Dit speelkleed is perfect voor kinderen die houden van fantasie en creativiteit en biedt een leuke en interactieve manier om hun verbeelding te stimuleren en hun fijne motoriek te ontwikkelen. Kortom, als je op zoek bent naar een kleurrijk en duurzaam speelkleed voor kinderen, dan is het speelkleed Raduno een geweldige keuze.

 • Ontwerp
 • Veiligheid
 • Materiaal
Beste prijs op BOL.com

#4
Playtime Verkeerskleed - 140 x200 cm

Het Playtime Verkeerskleed is een fantastische speelmat voor kinderen. Het kleed heeft een afmeting van 140 x 200 cm en is voorzien van een gedetailleerd verkeerspatroon met wegen, rotondes en parkeerplaatsen, waardoor kinderen urenlang kunnen spelen en hun verbeelding de vrije loop kunnen laten.

Het verkeerskleed is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, waardoor het kleed extra stevig en duurzaam is. Het kleed is voorzien van een antislip achterkant, waardoor het kleed veilig op zijn plek blijft liggen tijdens het spelen.

Het Playtime Verkeerskleed is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en is gemakkelijk op te vouwen en op te bergen wanneer het niet wordt gebruikt. Het kleed is ook eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek, waardoor het schoon blijft en er als nieuw blijft uitzien.

Dit verkeerskleed is perfect voor kinderen die houden van auto's, treinen en andere voertuigen en biedt een leuke en interactieve manier om hun verbeelding te stimuleren en hun fijne motoriek te ontwikkelen. Kortom, als je op zoek bent naar een duurzame en kleurrijke speelmat voor kinderen, dan is het Playtime Verkeerskleed een geweldige keuze.

 • Ontwerp
 • Veiligheid
 • Materiaal
Beste prijs op BOL.com

#5
Verkeerskleed OEKO-TEX 100

Het Verkeerskleed OEKO-TEX 100/TÜV/SGS Gecertificeerde Veiligheidsproducten is een veilige en duurzame speelmat voor kinderen. Het kleed heeft een afmeting van 80x150 cm en is voorzien van een gedetailleerd stadsverkeer patroon met wegen, rotondes en parkeerplaatsen, waardoor kinderen urenlang kunnen spelen en hun verbeelding de vrije loop kunnen laten.

Het verkeerskleed is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen en is OEKO-TEX 100, TÜV en SGS gecertificeerd. Dit betekent dat het kleed is getest op schadelijke stoffen en veilig is voor kinderen om op te spelen.

Het Verkeerskleed OEKO-TEX 100/TÜV/SGS Gecertificeerde Veiligheidsproducten is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en is gemakkelijk op te vouwen en op te bergen wanneer het niet wordt gebruikt. Het kleed is ook eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek, waardoor het schoon blijft en er als nieuw blijft uitzien.

Dit verkeerskleed is perfect voor kinderen die houden van auto's, treinen en andere voertuigen en biedt een leuke en interactieve manier om hun verbeelding te stimuleren en hun fijne motoriek te ontwikkelen. Kortom, als je op zoek bent naar een veilige en duurzame speelmat voor kinderen, dan is het Verkeerskleed OEKO-TEX 100/TÜV/SGS Gecertificeerde Veiligheidsproducten een geweldige keuze.

 • Ontwerp
 • Veiligheid
 • Materiaal
Beste prijs op BOL.com

Waarom een auto speelkleed kopen?

De meeste kinderen vinden het leuk om met auto's te spelen en met een speelkleed voor auto's is dat veel leuker. Ze herkennen de wegen en de gebouwen en maken zo kennis met de grote wereld, op een veilige en vertrouwde manier. Met een goede speelmat voor auto's kunnen ze ook al kennismaken met de verkeersregels. Op een speelkleed voor auto's kan je ook met ander speelgoed dan auto's spelen. Je kan bruggen maken, huisjes bouwen, met poppen door de straten lopen. Het stimuleert de creativiteit en de ontwikkeling van jouw kleintje, en het biedt oneindig speelplezier.

Onze favoriet

Met het 'Quiet Town' vloerkleed van Kids Corner creeër je in één keer een gezellige sfeer. 

Beste prijs op BOL.com