Vtech Horloge

Vtech Horloge

Vind hier alles over het horloge van Vtech

We kunnen niet heen om populariteit van dit horloge, dat eigenlijk zoveel meer is dan een horloge. Een groot modern kleuren touchscreen zorgt ervoor dat je alles duidelijk en overzichtelijk ziet. Dit is de nieuwe generatie selfie smartwatch! Leer klokkijken met behulp van gesproken tijd en 3D klokweergaves. Gebruik je eigen foto als klokweergave, leuk! Niet alleen heel interessant voor je kind, want het bevorderd namelijk de zelfstandigheid en interesses van het jonge brein. Voor ouders fantastisch om te zien. Overal speelplezier! Neem mee naar de speeltuin of je vriendjes in de buurt. Laat zien waar je allemaal geweest bent! Door de ingebouwde oplaadbare accu kun je heel wat laten zien als je thuis bent. Doordat je nu kan klokkijken ben je misschien wel op tijd! Of je zet een stopwatch of wekker, opties genoeg!
De Vtech Kidizoom smartwatch is heel eenvoudig in elkaar gezet Ervaringen vertellen ons dat de handleiding vooraf doorlezen is in de meeste gevallen niet nodig: fijn voor je ongeduldige kind! Kinderlijk eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk. Leren is kinderspel met dit slimme horloge!
Lees tip: Lees dit artikelen over de beste kinder smartwatches

Een van de belangrijkste functionaliteiten van dit product, is natuurlijk de camera. Door de ingebouwde oplaadbare accu, kun je hier de hele dag lol mee hebben. Doordat de Vtech kidizoom smartwatch twee ingebouwde camera's heeft, heb je ook de optie jezelf te bewonderen terwijl je bezig bent met filmpjes maken (of maak selfies!)
Maak foto's en grappige filmpjes die je vervolgens ook leert bewerken. Maak voorstellingen voor opa en oma of doe mee aan gekke challenges die tegenwoordig ontzettend hip zijn onder kinderen en jongeren. Leg je avonturen vast op video én bewerk deze vervolgens. Doe dit door je creaties te maken op je camera en voeg coole effecten toe, kaders vast op camera en bewerk deze met grappige foto effecten, kaders en veel coole filters. Lig in een deuk om de verschillende stemvervormers of houd bij hoeveel je bewogen hebt met de stappenteller. Kom in beweging en blijf bij de tijd met dit coole horloge!

Zie hier andere Vtech Speelgoed

Speel spelletjes!
Even zin in iets anders? Probeer de ingebouwde spellen eens uit! Door middel van het ingebouwde bewegingssensor kun je verschillende sportieve spellen spelen. Speel uitdagende spellen waarbij je in beweging bent maar ook te gekke momenten mee beleefd! Vang monsters met behulp van augmented reality! Dit zijn spellen waarmee je digitale elementen toe kan voegen aan de werkelijkheid. Zo kan het bijvoorbeeld net lijken dat je vliegt! Een fantasie-rijk laagje over de werkelijkheid.
Speel uitdagende, sportieve spellen en activiteiten! Als je heel goed je best doet, verdien je misschien zelfs een beker! Het schattenspel is erg in trek bij de jonge gebruikers van de Vtech Kidizoom Smartwatch, hierbij tellen en goed opletten van groot belang is. Ook vinden wij de beweging die het kind krijgt als ze spelletjes spelen, een groot voordeel bij dit product.
Uitgespeeld? Download gemakkelijk nieuwe spellen via je geweldige Vtech Smartwatch.

De Kidizoom Smartwatch DX2 bevat verschillende spellen, hier volgt een korte omschrijving.
Muis wil naar huis: Hierbij help je de muis om de sleutel te vinden om zo de deur te openen om naar huis te gaan. Onderweg verzamel je zo veel mogelijk kaas om een hoge score te krijgen.
Help de holbewoner! De holbewoner heeft honger en je moet hem helpen eten te verzamelen. Ontwijk obstakels en ren zo snel als je kunt!
Fotopuzzels: O, nee! De puzzels kloppen niet. Plaats de puzzelstukjes op de goede plek om de mooie plaatjes te kunnen zien. Als je een hoger level bereikt, kun je ook door jouw gemaakte foto's als puzzel zien.
Knappe kop: Speel 3 intelligentie-spelletjes om je geheugen te trainen en je kennis te vergroten. Elke ronde zal uitdagender zijn dan de vorige!
Monstervanger: Augmented Reality spel! Meer dan 60 verschillende monsters om te zoeken, herkennen en dan... te vangen! Start het spel en je ziet in zwart wit de wereld om je heen. Kijk hoeveel stappen je moet nemen om een monster te vinden. Een getal op je scherm geeft dit aan. Richt je camera op een kleur die je gevraagd wordt en tik op je scherm. Het monster zal nu tevoorschijn komen en nu kan je hem proberen te vangen. Je kunt de monsters ook betoveren om ze makkelijk te vangen! Door middel van magische krachten en je punten wordt bepaald hoe moeilijk of makkelijk het gaat worden het monster te vangen. Bekijk in je monsterboek hoeveel je er hebt gevangen, en hoeveel je er nog moet! Heb jij al een medaille verdiend?
Schattenjacht: Augmented reality! Zoek de verborgen schatten door pijltjes op je Kidizoom smartwatch scherm te volgen. Tel het aantal vakjes vanaf de vlag tot de verborgen schat. Hoeveel schatten kun jij vinden voordat de tijd om is?

Vtech Kidizoom Smartwatch DX2

Nieuw en razend populair! De enige echte Kidizoom Smartwatch DX2 is zoveel meer dan een gewoon kinderhorloge. Wij zetten met veel enthousiasme alles voor je op een rij, zodat je aan het einde van dit artikel alles van dit product afweet, en je vragen beantwoord zijn.

Vtech horloge

Productspecificaties:
Dus, even een korte samenvatting. Deze educatieve smartwatch heeft een kleuren touchscreen waarbij de klokweergave vele functies heeft zoals analoog, digitaal als 3D de tijdweergave kan zien. Een stopwatch, timer, een wekker en kalenders, de Kidizoom Smartwatch heeft het allemaal. Leer klokkijken, speel sportieve spellen waardoor je in beweging blijft en beleef een hoop plezier met dit te gekke kinderhorloge. Maak foto's, selfies en video's die je ook kunt bewerken of over kan zetten op je computer.

  • 1.44" kleuren touchscreen

  • Fotoresolutie: 640 X 480 (0.3 MP)

  • Videoresolutie: 320 X 240 pixel of 160 X 120 pixel @ 15 fps

  • Intern geheugen: 256 MB intern geheugen (gedeeld met programma data, het werkelijke geheugen beschikbaar voor opslag zal minder zijn).

  • Opslagcapaciteit: Foto's: ongeveer 1500 Video's: ongeveer 10 minuten bij 320 x 240 pixel, ongeveer 22 minuten bij 160 x 120 pixel (De lengtelimiet is 1 minuut per video.) Let op: De hierboven genoteerde aantallen zijn schattingen.

Inclusief micro USB-kabel en een oplaadbare accu (let op, deze is niet vervangbaar). Uiteraard krijg je er een papieren en digitale handleiding bij, zodat je alles thuis nog een goed door kunt nemen. Stevig, duurzaam en spatbestendig (maar niet waterbestendig, ga er niet mee in bad).
De Vtech Kidizoom Smartwatch kan niet bellen en heeft geen GPS.

Tips!

  • Spelenderwijs een nieuwe taal leren? Dit product beschikbaar in een Franse versie, Engelse en een Duitse versie.

  • De augmented reality spellen kunnen het best in een goed verlichte omgeving worden gespeeld. Wanneer je buiten speelt, zal de kleurherkenning afhankelijk zijn van de weersomstandigheden.

  • Doe het horloge naar gelieve af voordat je kind gaat slapen. Zo kan de huid blijven ademen, en kan eventuele irritatie worden voorkomen. Dan kan hij overdag lekker om blijven!