Vtech Horloge: Vind hier alles over het horloge van Vtech

We kunnen niet heen om populariteit van dit horloge, dat eigenlijk zoveel meer is dan een horloge. Een groot modern kleuren touchscreen zorgt ervoor dat je alles duidelijk en overzichtelijk ziet. Dit is de nieuwe generatie selfie smartwatch! Leer klokkijken met behulp van gesproken tijd en 3D klokweergaves. Gebruik je eigen foto als klokweergave, leuk! Niet alleen heel interessant voor je kind, want het bevorderd namelijk de zelfstandigheid en interesses van het jonge brein. Voor ouders fantastisch om te zien. Overal speelplezier! Neem mee naar de speeltuin of je vriendjes in de buurt. Laat zien waar je allemaal geweest bent! Door de ingebouwde oplaadbare accu kun je heel wat laten zien als je thuis bent. Doordat je nu kan klokkijken ben je misschien wel op tijd! Of je zet een stopwatch of wekker, opties genoeg!
De Vtech Kidizoom smartwatch is heel eenvoudig in elkaar gezet Ervaringen vertellen ons dat de handleiding vooraf doorlezen is in de meeste gevallen niet nodig: fijn voor je ongeduldige kind! Kinderlijk eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk. Leren is kinderspel met dit slimme horloge!
Lees tip: Lees dit artikelen over de beste kinder smartwatches

Een van de belangrijkste functionaliteiten van dit product, is natuurlijk de camera. Door de ingebouwde oplaadbare accu, kun je hier de hele dag lol mee hebben. Doordat de Vtech kidizoom smartwatch twee ingebouwde camera's heeft, heb je ook de optie jezelf te bewonderen terwijl je bezig bent met filmpjes maken (of maak selfies!)
Maak foto's en grappige filmpjes die je vervolgens ook leert bewerken. Maak voorstellingen voor opa en oma of doe mee aan gekke challenges die tegenwoordig ontzettend hip zijn onder kinderen en jongeren. Leg je avonturen vast op video én bewerk deze vervolgens. Doe dit door je creaties te maken op je camera en voeg coole effecten toe, kaders vast op camera en bewerk deze met grappige foto effecten, kaders en veel coole filters. Lig in een deuk om de verschillende stemvervormers of houd bij hoeveel je bewogen hebt met de stappenteller. Kom in beweging en blijf bij de tijd met dit coole horloge!

Onze favoriet

De VTech KidiZoom Smartwatch DX2 in blauw is een geweldig en leuk horloge voor kinderen tussen 5 en 13 jaar oud.

 • Leeftijd
 • Functies
 • Duurzaamheid

2e beste keuze

De VTech Preschool Cars 3 Bliksem McQueen Cam-Watch is een slim horloge dat speciaal is ontworpen voor jonge kinderen.

 • Leeftijd
 • Functies
 • Duurzaamheid

3e beste keuze

Het VTech PAW Patrol Horloge Liberty Adventure Watch is de perfecte tool voor kinderen om spelenderwijs de tijd te leren.

 • Leeftijd
 • Functies
 • Duurzaamheid

Op deze pagina:

Speel spelletjes!
Even zin in iets anders? Probeer de ingebouwde spellen eens uit! Door middel van het ingebouwde bewegingssensor kun je verschillende sportieve spellen spelen. Speel uitdagende spellen waarbij je in beweging bent maar ook te gekke momenten mee beleefd! Vang monsters met behulp van augmented reality! Dit zijn spellen waarmee je digitale elementen toe kan voegen aan de werkelijkheid. Zo kan het bijvoorbeeld net lijken dat je vliegt! Een fantasie-rijk laagje over de werkelijkheid.
Speel uitdagende, sportieve spellen en activiteiten! Als je heel goed je best doet, verdien je misschien zelfs een beker! Het schattenspel is erg in trek bij de jonge gebruikers van de Vtech Kidizoom Smartwatch, hierbij tellen en goed opletten van groot belang is. Ook vinden wij de beweging die het kind krijgt als ze spelletjes spelen, een groot voordeel bij dit product.
Uitgespeeld? Download gemakkelijk nieuwe spellen via je geweldige Vtech Smartwatch.

De Kidizoom Smartwatch DX2 bevat verschillende spellen, hier volgt een korte omschrijving.
Muis wil naar huis: Hierbij help je de muis om de sleutel te vinden om zo de deur te openen om naar huis te gaan. Onderweg verzamel je zo veel mogelijk kaas om een hoge score te krijgen.
Help de holbewoner! De holbewoner heeft honger en je moet hem helpen eten te verzamelen. Ontwijk obstakels en ren zo snel als je kunt!
Fotopuzzels: O, nee! De puzzels kloppen niet. Plaats de puzzelstukjes op de goede plek om de mooie plaatjes te kunnen zien. Als je een hoger level bereikt, kun je ook door jouw gemaakte foto's als puzzel zien.
Knappe kop: Speel 3 intelligentie-spelletjes om je geheugen te trainen en je kennis te vergroten. Elke ronde zal uitdagender zijn dan de vorige!
Monstervanger: Augmented Reality spel! Meer dan 60 verschillende monsters om te zoeken, herkennen en dan... te vangen! Start het spel en je ziet in zwart wit de wereld om je heen. Kijk hoeveel stappen je moet nemen om een monster te vinden. Een getal op je scherm geeft dit aan. Richt je camera op een kleur die je gevraagd wordt en tik op je scherm. Het monster zal nu tevoorschijn komen en nu kan je hem proberen te vangen. Je kunt de monsters ook betoveren om ze makkelijk te vangen! Door middel van magische krachten en je punten wordt bepaald hoe moeilijk of makkelijk het gaat worden het monster te vangen. Bekijk in je monsterboek hoeveel je er hebt gevangen, en hoeveel je er nog moet! Heb jij al een medaille verdiend?
Schattenjacht: Augmented reality! Zoek de verborgen schatten door pijltjes op je Kidizoom smartwatch scherm te volgen. Tel het aantal vakjes vanaf de vlag tot de verborgen schat. Hoeveel schatten kun jij vinden voordat de tijd om is?

#1
VTech KidiZoom Smartwatch DX2 Blauw

De VTech KidiZoom Smartwatch DX2 in blauw is een geweldig en leuk horloge voor kinderen tussen 5 en 13 jaar oud. Het horloge is voorzien van verschillende educatieve en leuke functies die kinderen helpen bij het leren en vermaken.

Het horloge heeft een stevig en duurzaam ontwerp, zodat het bestand is tegen dagelijks gebruik en activiteiten. Het heeft een kleurenscherm, een camera aan de voor- en achterzijde, en leuke spelletjes die kinderen kunnen spelen. Het horloge heeft ook een stappenteller, zodat kinderen kunnen bijhouden hoeveel stappen ze per dag zetten.

De VTech KidiZoom Smartwatch DX2 in blauw is ook voorzien van een coole stemvervormer, waarmee kinderen hun stemmen kunnen veranderen in verschillende grappige effecten. Het horloge kan worden aangesloten op een computer, zodat kinderen hun foto's kunnen uploaden en delen.

Kortom, de VTech KidiZoom Smartwatch DX2 in blauw is een geweldig cadeau voor kinderen die geïnteresseerd zijn in technologie en educatieve spelletjes. Het is een leuk horloge dat kinderen kunnen dragen om hun dagelijkse activiteiten bij te houden en tegelijkertijd te leren en te vermaken.

 • Leeftijd
 • Functies
 • Duurzaamheid
Beste prijs op BOL.com

#2
VTech Preschool Cars 3 Bliksem McQueen Cam-Watch

De VTech Preschool Cars 3 Bliksem McQueen Cam-Watch is een slim horloge dat speciaal is ontworpen voor jonge kinderen. Het horloge heeft een stoer Cars 3 Bliksem McQueen-ontwerp en is uitgerust met verschillende leuke en educatieve functies. Zo kunnen kinderen met het horloge foto's en video's maken en deze delen met vrienden en familie. Het horloge heeft ook verschillende ingebouwde spelletjes en educatieve apps waarmee kinderen op een leuke manier kunnen leren.

De Cam-Watch is voorzien van een kleurenscherm en een eenvoudig te bedienen touchscreen. Het horloge is stevig gebouwd en kan tegen een stootje, wat belangrijk is voor actieve kinderen die graag spelen en rennen. Het horloge is ook voorzien van een duurzame oplaadbare batterij en een verstelbare band, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan de pols van elk kind.

Kortom, de VTech Preschool Cars 3 Bliksem McQueen Cam-Watch is een geweldig cadeau voor kinderen die van auto's en technologie houden. Het is een veilig en educatief horloge waarmee kinderen op een leuke en interactieve manier kunnen leren en spelen.

 • Leeftijd
 • Functies
 • Duurzaamheid
Beste prijs op BOL.com

#3
VTech PAW Patrol Horloge Liberty Adventure Watch

Het VTech PAW Patrol Horloge Liberty Adventure Watch is de perfecte tool voor kinderen van 3 tot 6 jaar om spelenderwijs de tijd te leren. Het horloge heeft een schattige afbeelding van Liberty, het hondje uit de populaire animatieserie PAW Patrol, op het scherm. Het horloge heeft verschillende functies zoals een klok, timer, stopwatch en alarm, waarmee kinderen kunnen oefenen met het bijhouden van de tijd.

Naast de tijd functies, biedt het horloge ook educatieve spellen aan, zoals kleuren herkennen, tellen en logica. Deze spellen zijn allemaal gebaseerd op de personages uit PAW Patrol en stimuleren de ontwikkeling van het geheugen en de probleemoplossende vaardigheden van het kind. Het horloge is gemakkelijk te bedienen dankzij de intuïtieve knoppen en het robuuste ontwerp is bestand tegen kinderlijk ruw spel.

Met het VTech PAW Patrol Horloge Liberty Adventure Watch zullen kinderen genieten van urenlang speelplezier en hun tijdvaardigheden en kennis verder ontwikkelen.

 • Leeftijd
 • Functies
 • Duurzaamheid
Beste prijs op BOL.com

#4
VTech PAW Patrol Horloge - Marshall Adventure Watch

Het VTech PAW Patrol Horloge Marshall Adventure Watch is een geweldig educatief speelgoed voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Het horloge heeft een kleurrijk en helder scherm met daarop de afbeelding van Marshall, de dappere brandweerhond uit de populaire animatieserie PAW Patrol. Het horloge heeft verschillende functies, waaronder een klok, timer, stopwatch en alarm, waarmee kinderen kunnen leren hoe ze de tijd kunnen bijhouden.

Het horloge biedt ook educatieve spellen aan, zoals kleuren herkennen, tellen en logica. Deze spellen zijn allemaal gebaseerd op de personages uit PAW Patrol en helpen kinderen hun geheugen en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. Het horloge is gemakkelijk te bedienen dankzij de intuïtieve knoppen en het robuuste ontwerp is bestand tegen kinderlijk ruw spel.

Met het VTech PAW Patrol Horloge Marshall Adventure Watch zullen kinderen genieten van urenlang speelplezier en tegelijkertijd hun tijdvaardigheden en kennis ontwikkelen. Het horloge is uitgevoerd in een opvallende rode kleur en is een geweldig cadeau voor jonge fans van PAW Patrol.

 • Leeftijd
 • Functies
 • Duurzaamheid
Beste prijs op BOL.com

#5
VTech PAW Patrol Chase Learning Watch

Het VTech PAW Patrol Chase Learning Watch is een educatief speelgoed voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Dit horloge heeft een kleurrijk en helder scherm met daarop Chase, de dappere politiehond uit de populaire animatieserie PAW Patrol. Het horloge biedt verschillende functies aan, zoals een klok, timer, stopwatch en alarm, waarmee kinderen kunnen oefenen met het bijhouden van de tijd.

Het horloge bevat ook educatieve spellen die kinderen helpen om cijfers te leren en hun probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. Deze spellen zijn gebaseerd op de personages uit PAW Patrol en zorgen voor urenlang speelplezier en educatie. Het horloge is gemakkelijk te bedienen dankzij de intuïtieve knoppen en het robuuste ontwerp is bestand tegen kinderlijk ruw spel.

Met het VTech PAW Patrol Chase Learning Watch kunnen kinderen kennismaken met cijfers en probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen op een leuke en interactieve manier. Het horloge is een geweldig cadeau voor jonge fans van PAW Patrol die graag willen leren terwijl ze spelen.

 • Leeftijd
 • Functies
 • Duurzaamheid
Beste prijs op BOL.com

Tips!

 • Spelenderwijs een nieuwe taal leren? Dit product beschikbaar in een Franse versie, Engelse en een Duitse versie.

 • De augmented reality spellen kunnen het best in een goed verlichte omgeving worden gespeeld. Wanneer je buiten speelt, zal de kleurherkenning afhankelijk zijn van de weersomstandigheden.

 • Doe het horloge naar gelieve af voordat je kind gaat slapen. Zo kan de huid blijven ademen, en kan eventuele irritatie worden voorkomen. Dan kan hij overdag lekker om blijven!

Onze favoriet

De VTech KidiZoom Smartwatch DX2 in blauw is een geweldig en leuk horloge voor kinderen tussen 5 en 13 jaar oud.

Beste prijs op BOL.com