Wipkip

In de speeltuin is een van de favoriete speeltoestellen, van de meeste kinderen, toch echt wel de wipkip. Een leuk dier of een andere vorm waarop heerlijk op en neer gewipt kan worden. Je bent nu niet meer afhankelijk van de speeltuin om jouw kind op de wip te laten spelen.

Die worden tegenwoordig ook voor thuis in de tuin of zelfs voor binnensjus gemaakt. En er zijn er heel veel te krijgen in allerhande uitvoeringen en versies. Allemaal wipkippen waarop jouw kleintje heerlijk kan spelen.

Dit zijn de 5 Beste Wipkips van 2024!

Het favoriete speeltoestel van veel kinderen is de wipkip. En je doet jouw kindje er dan ook een heel groot plezier mee. Een eigen wip waar altijd op gespeeld kan worden. En een wipdier is nooit zomaar een gewone wipkip. Ze hebben namelijk altijd een leuke vorm en een mooie kleur.

Deze Top 5 Beste Wipkips geeft jou daar een goede indruk van. Je ziet precies wat je kan verwachten en je kan ook meteen kiezen en bestellen.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

De Intergard Veerdier wipkip kunststof Little Pony is een fantastische aanvulling op elke speeltuin of achtertuin.

 • Veiligheid
 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Duurzaamheid

2e beste keuze

De Intergard Veerdier wipkip kunststof Horse is een fantastische aanvulling op elke speeltuin of achtertuin.

 • Veiligheid
 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Duurzaamheid

3e beste keuze

De Intergard Veerdier wipkip kunststof Airplane is een leuke en avontuurlijke toevoeging aan elke speeltuin of achtertuin.

 • Veiligheid
 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Duurzaamheid

Op deze pagina:

Onze top 5 beste Wipkips van 2024!

Met deze Top 5 Beste Wipkips zie je niet alleen precies wat je kan verwachten, maar maak jij ook altijd een goede keuze voor jouw kleintje. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt, ziet alle voordelen en kan in een weg door en meteen kiezen en bestellen. Veel eenvoudiger zal het niet worden.

#1
Intergard Veerdier wipkip kunststof Little Pony 100x60cm

De Intergard Veerdier wipkip kunststof Little Pony is een fantastische aanvulling op elke speeltuin of achtertuin. Met zijn kleurrijke Little Pony-ontwerp en duurzame kunststof constructie is deze wipkip perfect voor kinderen van alle leeftijden.

Het veerdier is voorzien van stevige handgrepen en een comfortabele zitting, waardoor kinderen veilig en comfortabel kunnen spelen. De wipkip is gemakkelijk te monteren en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zodat kinderen het hele jaar door kunnen spelen.

De Intergard Veerdier wipkip kunststof Little Pony is ook een geweldige manier om de fysieke activiteit en balans van kinderen te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd hun verbeeldingskracht en sociale vaardigheden ontwikkelen tijdens het spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en veilige speelervaring voor kinderen, dan is de Intergard Veerdier wipkip kunststof Little Pony een uitstekende keuze. Met zijn kleurrijke ontwerp, duurzame constructie en onbeperkte speelmogelijkheden, biedt deze wipkip urenlang speelplezier voor kinderen van alle leeftijden.

 • Veiligheid
 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Duurzaamheid
Beste prijs op BOL.com

#2
Intergard Veerdier wipkip kunststof Horse 100x60cm

De Intergard Veerdier wipkip kunststof Horse is een fantastische aanvulling op elke speeltuin of achtertuin. Met zijn realistische paardenontwerp en duurzame kunststof constructie is deze wipkip perfect voor kinderen van alle leeftijden.

De wipkip is voorzien van stevige handgrepen en een comfortabele zitting, waardoor kinderen veilig en comfortabel kunnen spelen. De wipkip is gemakkelijk te monteren en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zodat kinderen het hele jaar door kunnen spelen.

De Intergard Veerdier wipkip kunststof Horse is ook een geweldige manier om de fysieke activiteit en balans van kinderen te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd hun verbeeldingskracht en sociale vaardigheden ontwikkelen tijdens het spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en veilige speelervaring voor kinderen, dan is de Intergard Veerdier wipkip kunststof Horse een uitstekende keuze. Met zijn realistische paardenontwerp, duurzame constructie en onbeperkte speelmogelijkheden, biedt deze wipkip urenlang speelplezier voor kinderen van alle leeftijden.

 • Veiligheid
 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Duurzaamheid
Beste prijs op BOL.com

#3
Intergard Veerdier wipkip kunststof Airplane 100x60cm

De Intergard Veerdier wipkip kunststof Airplane is een leuke en avontuurlijke toevoeging aan elke speeltuin of achtertuin. Met zijn realistische vliegtuigontwerp en duurzame kunststof constructie is deze wipkip perfect voor kinderen van alle leeftijden.

De wipkip is voorzien van stevige handgrepen en een comfortabele zitting, waardoor kinderen veilig en comfortabel kunnen spelen. De wipkip is gemakkelijk te monteren en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zodat kinderen het hele jaar door kunnen spelen.

De Intergard Veerdier wipkip kunststof Airplane is ook een geweldige manier om de fysieke activiteit en balans van kinderen te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd hun verbeeldingskracht en sociale vaardigheden ontwikkelen tijdens het spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en veilige speelervaring voor kinderen, dan is de Intergard Veerdier wipkip kunststof Airplane een uitstekende keuze. Met zijn realistische vliegtuigontwerp, duurzame constructie en onbeperkte speelmogelijkheden, biedt deze wipkip urenlang speelplezier voor kinderen van alle leeftijden.

 • Veiligheid
 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Duurzaamheid
Beste prijs op BOL.com

#4
Wipkip - Veerwip graafmachine

De Wipkip - Veerwip graafmachine is een leuke en avontuurlijke speelervaring voor kinderen van alle leeftijden. Met zijn realistische graafmachine-ontwerp en duurzame constructie is deze wipkip perfect voor speeltuinen, kinderopvangcentra of gewoon voor thuis in de achtertuin.

De wipkip is voorzien van een stevige constructie en een comfortabele zitting, waardoor kinderen veilig en comfortabel kunnen spelen. De wipkip is gemakkelijk te monteren en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zodat kinderen het hele jaar door kunnen spelen.

De Wipkip - Veerwip graafmachine is ook een geweldige manier om de fysieke activiteit en balans van kinderen te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd hun verbeeldingskracht en sociale vaardigheden ontwikkelen tijdens het spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en veilige speelervaring voor kinderen, dan is de Wipkip - Veerwip graafmachine een uitstekende keuze. Met zijn realistische ontwerp, duurzame constructie en onbeperkte speelmogelijkheden, biedt deze wipkip urenlang speelplezier voor kinderen van alle leeftijden.

 • Veiligheid
 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Duurzaamheid
Beste prijs op BOL.com

#5
Intergard veerdier wipkip kunststof Draco

De Intergard veerdier wipkip kunststof Draco is een unieke en avontuurlijke toevoeging aan elke speeltuin of achtertuin. Met zijn kleurrijke drakenontwerp en duurzame kunststof constructie is deze wipkip perfect voor kinderen van alle leeftijden.

De wipkip is voorzien van stevige handgrepen en een comfortabele zitting, waardoor kinderen veilig en comfortabel kunnen spelen. De wipkip is gemakkelijk te monteren en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zodat kinderen het hele jaar door kunnen spelen.

De Intergard veerdier wipkip kunststof Draco is ook een geweldige manier om de fysieke activiteit en balans van kinderen te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd hun verbeeldingskracht en sociale vaardigheden ontwikkelen tijdens het spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en veilige speelervaring voor kinderen, dan is de Intergard veerdier wipkip kunststof Draco een uitstekende keuze. Met zijn kleurrijke drakenontwerp, duurzame constructie en onbeperkte speelmogelijkheden, biedt deze wipkip urenlang speelplezier voor kinderen van alle leeftijden.

 • Veiligheid
 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Duurzaamheid
Beste prijs op BOL.com

Wat is een Wipkip?

Wipkippen worden ook wel wipdieren, veerdieren of gewoon een wip genoemd. Het zijn wippen die je thuis in de tuin kan plaatsen of zelfs binnenshuis kan gebruiken. Het is een eenpersoonswip, bestaande uit een veer en een zitje. Dus er is zeker een verschil met een Wipwap.

Dat zitje is meestal gemaakt in een specifieke vorm, bijvoorbeeld van dieren, maar het kunnen ook andere vormen zijn. Het hoort bij de bekendste speeltoestellen uit de speeltuin of de speelplaats. Het grote verschil met een gewone wip, is dat je op een wip met twee personen zit en op een wipdier zit je alleen.

Waarom een Wipkip kopen?

Een wipdier is goed voor de lichamelijke ontwikkeling van jouw kindje. Er worden spieren gebruikt die jouw kindje anders niet zo snel gebruikt en het helpt ook bij het ontwikkelen van de balans en het evenwicht.

Een wipdier is voor kinderen ook een manier om tot rust te komen en het kan sommige kinderen zelfs helpen om beter na te denken. Dit komt door de repetetieve beweging van het wipdier. Het is dus niet alleen maar heel erg leuk, maar ook ontzettend goed voor jouw kindje.

Een Wipkip kopen? Houd hier rekening mee

Een wipdier dient vooral bij de leeftijd van jouw kindje te passen. Zodat het niet te groot of te klein is en jouw kindje er veilig op kan spelen. Kijk dan ook naar het maximale gewicht dat het wipdier kan dragen.

Als je kiest voor een veerdier, let er dan ook op dat de juiste bevestigingsmaterialen erbij zitten. Je wil het veerdier verankeren in de grond. Het is ook aan te raden om te kijken naar rubberen tegels om onder het veerdier te plaatsen. Jouw kleintje kan dan nog veiliger wippen. Dit geldt natuurlijk niet voor de wipdieren die je ook binnen kan gebruiken.

Onze favoriet

De Intergard Veerdier wipkip kunststof Little Pony is een fantastische aanvulling op elke speeltuin of achtertuin.

Beste prijs op BOL.com