Babygym Little Dutch

Little Dutch Babygym Little GoosePic.png

de 3 beste babygym's van Little Dutch in 2022!

Little Dutch is een echt Nederlands merk. Al meer dan 10 jaar wordt er speelgoed voor baby's, peuters en kleuters gemaakt. Het is een echt familiebedrijf dat met veel passie en liefde allerhande producten maakt. Daar kunnen babygyms niet bij missen. Deze zijn niet alleen onmisbaar bij de ontwikkeling van jouw baby, maar Little Dutch zorgt er ook nog eens voor dat jij een product hebt dat mooi in jouw huis past. De tijdloze ontwerpen zijn kindvriendelijk, veilig en stijlvol. Je hoeft een babygym van Little Dutch dus niet iedere keer op te ruimen, maar het kan een echte eyecatcher in jouw interieur zijn en je kan jouw kleintje er dan ieder moment van de dag mee laten spelen.

Little Dutch heeft babygyms in verschillende thema's. Je kan kijken welke er bij de interesses van jouw kleintje past en welke mooi staat in jouw interieur. Hieronder vind je de 3 beste babygyms van Little Dutch.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

De 3 beste Little Dutch babygyms

Little Dutch Babygym Little Goose

Iedere baby vindt dieren interessant en een schattige gans heeft dan ook meteen veel aantrekkingskracht. Deze stevige babygym heeft zacht, blauwe kleuraccenten en heeft 3 verschillende hangers, die allemaal anders aanvoelen. De lieve bij heeft een spiegeltje waarin jouw kleintje zichzelf kan bekijken. De schattige gans doet ook dienst als rammelaar en trekt de aandacht dankzij het geluid dat eruit komt als jouw kleintje eraan komt. De mooie bloem heeft blaadjes die een knisperend geluidje maken.

De absolute nummer 1

Little Dutch Houten Babygym - Oceaan - Roze

Waterdieren hebben iets magisch voor kinderen en deze roze babygym met het thema oceaan heeft dan ook drie magische hangers. Twee schattige visjes die boven elkaar zwemmen, een lieve walvis die rondkijkt en een betoverend zeepaardje. Ze voelen allemaal anders aan en dat maakt het nog interessanter. Het geheel is stevig en gemaakt van veilig hout, speciaal voor jouw kleintje. Het geheel is makkelijk in elkaar te zetten en past bij elk tijdloos interieur.

De nummer 2

Little Dutch Babygym Roze

Zachte knuffeltjes, in lieve kleuren, die aan deze babygym hangen, nodigen jouw kleintje uit om ze vast te pakken en aan te raken. De drie verschillende hangertjes zien er niet alleen heel schattig uit, maar voelen ook alle drie anders aan. De houten babygym is stevig en eenvoudig in elkaar te zetten. Jouw kleintje al zich zeker vermaken dankzij de aantrekkelijke uitvoeringen. De zachte kleuren zorgen ervoor dat jouw baby niet te veel prikkels krijgt en het geheel past bij elk stijlvol interieur.

Nummer 3

Waarom een babygym van Little Dutch kopen?

Little Dutch staat voor kwaliteit, duurzaam en vooral ook voor veilig en leuk speelgoed, en andere producten, voor kinderen, en natuurlijk voor hun ouders. Een babygym van Little Dutch is niet alleen stijlvol, maar ook stevig en gemaakt van duurzaam hout en kindvriendelijke verf. Het biedt een uitdaging voor jouw kleintje, dankzij de schattige hangers beweegt jouw baby spiertjes, om de hangers te pakken en daarmee de oog hand coördinatie te trainen. Het is dus goed voor de motoriek. Wanneer het jouw baby lukt om het speeltje te pakken, dan groeit ook het zelfvertrouwen.

De babygyms van Little Dutch zijn uitgevoerd in rustige kleuren en met eenvoudige speeltjes. Jouw kindje krijgt dus niet te veel prikkels, maar wordt wel gemotiveerd om te spelen. De eenvoudige, maar stevige houten uitvoering is eenvoudig in elkaar te zetten, en het geheel past in elk interieur, dankzij de tijdloze stijl.

Met een babygym van Little Dutch haal je niet alleen een leuk speeltoestel voor jouw baby in huis, maar ondersteun jij de ontwikkeling van jouw kleintje, met een stijlvolle eyecatcher en de meest schattige speeltjes.

Wat zijn de voordelen van een Little Dutch babygym?

De producten van Little Dutch zijn niet alleen stijlvol en ontzettend leuk voor jouw kindje, maar ook nog eens duurzaam en veilig. In het eerste jaar krijgt een baby heel veel indrukken te verwerken en dat kan behoorlijk overweldigend zijn. Te veel prikkels kan de ontwikkeling van jouw kindje tegenwerken. Een babygym van Little Dutch is juist heel rustig. Jouw baby wordt dus uitgedaagd om te spelen, te bewegen en te ontdekken, zonder dat er een overdaad aan prikkels zijn.

De zachte kleuren en het tijdloze ontwerp zorgen er ook voor dat een babygym van Little Dutch past bij elk interieur. Je hoeft deze babygym dus niet iedere keer weg te ruimen, maar kan deze gewoon laten staan en jouw kleintje ermee laten spelen. Het past ook makkelijk in een box, zodat jouw baby zich niet verveelt als je even jouw handen vrij moet hebben.

Wat zijn de voordelen van een houten babygym

Houten speelgoed wint steeds meer aan populariteit. Het is namelijk duurzaam en beter voor het milieu. Met een houten babygym draag jij dus een steentje bij aan een betere wereld. Little Dutch gebruikt FSC-gecertificeerd hout en kindvriendelijke verf. Een houten babygym is meestal eenvoudig en in plaats van te veel prikkels te geven, zoals bij plastic speelgoed vaak het geval is, stimuleert een houten babygym de creativiteit. Hout is in de meeste gevallen ook een stuk steviger en stabieler, en daarmee ook veiliger voor jouw baby.

Hout past meestal ook beter bij een interieur en is minder schreeuwerig dan plastic babygyms. Je kan deze dus gewoon laten staan en hoeft deze niet iedere keer op te ruimen of weg te zetten. Hout voelt ook natuurlijker aan, wat ook prettiger is voor jouw baby. Als je denkt dat een houten babygym saai is, dan moet je maar eens kijken bij de reviews, want daar vind je niet alleen de geweldige babygyms van Little Dutch, maar ook andere houten babygyms die ook weer andere mogelijkheden hebben.

FAQ

Wat is de beste Little Dutch babygym?

De beste Little Dutch babygym bestaat niet. Dat is namelijk vooral afhankelijk van jouw smaak en jouw budget. Je weet in ieder geval zeker dat je kwaliteit in huis haalt, wanneer je kiest voor een Little Dutch babygym. Bij de reviews vind je de beste babygyms en dat maakt het al een stuk makkelijker om de voor jou beste babygym van Little Dutch te kiezen.

Wat is de best verkochte Little Dutch babygym?

De Little Dutch babygym Little Goose wordt het meest verkocht. Het neutrale ontwerp maakt het geschikt voor zowel jongens als meisjes en schattige en leuke hangers zien er niet alleen fantastisch uit, maar hebben ook nog verschillende functies, en voelen allemaal anders aan. Daardoor biedt het de meeste uitdaging voor jouw kleintje.