Duplo Knikkerbaan: Vind hier de best geteste Duplo Knikkerbanen van 2024

Iedereen kent de geweldige DUPLO-blokken wel waarmee kleine kinderen hun eigen constructies kunnen bouwen. Je kan je dus vast voorstellen hoe een DUPLO Knikkerbaan echt fantastisch voor jouw kleine kan zijn. Kinderen kunnen de knikkerbaan namelijk helemaal zelf in elkaar zetten. Dit kan mede dankzij de samenwerking tussen DUPLO en het merk Hubelino die speciale bouwstenen heeft ontwikkeld die perfect passen op de bouwstenen van DUPLO.

De best verkochte duplo knikkerbanen van 2024!

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

Deze super set met maar liefst 128 delen is een ideale startersset wanneer je zelf al DUPLO-blokken hebt.

 

 • Materiaal
 • Gewicht
 • Speelplezier

2e beste keuze

Wanneer jij er over denkt om een knikkerbaan voor de DUPLO van jouw kindje aan te schaffen, dan is deze basisset van Hubelino een heel goed begin.

 • Materiaal
 • Gewicht
 • Speelplezier

3e beste keuze

Voor oudere kinderen, vanaf 8 jaar, kan DUPLO opeens weer heel erg interessant worden. Bij de set zit een hoogwaardig bouwconstructieboekje met verschillende bouwinstructies.

 • Materiaal
 • Gewicht
 • Speelplezier

Op deze pagina:

Je kan kiezen uit diverse sets die variëren in grote. Er zijn bouwsets van 33 delen tot megapakketten van 120 delen. Er is een basisset die ideaal is om mee te starten. Je kan deze dan combineren met de DUPLO blokken en jouw kindje kan dan zelf een knikkerbaan bedenken en in elkaar zetten.

Ben jij op zoek naar een DUPLO knikkerbaan voor jouw kind? Lees hieronder dan verder voor de Top 5 DUPLO Knikkerbanen.

Onze top 5 knikkerbanen van duplo

Nog geen keuze kunnen maken? Of wil je nog meer informatie over specifieke producten? Geen probleem! We hebben voor 5 verschillende duplo knikkerbanen iets meer research gedaan. Voor elk van deze producten een duidelijke beschrijving gemaakt met uiteraard de positieve punten. We hopen dat dit helpt met het maken van de juiste keuze.

#1
Hubelino Knikkerbaan 128 Delig

Deze super set met maar liefst 128 delen is een ideale startersset wanneer je zelf al DUPLO-blokken hebt, maar kan ook dienen als een immense uitbreidingsset. Je kan deze set combineren met de andere Hubelino knikkerbanensets. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen al met deze knikkerbaanset aan de slag.

 • Materiaal
 • Gewicht
 • Speelplezier
Beste prijs op BOL.com

#2
Hubelino Knikkerbaan - Baanelementenset - 55-delig

Wanneer jij er over denkt om een knikkerbaan voor de DUPLO van jouw kindje aan te schaffen, dan is deze basisset van Hubelino een heel goed begin. In de set zitten alle mogelijke baanelementen die je nodig hebt om met DUPLO-blokken een fantastische knikkerbaan te bouwen.

 • Materiaal
 • Gewicht
 • Speelplezier
Beste prijs op BOL.com

#3
Hubelino Pi knikkerset 99 dlg M

Voor oudere kinderen, vanaf 8 jaar, kan DUPLO opeens weer heel erg interessant worden. Verschillende constructies zorgen ervoor dat in combinatie met de kracht van magnetisme de stalen knikkers door de knikkerbaan schieten. Bij de set zit een hoogwaardig bouwconstructieboekje met verschillende bouwinstructies.

 • Materiaal
 • Gewicht
 • Speelplezier
Beste prijs op BOL.com

#4
Hubelino Knikkerbaan schommelbaan 46 Delig

Met deze schommelbaan van Hubelino geef jij jouw kindje een hele interessante uitbreiding aan de DUPLO knikkerbanen. De knikkers kunnen namelijk wel 4 verschillende kanten op gaan dankzij de 2 schommels. Rolt je knikkertje door of gaat de knikker een hele andere kant op.

 • Materiaal
 • Gewicht
 • Speelplezier
Beste prijs op BOL.com

#5
Hubelino Knikkerbaan - Mini Set - 45-delig

De Hubelino Knikkerbaan Mini Set is een leuke en uitdagende knikkerbaanset voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Met 45 onderdelen kan jouw kind eindeloos creatief zijn en zelf de meest unieke knikkerbanen bouwen.

Deze mini set is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam kunststof, en is compatibel met andere Hubelino bouwstenen. Het is een geweldig speelgoed voor kinderen om hun creativiteit, logisch denken en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen.

De set bevat verschillende soorten onderdelen, waaronder knikkerbanen, knikkers, bochten en trechters. Met deze onderdelen kunnen kinderen verschillende soorten banen bouwen en de knikkers door de baan laten rollen. Kinderen kunnen ook experimenteren met de snelheid van de knikkers door verschillende combinaties van onderdelen te gebruiken.

De Hubelino Knikkerbaan Mini Set is gemakkelijk te gebruiken en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het is een geweldig speelgoed voor kinderen die plezier willen hebben en tegelijkertijd hun bouw- en speelvaardigheden willen ontwikkelen.

Kortom, de Hubelino Knikkerbaan Mini Set is een geweldige keuze voor kinderen die van bouwen en spelen houden. Het biedt kinderen een leuke en educatieve manier om hun creativiteit en bouwvaardigheden te ontwikkelen, terwijl ze genieten van het rollen van de knikkers door hun eigen creaties.

 • Materiaal
 • Gewicht
 • Speelplezier
Beste prijs op BOL.com

Wat is het verschil tussen DUPLO en Hubelino?

Het gaat niet zozeer om het verschil tussen DUPLO en Hubelino. Het is namelijk een samenwerking. Hubelino produceert de baanelementen, die zo gemaakt zijn dat ze perfect op de DUPLO-bouwstenen passen, voor de DUPLO Knikkerbanen. Hubelino maakt de meeste fantastische elementen voor knikkerbanen en heeft allerhande sets die je niet alleen met elkaar, maar dus ook met DUPLO kan combineren. Zo kan jouw kindje steeds nieuwe constructies voor knikkerbanen verzinnen en het staat dan ook garant voor oneindig speelplezier.

De knikkerbanen van Hubelino zijn niet alleen een ontzettend leuke uitbreiding voor kleine kinderen, maar het maakt de DUPLO ook weer interessant voor oudere kinderen, die anders niet meer met de bouwstenen willen spelen, omdat het opeens kinderachtig is. Met een Hubelino uitbreiding kunnen er opeens weer hele interessante constructies gebouwd worden, waar ze tegelijkertijd ook nog eens een heleboel van leren.

Lees tip: Lees dit artikelen over de beste knikkers

Onze favoriet

Deze super set met maar liefst 128 delen is een ideale startersset wanneer je zelf al DUPLO-blokken hebt.

Beste prijs op BOL.com