Duplo Knikkerbaan

Duplo Knikkerbaan

Vind hier de best geteste Duplo Knikkerbanen van 2022

Iedereen kent de geweldige DUPLO-blokken wel waarmee kleine kinderen hun eigen constructies kunnen bouwen. Je kan je dus vast voorstellen hoe een DUPLO Knikkerbaan echt fantastisch voor jouw kleine kan zijn. Kinderen kunnen de knikkerbaan namelijk helemaal zelf in elkaar zetten. Dit kan mede dankzij de samenwerking tussen DUPLO en het merk Hubelino die speciale bouwstenen heeft ontwikkeld die perfect passen op de bouwstenen van DUPLO.

De best verkochte duplo knikkerbanen van 2022!

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze top 5 knikkerbanen van duplo

Nog geen keuze kunnen maken? Of wil je nog meer informatie over specifieke producten? Geen probleem! We hebben voor 5 verschillende duplo knikkerbanen iets meer research gedaan. Voor elk van deze producten een duidelijke beschrijving gemaakt met uiteraard de positieve punten. We hopen dat dit helpt met het maken van de juiste keuze.

Hubelino Knikkerbaan 128-delig

Deze super set met maar liefst 128 delen is een ideale startersset wanneer je zelf al DUPLO-blokken hebt, maar kan ook dienen als een immense uitbreidingsset. Je kan deze set combineren met de andere Hubelino knikkerbanensets. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen al met deze knikkerbaanset aan de slag.

Voordelen:

Zeer uitgebreide set

Inclusief de populaire keerlussen

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

De Super ideale startersset

Hubelino Knikkerbaan Basisset

Wanneer jij er over denkt om een knikkerbaan voor de DUPLO van jouw kindje aan te schaffen, dan is deze basisset van Hubelino een heel goed begin. In de set zitten alle mogelijke baanelementen die je nodig hebt om met DUPLO-blokken een fantastische knikkerbaan te bouwen.

Voordelen:

Uitgebreide basisset waarmee meteen gebouwd kan worden

Inclusief DUPLO-bouwstenen

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Nummer 1

Hubelino Pi Onderdelenset 70-delig Kanon

Voor oudere kinderen, vanaf 8 jaar, kan DUPLO opeens weer heel erg interessant worden. Verschillende constructies zorgen ervoor dat in combinatie met de kracht van magnetisme de stalen knikkers door de knikkerbaan schieten. Bij de set zit een hoogwaardig bouwconstructieboekje met verschillende bouwinstructies.

Voordelen:

Maakt DUPLO weer leuk voor oudere kinderen

Zeer uitgebreide

leerzame set met magnetische krachten

Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Nummer 2

Hubelino Knikkerbaan – Baanelementenset – 55-delig

Maar liefst 55 delen heeft deze knikkerbaanset. Jouw kind heeft dan alle noodzakelijke baanelementen die nodig zijn om een knikkerbaan te bouwen. Er zitten geen bouwstenen bij deze set en dat maakt het uitermate geschikt voor als je zelf al heel veel bouwstenen hebt. Deze knikkerbaan is ideaal om verder mee te bouwen vanuit de miniset en basisset.

Voordelen:

Uitgebreide set met 51 baandelen matchen met DUPLO-blokken

Ideale set voor als je al veel DUPLO-bouwstenen hebt

Heel goede prijs/kwaliteit verhouding

Nummer 3

Hubelino Knikkerbaan Schommelbaan 46-delig

Met deze schommelbaan van Hubelino geef jij jouw kindje een hele interessante uitbreiding aan de DUPLO knikkerbanen. De knikkers kunnen namelijk wel 4 verschillende kanten op gaan dankzij de 2 schommels. Rolt je knikkertje door of gaat de knikker een hele andere kant op.

Voordelen:

Met 2 schommels voor verrassende wendingen en richtingen

Makkelijk te combineren met andere DUPLO-knikkerbanen

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Nummer 4

Je kan kiezen uit diverse sets die variëren in grote. Er zijn bouwsets van 33 delen tot megapakketten van 120 delen. Er is een basisset die ideaal is om mee te starten. Je kan deze dan combineren met de DUPLO blokken en jouw kindje kan dan zelf een knikkerbaan bedenken en in elkaar zetten.

Ben jij op zoek naar een DUPLO knikkerbaan voor jouw kind? Lees hieronder dan verder voor de Top 5 DUPLO Knikkerbanen.

Wat is het verschil tussen DUPLO en Hubelino?

Het gaat niet zozeer om het verschil tussen DUPLO en Hubelino. Het is namelijk een samenwerking. Hubelino produceert de baanelementen, die zo gemaakt zijn dat ze perfect op de DUPLO-bouwstenen passen, voor de DUPLO Knikkerbanen. Hubelino maakt de meeste fantastische elementen voor knikkerbanen en heeft allerhande sets die je niet alleen met elkaar, maar dus ook met DUPLO kan combineren. Zo kan jouw kindje steeds nieuwe constructies voor knikkerbanen verzinnen en het staat dan ook garant voor oneindig speelplezier.

De knikkerbanen van Hubelino zijn niet alleen een ontzettend leuke uitbreiding voor kleine kinderen, maar het maakt de DUPLO ook weer interessant voor oudere kinderen, die anders niet meer met de bouwstenen willen spelen, omdat het opeens kinderachtig is. Met een Hubelino uitbreiding kunnen er opeens weer hele interessante constructies gebouwd worden, waar ze tegelijkertijd ook nog eens een heleboel van leren.