Lego ninjago

Lego Ninjago Skull Sorcerers Draak 71721Pic.png

Lego Ninjago is ontzettend populair. De meeste Lego thema's bestaan ongeveer twee jaar, maar Lego Ninjago is al meer dan 10 jaar populair. Zo erg zelfs, dat er een serie en een tekenfilm gemaakt is, gebaseerd op het Lego thema.

De pilot van de serie kwam tegelijk met de eerste Lego Ninjago speeltjes op de markt. De ninja's en hun meester Wu spreken veel mensen en kinderen aan. Ondertussen zijn er allerhande Lego Ninjago sets te krijgen.

De dappere en stoere ninja's beleven allerhande avonturen, die jouw kindje met de Lego set kan naspelen.

Dit zijn de 10 Gaafste Lego Ninjago van 2022!

Ninjago masters of spinjitzu is een naam die al veel mensen aanspreekt. De tv serie zit vol met spannende avonturen, vriendschap en magische figuren en stoere ninja's. Er is heel veel Lego Ninjago speelgoed te krijgen en in deze Top 10 vind jij de tofste Lego Ninjago sets van 2022.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze top 5 Gaafste Lego Ninjago van 2022!

De Lego Ninjago Top 5 geeft jou een hele goede indruk van wat er allemaal te krijgen is. Voor iedere voorkeur en elk budget zijn er Lego Ninjago sets te vinden. Eenvoudig en overzichtelijk zie je meteen wat er in de set zit en wat de voordelen zijn.

Je kan zelfs meteen doorgaan met bestellen en weet dan zeker dat jij met een fantastisch cadeau aan komt zetten, voor iedere Ninjago fan.

Lego Ninjago Skull Sorcerer

Deze stoere en gevaarlijke draak bouw je helemaal zelf van Lego, maar het biedt veel meer. De set is namelijk ook nog een bordspel, waarbij met dobbelstenen gegooid moet worden, om uiteindelijk het Ivoren Zwaard der Bevrijding te krijgen. Er zitten ook 6 minifiguren bij de set.

De draak kan projectielen wegschieten en botten en spinnen laten vallen. Deze drakenset heeft meer dan 1000 delen. Deze Lego Ninjago set kan makkelijk gecombineerd worden met andere Lego sets en met ander speelgoed van het Ninjago merk.

Voordelen:

Inclusief bordspel met dobbelstenen

Inclusief 6 minifiguren

Meer dan 1000 onderdelen

De GAAFSTE

Lego Ninjago Legacy Toernooi der Elementen 71735

Deze set van Lego Ninjago bevat een gedetailleerde en interactieve tempel. Met de 7 minifiguren kunnen allerhande toernooien gespeeld worden en kunnen de ninja's elkaar testen. Er is een gevechtsplatform, een ronddraaiend wapenplatform en een spinnerwapen.

Er zit ook een verzameling jadezwaarden bij om te winnen. Deze set bevat ook een speciale gouden Lloyd. Deze set bevat meer dan 280 onderdelen en is geschikt voor kindjes vanaf 6 jaar. De set is van een handig formaat, waardoor het ook makkelijk mee te nemen is.

Voordelen:

Met 7 minifiguren

Inclusief speciale gouden Lloyd

Meer dan 280 onderdelen

Ook HEEL Gaaf!

Lego Ninjago Spinjitzumeester Cole 70637

De zwarte ninja plaats je in de capsule met zijn shurikens. De capsule bevestig je dan aan de spinner. Je trekt aan het bandje en de capsule vliegt zo rond. Dit kan je oefenen en onder controle krijgen, net zoals een echte ninja.

Je kan ermee draaien, rollen en springen en zo allerhande vaardigheden onder de knie krijgen. Je kan wedstrijdjes tegen vrienden spelen. Bijvoorbeeld wie het eerste een stapel bekertjes om kan krijgen met de capsule. Deze Lego Ninjago set is geschikt voor kindjes vanaf 6 jaar.

Voordelen:

Bevat 73 onderdelen

Met 1 ninja minifiguur

Spinner met capsule

Onze Nummer 3!

Lego Ninjago Ninja Nachtracer 70641

Deze superstoere Ninja Nachtracer heeft een cockpit. Die kan open en er kan 1 minifiguur in plaatsnemen. Er is ook ruimte voor 2 zwaarden in de wapenhouders. Er is een snelle modus en een aanvalsmodus. De 6-schots noppenschieters zijn uitklapbaar en je kan ermee schieten tijdens het rijden.

Er zitten 3 minifiguren bij, goudkleurige zwaarden, de stone booster motor met ook ruimte voor 1 figuur en een Onimasker van Haat. Er zitten ook nog verschillende wapens bij de set. Kindjes van 9 jaar en ouder kunnen met deze set spelen.

Voordelen:

Inclusief Stone Booster motor

Met verschillende wapens

Inclusief 3 kleine figuren

Nummer 4!

Lego Ninjago Firstbourne Draak 70653

De draak Firstbourne is de mama van alle draken. Ze heeft een afneembaar zadel, vleugels die kunnen klapperen en die je in kan klappen, kaken die versteld kunnen worden en een zwiepende staart. Van de HunterCopter helicopter kunnen de wieken draaien.

Er zitten 6 kleine figuren bij de set, een vengestone chain, een geroosterde kalkoen, een voetstuk met afneembare drakenharnaselementen en er zitten allerhande accessoires en wapens bij de set. De set heeft meer dan 880 onderdelen en is geschikt voor kindjes vanaf 9 jaar.

Voordelen:

Zeer uitgebreide drakenset

Inclusief de HunterCopter helikopter

Meer dan 880 onderdelen

Nummer 5

Wat is Lego Ninjago ?

Bij Lego Ninjago draait alles om de belevenissen van zes ninja's. De strijders zijn Kay, Zane, Cole, Jay, Lloyd en Nya. Samen nemen ze het op tegen de slechterik Garmadon, die een heel leger ter beschikking heeft. De Spinjitzu tv serie zit vol met spannende avonturen.

Deze spannende wereld uit de series kan nagespeeld worden met meer dan 20 Lego Ninjago sets. Er komen draken in voor, die ook in verschillende Lego uitvoeringen te krijgen zijn.

Waarom en wanneer Lego Ninjago kopen?

Lego is gewoon goed voor kinderen om mee te spelen. Het ondersteunt niet alleen de creatieve ontwikkeling van kinderen, maar ook de motoriek, het probleemoplossend denken, en het heeft nog veel meer ondersteunende functies voor de ontwikkeling van jouw kindje.

Lego Ninjago zijn super heroes en jouw kleintje kan allemaal spannende belevenissen verzinnen of de series en verhalen naspelen. Kijk goed naar de leeftijd die staat aangegeven bij de Lego sets. Je weet dan zeker dat jouw kleintje er veilig meekan spelen.

Als jouw kind de serie of de film leuk vindt, dan is het een fantastisch cadeau, waarmee jouw kind kan bouwen, verzinnen, spelen en fantaseren.

Lego Ninjago kopen? Houd hier rekening mee

Er zijn verschillende Ninjago sets van Lego die je kan kopen. Van hele uitgebreide en grote sets, tot kleine figuren die je per stuk kan aanschaffen. Er is voor ieder budget wel Ninjago speelgoed van Lego te vinden. Je vindt dus altijd wel iets wat bij jouw budget past.

Daarnaast dien je ook te letten op de leeftijd die staat aangegeven bij de Lego sets. Er kunnen anders te kleine onderdelen bij zitten, die jouw kindje bijvoorbeeld af kan slikken. Je wil dat jouw kleintje veilig met de Lego kan spelen. Anders is er Duplo te krijgen, wat veilig is voor de hele kleine kindjes.

Lego is populair en ook Ninjago is erg gewild. Het is dan ook onvermijdelijk dat er namaak sets op de markt komen. De helden Lloyd, Nya, Jay, Kai en hun friends, zijn dan misschien van een mindere kwaliteit, de bouwstenen zijn niet gemaakt van veilige materialen, en het is meestal niet te combineren met het merk Lego.

Dat is dan natuurlijk heel erg zonde en dat kan je voorkomen door alleen Ninjago van het merk Lego te kopen. Lego is zelf met Ninjago op de markt gekomen en heeft dus ook het beste kwaliteit speelgoed, dat allemaal met elkaar te combineren is.

Er zijn veel verschillende Lego sets te krijgen en het is wel zo leuk als je die ook met elkaar kan combineren. Wil jij later nog kunnen uitbreiden, kijk dan naar de sets die jij kiest en of die bij elkaar passen. Je kan altijd beginnen met een kleinere set en deze uitbreiden.

5 Andere Lego sets van Ninjago

Bol.com

LEGO NINJAGO Jay's gouden drakenmotor - 71768

€16,99

Bol.com

LEGO NINJAGO Zane's gouden drakenvliegtuig - 71770

€24,99

Bol.com

LEGO NINJAGO Jay's Bliksemdraak EVO - 71760

€16,99

Bol.com

LEGO NINJAGO Lloyds Gouden Ultra Draak - 71774

€109,99

Bol.com

LEGO NINJAGO Ninjadojo Tempel - 71767

€74,99