Lego ninjago

Lego Ninjago is ontzettend populair. De meeste Lego thema's bestaan ongeveer twee jaar, maar Lego Ninjago is al meer dan 10 jaar populair. Zo erg zelfs, dat er een serie en een tekenfilm gemaakt is, gebaseerd op het Lego thema.

De pilot van de serie kwam tegelijk met de eerste Lego Ninjago speeltjes op de markt. De ninja's en hun meester Wu spreken veel mensen en kinderen aan. Ondertussen zijn er allerhande Lego Ninjago sets te krijgen.

De dappere en stoere ninja's beleven allerhande avonturen, die jouw kindje met de Lego set kan naspelen.

Dit zijn de 5 Gaafste Lego Ninjago van 2024!

Ninjago masters of spinjitzu is een naam die al veel mensen aanspreekt. De tv serie zit vol met spannende avonturen, vriendschap en magische figuren en stoere ninja's. Er is heel veel Lego Ninjago speelgoed te krijgen en in deze Top 5 vind jij de tofste Lego Ninjago sets van 2024.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

De LEGO Ninjago Skull Sorcerer's Draak - 71721 is een geweldige set voor fans van de Ninjago tv-serie en films.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Speelwaarde
 • Ontwerp

2e beste keuze

De LEGO NINJAGO Legacy Toernooi der Elementen - 71735 is een set voor kinderen met interesse in de NINJAGO tv-serie en films.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Speelwaarde
 • Ontwerp

3e beste keuze

De LEGO NINJAGO Ninja Nachtracer - 70641 is een spannende set voor fans van de NINJAGO tv-serie en films.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Speelwaarde
 • Ontwerp

Op deze pagina:

Onze top 5 Gaafste Lego Ninjago van 2024!

De Lego Ninjago Top 5 geeft jou een hele goede indruk van wat er allemaal te krijgen is. Voor iedere voorkeur en elk budget zijn er Lego Ninjago sets te vinden. Eenvoudig en overzichtelijk zie je meteen wat er in de set zit en wat de voordelen zijn.

Je kan zelfs meteen doorgaan met bestellen en weet dan zeker dat jij met een fantastisch cadeau aan komt zetten, voor iedere Ninjago fan.

#1
LEGO NINJAGO Skull Sorcerer's Draak - 71721

De LEGO Ninjago Skull Sorcerer's Draak - 71721 is een geweldige set voor fans van de Ninjago tv-serie en films. Deze set bevat de duistere en machtige Skull Sorcerer's Draak, compleet met beweegbare vleugels, een beweegbare kop en een schildpadvormige motor. Ook inbegrepen zijn vier minifiguren van ninjahelden Kai, Jay, Hero Cole en Hero Zane, evenals een figuur van de Skull Sorcerer.

Met de vele functies en accessoires die zijn inbegrepen, heeft deze set een hoge speelwaarde. Kinderen kunnen de draak besturen en de ninjahelden helpen om de Skull Sorcerer te verslaan en de gevangen genomen dorpelingen te redden. Bovendien kunnen kinderen hun creativiteit en bouwvaardigheden verbeteren door de set te combineren met andere Ninjago sets voor nog meer speelplezier.

De Skull Sorcerer's Draak is prachtig ontworpen met veel aandacht voor detail en een uitgesproken duister thema dat past bij de vijandige wereld van Ninjago. De set is gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat deze lang meegaat en kinderen keer op keer kunnen genieten van dit avontuurlijke speelgoed.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Speelwaarde
 • Ontwerp
Beste prijs op BOL.com

#2
LEGO NINJAGO Legacy Toernooi der Elementen - 71735

De LEGO NINJAGO Legacy Toernooi der Elementen - 71735 is een fantastische set voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de NINJAGO tv-serie en films. De set bevat het Toernooi der Elementen-arena en verschillende minifiguren, waaronder Kai, Jay en Cole.

Met deze set kunnen kinderen hun eigen spannende avonturen bedenken terwijl ze het Toernooi der Elementen naspelen. De arena is prachtig ontworpen met oog voor detail en heeft verschillende functies, waaronder geheime wapens en valstrikken. Daarnaast bevat de set verschillende wapens en accessoires om het gevecht nog spannender te maken.

De set is geschikt voor kinderen van 9-14 jaar oud en helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en bouwvaardigheden. Het bouwen van de arena is een uitdagend en leuk proces en de voltooide set kan worden tentoongesteld als een indrukwekkend kunstwerk.

Met de LEGO NINJAGO Legacy Toernooi der Elementen - 71735 kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen avonturen bedenken terwijl ze vechten tegen de boosaardige Skulkin-strijders. Deze set is gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat deze lang meegaat en kinderen keer op keer kunnen genieten van dit avontuurlijke speelgoed.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Speelwaarde
 • Ontwerp
Beste prijs op BOL.com

#3
LEGO NINJAGO Ninja Nachtracer - 70641

De LEGO NINJAGO Ninja Nachtracer - 70641 is een spannende set voor fans van de NINJAGO tv-serie en films. Deze set bevat de Ninja Nachtracer, een coole motor met twee zwaarden aan de zijkanten en een cockpit voor minifiguren. Ook inbegrepen zijn drie minifiguren van ninjahelden Zane, Kai en de mysterieuze griffioenjager.

Met de vele functies en accessoires die zijn inbegrepen, heeft deze set een hoge speelwaarde. Kinderen kunnen de Ninja Nachtracer besturen en de ninjahelden helpen om de griffioenjager te verslaan en de gestolen drakenkist terug te krijgen. Bovendien kunnen kinderen hun creativiteit en bouwvaardigheden verbeteren door de set te combineren met andere NINJAGO sets voor nog meer speelplezier.

De Ninja Nachtracer is prachtig ontworpen met veel aandacht voor detail en heeft een uitgesproken Ninja-thema dat past bij de wereld van NINJAGO. De set is gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat deze lang meegaat en kinderen keer op keer kunnen genieten van dit avontuurlijke speelgoed.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Speelwaarde
 • Ontwerp
Beste prijs op BOL.com

#4
LEGO NINJAGO Firstbourne Draak - 70653

De LEGO NINJAGO Firstbourne Draak - 70653 is een indrukwekkende set voor fans van de NINJAGO tv-serie en films. De set bevat de Firstbourne Draak en verschillende minifiguren, waaronder Kai, Cole en Heavy Metal. Met de vele functies en accessoires die zijn inbegrepen, heeft deze set een hoge speelwaarde.

Kinderen kunnen de draak besturen en vechten tegen de ninjahelden. De draak is prachtig ontworpen met oog voor detail, heeft beweegbare vleugels, staart en poten en kan vuur afvuren vanuit zijn bek. De set bevat ook verschillende wapens en accessoires om het gevecht nog spannender te maken.

De set is geschikt voor kinderen van 9-14 jaar oud en helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en bouwvaardigheden. Het bouwen van de draak is een uitdagend en leuk proces en de voltooide set kan worden tentoongesteld als een indrukwekkend kunstwerk. De set is gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat deze lang meegaat en kinderen keer op keer kunnen genieten van dit avontuurlijke speelgoed.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Speelwaarde
 • Ontwerp
Beste prijs op BOL.com

#5
LEGO NINJAGO Destiny's Wing - 70650

De LEGO NINJAGO Destiny's Wing - 70650 is een fantastische set voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de NINJAGO tv-serie en films. De set bevat het Destiny's Wing-vliegtuig en verschillende minifiguren, waaronder Kai en Jet Jack.

Met deze set kunnen kinderen hun eigen spannende avonturen bedenken terwijl ze de Destiny's Wing besturen. Het vliegtuig is prachtig ontworpen met oog voor detail en heeft beweegbare vleugels en een cockpit die open kan. Daarnaast bevat de set verschillende wapens en accessoires om het gevecht nog spannender te maken.

De set is geschikt voor kinderen van 9-14 jaar oud en helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en bouwvaardigheden. Het bouwen van het vliegtuig is een uitdagend en leuk proces en de voltooide set kan worden tentoongesteld als een indrukwekkend kunstwerk.

Met de LEGO NINJAGO Destiny's Wing - 70650 kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen avonturen bedenken terwijl ze vechten tegen Jet Jack en het Zonen van Garmadon-leger. Deze set is gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat deze lang meegaat en kinderen keer op keer kunnen genieten van dit avontuurlijke speelgoed.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Speelwaarde
 • Ontwerp
Beste prijs op BOL.com

Wat is Lego Ninjago ?

Bij Lego Ninjago draait alles om de belevenissen van zes ninja's. De strijders zijn Kay, Zane, Cole, Jay, Lloyd en Nya. Samen nemen ze het op tegen de slechterik Garmadon, die een heel leger ter beschikking heeft. De Spinjitzu tv serie zit vol met spannende avonturen.

Deze spannende wereld uit de series kan nagespeeld worden met meer dan 20 Lego Ninjago sets. Er komen draken in voor, die ook in verschillende Lego uitvoeringen te krijgen zijn.

Waarom en wanneer Lego Ninjago kopen?

Lego is gewoon goed voor kinderen om mee te spelen. Het ondersteunt niet alleen de creatieve ontwikkeling van kinderen, maar ook de motoriek, het probleemoplossend denken, en het heeft nog veel meer ondersteunende functies voor de ontwikkeling van jouw kindje.

Lego Ninjago zijn super heroes en jouw kleintje kan allemaal spannende belevenissen verzinnen of de series en verhalen naspelen. Kijk goed naar de leeftijd die staat aangegeven bij de Lego sets. Je weet dan zeker dat jouw kleintje er veilig meekan spelen.

Als jouw kind de serie of de film leuk vindt, dan is het een fantastisch cadeau, waarmee jouw kind kan bouwen, verzinnen, spelen en fantaseren.

Lego Ninjago kopen? Houd hier rekening mee

Er zijn verschillende Ninjago sets van Lego die je kan kopen. Van hele uitgebreide en grote sets, tot kleine figuren die je per stuk kan aanschaffen. Er is voor ieder budget wel Ninjago speelgoed van Lego te vinden. Je vindt dus altijd wel iets wat bij jouw budget past.

Daarnaast dien je ook te letten op de leeftijd die staat aangegeven bij de Lego sets. Er kunnen anders te kleine onderdelen bij zitten, die jouw kindje bijvoorbeeld af kan slikken. Je wil dat jouw kleintje veilig met de Lego kan spelen. Anders is er Duplo te krijgen, wat veilig is voor de hele kleine kindjes.

Lego is populair en ook Ninjago is erg gewild. Het is dan ook onvermijdelijk dat er namaak sets op de markt komen. De helden Lloyd, Nya, Jay, Kai en hun friends, zijn dan misschien van een mindere kwaliteit, de bouwstenen zijn niet gemaakt van veilige materialen, en het is meestal niet te combineren met het merk Lego.

Dat is dan natuurlijk heel erg zonde en dat kan je voorkomen door alleen Ninjago van het merk Lego te kopen. Lego is zelf met Ninjago op de markt gekomen en heeft dus ook het beste kwaliteit speelgoed, dat allemaal met elkaar te combineren is.

Er zijn veel verschillende Lego sets te krijgen en het is wel zo leuk als je die ook met elkaar kan combineren. Wil jij later nog kunnen uitbreiden, kijk dan naar de sets die jij kiest en of die bij elkaar passen. Je kan altijd beginnen met een kleinere set en deze uitbreiden.

Onze favoriet

De LEGO Ninjago Skull Sorcerer's Draak - 71721 is een geweldige set voor fans van de Ninjago tv-serie en films.

Beste prijs op BOL.com