Peppa Pig speelgoed: Het leukste Peppa big speelgoed van 2024

Wie kent Peppa Pig (in het Nederland Peppa big) nou niet. Het schattige en eigenwijze roze varkentje dat hele alledaagse belevenissen laat zien. Geweldig voor kinderen tussen 2 en de 5 jaar oud. Haar avonturen zijn zo leuk, omdat ze heel herkenbaar zijn. Die eenvoud is precies wat dit het meeste populaire varkentje van peuters en hun ouders is.

Er is ontzettend veel Peppa big speelgoed en andere merchandise te krijgen. Zeker voor peuters geeft Peppa big een vertrouwd en eigen gevoel. Kindjes herkennen de situaties waarin Peppa big, haar vriendjes en familie terecht komen. Speelgoed van Peppa Pig is dan ook heel erg goed voor de ontwikkeling van jouw kindje.

Dat wordt nog eens aangevuld door het soort speelgoed dat je kiest. Er is echt educatief speelgoed, maar eigenlijk is er aan het meeste speelgoed wel iets te ontdekken dat goed is voor de ontwikkeling van jouw kind. Peppa Pig stimuleert dat alleen nog maar meer.

Het best verkochte Peppa big speelgoed van dit moment

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

De Peppa Pig puzzelbox is een geweldige set voor jonge kinderen die van Peppa Pig houden en dol zijn op puzzelen. 

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Thema
 • Educatieve waarde

2e beste keuze

Peppa Pig - Verhaaltjes voor het slapen gaan is een geweldige verzameling van vijf korte verhalen.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Thema
 • Educatieve waarde

3e beste keuze

Peppa Pig - Slaap lekker Peppa is een schattig en kleurrijk prentenboek over Peppa Pig die zich klaarmaakt om naar bed te gaan.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Thema
 • Educatieve waarde

Op deze pagina:

Onze top 5 beste peppa pig speelgoed

Peppa Pig is lief en eigenwijs en zij houdt er van om op onderzoek uit te gaan. Ze heeft heel veel vriendjes met wie ze allemaal leuke avonturen beleeft, thuis, met buitenspelen, op school en in de speeltuin. Ze gaat uit logeren en vindt dat net zo leuk en spannend als jouw kleintje.

Met het Peppa Pig speelgoed uit de Top 5 beleeft jouw kleintje alles met Peppa Pig samen. Hierdoor is het makkelijker om de grote wereld te begrijpen, krijgen gebeurtenissen makkelijker een plekje, en krijgen ze een voorbeeld van hoe anderen, of Peppa Pig, met bepaalde situaties omgaan.

Of je nou kiest voor een Peppa Pig Knuffel, een Peppa Pig Camper, Een Peppa Pig Speelhuis, een Peppa Pig Paraplu, een VTech Peppa Pig Tablet, alle Peppa Pig speeltjes en spulletjes zijn fantastisch voor een peuter om te krijgen. Voor Peppa fans kan het dan niet meer stuk en het zal ook zeker de interesse en aandacht voor het speelgoed vergroten.

#1
Peppa Pig puzzelbox

De Peppa Pig puzzelbox is een geweldige set voor jonge kinderen die van Peppa Pig houden en dol zijn op puzzelen. De set bevat vier verschillende puzzels van 12, 16, 20 en 24 stukjes, elk met een ander afbeelding van Peppa Pig en haar vrienden.

De puzzels zijn ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun probleemoplossend vermogen en ruimtelijk inzicht. Door het samenstellen van de stukjes van de puzzels leren kinderen ook over kleuren, vormen en patronen. De Peppa Pig puzzelbox is ideaal voor het stimuleren van de verbeelding en creativiteit van kinderen.

De puzzelbox is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Het is een geweldige manier om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun cognitieve vaardigheden en biedt urenlang speelplezier. De Peppa Pig puzzelbox is ook een geweldig cadeau voor kinderen die van Peppa Pig houden en hun puzzelvaardigheden willen verbeteren.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuk en educatief speelgoed voor jonge kinderen, dan is de Peppa Pig puzzelbox een geweldige keuze! Het biedt kinderen de mogelijkheid om hun verbeelding te stimuleren, terwijl ze ook leren over kleuren, vormen en patronen.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Thema
 • Educatieve waarde
Beste prijs op BOL.com

#2
Peppa Pig - Verhaaltjes voor het slapen gaan

Peppa Pig - Verhaaltjes voor het slapen gaan is een geweldige verzameling van vijf korte verhalen, speciaal ontworpen voor jonge kinderen om te lezen voor het slapengaan. Het boek bevat verhalen over Peppa Pig en haar vrienden die avonturen beleven, grappige situaties meemaken en problemen oplossen.

De verhalen zijn gemakkelijk te begrijpen en bevatten kleurrijke illustraties die de verbeelding van kinderen stimuleren. Het voorlezen van verhalen voor het slapengaan kan ook helpen bij het creëren van een ontspannen sfeer en het bevorderen van een goede nachtrust.

Peppa Pig - Verhaaltjes voor het slapen gaan is een geweldig cadeau voor jonge kinderen die fan zijn van Peppa Pig en graag verhalen lezen voor het slapengaan. Het is ook een geweldige manier om de interesse van kinderen in het lezen te stimuleren en hun taalvaardigheid te verbeteren.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuk en educatief boek voor jonge kinderen, dan is Peppa Pig - Verhaaltjes voor het slapengaan een geweldige keuze! Het biedt kinderen de mogelijkheid om hun verbeelding te stimuleren, terwijl ze ook leren over vriendschap, avontuur en het oplossen van problemen.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Thema
 • Educatieve waarde
Beste prijs op BOL.com

#3
Peppa Pig - Slaap lekker Peppa

Peppa Pig - Slaap lekker Peppa is een schattig en kleurrijk prentenboek voor jonge kinderen. Het verhaal gaat over Peppa Pig die zich klaarmaakt om naar bed te gaan. Ze poetst haar tanden, trekt haar pyjama aan en leest een verhaaltje voor het slapengaan.

Het boek bevat eenvoudige en herkenbare woorden die geschikt zijn voor jonge kinderen en het is prachtig geïllustreerd. Het boek biedt ook een geweldige gelegenheid voor ouders om hun kinderen te helpen bij het ontwikkelen van een bedtijdroutine en het bevorderen van een goede nachtrust.

Peppa Pig - Slaap lekker Peppa is een geweldig cadeau voor jonge kinderen die fan zijn van Peppa Pig en van het voorlezen van verhalen voor het slapengaan houden. Het is ook een geweldige manier om kinderen te leren over bedtijdroutines en slaaphygiëne.

Kortom, als je op zoek bent naar een schattig en educatief boek voor jonge kinderen, dan is Peppa Pig - Slaap lekker Peppa een geweldige keuze! Het biedt kinderen de mogelijkheid om hun verbeelding te stimuleren, terwijl ze ook leren over de voordelen van een goede nachtrust.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Thema
 • Educatieve waarde
Beste prijs op BOL.com

#4
Peppa Pig - Magnetisch Tekenbord

Het Peppa Pig - Magnetisch Tekenbord is een geweldig speelgoed voor jonge kinderen die van Peppa Pig houden en creatief willen zijn. Dit magnetische tekenbord bevat een magnetische pen en stempels om tekeningen te maken van Peppa Pig en haar vrienden.

Het tekenbord is ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek en hand-oog coördinatie. Het biedt ook een geweldige gelegenheid voor kinderen om hun verbeelding en creativiteit te stimuleren door hun eigen tekeningen te maken en hun eigen verhalen te verzinnen.

Het Peppa Pig - Magnetisch Tekenbord is ook duurzaam en herbruikbaar, omdat het mogelijk is om de tekeningen te wissen en opnieuw te beginnen. Hierdoor biedt het urenlang speelplezier voor kinderen en is het een geweldige manier om hun vaardigheden te verbeteren.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuk en educatief speelgoed voor jonge kinderen, dan is het Peppa Pig - Magnetisch Tekenbord een geweldige keuze! Het biedt kinderen de mogelijkheid om hun verbeelding te stimuleren en hun tekenvaardigheden te verbeteren, terwijl ze ook plezier hebben met hun favoriete personages van Peppa Pig.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Thema
 • Educatieve waarde
Beste prijs op BOL.com

#5
Ravensburger Peppa Pig Colorino-spel

Het Ravensburger Peppa Pig Colorino-spel is een geweldig educatief spel voor jonge kinderen. Het spel is ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun kleurherkenning, fijne motoriek en hand-oog coördinatie.

Het spel bevat een speelbord met verschillende kleurvakken, evenals kleurrijke kaarten met afbeeldingen van Peppa Pig en haar vrienden. Kinderen moeten de kaarten matchen met de juiste kleur op het bord en zo het spel voltooien.

Het Ravensburger Peppa Pig Colorino-spel is gemakkelijk te begrijpen en biedt een geweldige manier voor kinderen om te leren over kleuren en vormen. Het spel bevat ook schattige afbeeldingen van Peppa Pig en haar vrienden, waardoor het extra leuk en aantrekkelijk is voor jonge kinderen.

Het spel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Het biedt urenlang speelplezier voor jonge kinderen en is een geweldige manier om hun cognitieve vaardigheden te verbeteren.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuk en educatief spel voor jonge kinderen, dan is het Ravensburger Peppa Pig Colorino-spel een geweldige keuze! Het biedt kinderen de mogelijkheid om hun kleurherkenning te verbeteren en hun verbeelding te stimuleren, terwijl ze ook plezier hebben met hun favoriete personages van Peppa Pig.

 • Leeftijdsgeschiktheid
 • Thema
 • Educatieve waarde
Beste prijs op BOL.com

Met zoveel keuze in speelgoed, kan het heel lastig zijn om een keuze te maken. Kies je voor een Ravensburger puzzel, knuffels, poppen, een gezellig huisje, houten speelgoed, of nog iets anders van dit stoer klein varkentje? Peppa Pig is perfect voor kindjes jonger dan 4 jaar.

Op die leeftijd vinden ze nog niet zoveel interessant. Super Mario, Disney Pixar, Star Trek, of een dinosaurus knuffel, zegt ze dan nog niet zoveel. Misschien vinden ze Baby Born leuk of Kaatje Kat, maar verder is het speelgoed niet iets waarin zij zichzelf kunnen herkennen. Met Peppa Pig is dat een heel ander verhaal. En speelgoed van Peppa Pig is dan ook altijd een leuk cadeau voor een peuter.

Wie is Peppa pig?

Peppa Pig is een lief, roze varkentje van 4 jaar oud. In 2004 kwam ze tot leven en sindsdien is zij het symbool voor kindjes en het dagelijkse leven. Ze is grappig, lief, slim en ook eigenwijs. De wereld sloot het roze varkentje in de harten. Dit komt mede dankzij de eenvoudigheid die ze uitstraalt en door hoe gewoon en normaal zij is. Dit maakt haar heel erg herkenbaar voor kindjes tussen de 2 en de 5 jaar.

Kinderen kunnen het dagelijkse leven van Peppa Pig mee beleven. Emoties en gevoelens, vrienden en familie, naar school gaan en in de modder spelen. Peppa woont thuis bij haar papa en mama en haar broertje George. Haar beste vriendinnetje is Suzy het schaap. Ze heeft nog veel meer andere vriendjes en vriendinnetjes.

Het succes van Peppa Pig is volgens kenners vooral te danken aan alle dagelijkse ervaringen die Peppa beleeft, maar het is ook heel onvoorspelbaar. Er kan van alles gebeuren en iedere aflevering staat op zichzelf. De personages zijn ook niet alleen maar goed en positief. Ze hebben goede en slechte eigenschappen.

Peppa is lief, maar kan ook brutaal zijn. Papa kan soms heel vergeetachtig zijn. Dat de personages niet perfect van karakter zijn, draagt zeker bij aan de populariteit van de filmpjes. Dit geldt ook voor hoe kleurrijk de serie is. De vrolijke kleuren zijn karakteristiek voor de tekenfilm.

Het geheel wordt allemaal gemaakt vanuit de blik van kindjes en het succes is niet zomaar. Er is onderzoek gedaan naar de populariteit van Peppa Pig, waarbij zowel kinderen, als de ouders betrokken waren.

Wie zijn Peppa Pig's familie en vriendjes?

Peppa Pig heeft natuurlijk een papa, een mama en een broertje, maar daarnaast ook nog heel veel vriendjes en vriendinnetjes. En natuurlijk een beste vriendinnetje. Maar wie zijn Peppa Pig's familie en vriendjes dan precies?

Peppa Pig

Peppa is het hoofdpersonage, de filmpjes draaien om haar en haar leven. Ze houdt van het spelen in de modder, en ze doet dat het liefste samen met haar teddybeer, die Teddy heet. Ze vindt zichzelf mooi en gaat graag naar de speeltuin. Peppa is 4 jaar oud.

Broertje George Pig

George is het jongere broertje van Peppa. Zijn favoriete speeltje is zijn dinosaurus, die Mr. Dinosaur heet. George huilt best wel veel, meestal omdat het bang is, maar ook omdat hij geplaagd wordt door Peppa. George is pas 2 jaar oud. Hij kan als beste op de hoorn spelen, omdat hij de meeste adem heeft.

Mama Pig

Dit is natuurlijk de mama van Peppa en George. Zij werkt vanuit huis, op de computer en bij de vrijwillige brandweer.

Papa Pig

Dit is de vader van Peppa en George. Hij is een architect en draagt een bril. Hij kan niet zo goed zien en hij is ook nog eens vergeetachtig.

Opa Pig

Dit is de opa van Peppa en George. Hij is de vader van Mama Pig. Hij is meestal bezig met tuinieren en gaat ook graag zeilen. Zijn beste vriend is Opa Dog, maar ze maken ook vaak ruzie. Opa Pig heeft ook een trein, en die heeft geen rails nodig om te rijden. De trein heet Gertrude.

Oma Pig

Dit is de oma van Peppa en George en de moeder van de mama van Peppa. Ze heeft groente in haar tuintje en appels in een boomgaard. Haar papegaai heet Polly.

Chloe Pig

Dit is het nichtje van Peppa en George en de grote zus van Alexander. Ze vindt het leuk om Peppa te plagen. Dit doet ze samen met haar vriendinnetje Belinda Beer. Ze draagt altijd een gele jurk en is een stuk ouder dan Peppa en George. Ze gaat daarom ook naar een andere school.

Mevrouw Gazelle

Dit is de juffrouw van alle kindjes in de serie, en was ook de lerares van alle ouders.

Meneer Zebra

Dit is de papa van Zoe Zebra en ook een vriend van Papa Pig. Hij is de postbode en ook de klusjesman.

Suzy Schaap

Suzy het schaap is de beste vriendin van Peppa.

Richard Konijn

Dit is de beste vriend van het broertje van Peppa, George.

Miss Konijn

Miss Konijn verkoopt ijsje en werkt achter de kassa bij de supermarkt.

Mevrouw Konijn

Mevrouw Konijn is de zus van de moeder van Richard en Rebecca Konijn.

Danny Dog

Danny is een jonge, mannelijke hond. Hij houdt van voetballen en maakt graag op de boot een tocht.

Kylie Kangeroe

Kylie is een kangeroe en komt uit Australie. Zij is de correspondent van Peppa.

De verschillende dierenfamilies

 • De Varkens: Peppa Pig, George Pig, Papa Pig, Mama Pig, Oma Pig, Opa Pig, Oom Pig, Tante Pig, Chloe Pig, Baby Alexander

 • De Konijnen: Rebecca Konijn, Richard Konijn, Papa Konijn, Miss Konijn, Mama Konijn, Opa Konijn, Rosie en Robbie Konijn

 • De Schapen: Suzy Schaap, Mama Schaap, Charlotte Schaap

 • De Katten: Candy Kat, Mama Kat, Papa Kat, Claude Kat

 • De Honden: Danny Hond, Mama Hond, Opa Hond, Papa Hond, Oma Hond, Meneer Labrador

 • De Pony's: Pedro Pony, Mama Pony, Meneer Pony

 • De Zebra's: Zoe Zebra, Mama Zebra, Papa Zebra, Zuzu en Zaza Zebra

 • De Olifanten: Emily Olifant, Edmond Olifant, Dokter Olifant, Mama Olifant

 • De Ezels: Delphine Ezel, Monsieur Ezel, Mevrouw Ezel, Dubya Ezel, Didler Ezel

 • De Vossen: Freddy Vos, Papa Vos, Mevrouw Vos

 • De Kangaroes: Kylie Kangaroe, Joey Kangaroe, Papa Kangaroe, Mama Kangaroe

 • De Wolven: Meneer Wolf, Mevrouw Wolf, Wendy Wolf, Whitney Wolf, Oma Wolf

 • De Koeien/Stieren: Meneer Stier, Mevrouw Koe, Carol Koe

 • De Neushoorns: Meneer Neushoorn, Ronald Neushoorn

 • De Geiten: Signor Geit, Oom Geit, Tante Geit, Gabriella Geit

 • De Beren: Dokter Bruine Beer, Belinda Beer, Miss Beer, Baby Beer

 • De Giraffen: Gerald Giraf, Mama Giraf, Papa Giraf,

 • De Mollen: Molly Mol, Papa Mol, Mama Mol

 • De Leeuwen: Leo Leeuw, Meneer Leeuw

 • De Panda's: PC Panda, Peggi en Pandora Panda

 • De Muizen: Mandy Muis, Mevrouw Muis

Andere personages

 • Mevrouw Gazelle

 • Meneer Aardappel

 • Mevrouw Aardappel

 • Dokter Hamster

 • Meneer Kraai

 • Simon Eekhoorn

 • Queen

De huisdieren en andere dieren

 • Goldie

 • Polly Parrot

 • De kippen Jeminma, Sarah en Vanessa

 • Haan Neville

 • Goudvis Ginger

 • Tiddles de schildpad

 • Hagedis Hemydatulus Fanardus

 • Wandelende tak Steven

 • Meneer Egel

 • Mevrouw Eend

 • Meneer Vis

 • Meneer Dunnepoten

 • Wesp

Peppa Pig speelgoed kopen? Houd hier rekening mee

Er zijn echt een hele hoop Peppa Pig speelgoed en andere spulletjes te krijgen. Peppa Pig knuffels, een Peppa Pig camper, een Peppa Pig paraplu, een Peppa Pig Editie bordspel, het kleurrijke Peppa juwelenkistje, een Ravensburger puzzel of andere puzzels. Er is een ontzettend breed aanbod Peppa Pig toys en andere hebbedingetjes.

Knuffels en poppen zijn leuk voor iedere Peppa Pig leeftijd, maar puzzels zijn niet voor elke leeftijd geschikt. Let dus goed op de leeftijd die staat aangegeven bij het speelgoed. Dan weet je ook zeker dat het veilig en leuk voor jouw kleintje is.

Er zijn meer bekende karakters dan alleen maar Peppa Pig. Sommige kindjes hebben een andere favoriet. Ook daarvan zijn leuke speeltjes te krijgen. Het kan dan leuker voor jouw kleintje zijn om een van die andere toys te kiezen.

Peppa is heel populair en er is dan ook veel namaakspul te krijgen. Dat is vaak een stuk goedkoper, maar de kwaliteit is meestal ook een stuk minder. Puzzels gaan bijvoorbeeld veel minder lang mee, of zijn zelfs gemaakt van te kleine stukjes, waardoor het niet veilig is voor jouw kleintje om met die puzzels te spelen.

Let er dus op dat je met officiele Peppa Pig speelgoed te maken hebt of dat het merk een Peppa Pig licentie heeft. Je weet dan zeker dat het ook echt op Peppa Pig lijkt, dat de kwaliteit goed is en dat het veilig speelgoed is om mee te spelen.

Voordelen van Peppa Pig speelgoed

Speelgoed is gewoon goed voor de algehele ontwikkeling van jouw kindje en vaak hangt het dan van het soort speelgoed af welke voordelen het precies heeft. Toys stimuleren kinderen om te ondernemen, te leren en te ontwikkelen. Dat werkt het beste als jouw kindje het speelgoed ook echt leuk vindt. En dat is met Peppa Pig speelgoed helemaal het geval.

Peppa Pig is behoorlijk educatief en daar sluit het speelgoed vaak bij aan. Het ondersteunt de cognitieve, de zintuigelijke, de motorieke, de sociale en de communicatieve ontwikkeling. Peppa Pig speelgoed is heel erg herkenbaar voor kinderen. Hierdoor lezen ze de grote wereld beter begrijpen en is het makkelijker om alledaagse en bijzondere gebeurtenissen een plekje te geven.

Met het meeste Peppa Pig speelgoed kan jouw kind een rollenspel spelen. Dit is niet alleen goed voor de creativiteit, maar ook voor het probleemoplossend denken en ook weer voor het verwerken van gebeurtenissen, maar ook in de voorbereiding op komende gebeurtenissen. Bijvoorbeeld als jouw kindje voor de eerste keer ergens gaat logeren.

Doordat Peppa Pig en wat zij allemaal meemaakt heel erg herkenbaar is, voelt het ook allemaal heel erg vertrouwd en veilig. Als jouw kleintje bijvoorbeeld moeite heeft met slapen, omdat er een angst is in het donker of om alleen te zijn, dan kan een Peppa Pig knuffel ervoor zorgen dat jouw kleintje zich een stuk beter voelt.

Peppa Pig is goed voor het zelfvertrouwen en de eigenwaarde. Peppa is niet perfect. Ze is ook wel eens brutaal en eigenwijs. Hierdoor leert jouw kindje dat je niet perfect hoeft te zijn, maar dat je minpunten hebt, waarvan je kan leren en die je kan verbeteren. Peppa is populair, maar wordt toch geplaagd. Ook dat laat zien dat het niet veel over jouw kindje zegt, als hij of zij geplaagd wordt. Dit heeft een zeer waardevolle bijdrage aan het zelfvertrouwen van jouw kindje en aan de eigenwaarde.

Er is allerhande soorten Peppa Pig speelgoed te krijgen. Je vindt dus niet alleen iets wat bij de leeftijd van jouw kleintje past en wat jouw kleintje interessant vindt, maar je vindt ook altijd wel iets dat binnen jouw budget past.

Welke leeftijds groep is voor Peppa Pig?

Kindjes van 0 tot 7 jaar beleven plezier aan Peppa Pig. Dit is dan ook de leeftijdsgroep waarvoor Peppa Pig bedoeld is. Kindjes van 8 jaar en ouder vinden het meestal te kinderachtig. Peppa is zelf 4 jaar oud.

In deze leeftijdsgroep herkennen kinderen zich in de belevenissen van Peppa Pig en in de verschillende figuren en personages die een rol hebben in de filmpjes van Peppa Pig. Daardoor vinden ze het speelgoed ook leuker, en dit stimuleert ze om spelenderwijs te leren en te ontwikkelen.

Het Peppa Pig speelgoed is dan ook meestal voor deze leeftijdscategorie. Kijk evengoed naar de aangegeven leeftijd bij het speelgoed van jouw keuze. Wat geschikt is voor een kindje van 3 jaar, is niet geschikt voor een kindje van een paar maanden oud. Puzzels zullen bijvoorbeeld heel anders zijn voor hele kleine kindjes, dan de puzzels voor oudere kindjes.

Peppa Pig is dus eigen geschikt voor de baby, de peuter en de kleuter. Hoe ouder kindjes worden, des te minder interessant Peppa wordt. De herkenbaarheid is dan in plaats van vertrouwd, veilig en interessant, meer saai en kinderachtig. Als zullen de lievelingsknuffels en het lievelingsspeelgoed van Peppa altijd een speciaal plekje behouden.

Onze favoriet

De Peppa Pig puzzelbox is een geweldige set voor jonge kinderen die van Peppa Pig houden en dol zijn op puzzelen. 

Beste prijs op BOL.com