De 5 leukste speelkleden van het merk Little Dutch

Little Dutch is een bekend Nederlands merk voor baby- en kinderproducten. Van speelgoed tot praktische spulletjes en ook voor speelkleden. Little Dutch staat voor kwaliteit en stijl, maar ook voor duurzaam en bewust. Het speelgoed en de andere producten zijn niet alleen mooi en leuk voor jouw baby, maar ook educatief en veilig. Met een speelkleed van Little Dutch haal jij kwaliteit in huis en ondersteun en stimuleer jij de algehele ontwikkeling van jouw baby.

Little Dutch heeft best wel een aantal speelkleden in verschillende thema's. Het merk staat er bekend om dat het een rustige uitstraling heeft en met de speelkleden is dat niet anders. Dat is voor jouw baby erg prettig, want het zal niet snel gebeuren dat jouw baby te veel prikkels krijgt. Daarnaast passen de producten van Little Dutch ook in bijna ieder interieur. Dat geldt ook voor de speelkleden. Die hoef je niet iedere keer op te ruimen, want het is een mooie aanvulling op jouw interieur en ook een fijne en duidelijke plek voor jouw baby om te spelen.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

Op dit zachte Little Dutch speelkleed in de vorm van een blad kunnen baby's zich heerlijk vermaken. 

 • Veiligheid
 • Ontwerp
 • Kwaliteit

2e beste keuze

Zoveel te zien, te voelen en te horen. Elke dag is een nieuw avontuur met dit bloemvormige speelkleed. 

 • Veiligheid
 • Ontwerp
 • Kwaliteit

3e beste keuze

Op dit zachte, gewatteerde boxkleed van Little Dutch bevinden baby’s zich bij de boerensloot op het platteland. 

 • Veiligheid
 • Ontwerp
 • Kwaliteit

Op deze pagina:

De 5 beste Little Dutch speelkleden

#1
Little Dutch Speelkleed met boog Little Goose

Little Goose is het bekende vriendje van Little Dutch en dit super zachte speelkleed in de vorm van een blad en Little Goose en zijn vriendjes, is dan ook een heerlijk speelkleed voor jouw baby. Dankzij de twee gekruiste bogen is het geheel stevig en heeft jouw baby genoeg ruimte om te spelen. Aan de bogen hangen 5 speeltjes, Little Goose en 4 van zijn vriendjes. Het speelkleed is aan de bovenkant gemaakt van velours en het is wasbaar. Een heerlijk zachte, veilige, en stijlvolle speelmat voor jouw baby om rustig aan de wereld op te ontdekken.

 • Veiligheid
 • Ontwerp
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#2
Little Dutch Speelkleed met Boog - Flowers & Butterflies

Dit ontzettend schattige, roze speelkleed in de vorm van een bloem, past mooi in iedere ruimte en is ook nog eens heel erg veilig, doordat het niet helemaal plat is. Dankzij de vorm van de bloem zal jouw baby er niet makkelijk vanaf rollen. Het speelkleed is ook nog eens heerlijk zacht, dankzij de velours bovenkant, en het speelkleed is wasbaar. Bij de speelmat zitten twee gekruiste bogen, met daaraan 5 verschillende knuffeltjes. Een vogeltje en een mus, een bloem en vlinders, stimuleren jouw kleintje om te bewegen en te ontdekken.

 • Veiligheid
 • Ontwerp
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#3
Little Dutch Speelkleed - Boxkleed Little Goose

Dit speelkleed van Little Dutch kan ook makkelijk als boxkleed gebruikt worden. Het is ook weer het vriendje Little Goose die jouw kleintje meeneemt op allerhande avonturen. Het speelkleed is lekker gewatteerd en op het kleed zitten Little Goose en zijn vriendjes om het allemaal interessant en leuk voor jouw baby te maken. Er zijn verschillende materialen gebruikt en er is een spiegeltje, een rammelaar, een knispergeluidje en er zitten verstopte speeltjes op verwerkt. Dit speelkleed is ook heel handig om mee te nemen. Zo voelt jouw kleintje zich veilig en vertrouwd in iedere nieuwe omgeving. De bovenkant is gemaakt van super zacht velours en het speelkleed is wasbaar. De randen staan ook iets omhoog, waardoor jouw kleintje er niet zomaar af kan rollen, maar fijn in het midden blijft liggen.

 • Veiligheid
 • Ontwerp
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#4
Little Dutch - Speelkleed - Boxkleed - Flowers & Butterflies

Dit gewatteerde speelkleed kan ook als boxkleed gebruikt worden. Het is een ontzettend zacht kleed en zit vol met verschillende materialen en speeltjes. Het roze speelkleed heeft een roze vlinder met gekreukte vleugels. Het lieve musjes rinkelt als jouw baby ermee speelt en er zit een spiegel in de grote vogel. De bijtring heeft kraaltjes die rammelen en er is ook nog een lieveheersbeestje op mooie bloemen. Jouw kleintje zal zich geen moment vervelen. Het speelkleed past goed in een box en is makkelijk om mee te nemen. De randen staan ook een beetje omhoog, zodat het extra veilig is voor jouw baby. Je kan het speelkleed ook wassen, om het fijn schoon te houden. Met dit speelkleed heeft jouw baby overal een veilige en vertrouwde speelplek, thuis, in de box, onderweg of op bezoek.

 • Veiligheid
 • Ontwerp
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#5
Little Dutch - Speelkleed - Boxkleed - Sailors Bay

Welk kindje vindt de zee, het strand en de haven nou niet magisch? Dit ontzettend zachte boxkleed is precies daarop geïnspireerd. Er is een schattige zeemeeuw die begint te piepen als jouw baby erin knijpt, een grote lieve pelikaan met vleugels die knisperen en een visje in zijn snavel. Er zijn wolkjes en eentje heeft een bijtring die rammelt en in de zeilboot zit een spiegeltje verstopt. Het speelkleed heeft verschillende materialen om de zintuigen te prikkelen en het kleed interessant te houden voor jouw baby. Je kan dit speelkleed ook als boxkleed gebruiken en het is ook makkelijk om mee te nemen als jullie ergens naartoe gaan. Zo heeft jouw baby altijd een eigen vertrouwde en veilige plekje om te spelen. De bovenkant is gemaakt van super zacht velours, de randen staan wat omhoog, zodat jouw baby fijn in het midden blijft liggen en het speelkleed is wasbaar.

 • Veiligheid
 • Ontwerp
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

Waarom een speelkleed van Little Dutch kopen?

Little Dutch is gewoon een geweldig merk met fantastische spulletjes. Het is een echt Nederlands merk en staat bekend om de kwaliteit en de stijlvolle producten die ze maken. Dat geldt ook voor de speelkleden. Een speelkleed van Little Dutch is rustig en stijlvol, maar zit toch vol met uitdagende speeltjes, materialen en kleuren. Jouw baby krijgt dan nooit te veel prikkels, maar wordt wel iedere keer opnieuw uitgedaagd om te ontdekken, te leren, en zo stimuleert het de ontwikkeling van jouw baby op meerdere gebieden. Little Dutch denkt niet alleen na over hoe mooi het mooi zijn, of hoe leuk het moet zijn, of hoe educatief het moet zijn, maar snapt ook dat het praktisch moet zijn. Een speelkleed van Little Dutch kan je dus gewoon wassen, volg wel de was instructies op, en je kan het ook makkelijk met je meenemen.

Een speelkleed van Little Dutch is niet alleen een super zachte deken, in leuke vormen, en extra veilig uitgevoerd zodat jouw kleintje ook goed blijft liggen, maar het zit ook nog eens vol met leuke speeltjes, of het is onderdeel van een babygym met speeltjes. Je kan de speelkleden van Little Dutch ook als boxkleed gebruiken.

Wat zijn de voordelen van de speelkleden van het merk Little Dutch?

Met een babygym speelkleed van Little Dutch heb je niet alleen een super zacht en comfortabel speelkleed voor jouw baby, maar het is ook nog eens veilig en stijlvol. Dankzij de speeltjes zal het voor jouw baby nooit saai worden en blijft jouw kleintje zich ontwikkelen, ontdekken en leren. Je kan een speelkleed van Little Dutch ook gebruiken als boxkleed of het met jou meenemen als je ergens naartoe gaat. Jouw kleintje heeft dan altijd een veilig en vertrouwd plekje.

Heel vaak zijn speelkleden erg druk. Veel kleuren en dieren of andere onderwerpen. Hoewel dat voor veel kindjes leuk is, kan het ook voor te veel prikkels zorgen. Een speelkleed van Little Dutch heeft contrasterende kleuren, maar is evengoed heel erg rustig. Jouw kindje kan dus eigenlijk niet te veel prikkels krijgen. Daardoor is het ook een fijn plekje om een dutje te doen. Jouw baby krijgt dan de kans om de prikkels te verwerken en wordt wakker in een rustige omgeving.

Little Dutch staat ook bekend om de kwaliteit die ze leveren. Een speelkleed zal dan ook lang meegaan en jouw baby kan het speelkleed ook nog gebruiken als peuter of op latere leeftijd. Het blijft dan een fijn, zacht plekje om op te spelen en het is een duidelijke speelplek. Dankzij de stijlvolle uitvoering wordt het niet opeens kinderachtig en dat is ook de reden waarom de speelkleden van Little Dutch in bijna elk interieur mooi past. Je hoeft het dus niet iedere keer weg te ruimen, al is dat ook zo gebeurd. Met een speelkleed van Little Dutch geef jij jouw baby een heerlijke speelplek, die de ontwikkeling van jouw kleintje blijft stimuleren en ondersteunen.

Onze favoriet

Op dit zachte Little Dutch speelkleed in de vorm van een blad kunnen baby's zich heerlijk vermaken. 

Beste prijs op BOL.com