Vtech Babywalker: Vind hier alles over de babywalker van Vtech

Klaar voor de start? Lopen maar! De Vtech Baby Walker is een looptrainer speciaal ontworpen om jouw baby te ondersteunen bij het maken van de eerste stapjes. Dit geweldige stuk baby speelgoed is stevig en speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 9 maanden, al kan het natuurlijk voorkomen dat kinderen eerder stapjes willen zetten. Wacht dan niet, het activiteitenpaneel is afneembaar waardoor je ook zittend kan spelen! De knipperende lichtjes en vrolijke melodietjes moedigen jouw kleintje aan te gaan staan en lopen! De babywalker heeft een duurzaam design en regelbaar volume, hij kan zo hard of zacht als jij wil!

Deze 2 in 1 baby walker beschikt over verschillende gedeeltes, die ieder bijdragen aan het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Laat ons jou vertellen over de interactieve manier waarop de baby walker loopwagen jouw baby of kind inspireert!

Het kleurrijke loopgedeelte van de Baby Walker ondersteunt het kind bij het nemen van de eerste stapjes op subtiele wijze. Het loopgedeelte ondersteunt je baby of kind terwijl ze leren staan, lopen en dansen! De melodietjes moedigen het kleintje aan steeds iets nieuws te proberen, en... letterlijk een stapje verder te gaan!
Deze leuke loopwagen is stevig en voorzien van twee snelheidsregelaars, deze bevinden zich aan de binnenkant van de achterwielen. Draai de regelaars naar stand 1 voor een stevige rem op de wielen te zetten zodat je kind de Baby Walker niet snel kan bewegen.

Draai de regelaars naar stand 2 om een lichte rem op de wielen te zetten. Op deze manier kan je kind sneller met de Vtech looptrainer bewegen. Deze stand is bedoeld voor de wat gevorderde loper, dit moet u zelf leren inschatten. Doordat het wagentje op deze manier voor of achteruit kan bewegen, kan het kind nu dus ook vallen! Het loopgedeelte ondersteunt het kind, maar daarnaast beschikt deze mooie babywalker ook een speciaal ontworpen voor kinderen activiteitenpaneel! Lees maar mee.

Onze favoriet

De VTech 2 in 1 Baby Walker is een educatief stuk babyspeelgoed dat zowel als loopwagen en activiteitencentrum kan dienen.

 • Veiligheid
 • Comfort
 • Functionaliteit

2e beste keuze

De Little Dutch Blokkenkar is een vormgegeven houten blokkenkar die kinderen helpt bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden.

 • Veiligheid
 • Comfort
 • Functionaliteit

3e beste keuze

De VTech Hoefje Hert, 4 in 1 Loopwagen is een schattige loopwagen die kinderen helpt bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden.

 • Veiligheid
 • Comfort
 • Functionaliteit

Op deze pagina:

Verschillende activiteiten!
Dan nu... het activiteitenpaneel! Het activiteitenpaneel kan eenvoudig bevestigd worden aan het loopgedeelte waardoor uw kind op een leuke en interactieve manier kan leren lopen. Met de 2-in-1 Baby Walker zetten kinderen hun eerste stapjes in de wereld van dieren, kleuren, vormen, muziek en nog veel meer! Het interactieve activiteitenpaneel is afneembaar waardoor ook zittend gespeeld kan worden. Met name voor de hele kleintjes is dit enorm fijn. Van al dat wandelen en ploeteren ben je vast blij dat er ook zittend gespeeld kan worden. Om het activiteitenpaneel heel eenvoudig te bevestigen, dient de voorkant van het loop-deel van de Baby Walker gelijk te lopen met de achterkant van het activiteitenpaneel. Daarna druk je het activiteitenpaneel tegen het loop-gedeelte, tot het netjes vast klikt. Om het paneel juist los te koppelen, schuif je het slotje van het loop-deel omhoog en til je het activiteitenpaneel uit de Baby Walker. Door het afneembaar activiteitenpaneel is het makkelijk mee te nemen op bezoek, of gewoon naar de bank. Ervaringen van degenen die zit product gebruiken, zijn hier ontzettend blij mee. Wat kun je er eigenlijk allemaal mee?

Er zijn verschillende standen op het activiteitenpaneel, namelijk de speelstand, een leerstand en een muziekstand. Ieder word aangegeven met een apart icoontje. Op welke stand dit paneel wordt gezet, bepaald wat er gebeurd bij bepaalde knoppen. Voor de duidelijkheid:
Wanneer je op de pianotoetsen drukt tijdens de speelstand Leren, leer je cijfers en vormen herkennen! Hoeveel weet jouw kleine er in mum van tijd te onthouden? Druk je op dezelfde pianotoetsen tijdens de speelstand Muziek, speel je de mooiste tonen met knipperende lichten op de muziek die je maakt. Wanneer je tijdens een melodie op de knipperende pianotoetsen drukt, hoor je het toon voor toon. Leren is kinderspel!
Dan zijn er ook nog de afneembare vormpjes! Tijdens de speelstand Leren, probeer je de vormpjes op de juiste plek te drukken. Of druk op drie knipperende vormtoetsen om kennis te maken met vormen en dieren. Tijdens de speelstand Muziek plaats je deze leuke vormpjes op de knipperende vormtoetsen voor leuke zinnetjes of dierengeluiden!

Sommigen van de functies veranderen bij de stand niet, of minimaal. Deze bijvoorbeeld!
Druk op de puppy-toets tijdens de speelstand Leren om een gezongen liedje, een vrolijk zinnetjes en geluiden te horen. Druk op de puppy-toets tijdens de speelstand Muziek om een gezongen liedje en vrolijke geluidjes te horen. De lichtjes knipperen mee met het geluid.
Kijk nou, een vogeltje! Beweeg het vogeltje om een gezongen liedje, een leuk zinnetje en grappige geluiden te horen. Ook voor de toffe telefoon hoef je niet te wisselen van speelstand. Haal de telefoon van de haak om grappige geluiden en blije zinnetjes te activeren. Draai de twee interactieve draaischijven tijdens de verschillende speelstanden om een leuk zinnetje, grappige geluiden of kort melodietje te horen. In alle gevallen doen de knipperende lampjes gezellig mee. Hetzelfde gebeurd bij het de muis, beweeg hem heen en weer. Ook deze activeert verlichting en geluiden.

Liever een losse speelgoed telefoon? Lees dan dit artikel

#1
VTech 2 in 1 Baby Walker

De VTech 2 in 1 Baby Walker is een educatief stuk babyspeelgoed dat zowel als loopwagen en activiteitencentrum kan dienen. Het is ontworpen om baby's te helpen bij het leren lopen terwijl ze worden aangemoedigd om te spelen en te ontdekken.

De loopwagen heeft een stevige constructie en is voorzien van een verstelbare handgreep, waardoor hij geschikt is voor baby's van verschillende lengtes. Het is uitgerust met lichtjes en geluiden die de aandacht van de baby trekken en de zintuigen stimuleren. Het activiteitencentrum bevat verschillende interactieve functies, zoals draaiende blokken, drukknoppen en bewegende tandwielen, die de hand-oogcoördinatie en motorische vaardigheden van de baby helpen ontwikkelen.

De VTech 2 in 1 Baby Walker is ook voorzien van educatieve functies, zoals kleuren, vormen en dieren, die de cognitieve vaardigheden van de baby helpen ontwikkelen. Het is een geweldige manier om de baby bezig te houden terwijl hij of zij speelt en leert. De loopwagen kan eenvoudig worden omgebouwd tot een activiteitencentrum, zodat de baby er ook zonder te lopen mee kan spelen. Kortom, de VTech 2 in 1 Baby Walker is een perfecte combinatie van speelgoed en educatie.

 • Veiligheid
 • Comfort
 • Functionaliteit
Beste prijs op BOL.com

#2
Little Dutch Blokkenkar

De Little Dutch Blokkenkar is een prachtig vormgegeven houten blokkenkar die kinderen helpt bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden en hun verbeeldingskracht. De blokkenkar is voorzien van mooie kleuren en patronen die de aandacht van kinderen trekken en hen uitnodigen om te spelen.

De blokkenkar wordt geleverd met verschillende houten blokken in diverse vormen en kleuren, die kinderen kunnen stapelen en sorteren. Dit bevordert niet alleen hun motorische vaardigheden, maar ook hun cognitieve vaardigheden en ruimtelijk inzicht.

De Little Dutch Blokkenkar heeft stevige wielen en een stevig handvat, waardoor kinderen hem gemakkelijk kunnen voortduwen. Dit stimuleert hun mobiliteit en helpt hen bij het leren lopen.

De blokkenkar is gemaakt van hoogwaardig hout en is duurzaam en veilig voor kinderen om mee te spelen. De kar is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden en is een geweldig cadeau voor verjaardagen, Kerstmis of andere speciale gelegenheden. Kortom, de Little Dutch Blokkenkar is een geweldige manier om kinderen te helpen bij hun ontwikkeling en hen urenlang speelplezier te bieden.

 • Veiligheid
 • Comfort
 • Functionaliteit
Beste prijs op BOL.com

#3
VTech Hoefje Hert, 4 in 1 Loopwagen

De VTech Hoefje Hert, 4 in 1 Loopwagen is een schattige en interactieve loopwagen die kinderen helpt bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden en hun verbeeldingskracht. De loopwagen is ontworpen om mee te groeien met het kind en kan op verschillende manieren worden gebruikt.

De loopwagen is voorzien van lichtjes en geluiden die de aandacht van het kind trekken en de zintuigen stimuleren. Het bevat ook educatieve functies zoals cijfers, kleuren en dieren, die de cognitieve vaardigheden van het kind helpen ontwikkelen. De loopwagen kan ook worden omgebouwd tot een activiteitencentrum, waarbij het kind zittend kan spelen met de interactieve functies.

De VTech Hoefje Hert, 4 in 1 Loopwagen heeft een stevige constructie en is voorzien van een verstelbare handgreep, waardoor hij geschikt is voor kinderen van verschillende lengtes. Het heeft ook een rem, zodat ouders de loopwagen kunnen controleren terwijl het kind leert lopen.

Kortom, de VTech Hoefje Hert, 4 in 1 Loopwagen is een geweldige manier om kinderen te helpen bij hun ontwikkeling en hen urenlang speelplezier te bieden. Het is een perfect cadeau voor verjaardagen, Kerstmis of andere speciale gelegenheden.

 • Veiligheid
 • Comfort
 • Functionaliteit
Beste prijs op BOL.com

#4
Chicco Babywalker

De Chicco Babywalker is een prachtige looptrainer in de kleur rood, die baby's helpt bij het leren lopen en hun motorische vaardigheden ontwikkelt. De looptrainer is ontworpen met een stevige constructie en is geschikt voor baby's vanaf zes maanden oud.

De Chicco Babywalker is voorzien van een comfortabele zitting en een verstelbaar frame dat groeit met het kind. Het heeft een afneembaar elektronisch speelpaneel dat verschillende leuke en educatieve functies bevat, zoals geluiden, lichtjes en speelse melodieën. Dit bevordert niet alleen de fysieke ontwikkeling van de baby, maar ook hun cognitieve ontwikkeling.

De looptrainer heeft stevige wielen die soepel over de vloer rollen en het kind helpen bij het leren lopen. Het heeft ook een veiligheidsrem om de snelheid van de looptrainer te regelen en de baby te beschermen tegen vallen.

Kortom, de Chicco Babywalker is een geweldige manier om baby's te helpen bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden en hun verbeeldingskracht. Het is een perfect cadeau voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en betrouwbare looptrainer voor hun kind.

 • Veiligheid
 • Comfort
 • Functionaliteit
Beste prijs op BOL.com

#5
New Classic Toys Houten Activiteiten Duw - Loopwagen

De New Classic Toys Houten Activiteiten Duw - Loopwagen is een mooie en duurzame houten loopwagen, ontworpen om kinderen te helpen bij het leren lopen en hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. De loopwagen is voorzien van stevige wielen en een comfortabel handvat, waardoor het gemakkelijk is voor kinderen om zich voort te bewegen terwijl ze leren lopen.

De loopwagen is ook voorzien van verschillende interactieve functies, zoals vormsorteerders, tandwielen en kralen, die kinderen helpen bij het ontwikkelen van hun cognitieve vaardigheden en hand-oogcoördinatie. Dit bevordert niet alleen de fysieke ontwikkeling van het kind, maar ook hun cognitieve ontwikkeling en creativiteit.

De New Classic Toys Houten Activiteiten Duw - Loopwagen is gemaakt van duurzaam hout en is veilig en milieuvriendelijk. Het heeft een tijdloos ontwerp dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook lang meegaat. Het is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en is een perfect cadeau voor verjaardagen, Kerstmis of andere speciale gelegenheden. Kortom, de New Classic Toys Houten Activiteiten Duw - Loopwagen is een geweldige manier om kinderen te helpen bij hun ontwikkeling en hen urenlang speelplezier te bieden.

 • Veiligheid
 • Comfort
 • Functionaliteit
Beste prijs op BOL.com

Educatief babyspeelgoed

Motorische vaardigheden: Het lopen met de Baby Walker bevordert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden. Het drukken op de verschillende interactieve toetsen bevordert de oog-handcoördinatie.
Taalontwikkeling: De vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes dragen bij aan de taalontwikkeling. Kleintjes maken kennis met woordjes, zinnetjes, vormen, cijfers, dieren en gezongen liedjes.
Ontdekken & Verkennen: Verschillende toetsen en beweegbare onderdelen stimuleren kleintjes om op ontdekking te gaan. De afneembare telefoon moedigt het spelen van rollenspellen aan.

Onze favoriet

De VTech 2 in 1 Baby Walker is een educatief stuk babyspeelgoed dat zowel als loopwagen en activiteitencentrum kan dienen.

Beste prijs op BOL.com