Vtech Babywalker

Vtech Babywalker

Vind hier alles over de babywalker van Vtech

Klaar voor de start? Lopen maar! De Vtech Baby Walker is een looptrainer speciaal ontworpen om jouw baby te ondersteunen bij het maken van de eerste stapjes. Dit geweldige stuk baby speelgoed is stevig en speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 9 maanden, al kan het natuurlijk voorkomen dat kinderen eerder stapjes willen zetten. Wacht dan niet, het activiteitenpaneel is afneembaar waardoor je ook zittend kan spelen! De knipperende lichtjes en vrolijke melodietjes moedigen jouw kleintje aan te gaan staan en lopen! De babywalker heeft een duurzaam design en regelbaar volume, hij kan zo hard of zacht als jij wil!

Deze 2 in 1 baby walker beschikt over verschillende gedeeltes, die ieder bijdragen aan het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Laat ons jou vertellen over de interactieve manier waarop de baby walker loopwagen jouw baby of kind inspireert!


Het kleurrijke loopgedeelte van de Baby Walker ondersteunt het kind bij het nemen van de eerste stapjes op subtiele wijze. Het loopgedeelte ondersteunt je baby of kind terwijl ze leren staan, lopen en dansen! De melodietjes moedigen het kleintje aan steeds iets nieuws te proberen, en... letterlijk een stapje verder te gaan!
Deze leuke loopwagen is stevig en voorzien van twee snelheidsregelaars, deze bevinden zich aan de binnenkant van de achterwielen. Draai de regelaars naar stand 1 voor een stevige rem op de wielen te zetten zodat je kind de Baby Walker niet snel kan bewegen.

Draai de regelaars naar stand 2 om een lichte rem op de wielen te zetten. Op deze manier kan je kind sneller met de Vtech looptrainer bewegen. Deze stand is bedoeld voor de wat gevorderde loper, dit moet u zelf leren inschatten. Doordat het wagentje op deze manier voor of achteruit kan bewegen, kan het kind nu dus ook vallen! Het loopgedeelte ondersteunt het kind, maar daarnaast beschikt deze mooie babywalker ook een speciaal ontworpen voor kinderen activiteitenpaneel! Lees maar mee.

Verschillende activiteiten!
Dan nu... het activiteitenpaneel! Het activiteitenpaneel kan eenvoudig bevestigd worden aan het loopgedeelte waardoor uw kind op een leuke en interactieve manier kan leren lopen. Met de 2-in-1 Baby Walker zetten kinderen hun eerste stapjes in de wereld van dieren, kleuren, vormen, muziek en nog veel meer! Het interactieve activiteitenpaneel is afneembaar waardoor ook zittend gespeeld kan worden. Met name voor de hele kleintjes is dit enorm fijn. Van al dat wandelen en ploeteren ben je vast blij dat er ook zittend gespeeld kan worden. Om het activiteitenpaneel heel eenvoudig te bevestigen, dient de voorkant van het loop-deel van de Baby Walker gelijk te lopen met de achterkant van het activiteitenpaneel. Daarna druk je het activiteitenpaneel tegen het loop-gedeelte, tot het netjes vast klikt. Om het paneel juist los te koppelen, schuif je het slotje van het loop-deel omhoog en til je het activiteitenpaneel uit de Baby Walker. Door het afneembaar activiteitenpaneel is het makkelijk mee te nemen op bezoek, of gewoon naar de bank. Ervaringen van degenen die zit product gebruiken, zijn hier ontzettend blij mee. Wat kun je er eigenlijk allemaal mee?

Er zijn verschillende standen op het activiteitenpaneel, namelijk de speelstand, een leerstand en een muziekstand. Ieder word aangegeven met een apart icoontje. Op welke stand dit paneel wordt gezet, bepaald wat er gebeurd bij bepaalde knoppen. Voor de duidelijkheid:
Wanneer je op de pianotoetsen drukt tijdens de speelstand Leren, leer je cijfers en vormen herkennen! Hoeveel weet jouw kleine er in mum van tijd te onthouden? Druk je op dezelfde pianotoetsen tijdens de speelstand Muziek, speel je de mooiste tonen met knipperende lichten op de muziek die je maakt. Wanneer je tijdens een melodie op de knipperende pianotoetsen drukt, hoor je het toon voor toon. Leren is kinderspel!
Dan zijn er ook nog de afneembare vormpjes! Tijdens de speelstand Leren, probeer je de vormpjes op de juiste plek te drukken. Of druk op drie knipperende vormtoetsen om kennis te maken met vormen en dieren. Tijdens de speelstand Muziek plaats je deze leuke vormpjes op de knipperende vormtoetsen voor leuke zinnetjes of dierengeluiden!

Sommigen van de functies veranderen bij de stand niet, of minimaal. Deze bijvoorbeeld!
Druk op de puppy-toets tijdens de speelstand Leren om een gezongen liedje, een vrolijk zinnetjes en geluiden te horen. Druk op de puppy-toets tijdens de speelstand Muziek om een gezongen liedje en vrolijke geluidjes te horen. De lichtjes knipperen mee met het geluid.
Kijk nou, een vogeltje! Beweeg het vogeltje om een gezongen liedje, een leuk zinnetje en grappige geluiden te horen. Ook voor de toffe telefoon hoef je niet te wisselen van speelstand. Haal de telefoon van de haak om grappige geluiden en blije zinnetjes te activeren. Draai de twee interactieve draaischijven tijdens de verschillende speelstanden om een leuk zinnetje, grappige geluiden of kort melodietje te horen. In alle gevallen doen de knipperende lampjes gezellig mee. Hetzelfde gebeurd bij het de muis, beweeg hem heen en weer. Ook deze activeert verlichting en geluiden.

Liever een losse speelgoed telefoon? Lees dan dit artikel

Vtech Babywalker

Klaar voor de start? Lopen maar! De Vtech Baby Walker is een looptrainer speciaal ontworpen om jouw baby te ondersteunen bij het maken van de eerste stapjes. Dit geweldige stuk baby speelgoed is stevig en speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 9 maanden, al kan het natuurlijk voorkomen dat kinderen eerder stapjes willen zetten.

De enige echte!

Productspecificaties

Met de 2-in-1 Baby Walker zetten kinderen hun eerste stapjes in de wereld van kleuren, vormen, muziek en nog veel meer, heel educatief dus! Verkrijgbaar in roze en blauw.

 • Leer stapje voor stapje!

 • Speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 9 maanden

 • Het interactieve activiteitenpaneel is afneembaar waardoor ook zittend gespeeld kan worden

 • Het loopgedeelte ondersteunt het kind bij het maken van de eerste stapjes

 • De knipperende lichtjes en vrolijke melodietjes moedigen het kleintje aan bij het leren lopen

 • Verschuif de volumeschakelaar om het volume aan te passen naar een laag

 • Met twee snelheidsregelaars

 • Automatische uitschakeling

 • Eenvoudig op te bergen dankzij het nieuwe inklapsysteem

 • 20 melodietjes en 4 gezongen liedje

 • Duurzaam design

Educatief babyspeelgoed

Motorische vaardigheden: Het lopen met de Baby Walker bevordert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden. Het drukken op de verschillende interactieve toetsen bevordert de oog-handcoördinatie.
Taalontwikkeling: De vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes dragen bij aan de taalontwikkeling. Kleintjes maken kennis met woordjes, zinnetjes, vormen, cijfers, dieren en gezongen liedjes.
Ontdekken & Verkennen: Verschillende toetsen en beweegbare onderdelen stimuleren kleintjes om op ontdekking te gaan. De afneembare telefoon moedigt het spelen van rollenspellen aan.