Vtech kidizoom

Vtech kidizoom

Vind hier de Vtech Kidizoom speelgoed artikelen van 2022!

Na het razende succes van de Vtech Kidizoom duo Camera, zijn er meerdere producten in deze lijn verschenen.Allemaal zijn ze ontwikkeld op kinderen op jonge leeftijd spelenderwijs iets bij te brengen.

De Vtech Kidizoom lijn richt zich als geen anders op jonge kinderen vanaf ongeveer 5 jaar. Kinderen groeien op met interesse voor telefoontjes en andere elektronica. En dat is natuurlijk ook niet gek, ze zien ons er veel mee bezig. Van deze interesse heeft Vtech Kidizoom perfect ingespeeld en een mooie middenweg in gevonden. Op deze leeftijd ben je geen kleuter meer, maar ook nog lang geen tiener.

Deze leeftijdsgroep heeft zeer specifieke wensen en behoeften. De wil om deze interessante elektronica te onderzoeken, is er in ieder geval.

En dat is maar goed ook; elektronica is niet meer weg te denken tegenwoordig. Speciaal voor deze leeftijdsgroep heeft Vtech Kidizoom een elektronisch gadget assortiment ontworpen. Het elektronisch gadget assortiment bevat onder andere: een junior smartwatch, verschillende kindercamera's en andere coole gadgets. Maak foto's én selfies, video's en leer deze vervolgens bewerken.

Daarnaast bevatten ze te gekke spellen waarvan een aantal augmented reality spellen zijn!De balans tussen ontspanning, lol en educatie is perfect gecombineerd.

De 3 Vtech Kidizoom Speelgoed!

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

De Vtech Kidizoom lijn

Bekijk hieronder het aanbod van de nieuwste junior gadgets van de Vtech Kidizoom lijn.

Kidizoom Vloggercam

Klaar voor de start? Vloggen maar! Kinderen en jongeren zijn er dol op, en zijn er steeds vroeger bij. De creativiteit stimuleren is hiermee kinderspel. Maak foto's, video's en selfies in HD kwaliteit die je vervolgens bewerkt met verschillende extra effecten. Deze innovatieve Vloggercam wordt geleverd met een green screen en helpt jouw kleine avonturier de mooiste creaties te maken. De Kidizoom Vloggercam heeft een 2.4 kleuren lcd scherm, ingebouwde oplaadbare accu, een cameraresolutie van 720 HD voor video's en 5 Megapixel voor foto's. Deze hippe camera heeft een micro SD kaart ingang, zodat je het geheugen van 256 MB uit kan breiden. Denk eraan dat er geen geheugenkaart word meegeleverd. Deze zijn op veel plekken verkrijgbaar, mochten jullie de smaak te pakken hebben. Hij zal zo vol staan!

Voordelen:

Dit is stevig en duurzaam design waar je kinderen dus lang plezier van zullen beleven.

Nummer 1

Kidizoom Duo DX Camera

Deze toffe KidiZoom Duo met 5 megapixel camera is de ideale gadget voor jouw jonge fotograaf! Speciaal ontworpen voor kinderen, stevig gebouwd en in vrolijke kleuren. Er zit en tal verschillende functies waarmee je ontzettend veel kan leren en ontdekken. U zult er gauw achter komen dat met de Vtech Kidizoom Duo dx zoveel meer gedaan kan worden dan fotograferen en filmpjes maken alleen. Dankzij een groot kleurenscherm en een camera aan de voor en achterkant, maak je met deze duurzame camera honderden foto's of coole selfies dankzij de ! Maak te gekke video's, gebruik verschillende stemvervormers en bewerk je creaties met coole filters en effecten toe. Voeg spraakmemo's toe en luister naar je favoriete muziek via de ingebouwde luidspreker of bijgesloten koptelefoon. Leer met deze digitale kindercamera je foto's, video's en selfies te bewerken en je creaties over te zetten op de computer of telefoon.Speel verschillende spellen, waaronder augmented reality spellen (hiermee kun je digitale elementen toevoegen aan de werkelijkheid).

Nummer 2

Kidizoom Printcam

Met deze leuke Vtech KidiZoom Print Cam kun je je volledig uitleven. Schiet, bewerk en print direct je foto's uit! In deze kindercamera zit een ingebouwde printer die je creatieve fotocreaties direct in zwart wit afdrukt. Hiermee kun je verschillende kanten op! Kies je vandaag voor panorama, of druk je de foto af in de vorm van een wenskaart of een stripverhaal? Leuk voor in je kamer of als cadeau voor je vrienden of familie! Maar dat is niet alles. Maak video's, filmpjes en bewerk deze met meer dan 40 grappige effecten. Of speel je toch liever een spelletje? Print een doolhof uit of kleur op nummers. Het is een product dat perfect aansluit bij de ontwikkeling van een nieuwsgierig kind. Kortom: hier zal je urenlang zoet mee zijn. De Vtech Kidizoom Printcam beschikt over een 2.4 kleuren lcd scherm en een 5.0 megapixel voor foto's en 4 x digitale zoom camera. Het interne geheugen is 256 MB, en kun je uitbreiden met een micro SD-kaart (niet inbegrepen!). Voor het printen van je foto's, wordt deze camera geleverd met 1 rol thermisch papier. Hier druk je 80 foto's mee af.

Nummer 3