Vtech mijn eerste woordjes: Vind hier alles over het educatieve speelgoed van Vtech: Mijn eerste woordjes

Een heel oud concept dat door het gespecialiseerde team van Vtech een enorme sprong vooruit heeft gemaakt. Anders dan een 'gewoon' baby of kinderboek is deze serie 'mijn eerste 100 woordjes' met zorg ontwikkeld voor kinderen in hun eerste levensjaren. Samen met pedagogen hebben ze gekeken naar hoe je het beste het jonge brein kan prikkelen. Op deze leeftijd leren kinderen velen malen vlotter dan hun volwassen ouders dat doen, waaronder taal. Dit komt doordat de hersenen van kinderen nog niet volledig zijn ontwikkeld, daardoor zijn ze continue (vooral onbewust) bezig met leren.
Maak kennis met de verschillende thema's die de boekjes bevatten en leer leuke woordjes in zowel Nederlands als Engels. De boekjes zullen bijdragen om op een speelse manier de ontwikkeling van je kindje te bevorderen.
De manier waarop dit educatief speelgoed werkt, is bij allemaal hetzelfde. Kleintjes ontdekken tot wel 12 verschillende thema's per boekje. En dat alles in twee talen! Wellicht schroef je je eigen Engels ook wat bij!

Onze favoriet

VTech Baby Mijn Eerste 100 Woordjes is het perfecte educatieve speelgoed voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar oud.

Op deze pagina:

      

#1
VTech Baby Mijn Eerste 100 Woordjes - NL/EN - Educatief Babyspeelgoed - 1.5 tot 4 Jaar

VTech Baby Mijn Eerste 100 Woordjes is het perfecte educatieve speelgoed voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar oud. Het speelgoed is ontworpen om kinderen te helpen hun woordenschat uit te breiden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Met meer dan 100 verschillende woorden en zinnen, helpt dit speelgoed kinderen om taalvaardigheden te ontwikkelen en hun vocabulaire uit te breiden. Dit wordt gedaan door middel van interactieve functies zoals knoppen, geluidseffecten, muziek en zinnen, die kinderen helpen om de woorden te leren en te onthouden.

VTech Baby Mijn Eerste 100 Woordjes is niet alleen educatief, maar ook leuk en stimulerend voor kinderen. Het helpt kinderen om te leren en zich te ontwikkelen op hun eigen tempo, terwijl ze zich ook vermaken.

Dit speelgoed is ook duurzaam en veilig voor kinderen, met een stevig ontwerp en materialen van hoge kwaliteit. Het is ook gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden, zodat het een favoriet speelgoed kan worden voor zowel ouders als kinderen.

Kortom, VTech Baby Mijn Eerste 100 Woordjes is een fantastisch educatief speelgoed voor jonge kinderen, dat hun taalvaardigheden helpt ontwikkelen en hun verbeelding en creativiteit stimuleert.

Beste prijs op BOL.com

Dit product is ideaal voor de taalontwikkeling van je kleintje. Samen leren jullie in mum van tijd woordjes en liedjes in Nederlands én Engels. Maak kennis met de dierenvriendjes en speel en leer met ze mee! Dieren, bijzondere plekken zoals de bakker of groenteboer, (huis) dieren, fruit, eten, kleuren en nog meer! Kies een boekje uit dat mooi aansluit bij de interesses van je kindje, of je eigen! Ze zijn alle drie erg leuk. Maak kennis met de dierenvriendjes en speel, leer en zing mee met ze!

Inmiddels zijn de boekjes van Vtech mijn eerste 100 woordjes razend populair. Daardoor zijn er inmiddels al 3 verschillende boekjes te koop, met ieder een ander thema zoals vrolijke vriendjes. Door het tikken op de plaatjes van de interactieve bladzijden, en het leren van verschillende nieuwe leuke woordjes in zowel Engels als Nederlands, zijn kinderen erg blij en trots! Ook vergroten ze zo hun woordenschat! Leer woordjes, ontdek leuke weetjes, druk op de ster-toets en zing mee! Welke vinden jullie het leukst? Je kunt kiezen uit de volgende thema's:

 • Mijn eerste 100 woordjes EN-NL (Standaard/Algemeen)

 • Mijn eerste 100 woordjes EN-NL Dieren

 • Mijn eerste 100 woordjes EN-NL Leuke plekken

Laten we gauw beginnen, want het speelgoed van Vtech is heel populair. Samen met je nieuwe dierenvriendjes ga je op ontdekkingstocht door het interactieve boekje. Leer leuke woordjes, ontdek leuke weetjes, bewonder leuke plaatjes, luister naar grappige geluiden, vrolijke liedjes en zing mee! Leer woordjes in 12 categorieën door eenvoudig op de plaatjes van de bladzijden te tikken. Om de nieuwe woordjes te leren op deze manier, is het belangrijk dat je de speelstand-schakelaar juist instelt. Er zijn hier 3 opties, namelijk: Woordjes, grappige weetjes en grappige geluiden. Om de nieuwe woordjes te leren door op de plaatjes van de interactieve bladzijden te drukken, moet hij dus ingesteld staan op woordjes. Nu kan je een taal kiezen, met de taalschakelaar. Word het vandaag Nederlands, of Engels? Druk op dezelfde interactieve bladzijden, maar zet de schakelaar nu op Weetjes of Geluiden om leuke feitjes over je thema te weten te komen, of druk op geluiden om.. verschillende leuke geluiden te horen!

Dan is er ook nog een andere geluid optie, namelijk de knipperende ster-toets! Wanneer je hier op drukt, luisteren jullie naar vrolijke liedjes te luisteren (en mee te zingen) in het Nederlands of Engels. Afhankelijk van je gekozen taal. De knipperende ster toets.

Productspecificaties:
Alles duidelijk en overzichtelijk voor je op een rij!

 • Ontdek en leer 100 woordjes met de dierenvriendjes! 

 • Ontdek 100 woordjes in het Nederlands én Engels door op de plaatjes te tikken 

 • Kleintjes ontdekken 12 verschillende thema’s en vergroten zo hun woordenschat. De thema’s zijn huisdieren, dieren, fruit, eten, kleuren en nog veel meer (afhankelijk van het thema van je gekozen boekje)

 • Leer woordjes, ontdek leuke weetjes en luister naar grappige geluiden 

 • Druk op de knipperende ster-toets en zing mee met de vrolijke liedjes

 • Regelbaar volume 

 • Stevig en duurzaam design 

 • Batterij(en) vereist 2xAA (ingesloten)

 • Automatische uitschakeling. Om batterijen te sparen, schakelt het boek automatisch uit als er enige tijd niet mee wordt gespeeld. Het speelgoed kan weer geactiveerd worden door het boek te openen of door naar een andere speelstand te gaan.

Educatief Babyspeelgoed

Spelenderwijs word de algemene kennis en woordenschat vergroot, en zelfs Engels geleerd. Door op knopjes te drukken en het omslaan van de bladzijden, wordt de hand-oog handcoördinatie bevorderd. Goed voor de ontwikkeling van je opgroeiend kind. Educatie en speelplezier in een!

Woordvorming: Ontdek 100 woordjes in zowel het Nederlands als in het Engels door eenvoudig op de plaatjes te tikken. Door het spelenderwijs met de boekjes bezig te zijn, zal het de woordenschat vergroten.

Taalontwikkeling: Kleintjes ontdekken 12 verschillende thema’s en vergroten zo hun woorden schat en daardoor belevingswereld. De thema’s zijn: huisdieren, dieren, fruit, eten, kleuren, het menselijk lichaam, kleding, aan tafel, activiteiten, buiten, voertuigen en tegenstellingen.

Oog-handcoördinatie: Het omslaan van de bladzijden en het drukken op de plaatjes van de bladzijden en de ster-toets bevordert de ontwikkeling van de oog-handcoördinatie.

Onze favoriet

VTech Baby Mijn Eerste 100 Woordjes is het perfecte educatieve speelgoed voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar oud.

Beste prijs op BOL.com