Vtech toet toet

Vtech toet toet

Vind hier de leukste toet toet artikelen van Vtech

Vroem Vroem, toet toet!! Deze fantastische toet toet auto's horen op iedere peuter z'n verlanglijstje te staan! Eindeloos speelplezier met met de Vtech toet toet speelgoed voertuigen, waarvan er steeds weer nieuwe artikelen van verschijnen. Voordat we ingaan op de nieuwste auto's van Vtech toet toet, eerst een algemeen informatief stuk (+specificaties) over wat alle wagentjes in deze serie betreft.

De Vtech toet toet auto's herkennen stuk voor stuk, doormiddel van meerdere magische sensors in de speelsets, jou blije speler. Ze reageren hierop met vrolijke reacties zoals zinnetjes, gezongen liedjes en grappige geluiden. Laat jouw kleintje samen met deze feestelijk pratende voertuigen op onderzoek uitgaan. De interactieve en kleurrijke speelsets zorgen voor urenlang speelplezier en kilometers lange verhaaltjes en melodietjes. Door op de knipperende toetsen te drukken, activeer je deze vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes. Vanwege het duurzame en stevige ontwerp is het ideaal buitenspeelgoed! Mede door het lichtgewicht formaat, ideaal mee te nemen naar buiten of op bezoek. Wees niet bang dat je wakker ligt door deze 'vrolijke reacties', door de automatische uitschakeling van het speelgoed, houd je genoeg batterij over!

Net als alle andere producten van Vtech, is ook over deze toet toet auto's goed nagedacht. De wagens zijn uitdagend, stimulerend en educatief. De pedagogen in het team van Vtech hebben meegeholpen en aangetoond dat deze Vtech toet toet serie de zintuiglijke ontwikkeling en motorische vaardigheden bevorderd. Ze laten jouw kleintje kennismaken met woorden, zinnen en eenvoudige verkeersregels. Deze leerzame speelgoed autootjes worden steeds mooier!
 

Zo als we eerder benoemd hebben; er zijn veel verschillende soorten wagens en andere voertuigen in deze duurzame toet toet auto's. Elke auto heeft een eigen naam en persoonlijkheid, die passen bij het thema van je gekozen Vtech toet toet speelgoed voertuig!
Wellicht is jou kleintje dol op de brandweer, help dan samen met Benjamin Brandweer het vuur te doven! Rijd vliegensvlug van de brandweerkazerne naar de burgers in nood! Help Kees Kiepwagen of Tim Takelwagen met het bouwen of afbreken in de bouw. Ideaal buitenspeelgoed voor bijvoorbeeld in de zandbak of in de tuin. De magische sensors activeren vrolijke zinnetjes en liedjes zodat jullie samen zingend het leven door rijden! Kijk goed, er zit gegarandeerd een Vtech toet toet wagen tussen die perfect aansluit bij de interesses van je kleine avonturier!

Maak jouw Vtech Toet Toet Stad compleet! Uit te breiden met onder andere een onderhoudsbeurt in de garage, luchthaven, tankstation en nog veel meer! Ontdek de verschillende thema's en combineer met de andere speelsets. Alle Toet Toet Auto's zijn te gebruiken met de Toet Toet Auto's en de Zoef Zoef Dieren speelsets. Beweeg je autootjes over de verschillende wegdelen, die apart leverbaar zijn. Verbind je vrolijke voertuig met bijvoorbeeld de dierentuin uit de Zoef Zoef Dieren lijn.

Maak kennis met spiksplinternieuwe Cas Camper en Ted Terreinwagen. Beide auto's bevatten een actie-toets waarbij de schijnwerpers van de terreinwagen gaan bewegen! Tevens kunnen de deuren van de camper openen en sluiten. Beweeg binnen of buiten en druk ook hier weer op de knipperende gezicht toets voor informatieve en vrolijke reacties! Ga op een avontuurlijke reis met Cas, of rijd met Ted over hoge zandduinen. Kortom: er zijn genoeg avonturen te beleven met deze nieuwe auto's.

Tijd om op reis te gaan, pak je koffers! Het nieuwe Valentijn Vliegtuig in het Vtech toet toet assortiment! Altijd al naar een verre plek te gaan? Stap maar in en vlieg hoog boven de wolken! Bij aankomst landt je op het wolkenplatform. Draai de hendel om en zie Valtentijn het Vliegtuig echt 'vliegen'! Dit superleuke nieuwe set bevat vele accessoires die bijdragen aan het fantasierijke Vtech speelgoed. Verbind het vliegveld gemakkelijk met andere speelsets of toet toet auto's (die apart verkrijgbaar zijn) voor nog meer speelplezier! Dit wordt te gek.

Specificaties:
Fijn! Een snelle levering. Lees altijd goed wanneer je een artikel koopt, op je verlanglijstje zet, of in je winkelwagen stopt. Bij de meeste websites heb je een aantal dagen bedenktijd, om je bestelling aan te passen. Maar dus niet overal. Weet je wat het spelen met de nieuwste producten nog leuker maakt? Ze zijn gemaakt van bioplastic (90%) en vervaardigd van natuurlijke grondstoffen.

  • Magische sensor herkenning activeert leuke reacties

  • Compatibel met andere Toet Toet Auto's en Zoef Zoef Dieren speelsets

  • 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes

  • Met de originele stemmen (Disney-lijn, bijvoorbeeld Donald Duck)

  • Stevig en duurzaam design

  • Aan/Uit-schakelaar

  • Automatische uitschakeling

  • Batterijen vereist (2x AAA), ingesloten.