Vind hier de leukste toet toet artikelen van Vtech

Vroem Vroem, toet toet!! Deze fantastische toet toet auto's horen op iedere peuter z'n verlanglijstje te staan! Eindeloos speelplezier met met de Vtech toet toet speelgoed voertuigen, waarvan er steeds weer nieuwe artikelen van verschijnen. Voordat we ingaan op de nieuwste auto's van Vtech toet toet, eerst een algemeen informatief stuk (+specificaties) over wat alle wagentjes in deze serie betreft.

De Vtech toet toet auto's herkennen stuk voor stuk, doormiddel van meerdere magische sensors in de speelsets, jou blije speler. Ze reageren hierop met vrolijke reacties zoals zinnetjes, gezongen liedjes en grappige geluiden. Laat jouw kleintje samen met deze feestelijk pratende voertuigen op onderzoek uitgaan. De interactieve en kleurrijke speelsets zorgen voor urenlang speelplezier en kilometers lange verhaaltjes en melodietjes. Door op de knipperende toetsen te drukken, activeer je deze vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes. Vanwege het duurzame en stevige ontwerp is het ideaal buitenspeelgoed! Mede door het lichtgewicht formaat, ideaal mee te nemen naar buiten of op bezoek. Wees niet bang dat je wakker ligt door deze 'vrolijke reacties', door de automatische uitschakeling van het speelgoed, houd je genoeg batterij over!

Net als alle andere producten van Vtech, is ook over deze toet toet auto's goed nagedacht. De wagens zijn uitdagend, stimulerend en educatief. De pedagogen in het team van Vtech hebben meegeholpen en aangetoond dat deze Vtech toet toet serie de zintuiglijke ontwikkeling en motorische vaardigheden bevorderd. Ze laten jouw kleintje kennismaken met woorden, zinnen en eenvoudige verkeersregels. Deze leerzame speelgoed autootjes worden steeds mooier!

Onze favoriet

In deze doldwaze attractie beleven de Toet Toet Auto's te gekke avonturen en kunnen ze een echte 360° looping maken! 

 • Compatibiliteit
 • Duurzaamheid
 • Stimulatie van de zintuigen

2e beste keuze

Ga omhoog met de lift en laat Bas Brandweer of andere Toet Toet Auto het vuur blussen op het helling-wegdeel. 

 • Compatibiliteit
 • Duurzaamheid
 • Stimulatie van de zintuigen

3e beste keuze

Druk op de knipperende gezicht-toets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. 

 • Compatibiliteit
 • Duurzaamheid
 • Stimulatie van de zintuigen

Op deze pagina:

De 5 beste toet toet artikelen van Vtech

Nog geen keuze kunnen maken? Of wil je nog meer informatie over specifieke producten? Geen probleem! We hebben voor 5 verschillende aquabeads sets iets meer research gedaan. Voor elk van deze producten een duidelijke beschrijving gemaakt met uiteraard de positieve punten. We hopen dat dit helpt met het maken van de juiste keuze.

#1
VTech Toet Toet Autos 2 in 1 Vrachtvliegtuig

VTech Toet Toet Auto's 2 in 1 Vrachtvliegtuig is een educatief babyspeelgoed geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar oud. Dit speelgoedvliegtuig kan worden omgebouwd van een vrachtvliegtuig naar een lanceerbaan voor raceauto's. Het bevat verschillende interactieve functies zoals knoppen, draaiwielen en geluidseffecten die helpen bij de ontwikkeling van de motorische vaardigheden, taalvaardigheid en verbeeldingskracht van kinderen.

Met het VTech Toet Toet Auto's 2 in 1 Vrachtvliegtuig kunnen kinderen urenlang spelen en ontdekken. Door het spelen met dit educatieve speelgoed worden de creativiteit en fantasie van kinderen gestimuleerd, terwijl ze tegelijkertijd belangrijke vaardigheden ontwikkelen. Dit maakt het VTech Toet Toet Auto's 2 in 1 Vrachtvliegtuig een waardevol cadeau voor elk kind dat graag speelt en leert.

 • Compatibiliteit
 • Duurzaamheid
 • Stimulatie van de zintuigen
Beste prijs op BOL.com

#2
VTech Toet Toet Autos Brandweerkazerne

De VTech Toet Toet Auto's Brandweerkazerne is een educatief babyspeelgoed geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Het is een interactieve speelset met verschillende onderdelen zoals een glijbaan, lanceerder en draaibaar platform. De speelset wordt geleverd met een Toet Toet brandweerauto die herkend wordt door de sensor in de speelset. Hierdoor worden er verschillende geluiden en melodietjes afgespeeld. De brandweerkazerne bevat ook verschillende knopjes en draaischijven waarmee kinderen spelenderwijs kleuren, cijfers en muziek leren kennen. De set stimuleert de ontwikkeling van de motoriek en de fantasie van kinderen. Het is ook mogelijk om de Toet Toet Auto's speelsets onderling te combineren voor nog meer speelplezier.

 • Compatibiliteit
 • Duurzaamheid
 • Stimulatie van de zintuigen
Beste prijs op BOL.com

#3
VTechToet Toet Autos Boris Bulldozer

VTech Toet Toet Auto's Boris Bulldozer is een educatief babyspeelgoed voor kinderen van 1 tot 5 jaar oud. Boris is een interactieve bulldozer die de fantasie van kinderen stimuleert en hen helpt bij het leren van kleuren, cijfers en meer. Kinderen kunnen op de knoppen drukken om liedjes te horen, lichten te zien knipperen en de bulldozer te laten bewegen. Boris kan ook worden gebruikt met andere Toet Toet Auto's speelsets om een ??uitgebreide speelervaring te creëren. Deze speelgoed bulldozer is gemaakt van duurzaam materiaal en is ontworpen om lang mee te gaan. Het speelgoed is veilig voor kinderen en heeft afgeronde randen en geen scherpe punten. Het is een geweldige manier om kinderen te laten spelen en leren tegelijkertijd.

 • Compatibiliteit
 • Duurzaamheid
 • Stimulatie van de zintuigen
Beste prijs op BOL.com

#4
VTech Toet Toet Autos Bart Brandweer

VTech Toet Toet Auto's Bart Brandweer is educatief babyspeelgoed geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar oud. Bart Brandweer is een stoere brandweerwagen die de blusklusjes klaart in de Toet Toet stad. De auto kan zowel los als op de Toet Toet Auto's speelsets gebruikt worden. Door op de verschillende knopjes te drukken, worden kinderen gestimuleerd om te ontdekken en te leren over kleuren, cijfers en nog veel meer. Ook kan de auto rijden en geluiden maken. Dit zorgt voor uren speelplezier en helpt bij de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en de taalontwikkeling van het kind. Met VTech Toet Toet Auto's Bart Brandweer wordt spelen en leren gecombineerd op een leuke en interactieve manier.

 • Compatibiliteit
 • Duurzaamheid
 • Stimulatie van de zintuigen
Beste prijs op BOL.com

#5
VTech Toet Toet Autos Monstertruck Stuntparcours

De VTech Toet Toet Auto's Monstertruck Stuntparcours is een educatief en interactief speelgoed voor kinderen van 1 tot 5 jaar oud. Het is een kleurrijke set met een monstertruck en een stuntbaan waar de truck overheen kan rijden en allerlei stunts kan uitvoeren. De set bevat verschillende elementen zoals een lanceerder, een schans en een draaibare wipwap. Kinderen kunnen de monstertruck over de baan laten racen, hem lanceren en trucjes uitvoeren. De set bevat ook geluidseffecten, muziek en zinnen om het speelplezier nog verder te vergroten. Het speelgoed stimuleert de ontwikkeling van de motoriek, het ruimtelijk inzicht en de fantasie van kinderen. Bovendien is het compatibel met andere speelsets van VTech Toet Toet Auto's, waardoor kinderen hun speelwereld kunnen uitbreiden en eindeloos kunnen blijven spelen.

 • Compatibiliteit
 • Duurzaamheid
 • Stimulatie van de zintuigen
Beste prijs op BOL.com

Zo als we eerder benoemd hebben; er zijn veel verschillende soorten wagens en andere voertuigen in deze duurzame toet toet auto's. Elke auto heeft een eigen naam en persoonlijkheid, die passen bij het thema van je gekozen Vtech toet toet speelgoed voertuig!
Wellicht is jou kleintje dol op de brandweer, help dan samen met Benjamin Brandweer het vuur te doven! Rijd vliegensvlug van de brandweerkazerne naar de burgers in nood! Help Kees Kiepwagen of Tim Takelwagen met het bouwen of afbreken in de bouw. Ideaal buitenspeelgoed voor bijvoorbeeld in de zandbak of in de tuin. De magische sensors activeren vrolijke zinnetjes en liedjes zodat jullie samen zingend het leven door rijden! Kijk goed, er zit gegarandeerd een Vtech toet toet wagen tussen die perfect aansluit bij de interesses van je kleine avonturier!

Maak jouw Vtech Toet Toet Stad compleet! Uit te breiden met onder andere een onderhoudsbeurt in de garage, luchthaven, tankstation en nog veel meer! Ontdek de verschillende thema's en combineer met de andere speelsets. Alle Toet Toet Auto's zijn te gebruiken met de Toet Toet Auto's en de Zoef Zoef Dieren speelsets. Beweeg je autootjes over de verschillende wegdelen, die apart leverbaar zijn. Verbind je vrolijke voertuig met bijvoorbeeld de dierentuin uit de Zoef Zoef Dieren lijn.

Maak kennis met spiksplinternieuwe Cas Camper en Ted Terreinwagen. Beide auto's bevatten een actie-toets waarbij de schijnwerpers van de terreinwagen gaan bewegen! Tevens kunnen de deuren van de camper openen en sluiten. Beweeg binnen of buiten en druk ook hier weer op de knipperende gezicht toets voor informatieve en vrolijke reacties! Ga op een avontuurlijke reis met Cas, of rijd met Ted over hoge zandduinen. Kortom: er zijn genoeg avonturen te beleven met deze nieuwe auto's.

Tijd om op reis te gaan, pak je koffers! Het nieuwe Valentijn Vliegtuig in het Vtech toet toet assortiment! Altijd al naar een verre plek te gaan? Stap maar in en vlieg hoog boven de wolken! Bij aankomst landt je op het wolkenplatform. Draai de hendel om en zie Valtentijn het Vliegtuig echt 'vliegen'! Dit superleuke nieuwe set bevat vele accessoires die bijdragen aan het fantasierijke Vtech speelgoed. Verbind het vliegveld gemakkelijk met andere speelsets of toet toet auto's (die apart verkrijgbaar zijn) voor nog meer speelplezier! Dit wordt te gek.

Specificaties:
Fijn! Een snelle levering. Lees altijd goed wanneer je een artikel koopt, op je verlanglijstje zet, of in je winkelwagen stopt. Bij de meeste websites heb je een aantal dagen bedenktijd, om je bestelling aan te passen. Maar dus niet overal. Weet je wat het spelen met de nieuwste producten nog leuker maakt? Ze zijn gemaakt van bioplastic (90%) en vervaardigd van natuurlijke grondstoffen.

 • Magische sensor herkenning activeert leuke reacties

 • Compatibel met andere Toet Toet Auto's en Zoef Zoef Dieren speelsets

 • 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes

 • Met de originele stemmen (Disney-lijn, bijvoorbeeld Donald Duck)

 • Stevig en duurzaam design

 • Aan/Uit-schakelaar

 • Automatische uitschakeling

 • Batterijen vereist (2x AAA), ingesloten.

Onze favoriet

In deze doldwaze attractie beleven de Toet Toet Auto's te gekke avonturen en kunnen ze een echte 360° looping maken! 

Beste prijs op BOL.com