Frozen

Frozen

Vind hier het leukste speelgoed van Frozen

Frozen is niet meer weg te denken uit het leven van kleine kindjes. Het verhaal over ware liefde houdt vele harten al bijna 10 jaar in de greep. Het sprookje is net zo bekend als andere vele oudere sprookjes. En dat komt natuurlijk ook doordat Disney Frozen heeft gecreeerd. Waardoor er ook weer heel veel Frozen speelgoed te krijgen is.

Prinses Anna, Elsa, Olaf de sneeuwpop, prinsen en magische krachten, maken van dit avonturen verhaal een sprookje waar niemand genoeg van krijgt. Frozen is geinspireerd op het sprookje De Sneeuwkoningin van Hans Christian Andersen, en samen met Disney en Samuel Goldwyn, is hij al sinds 1943 bezig om er een tekenfilm van te maken.

Het was vooral een uitdaging om de verschillende figuren meerdere gezichten te geven. Dus niet alleen maar slecht of goed, maar een mix, zoals ook normaal is bij mensen. Niemand is alleen maar goed of slecht. Hierdoor is Frozen ontzettend herkenbaar en dus ook zo populair.

Dat er dan ook allemaal Frozen speelgoed op de markt komt, is ook niet vreemd. Je kan met Frozen speelgoed knutselen, knuffelen, stickers plakken, schoolspullen ervan krijgen, speelfiguren halen of playmobil sets ervan vinden.

Kids vinden het niet alleen geweldig speelgoed, maar het is vaak ook nog educatief en helpt bij de emotionele ontwikkeling van kinderen. Zowel jongens als meisjes vinden Frozen speelgoed leuk, al heeft het vaak roze speelgoed toch vooral de voorkeur van meisjes.

Het best verkochte frozen speelgoed van 2022

Als je op zoek gaat naar Frozen speelgoed dan kom je eindeloos veel speelgoed tegen. Je kan het zo gek niet bedenken of er is Frozen speelgoed van gemaakt. Poppen, een paraplu, schoolspullen, speelfiguren, buitenspeelgoed, accessoires, strijkkralen, knuffels, puzzels en nog heel veel meer andere toys.

Dat kan kiezen lastig maken. Wat past er bij jouw kindje, wat is het populairste Frozen speelgoed, wat is degelijk Frozen speelgoed, waar heeft jouw kindje lang plezier van, en ga zo nog maar even door. Dat kan kiezen lastig maken, maar dankzij de Top 10 Leukste Frozen speelgoed van 2022 is het kiezen een heel stuk eenvoudiger.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze top 5

Als jouw kleintje fan is van Frozen, dan vind je in de Top 5 het leukste Frozen speelgoed. Verkleden voor een feest, spelen met een Frozen pop of zelf het Frozen ijskasteel bouwen met Lego. Je hoeft alleen maar te kiezen, want jouw kleintje zal er altijd helemaal mee in de wolken zijn.

Je ziet meteen of het bij jouw kleintje en jouw wensen past, er is wat te kiezen voor verschillende budgetten en je kan heel makkelijk meteen bestellen. Het populairste frozen speelgoed vind je hier.

Frozen 2 Elsa Pop

Met deze mooie Elsa pop kan jouw kleintje nieuwe avonturen bedenken en spelen. Deze uitvoering van Elsa is gebaseerd op Frozen 2. Elsa kan met 5 lichaamsdelen bewegen. De armen, de benen en het hoofd, en ze kan dus in verschillende posities gehouden worden. De laarsjes kunnen uitgetrokken worden. Ook de blauwe jurk is geinspireerd op Frozen 2. De mooie haren van Elsa zitten in een dikke vlecht. Kindjes vanaf 3 jaar kunnen veilig met Elsa spelen en scenes uit Frozen of Frozen 2 naspelen, of er hun eigen avontuur vol magie van maken.

Voordelen:

5 beweegbare delen

De laarzen kunnen uit gedaan worden

Geinspireerd op Frozen 2

Onze Nummer 1!

Elsa Jurk Luxe Verkleedjurk Maat 122 - 128

In deze prinsessenjurk van Elsa voelt ieder kindje zich een echte prinses. De roze jurk is gemaakt van 1 laag tule en 1 laag stof. Het gevoerde bovenstuk heeft een met sterren afgewerkte sleep aan de achterkant van de jurk. De voorzijde is afgewerkt met zilveren en roze glitter. De jurk heeft korte mouwtjes. Je krijgt natuurlijk ook een kroontje en een toverstaf bij deze prinsessenjurk van Disney Frozen. Jouw kleintje zal zich een echt prinsjes voelen en zich helemaal kunnen inleven in de avonturen van Disney Frozen.

Voordelen:

Inclusief kroontje en toverstaf

Afgewerkt met glitters en sterren

Korte mouwen

Onze Nummer 2!

Prinsessenjurk Meisje Frozen Anna Jurk Roze Cape 110 - 116

Dit is de prinsessenjurk van prinses Anna. Het zwarte bovenstukje is afgewerkt met goud, de lange mouwen zijn lichtblauw, en de onderkant van de jurk is donkerblauw. De rok is afgewerkt met borduursels en bestaat uit 4 verschillende lagen. De roze cape heeft een nepbontkraag en bestaat uit 2 lagen. Er zit ook nog een clip met de vlechten van Anna voor in de haren, een kroontje voor op het hoofd, een toverstaf en handschoenen met glitters bij deze prinsessenjurk. Het is geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Voordelen:

Inclusief verschillende accessoires

Met mooie roze cape

Verschillende lagen stof

Onze Nummer 3

Lego Disney Frozen Elsa's Magische IJspaleis

Bouw het magische ijspaleis van Elsa uit Frozen na, met een wenteltrap, een schuifbrug, een doorschijnend balkon, een keuken, een muziek kamer, en een buitenspeeltuin. De speelfiguren Elsa, Anna, Olaf, Marshmallow en 4 snowgies kunnen weg in de slee met 3 rijtuigen. Er zitten allerhande accessoires bij de set. Denk dan onder meer aan een sneeuwfort, een wipwap, een taart, bladmuziek, en nog heel veel meer. Het ijspaleis is 31 cm hoog en 30 cm breed. Deze Lego set heeft meer dan 700 onderdelen.

Voordelen:

Heel veel accessoires

Met speelfiguren Anna Elsa Olaf Marshmallow en 4 snowgies

Inclusief slee met 3 rijtuigen

Nummer 4

Ravensburger Disney Frozen Legpuzzel 1000 stukjes

Deze legpuzzel van Frozen heeft maar liefst 1000 stukjes. Het zorgt voor uren speelplezier en het is een leuke uitdaging om de puzzel af te maken. De bekende figuren uit Frozen zijn afgebeeld in een magische setting, die duidelijk als voorbeeld op de doos staat en eenvoudig nagemaakt kan worden. De puzzel is 50 cm bij 70 cm en kan wanneer deze klaar is makkelijk ingelijst worden. De puzzel is geschikt voor beginnende en ervaren puzzelaars en kan gebruikt worden door kindjes vanaf 6 jaar.

Voordelen:

Degelijk formaat

Kan ingelijst worden

Uitgebreide puzzel met duidelijk voorbeeld

Nummer 5

Wat is Disney Frozen ?

Disney Frozen is oorspronkelijk het sprookje over de sneeuwkoningin. Dit sprookje is drastisch aangepast en uiteindelijk is er, na vele jaren proberen, een tekenfilm van gemaakt. Een populaire tekenfilm, want de kinderen raken er niet op uitgekeken. Dat geldt voor jongens en meisjes.

Iedere Frozen fan wordt gevangen door het verhaal van Elsa met haar magische krachten waarmee ze ijs en sneeuw kan toveren, maar die ook tegen haar werken. Samen met haar zusje Anna speelt Elsa met haar magische krachten, maar dat gaat mis en de zusjes worden gescheiden.

Dit kan natuurlijk niet eeuwig duren en na het tragische overlijden van de ouders van de zusjes, komen ze weer bij elkaar. Dan komt de liefde om de hoek kijken en gaat het alweer mis met de toverkrachten van Elsa. Zij vlucht uiteindelijk weg, maar laat daarbij, zonder het te weten, haar koninkrijk achter in een ijstijd.

Elsa bouwt op de hoogste berg haar eigen ijspaleis en kan eindelijk rustig en vrij leven. Maar dat kan niet voortduren. Zusje prinses Anna wil de ijstijd in het koninkrijk verdrijven en gaat op zoek naar haar zusje Elsa. Onderweg beleeft zij allemaal avonturen en krijgt ze nieuwe vrienden.

Wanneer Anna Elsa eindelijk gevonden heeft, gaat het weer mis. Elsa raakt overstuur en raakt het hart van Anna met een ijsgolf. Hierdoor kan Anna overlijden, want ze wordt steeds kouder en kouder. Alleen de liefde kan Anna nog redden.

Anna gaat op zoek naar de liefde en hoopt met een liefdeskus gered te worden. Na nog meer avonturen, spannende momenten en zoektochten, vinden Elsa en Anna elkaar weer. Het leven van Elsa loopt dan gevaar en Anna kiest ervoor om het leven van Elsa te redden. Dit is de ware liefde waar zij naar zocht en zij komt weer tot leven, na eerst in een ijsstandbeeld te zijn veranderd.

Alles komt helemaal goed en ze kunnen allemaal samen terug naar het koninkrijk. Zelfs Olaf de sneeuwpop kan mee, dankzij een speciale wolk die hem beschermt tegen de zon, want de ijstijd is voorbij dankzij de liefde, en het is weer zomer in het koninkrijk van de zusjes.

Ze leefden nog lang en gelukkig, tot aan Disney's Frozen 2, waar weer nieuwe avonturen in beleefd worden.

Frozen 2

In Frozen 2 gaan de avonturen van Elsa, Anna, Olaf en alle andere vriendjes gewoon door. Het koninkrijk wordt bedreigd en Elsa hoort een stem die ze moet volgen, waarvan ze hopen dat die stem uiteindelijk hulp zal bieden bij het bestrijden van de bedreiging.

Daarnaast leert Elsa ook meer over haar toverkrachten en over het overlijden van haar ouders. Dit alles gebeurt natuurlijk met avontuur, humor, romantiek, emoties en heel veel muziek. Ook volwassen worden speelt een grote rol in Frozen 2, wat kinderen erg aanspreekt, maar waardoor het ook weer een leuke film voor volwassenen is.

Net zoals in Frozen, speelt girlpower ook een grote rol in Frozen 2. Dat komt niet alleen terug in de acties van de zusjes, maar ook in hun kleding. Ze dragen broeken en laarzen, in plaats van jurken en hakken.

Hoewel er veel speculaties zijn over de inhoud, is Frozen 3 nog steeds niet gemaakt. Iets waar de echte fans natuurlijk wel op zitten te wachten. Of Frozen 3 uiteindelijk uit zal komen, dat is nog altijd een verrassing. Maar er zal dan vast ook weer een heleboel nieuw Frozen speelgoed te vinden zijn.

Waarom is Frozen zo populair?

Frozen is ontzettend populair en ook al heel erg lang, zonder dat er nieuwe tekenfilms van uitkomen. Dat heeft een hele goede reden. Frozen is populair doordat de figuren uit de tekenfilm hele realistische karakters hebben.

In veruit de meeste tekenfilms zijn de hoofdrolspelers vaak vooral hele goede figuren. Denk dan aan My Little Pony, Cars van Disney, Toy Story, Hot Wheels, Peppa Pig, Harry Potter, en ga zo maar door. Er is een goede kant en een slechte kant. Zo worden de meeste tekenfilms neergezet.

Maar dat is niet erg realistisch. Mensen hebben goede kanten en slechte kanten. Kindjes kunnen lief en stout zijn. En dat maakt Frozen zo herkenbaar. Elsa doet hele slechte dingen, zonder slechte intenties te hebben, maar zij is ook een hele lieve prinses, die heel veel van haar zusje en haar vrienden houdt. Ze heeft geen slechte intenties, maar maakt wel fouten.

Aan die fouten werkt ze en daardoor komt uiteindelijk alles weer goed. Ze leert omgaan met haar magische krachten, waardoor het in de toekomst minder snel mis kan gaan.

Kinderen leren zo niet alleen dat fouten maken kan en mag, maar ook dat ze aan die fouten kunnen werken en kunnen verbeteren. Ze hoeven niet alleen maar lief te zijn, maar als ze soms stout zijn, dan kan dat vergeven worden, en ze kunnen daar aan werken en verbeteren.

Er wordt achter de liefde aangejaagd, maar ook dit blijkt helemaal niet nodig, want de liefde die nodig is om Anna en het koninkrijk te redden, zit in de prinsessen zelf. Daarnaast zit de tekenfilm natuurlijk vol met avontuur, humor, spanning, liefde, magie, vriendschap en ontzettend leuke karakters.

Waarom Frozen speelgoed kopen?

Als jouw kleintje fan is van Frozen, dan is het speelgoed van deze tekenfilm natuurlijk fantastisch. Het is voor kindjes heel erg herkenbaar en daardoor spelen ze nog liever met het Frozen speelgoed. Kids kunnen met het speelgoed Frozen naspelen, maar ook hun eigen invulling aan de avonturen geven.

Met poppen of het Lego speelgoed kunnen kids rollenspellen spelen en zo veel makkelijker gebeurtenissen verwerken. Dat kunnen hele speciale momenten, maar ook dagelijkse ervaringen zijn. Dit helpt kinderen bij het begrijpen van de grote wereld.

Is jouw kindje druk en is het moeilijk om rust te vinden? Dan kan een puzzel met de favoriete karakters uit Frozen jouw kleintje helpen om die rust te vinden. Het is veel interessanter om de puzzel te maken wanneer het thema jouw kindje aanspreekt. Met een puzzel van Frozen is het veel makkelijker om de concentratie te bewaren.

Welk speelgoed jij ook van Frozen kiest, jouw kleintje zal er vast blij mee zijn. Frozen is magisch en betoverend, maar vooral ook heel herkenbaar voor kindjes en het blijft leuk voor verschillende leeftijden, waardoor het ook met jouw kindje meegroeit en er langer met het Frozen speelgoed gespeeld zal worden.

Frozen speelgoed kopen? Houd hier rekening mee

Frozen speelgoed is natuurlijk hartstikke populair en als jouw kindje fan is van Frozen, dan is Frozen speelgoed altijd een goed idee. Er is ontzettend veel speelgoed van Frozen te krijgen. Het spreekt ook verschillende leeftijden aan.

Let er daarom altijd op dat het speelgoed ook past bij de leeftijd van jouw kindje. Dat staat er duidelijk bij aangegeven. Dit heeft te maken met de veiligheid, zo wil je een peuter niet met strijkkralen die opgegeten kunnen worden laten spelen, maar ook met hoe leuk het speelgoed voor jouw kleintje is.

Als speelgoed te moeilijk is voor jouw kleintje, dan zal het alleen maar frustrerend zijn om er mee te spelen, want onder meer het zelfvertrouwen van jouw kindje omlaag zal halen. Het lukt immers niet, ook niet na heel veel proberen.

Is het te eenvoudig en te kinderachtig voor jouw kindje, dan zal er niet veel mee gespeeld worden en verdwijnt het in een hoek. Dat is zonde van het speelgoed, maar ook frustrerend voor jouw kind. Er wordt een leuk speeltje verwacht, maar het blijkt helemaal niet leuk te zijn.

Frozen speelgoed is ontzettend populair en er is oneindig veel van te krijgen. Dan is het niet meer te vermijden dat er ook namaak speelgoed van Frozen op de markt komt. Dit is speelgoed dat gemaakt wordt door merken die geen licentie van Frozen hebben. Daardoor mist er ook een bepaalde kwaliteitscontrole.

Dit speelgoed kan bijvoorbeeld sneller kapot gaan en gaat niet zo lang mee, maar het kan ook onveilig zijn. In landen als China, waar deze nepproducten vaak gemaakt worden, gelden hele andere regels voor speelgoed.

Zo kan de aangegeven leeftijd niet kloppen, kan het speelgoed onveilig afgewerkt zijn, en kunnen er onveilige materialen gebruikt zijn bij de productie van het speelgoed. Denk dan bijvoorbeeld aan giftige verf of plastic dat op een gevaarlijke manier kan breken.

Let er dus op dat je alleen officieel Frozen speelgoed kiest. Je weet dan zeker dat jouw kleintje er veilig en lang mee kan spelen en dat het van een degelijke kwaliteit is. In de Top 10 en de Top 5 vind je alleen goedgekeurd, officieel Frozen speelgoed, dat voldoet aan de Europese wet- en regelgeving. Jouw kindje kan hier dus veilig, urenlang mee spelen.