Dit zijn de 5 leukste Little Tikes glijbanen van 2023

De glijbanen van Little Tikes zijn perfect geschikt voor jouw kleintje. Ze worden speciaal gemaakt voor specifieke leeftijden en met het oog gericht op veiligheid en speelplezier. De glijbanen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en makkelijk te onderhouden, in vrolijke een aantrekkelijke kleuren, waardoor het spelen op een glijbaan van Little Tikes nog aantrekkelijker is voor jouw kleintje.

Er zijn glijbanen voor buiten, maar ook voor binnen te krijgen en in diverse afmetingen. Er wordt ook aan de ouders gedacht. Zo is het makkelijk om de Little Tikes glijbanen te monteren en ze zijn makkelijk weg te bergen. Er zijn hele eenvoudige glijbanen te krijgen en glijbanen als onderdeel van een speeltoestel. Er is voor ieder budget wel een Little Tikes glijbaan te vinden, zodat jouw kleintje op een veilige manier, heerlijk kan spelen. Hieronder vind je de 5 beste Little Tikes glijbanen, speciaal voor jou geselecteerd.

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze favoriet

Little Tikes Junior glijbaan roze paars Laat de allerkleinsten kennismaken met al het plezier van deze kleine glijbaan! 

 • Kwaliteit
 • Montagegemak
 • Stabiliteit

2e beste keuze

Deze sterke reuze glijbaan heeft een 180 cm lang glijvlak met hoge zijkanten en ronde voor soepel glijplezier.

 • Kwaliteit
 • Montagegemak
 • Stabiliteit

3e beste keuze

Glijbaan Oranje groot van Little Tikes Deze reuze glijbaan is 180 cm lang en heeft hoge zijwanden en afgeronde hoeken voor een veilige glijpartij. 

 • Kwaliteit
 • Montagegemak
 • Stabiliteit

Op deze pagina:

Onze top 5 beste Little Tikes Glijbanen van 2023

#1
Little Tikes My First Slide Glijbaan - Roze Paars

Deze vrolijk gekleurde glijbaan is uitermate geschikt als de eerste glijbaan voor jouw kleintje. De zijkanten zijn extra hoog en afgerond voor extra veiligheid. De treden van de trap zijn extra breed en de basis heeft een speciale vorm voor nog meer stabiliteit. Je kan de treden makkelijk verwijderen, zodat de glijbaan eenvoudig op te bergen is en niet veel ruimte in beslag neemt. Je kan deze glijbaan zowel binnen als buiten gebruiken. De glijbaan is ook makkelijk te monteren en dient op een zachte ondergrond gezet te worden. Geschikt voor kindjes van 1,5 tot 6 jaar en de glijbaan kan maximaal 25 kilo dragen.

 • Kwaliteit
 • Montagegemak
 • Stabiliteit
Klik voor de beste prijs

#2
Little Tikes Reuze Glijbaan Evergreen - Groen

Deze reuze glijbaan van Little Tikes heeft een glijbaan van maar liefst 180 centimeter lang! De glijbaan heeft extra hoge, afgeronde randen voor extra veiligheid. De trap heeft ingebouwde handvaten, zodat jouw kleintje zich goed kan vasthouden bij het omhoog klimmen en de treden zijn extra breed. De basis is ook extra breed en heeft een vergrendeling voor meer stabiliteit. De glijbaan is inklapbaar, zodat deze compacter opgeborgen kan worden. Het platform is 125 centimeter hoog. Deze reuze glijbaan van Little Tikes is geschikt voor kindjes tussen de 2 en de 6 jaar.

 • Kwaliteit
 • Montagegemak
 • Stabiliteit
Klik voor de beste prijs

#3
Little Tikes Glijbaan Groot - Oranje

Deze super grote glijbaan van Little Tikes is niet heel hoog, maar wel heel erg lang. Daardoor is het niet eng of gevaarlijk, maar kan jouw kleintje wel lang glijden. De glijbaan is maar liefst 180 centimeter lang en maar 60 centimeter hoog. De trap heeft ingebouwde handgrepen en de treden hebben speciaal ontworpen steunpunten. De glijbaan heeft een extra brede basis, waardoor het heel stabiel is en een extra vergrendeling op het midden punt. De glijbaan is eenvoudig te monteren en inklapbaar, zodat je deze ook weer compact kan opbergen. Deze glijbaan is geschikt voor kindjes tussen de 2 en de 6 jaar.

 • Kwaliteit
 • Montagegemak
 • Stabiliteit
Klik voor de beste prijs

#4
Little Tikes Medium Sunshine Glijbaan - Geel/Groen

Deze Little Tikes glijbaan heeft een zacht hellende glijbaan en de trapjes zijn niet zo hoog. De treden zijn makkelijk te beklimmen en de glijbaan heeft een brede basis voor extra stabiliteit, met extra vergrendeling voor nog meer veiligheid. De glijbaan is eenvoudig te monteren en kan ingeklapt worden, zodat het weinig ruimte inneemt bij het opbergen. Je kan deze glijbaan binnen en buiten gebruiken en deze dient op een zachte ondergrond te staan. Het is geschikt voor kindjes tussen de 2 en de 5 jaar. De lengte van de glijbaan is 150 centimeter.

 • Kwaliteit
 • Montagegemak
 • Stabiliteit
Klik voor de beste prijs

#5
Little Tikes Grote Glijbaan - Roze

De hoogte van deze glijbaan is 95 centimeter en de glijbaanlengte is 150 centimeter, waardoor er een zachte helling ontstaat. Het trapje heeft treden die makkelijk te beklimmen zijn en de basis is extra breed voor meer stabiliteit. Er zit ook een extra vergrendeling op. Deze glijbaan is dan ook extra veilig voor kleine kinderen en ontzettend leuk om op te spelen. Het geheel is makkelijk te monteren en inklapbaar, zodat je deze ook weer eenvoudig weg kan bergen, zonder dat het heel veel ruimte in beslag neemt. De glijbaan dient op een zachte ondergrond gebruikt te worden. Kindjes tussen de 2 en de 6 jaar kunnen met deze glijbaan spelen.

 • Kwaliteit
 • Montagegemak
 • Stabiliteit
Klik voor de beste prijs

Wie zijn Little Tikes?

Little Tikes is een internationale producent van onder meer speelgoed voor kinderen. Het bedrijf bestaat al sinds 1970 en staat vooral bekend om het innovatieve, duurzame, fantasierijke en actieve speelgoed. De innovatieve producten zijn van hoge kwaliteit en gemaakt om lang mee te gaan.

Little Tikes maakt niet alleen glijbanen, maar ook babyspeelgoed, babygyms, muziekspeelgoed, sportproducten, zitwagentjes, zandbakken, activiteitengyms, speelgoed voor buiten, zand- en waterspeelgoed, klimrekken, speelhuizen en nog heel veel meer. Het is niet alleen gericht op leuk spelen, maar vooral ook op spelenderwijs leren en ontwikkelen. Daarnaast wordt er ook aan de ouders gedacht. Speelgoed dat lang goed blijft en van een degelijke kwaliteit is, makkelijk te monteren is en goed te onderhouden is.

Je vindt Little Tikes speelgoed voor kleine kindjes van alle leeftijden. Vanaf de geboorte tot 6 maanden, van 6 maanden tot 9 maanden en van 9 tot 12 maanden. Iedere leeftijdsfase van jouw kleintje wordt op die manier ondersteunt, en de ontwikkeling gestimuleerd en gemotiveerd. Spelenderwijs leren en ontwikkelen wordt leuker en makkelijker dankzij het speelgoed en de producten van Little Tikes.

Waarom een Little Tikes Glijbaan kopen?

Een Little Tikes glijbaan is speciaal gemaakt voor kindjes van een specifieke leeftijd. Je weet dan zeker dat jouw kindje veilig kan spelen. De glijbanen van Little Tikes zijn van een degelijke kwaliteit en kunnen lang meegaan. Ze zijn makkelijk te monteren en vaak ook inklapbaar, zodat ze weinig ruimte innemen wanneer ze opgeborgen worden. Vaak zijn deze glijbanen binnen en buiten te gebruiken. De glijbanen van Little Tikes zijn gemaakt van hoogwaardige, kinderveilige kunststof en kunnen jaren gebruikt worden.

Little Tikes glijbaan kopen? Houd hier rekening mee

De glijbanen van Little Tikes zijn geweldig voor de aller kleinste kindjes om te beginnen met ontdekken van het speelplezier dat een glijbaan biedt. Let er dan op dat de glijbaan ook bij de leeftijd van jouw kleintje past. Vind jouw kindje het allemaal nog eng, dan kan je beter kiezen voor een lagere glijbaan met een zachte helling. Heeft jouw kleintje best wel wat lef, dan kan je kiezen voor een wat hoger model.

Let er ook op dat je genoeg ruimte hebt om de glijbaan te plaatsen. Of dat nu buiten of binnen is. Je hebt ongeveer 2,5 meter rondom de glijbaan vrije ruimte nodig, zodat jouw kleintje veilig kan spelen. De meeste glijbanen van Little Tikes dien je ook op een zachte ondergrond te zetten. Als je de glijbaan ook wil kunnen opbergen, dan is het handig om een inklapbaar exemplaar te nemen. Deze zijn eenvoudig weg te zetten en nemen veel minder ruimte in beslag.

Onze favoriet

Little Tikes Junior glijbaan roze paars Laat de allerkleinsten kennismaken met al het plezier van deze kleine glijbaan! 

Bekijk prijs