Speelgoed Auto

Speelgoed Auto

Vind hier de leukste speelgoed auto's van 2022!

Vooral jongens zijn helemaal gefascineerd door speelgoed auto's. Uit onderzoek is gebleken dat zij dit doen omdat ze op die manier fysieke interactie met anderen zoeken, en dat zij dan voor een auto kiezen in plaats van een pop, heeft te maken met het jachtinstinct en een voorkeur voor gereedschap. Mannelijke resusaapjes, die bij een experiment, konden kiezen uit een auto of een pop, lieten zien dat ook daar de voorkeur uitging naar een auto. Een voorkeur voor speelgoed zou dus aangeboren zijn. Daarnaast kan je met een speelgoedauto ook heel veelzijdig spelen.

Net zoals meisjes met een pop allerhande, en dus ook niet-poppen, spelletjes spelen. Wanneer je een kind een auto cadeau doet dan is dat dus heel veel meer dan een leuk speeltje.

De best verkochte speelgoed autootjes

Speelgoedadviseur kijkt voor haar adviezen naar een vast aantal punten. Wij gaan een stapje verder dan prijs en kwaliteit. Voor ons staat de mening van klanten centraal, daarom baseren we ons advies ook op wat jullie over het product zeggen.

Onze expertise, jouw specifieke ervaring. Dat moet wel goedkomen toch?

Nog even belangrijk: de meeste van de producten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, ook wil de prijs nog wel eens variëren. Hoewel we ons best doen zijn we ook niet perfect, klik dus altijd eerst even op “prijs controleren” om de actuele prijs te weten, en de kleurcombinaties te zien.

Onze top 5 speelgoed autootjes

Nog geen keuze kunnen maken? Of wil je nog meer informatie over specifieke producten? Geen probleem! We hebben voor 5 verschillende auto sets iets meer research gedaan. Voor elk van deze producten een duidelijke beschrijving gemaakt met uiteraard de positieve punten. We hopen dat dit helpt met het maken van de juiste keuze.

Hot Wheels Cadeauset met 20 Auto's

Maar liefst 20 verschillende Hot Wheels, in verschillende sets kan je krijgen wanneer je deze cadeauset bestelt. Het is dus iedere keer weer een verrassing en wanneer je een dubbele set zou ontvangen, dan heb je Hot Wheels om te ruilen. Want ook daar gaat het bij verzamelingen om.

Voordelen:

Grote set met uiteenlopende modellen

Degelijke kwaliteit dus je hoeft niet bang te zijn dat er onderdelen afbreken

Grote set je hebt in een keer voldoende auto's om uitgebreid mee te kunnen spelen

Beste deal!

Hot Wheels Cadeauset met 10 Auto's

Deze set bevat maar liefst 10 Hot Wheels in diverse uitvoeringen, allemaal op een schaal van 1:64. Wanneer je een set bestelt, dan is het een verrassing welke set je thuis gestuurd krijgt. De voertuigen hebben hele realistische details, de mooiste versieringen en zijn stevig gemaakt waardoor ze tegen een stootje kunnen en kleine kinderen er geen onderdelen vanaf kunnen slopen, die ze vervolgens door kunnen slikken of in hun neus kunnen stoppen.

Voordelen:

Verschillende uitvoeringen en modellen

Verrassing welke set je thuisgestuurd krijgt

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Nummer 1

Hot Wheels Cadeauset met 5 Auto's

Deze set met 5 Hot Wheels, van een schaal op 1:64, Zijn een ideaal startpunt en een geweldige toevoeging aan iedere verzameling. Of jou nou als kind er mee kan spelen of ze kan bewonderen als volwassene. Er zijn verschillende versie van de Hot Wheels cadeau set en het is een verrassing welke versie je geleverd krijgt.

Voordelen:

Heel veel verschillende sets

Verrassing welke set je thuisgestuurd krijgt

Set van 5 Hot Wheels

Nummer 2

Hot Wheels Cadeauset met 3 Auto's

In deze set zitten 3 willekeurige, uiteenlopende en verschillende Hot Wheels. Het is een verrassing welke 3 auto's je thuisgestuurd krijgt. De Hot Wheels zijn gemaakt op een schaal van 1:64, van stevig materiaal, dat niet snel afbreekt en waarmee je dus lekker kan botsen en crashen.

Voordelen:

Je krijgt 3 verschillende modellen

Het is een verrassing welke set je krijgt

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Nummer 3

Autootjes – Auto Speelgoed Jongens – 25 stuks

Maar liefst 25 autootjes in een stoere en handige, transparante opbergdoos. De metalen auto's zijn heel erg stevig en kunnen dus lekker botsen zonder dat er een stukje afbreekt. In de set zitten allemaal verschillende modellen en uitvoeringen. Je kan ze ook op iedere ondergrond gebruiken zonder de vloer te beschadigen.

Voordelen:

Geschikt voor alle vloeroppervlakken

25 speelgoed auto's in handige opbergbox

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Nummer 4

Er zijn heel veel soorten speelgoedauto’s te krijgen. Alle maten, alle soorten materialen, alle mogelijke prijsklassen en ga zo maar door. Een huishouden met kinderen zonder speelgoed auto’s, is bijna niet voor te stellen. Door het grote aanbod kan het lastig zijn om een keuze te maken. Wat is er nou echt leuk voor een kind, hoe is de kwaliteit, wat is betaalbaar, en ga zo maar door. En ook of je het nog wil kunnen uitbreiden. Wil je ook een race baan aan kunnen schaffen, of meerdere auto’s uit een serie? Zo zijn er hele verzamelingen ontstaan en zijn speelgoed auto’s al lang niet meer alleen voor kinderen. Ook volwassenen zijn dol op speelgoedauto’s. Vaak gaat het dan wel om iconische merken, bouwmodellen en andere redenen dan om ermee te spelen.  Een speelgoed auto kan dus een leuk cadeau voor iedereen zijn.

Je hebt speelgoed auto’s en dan heb je ook nog RC Auto’s voor kinderen. Die zijn natuurlijk helemaal magisch. De op-afstand-radiografisch-bestuurbare auto’s zijn een volgende stap voor kinderen die dol op hun speelgoed auto’s zijn. Er zijn RC-auto’s in alle soorten modellen en prijsklassen. Als je nieuwsgierig bent naar een RC Auto voor jouw kind, dan kijk je >>HIER<<  even verder

Wil jij weten wat de beste speelgoedauto’s op de markt zijn en waar jij iemand echt een plezier mee doet als cadeautje, kind of volwassene? Lees dan hieronder verder

Wat zijn de topmerken?

Met speelgoed auto's wil je toch graag een degelijke aankoop doen. De meeste kinderen gaan er niet rustig mee rijden en de autootjes zullen dus heel wat crashes en botsingen moeten kunnen doorstaan. Vaak zijn de betere merken niet eens veel duurder dan de goedkopere merken. Zeker als je voor jonge kinderen speelgoedauto's wilt kopen, dan wil je zeker niet dat er kleine onderdelen of stukjes af kunnen breken, die de kindjes dan misschien in kunnen slikken of in hun neus kunnen stoppen.

Hot Wheels

Hot Wheels, is met veel goede redenen, het meest verkochte speelgoed ter wereld. Het is origineel, vooruitstrevend, vernieuwend, van degelijke kwaliteit en de eerste op de markt. De eerste miniatuurauto werd in 1968 geproduceerd door een designteam dat onder andere bestond uit een auto-ontwerper van General Motors en ook nog een raketgeleerde. Er worden degelijke materialen gebruikt, fantastische en stoere en mooie modellen en serieus op de markt gebracht en het is dan ook niet vreemd dat Hot Wheels een hele verzamelcultuur teweeg heeft gebracht.

BMW

Zelf verkoopt BMW ook speelgoed, en ook radiografisch bestuurbare auto's, maar in de eigen winkels vind je geen gewone speelgoedauto's. Dat wil niet zeggen dat ze niet bestaan. Ze worden gewoon door andere bedrijven uitgebracht. Zo kan je bijvoorbeeld bij Bol.com 289 verschillende BMW-speelgoed auto's vinden. Dat kan een BMW gemaakt door modelbouwmerk Herpa in samenwerking met Playmobil zijn, maar ook andere speelgoedfabrikanten.

Ferrari

Ferrari verkoopt in de webwinkel wel speelgoedauto's, maar het aanbod is beperkt. Het zijn ook vaak de bijzondere uitgaves zoals bijvoorbeeld een Technic Ferrari 488 GTE AF Corse #51 van Lego. Zo zijn er ook andere speelgoedfabrikanten die met een licentie van Ferrari de modellen van Ferrari als miniatuur in productie brengen. Hierdoor kan jij bij heel veel speelgoedwinkels en webwinkels Ferrari speelgoedauto's kopen. Bij Bol.com zijn er bijvoorbeeld meer dan 600 verschillende uitgaves van Ferrari te krijgen.

Little Tikes

Little Tikes heeft allerhande soorten auto speelgoed. Van speelgoedauto's tot truck, grote bussen, dirt diggers en nog een paar andere soorten voertuigen. Allemaal van een degelijke kwaliteit, voor alle leeftijden. Het speelgoedmerk bestaat al sinds 1970 en produceert en verkoopt sindsdien innovatief speelgoed van de beste kwaliteit. Je vindt er niet alleen voor alle leeftijden speelgoed, maar ook voor bijvoorbeeld activiteitencentra, speelhuizen of voor de voorschoolse ontwikkeling.

Jaguar

Jaguar brengt zelf ook speelgoedauto's uit, of miniaturen, maar eigenlijk alleen voor select publiek. Er zijn echter heel wat speelgoedfabrikanten die ferrari miniaturen of speelgoedauto's in Ferrari modellen uitbrengen. Zo vind je bij Bol.com 86 Ferrari uitvoeringen en 1 Jaguar F-Type. Daarnaast zijn er ook meerdere resultaten van samenwerkingsverbanden te ontdekken. Zo heeft bijvoorbeeld ook Ferrari's in het assortiment zitten.

Lamborghini

Bijna iedere speelgoedfabrikant die zich autootjes bezighoudt, heeft ook een miniatuur Lamborghini op de markt gebracht. Het is dan ook niet moeilijk om dit model speelgoedauto's te vinden. In iedere speelgoedwinkel en op online verkoopsites. Bol.com heeft bijvoorbeeld 320 verschillende uitvoeringen en modellen van diverse speelgoedfabrikanten in het assortiment.

Carrera

Carrera heeft licenties met behoorlijk wat merken en brengt dan ook allerhande speelgoedauto's op de markt. Allemaal kenmerken zij zich door zeer goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ook van dit merk vind je bij Bol.com meer dan honderd exemplaren, zowel merkauto's zoals Ferrari, maar ook fantasie auto's zonder merk. Allemaal van de beste kwaliteit en realistische uitvoeringen. Ook van dit merk vind je overal verzamelaars.

Wat zijn de leukste speelgoedauto sets voor een kind van 1 jaar

Voor kinderen van 1 jaar wil je natuurlijk een stevige, vrolijke, stoere auto vinden. Er mogen geen kleine onderdelen bij zitten en het moet zo stevig zijn dat er geen stukjes af kunnen breken, ook als er onbeholpen mee omgegaan wordt. Hout is dan een aangeraden materiaal. Dit is duurzaam en stevig, voelt prettig en natuurlijk aan voor kleine kindjes en ze kunnen er mee gooien, erin bijten, of andere dingen mee doen, zonder dat het meteen beschadigd raakt. Een goed voorbeeld hiervan is de Little Dutch Speelgoed – Hulpverleningsauto’s – Speelgoedvoertuig. Natuurlijk zijn er ook andere degelijke materialen die zeer geschikt voor kindjes van 1 jaar zijn. Je kan onder meer bij Bol.com heel makkelijk aangeven voor welke leeftijdscategorie je een speelgoedauto set koopt.

Wat zijn de leukste speelgoedauto sets voor een kind van 2 jaar

Kinderen van 2 jaar hebben een steeds ontwikkelende motoriek, daar passen dan ook andere auto’s bij dan voor jongere kinderen. Ze zijn evengoed wel nog robuust, en kunnen tegen een stootje, zodat er geen onderdelen afbreken, die jouw kindje dan pijn kunnen doen. Het zijn leuke en herkenbare vormen in vele kleuren. Ook de materialen die gebruikt worden zijn duurzaam en niet schadelijk. Zo is hout een veelgeliefd materiaal voor speelgoedauto sets voor een kind van 2 jaar. Een goed voorbeeld hiervan is de New Classic Toys – Mini Voertuigen set – 3 stuks. De politieauto, brandweerwagen en ambulance zijn gemaakt van degelijk hout dat veilig is voor de aller kleinste kindjes.