Vtech IJscokar: Vind hier alles over de ijscokar van Vtech

Schep en leer! Word de beste ijsverkoper met de Vtech schep leer ijscokar! Dit leuke educatieve stuk speelgoed van Vtech leer je door middel van gezongen liedjes, vrolijke melodietjes en grappige spelletjes; tellen, kleuren en smaken herkennen. Een interactieve ijslepel herkent verschillende smaakjes en toppings op magische wijze! Deze razend-populaire, leerzame ijscokar heeft zes dubbelzijdige kaarten, met dierenvriendjes erop, waarvoor je bestelling voor de dieren leert klaarmaken! Hoor vrolijke liedjes terwijl je op onderzoek uitgaat. Stimuleer de fantasie, volg instructies (of juist niet) en maak de heerlijkste ijscreaties en hoor vrolijke liedjes. Bij zowel jongens als meisjes een hit! Mmm, verrukkelijk! IJsjes voor groot en klein, wat mag het zijn?

Hoe werkt dit Vtech speelgoed nou precies? Kunnen kinderen hier echt wat van leren? In dit artikel gaan wij proberen al je vragen te beantwoorden, en algemeen te informeren over deze vrolijke ijscokar.

Onze favoriet

De VTech Schep & Leer IJscokar is het perfecte educatieve babyspeelgoed voor kinderen van 2 tot 5 jaar oud.

  • Leeftijdsgeschiktheid
  • Educatieve waarde
  • Speelwaarde

Op deze pagina:

    

#1
VTech Schep & Leer IJscokar - Educatief Babyspeelgoed - 2 tot 5 Jaar

De VTech Schep & Leer IJscokar is het perfecte educatieve babyspeelgoed voor kinderen van 2 tot 5 jaar oud. Met deze interactieve ijskar kunnen kinderen hun eigen ijsjes maken en verkopen aan hun vriendjes en familie.

De ijskar is voorzien van verschillende educatieve functies, waaronder tellen, kleuren herkennen en creatief denken. Kinderen kunnen leren tellen en cijfers herkennen door middel van de verschillende ijssmaken en toppings. Daarnaast kunnen ze hun eigen creativiteit gebruiken om nieuwe smaken te bedenken en hun verbeelding te stimuleren.

De VTech Schep & Leer IJscokar heeft ook een interactief dashboard met verschillende geluiden, muziek en lichteffecten om het speelplezier te vergroten. Kinderen kunnen hun eigen ijsjes maken en verkopen, terwijl ze ondertussen hun cognitieve vaardigheden ontwikkelen.

Kortom, de VTech Schep & Leer IJscokar is een fantastisch educatief speelgoed voor jonge kinderen, dat hun creativiteit, verbeelding en cognitieve vaardigheden stimuleert.

  • Leeftijdsgeschiktheid
  • Educatieve waarde
  • Speelwaarde
Klik voor de beste prijs

Vtech schep leer ijscokar

Als allereerste wil ik wat vertellen over de verschillende functies en activiteiten waarover de vrolijke ijscokar beschikt. Laten we gauw beginnen!
De interactieve ijslepel herkent op magische wijze de verschillende smaken en toppings herkent. Je plaatst magische ijslepel op een bolletje ijs (of topping) om deze op te pakken. Druk op de knop van de zijkant van de lepel, om het bolletje met topping op een van de hoorntjes te plaatsen. Maak de lekkerste ijscreaties voor je nieuwe dierenvriendjes, vader, moeder, opa en oma en word de beste ijsverkoper van Nederland!
Maak de bestellingen voor de dieren, door middel van de zes dubbelzijdige kaarten en maak heerlijke ijsjes. Je plaatst een kaart in de kassa en luistert naar de verschillende bestellingen, die via een ingebouwde speelgoed microfoon. Gebruik de magische ijslepel en zoek de bolletjes ijs en toppings met de juiste kleur en maak de bestellingen. Ontdek kleuren, verschillende smaken grappige spelletjes en leer tellen. Je fantasie komt tot leven met dit stuk geweldig speelgoed! Kun jij de instructies volgen en iedereen de juiste heerlijke ijsjes geven?

Door op de pomp te drukken, verschuif de schakelaar naar één van de drie smaakjes; karamelsaus, bosbessensiroop of druivensiroop. Leer tellen door op de pomp-toets te drukken en, nu kun je proberen de juiste bestelling klaar te maken. Als je het goed hebt gedaan, zal je iets leren over de smaak. Gebruik de munt-toets op de kassa om de vraag te beantwoorden, om te betalen en cijfers te ontdekken. Of stapel zoveel mogelijk bolletjes ijs en toppings op een hoorntje voordat de tijd om is. Maak de bestellingen, ben je klaar? Druk op de bel! Dan weten de klanten dat ze het ijsje kunnen komen ophalen! De zes dubbelzijdige interactieve kaarten kunnen omgedraaid worden om één van de zes leerzame activiteiten te spelen : kleuren herkennen, tellen, smaken, cijfers, stapelen en creativiteit ontwikkelen (maak je eigen lekkerste ijscreaties).

Uiteraard kun je je mini-ijscokar vooruit of achteruit duwen. Hierbij luister je naar zes gezongen liedjes en vier vrolijke melodietjes. Wanneer je op de vlinder-knop drukt, verandert hij van kleur! De schep leer ijscokar heeft een regelbaar volume, en beschikt over een automatische uitschakeling. Ook dit product is weer stevig en duurzaam ontworpen. Trakteer iedereen op ijs! Wat ook handig is, is dat de ijscokar een opbergruimte heeft, zo kunnen alle accessoires er netjes in worden opgeborgen.

Nog steeds niet uitgesmikkeld? Probeer de Deluxe versie van de schep leer ijscokar! De set heeft alles wat de 'gewone' ijskar ook heeft; vier vrolijke melodietjes tijdens het scheppen, de magische ijsschep die smaken en toppings herkent, regelbaar volume, de dubbelzijdige kaarten, etc, etc. Deze Deluxe set bevat extra accessoires! 4 ijspret lolly's, 4 ijspret toppings, 10 muntjes en 10 geldbriefjes. Gebruik je fantasie en maak de lekkerste ijscreaties, mmm verrukkelijk!

Educatief? Hoe dan?!

Motorische vaardigheden
Het scheppen van de bolletjes ijs met de interactieve ijslepel, het drukken op de pomp en het plaatsen van de interactieve kaarten in de kassa bevordert de ontwikkeling van de fijne motoriek en de oog-handcoördinatie.
Rollenspel
De kleurrijke vormgeving, interactieve accessoires en vrolijke stem stimuleren het spelen van rollenspellen.
Taalontwikkeling
De zes gezongen liedjes en vrolijke liedjes en zinnetjes stimuleren de taalontwikkeling en laten het kind kennismaken met kleuren, dieren, cijfers en tellen. Leer de verschillende smaken en toppings herkennen en onthouden.
Ontdekken & Verkennen
Het ontdekken en verkennen wordt beloond met vrolijke zinnetjes, grappige geluiden en gezongen liedjes. Verschillende interactieve spelletjes stimuleren kinderen om zelf op ontdekking te gaan. Ontdek kleuren, doe mee aan leerzame activiteiten, maak de bestellingen voor de dieren en leer ze te onthouden.

Inhoud van de doos

Eén VTech Schep & Leer IJscokar • Twee bolletjes pistache-ijs • Twee bolletjes chocolade-ijs • Twee bolletjes aardbeienijs • Twee bolletjes vanille-ijs • Eén slagroom topping • Eén kersensaus topping • Eén oranje strooisels topping • Drie ijshoorntjes • Zes dubbelzijdige kaarten • Eén dakje • Twee steundelen • Eén handvat • Eén stickervel • Eén handleiding

Tips!
Kinderen zijn er dol op om dingen in hun mond te stoppen, zeker met al deze lekkere smaken zal de fantasie snel op hol slaan! Wil je het speelgoed schoonmaken? Gebruik een vochtige doek, geen natte in verband met de batterijen. Zet het speelgoed niet voor langere tijd in de zon (of andere warmtebron). Door de automatische uitschakeling zijn de batterijen niet gauw leeg, maar wanneer je het product langere tijd niet gebruikt, verwijder deze dan. Zo gaat hij langer mee!
Als u via onze site besteld, garanderen wij een snelle levering en word het product gratis thuisbezorgd. Toch niet helemaal tevreden over het product, of is er iets anders mis gegaan? Dan stuur je het ook gratis retour. Wel zo makkelijk!

Lees tip: Lees dit artikelen over de Vtech vrolijke vriendjes

Onze favoriet

De VTech Schep & Leer IJscokar is het perfecte educatieve babyspeelgoed voor kinderen van 2 tot 5 jaar oud.

Bekijk prijs