Cadeau meisje 6 jaar

11 tips voor het verlanglijstje

Voor meisjes van 6 jaar begint er een hele enerverende tijd. Opeens vordert de taalontwikkeling super snel en leert jouw meisje lezen, rekenen en ook nog eens om zelf logisch na te denken. Ook op sociaal gebied verandert er veel. Jouw meisje leert om vriendinnetjes en vriendjes te maken, ze gaat zelfs bij die kindjes spelen en ze komen ook bij haar thuis. Ze leert delen, hoe ze om kan gaan met een spelletje verliezen en ze ontwikkelt eigenwaarde en beseft wanneer ze waardering van haar omgeving krijgt, en wanneer niet. Dat is best veel allemaal. Speelgoed kan een meisje van 6 jaar daarbij helpen en ondersteunen, op een speelse manier.

Wanneer je op zoek bent naar educatief speelgoed, dan heeft een meisje van deze leeftijd veel aan speelgoed waarbij de focus op taal, rekenen en lezen ligt. Ook wetenschapsspeelgoed is voor de nieuwsgierige aagjes leerzaam en interessant voor 6-jarigen. Verder is speelgoed waarbij jouw kleintje haar creativiteit de vrije loop kan laten gaan, erg in trek bij deze leeftijd. Dat kan bijvoorbeeld LEGO sets zijn, maar net zo goed een knutselpakket.

Uit onderzoek is gebleken dat kinderen steeds minder tijd hebben om te spelen. Ze zijn bezig met school en huiswerk, moeten naar het sporten toe, zijn lid van clubjes en worden zo met tal van activiteiten beziggehouden, en voor spelen blijft dan te weinig tijd over. Speelgoed kan dat enigszins opvangen. Wanneer ze de speeltijd ook echt met plezier doorbrengen met speelgoed dat ze leuk vinden en waarmee ze ook nog ondersteund worden in hun ontwikkeling, dan halen ze er toch maximaal uit wat erin zit.

Wat dan leuk en goed speelgoed voor een meisje van 6 jaar is, volgens ouders en experts, dat vind je hieronder.

Amigo Racer Inlineskates – Skeelers voor Meisjes – Roze / Wit

Op deze super stoere, roze inlineskates racet jouw kleine meid overal naartoe. Ze zijn ook nog eens heel stevig en geven een goede steun aan de enkels. Deze skeelers zijn lichter dan normaal, waardoor het voor jouw kleine meid nog makkelijker is om te bewegen en te skeeleren. Er zit een achterrem op...

[volledige beschrijving lezen]

Wat vonden wij positief

Goede kwaliteit

Leuk ontwerp de kleuren zijn mooi

1

Skeelers meisje

Skeelers

Skeelers worden ook wel inline skates genoemd. Het zijn rolschaatsen, maar dan een beetje anders. Zo zitten de wielen achter elkaar en niet naast elkaar. Voor kinderen zijn skeelers vaak verstelbaar te krijgen. Zo passen ze perfect en gaan ze een flinke tijd mee. Het is voor jouw meisje heerlijk om met de skeelers op pad te gaan. Ze kan er heel wat energie in kwijt en het helpt haar om haar motorische vaardigheden te verbeteren. Ook haar balans heeft er veel voordeel van.

Het is altijd aan te raden om goede bescherming aan te schaffen. Zo komt jouw kleine meid niet thuis met geschaafde knietjes of ellenbogen. Skeelers zijn fijn voor kinderen, omdat ze er sneller mee kunnen gaan dan met rolschaatsen, dat maakt het een heel stuk interessanter voor ondernemende meisjes. Voor 6-jarige meisjes zijn de skeelers ook vaak lichter. Ze worden niet gebruikt voor stunts en hoeven dus minder robuust te zijn.

4 andere best verkochte Skeelers

Bol.com

Nijdam 3-in-1 Inline Skates Verstelbaar - Floral Switch - Fuchsia/Wit/Roze/Zilvergrijs - 29-32

€62,99

Bol.com

Nijdam Inline Skates Verstelbaar - Sk8 Star - Wit/Fuchsia - 33-36

€58,59

Bol.com

Nijdam Inline Skates Verstelbaar - Sk8 Star - Wit/Fuchsia - 33-36

€58,59

Bol.com

Street Rider Inlineskates Junior Aluminium Roze/grijs Mt 35-38

€32,59

Playmobil Family Fun Mobilhome Met Familie

Kamperen is voor kinderen natuurlijk een groot feest en met de camper op pad is helemaal een groot feest. Met deze camper van Playmobil kan jouw kleine meid met haar poppenfamilie op vakantie. In de camper zit alles wat ze nodig heeft. Er is een keukentje en er zijn slaapplekken. Wassen gebeurt in h...

[volledige beschrijving lezen]

Wat vonden wij positief

Goede kwaliteit

Leuk ontwerp

Eindeloos speelplezier

2

Playmobil

Waarschijnlijk heb je zelf ook met Playmobil gespeeld toen je klein was. Voor een meisje van 6 jaar is Playmobil dan ook een geweldig cadeau. Kinderen worden geprikkeld om hun fantasie te gebruiken, dat gaat makkelijk met de figuurtjes die precies zo groot gemaakt zijn, zodat ze goed in een kinderhand passen. Jouw meisje kan hele verhalen verzinnen, maar ook bepaalde ervaringen naspelen. Dat kunnen hele alledaagse dingen zijn, of speciale gebeurtenissen. Dat helpt kinderen om dat allemaal te verwerken en een plekje te geven.

Kinderen die zich verbaal niet heel goed kunnen uiten, kunnen wel communiceren hoe zij zich voelen met Playmobil. Kinderen leren samenspelen met andere kindjes, delen, of wachten tot ze aan de beurt zijn. De fijne motoriek en hun taalontwikkeling worden bevorderd. Je doet jouw kleine meid er dus niet alleen een groot plezier mee, maar haar ontwikkeling wordt ook nog eens bevorderd.

Artikel tip: De 11 leukste huizen van Playmobil

4 andere best verkochte Playmobil

Bol.com

PLAYMOBIL Princess Paardrijlessen - 70450

€27,95

Bol.com

PLAYMOBIL Princess Kleedkamer - 70454

€19,89

Bol.com

PLAYMOBIL Princess Groot Prinsessenkasteel - 70447

€124,00

Bol.com

PLAYMOBIL Family Fun Dierenpark - 70341

€52,00

Amigo Magic Meisjesfiets

Een echte, grote fiets is voor een meisje van 6 jaar natuurlijk een magisch cadeau en deze roze kinderfiets zal haar dolgelukkig maken. De mooie roze kleur en afbeeldingen van vlindertjes en bloemetjes maken de fiets super schattig. Op de voordrager kan een mandje waarin jouw meisje haar schoolspull...

[volledige beschrijving lezen]

Wat vonden wij positief

Goede kwaliteit

Leuk ontwerp

3

Kinderfiets

Nederland is een echt fietsland en voor kinderen is het dan ook goed om zo jong mogelijk te beginnen met leren fietsen. Zo leren ze spelenderwijs ook de verkeersregels. Een kinderfiets is vooral heel erg leuk. Wie herinnert zich z’n eerste fietsje niet? De mooiste avonturen met vriendjes en vriendinnetjes beleefde jij op jouw fietsje. En het is voor jouw 6-jarige meisje dan ook een geweldig cadeau. Kinderen groeien snel, dus een verstelbare kinderfiets is dan handig, maar ook minder stevig en robuust.

Fietsen is ook gewoon heel goed voor de gezondheid van jouw meisje. Niet alleen voor haar conditie en de buitenlucht, maar ook voor haar gewrichten. Het bevordert ook het ademhalingsstelsel en vermindert de kans op obesitas. Fietsen is ook goed om de coördinatie, het evenwicht en de concentratie te verbeteren. De algehele motoriek wordt dus verbetert. Ieder meisje van 6 jaar droomt van haar eigen grote-meisjes fiets.

4 andere best verkochte kinderfietsen

Bol.com

Supersuper Little Miss Kinderfiets - 12 inch - Roze

€259,00

Bol.com

Supersuper Cooper Kinderfiets - Meisjes - 12 inch - Roze

€249,00

Bol.com

Peppa Pig Kinderfiets - Meisjes - 12 inch - Roze

€119,00

Bol.com

Volare Ashley Kinderfiets - Meisjes - 12 inch - Roze - 95% afgemonteerd

€157,95

Knutselpakket Krimpfolie Unicorn – Knutselen voor Meisjes

Welk meisje houdt er nou niet van eenhoorns? De magische paarden spreken niet alleen tot de verbeelding, maar zijn ook nog eens avontuurlijk en komen meestal in de meest geweldige kleuren. Met dit krimpfolie knutselpakket kan jouw kleine meid haar eigen eenhoorn sieraden en sleutelhangers maken. De ...

[volledige beschrijving lezen]

Wat vonden wij positief

Leuk ontwerp mooie bewaarmap

Duidelijke beschrijving

Gevarieerd

4

Unicorn Sieradendoosje – Eenhoorn Glitter Beauty Doosje Versieren – 15 x 10 x 10 cm – Totum Knutselset Meisjescadeau

Knutsel Spullen

Iedereen vindt knutselen leuk, jong en oud. Voor een meisje van 6 jaar is het dan ook een feest om een knutselpakket cadeau te krijgen. Knutselen is meer dan een leuk tijdverdrijf. Het is vooral heel erg goed voor de algehele ontwikkeling van kinderen. De creativiteit wordt ontzettend gestimuleerd. Er zijn bepaalde knutsel spullen aanwezig en dat gaat jouw meisje omzetten naar een knutselwerkje. Creatieve kinderen zijn vaak meer zelfverzekerd, durven meer een eigen mening te geven en ontwikkelen vaker een passie voor iets.

Knutselen helpt ook het ruimtelijk inzicht te verbeteren en het leert kinderen om probleemoplossend te denken. Ondertussen stimuleert het ook nog de fijne motoriek, verbetert het de concentratie en de focus en leert het jouw meisje om met 1 ding tegelijk bezig te zijn. Knutselen met vriendjes en vriendinnetjes samen, is ook hartstikke leuk, en zo leren de kindjes ook nog delen en op elkaar wachten. Knutselen is goed voor de gehele algehele ontwikkeling en natuurlijk ontzettend leuk.

4 andere best verkochte Knutselpakketten

Bol.com

Lena - Jumbo Knutselkoffer - 800 onderdelen - Hobbypakket

€19,99

Bol.com

Totum Unicorn sieradendoosje eenhoorn glitter beauty doosje versieren - 15 x 10 x 10 cm - Knutselset

€8,99

Bol.com

Ravensburger Xoomy® Compact Unicorns - Tekenmachine

€16,99

Bol.com

SES - Ik leer knippen, mozaïeken en prikken

€11,99

L.O.L. Surprise! OMG Dance Miss Royale

Een mode dans pop met blacklight en in totaal maar liefst 15 verrassingen. Zelfs de verpakking verandert in een podium en je hoeft alleen maar aan het lipje aan de bovenkant te trekken. De pop is Miss Royale en zij is et zusje van High-ney. Ze heeft een lief gezicht en aar aren zitten prachtig. Je k...

[volledige beschrijving lezen]

Wat vonden wij positief

Goede kwaliteit

Goed ontwerp Pop is heel mooi

kleurrijk

Gebruiksvriendelijik

5

L.O.L

L.O.L. Surprise!

In de wereld van L.O.L. Surprise poppen zijn kleine kindjes en baby’s de baas. Geweldig voor een meisje van 6 jaar om mee te spelen dus. Er zijn verschillende series waarin je de poppen kan krijgen. Zo is er bijvoorbeeld de LOL Surprise Ball. Deze bal bestaat uit allemaal laagjes en in ieder laagje vindt jouw kleintje een nieuwe verrassing. Allemaal behorende bij de LOL Surprise pop die in de bal zit. Bij de laatste laag ontdek je pas welke pop erin zit. Iedere keer een verrassing en een feestje. Er zijn verschillende serieus, in verschillende thema’s en er komen ook steeds nieuwe uitgaves bij.

Bij alle series staan de poppen en verrassingen centraal. Er zijn grotere poppen en kleinere poppen, en zelfs ook dieren, en ze komen in een bepaald thema. Denk dan onder meer aan een Dance serie, een Confetti serie, een Pearl Surprise serie, en nog een heel deel meer uiteenlopende uitvoeringen.

4 andere best verkochte L.O.L. Surprise speelgoed

Bol.com

L.O.L. Surprise! Hair Hair Hair - Minipop met 10 verrassingen

€19,99

Bol.com

L.O.L. Surprise! Movie Magic Tots - Minipop

€13,99

Bol.com

L.O.L. Surprise! Tweens Serie 2 Lexi Gurl - Modepop

€26,99

Bol.com

L.O.L. Surprise! Color Change Lil Sisters Bal - Minipop

€13,99

Strijkkralen – Eenhoorns en Prinsesjes

Knutselen is een ideale manier om jouw meisje een heerlijk rustmomentje te geven en met deze strijkkralen is dat zeker geen straf. Magische eenhoorns en betoverende prinsesjes maakt zij in een handomdraai. Jouw kleine meid kan de voorbeelden op de doos gebruiken of aar eigen verzinsels creëren. In ...

[volledige beschrijving lezen]

Wat vonden wij positief

Goede kwaliteit

Leuk ontwerp heel kleurrijk

Eindeloos speelplezier

6

Strijkkralen

Strijkkralen

Ieder kind vindt het leuk om met strijkkralen aan de slag te gaan. Waarschijnlijk heb je er zelf vroeger ook mee gespeeld en de mooiste werkjes gemaakt. Voor een meisje van 6 jaar is het geweldig. Het is als een tekening die een beetje tot leven komt. Het stimuleert de creativiteit en ook het zelfvertrouwen. In een basis set zit een onderplaat waar de strijkkralen op gezet kunnen worden. Dat kan aan de hand van een patroon zijn, dat jouw meisje namaakt, maar ze kan ook heel makkelijk haar creativiteit de vrije loop laten gaan.

Als het werkje klaar is, kan het gestreken worden. Laat het even afkoelen en jouw meisje kan het werkje neerzetten, of er nog iets meer van maken. Bijvoorbeeld een sleutelhanger of een ketting. Het is voor jouw meisje ook leuk om zo zelf cadeautjes te maken. Bijvoorbeeld voor oma die jarig is of de lievelingsoom die een jubileum viert.

4 andere best verkochte Strijkkralen

Bol.com

Strijkkralen - Eenhoorns en prinsesjes

€11,99

Bol.com

Strijkkralen - Fantasiewereld

€10,86

Bol.com

Strijkkralen - Jungle dieren

€10,25

Bol.com

Totum Disney Frozen 2 Knutselset - 3 in 1 Creatieve Hobbyset

€16,99

Little Dutch Houten Poppenhuis

Met dit stijlvolle poppenhuis van Little Dutch kan jouw kleine meid haar fantasie de vrije loop laten gaan en ondertussen ook nog dagelijkse ervaringen en bijzondere belevenissen spelenderwijs verwerken. Het poppenhuis heeft een stevig houten frame met schattige, speelse, blauwe luiken. Het eveneens...

[volledige beschrijving lezen]

Wat vonden wij positief

Goede kwaliteit stevig

Mooi ontwerp mooie kleuren

Het interieur is prachtig

7

houten poppenhuis

Houten Poppenhuis

Wanneer jouw kleintje van poppen houdt, dan is een houten poppenhuis een fantastisch cadeau. Niet alleen omdat ze dan met hun poppen in het poppenhuis kunnen spelen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan, maar vooral ook omdat het ontzettend goed is voor hun algemene ontwikkeling. De fantasie wordt gestimuleerd en verhalen worden verzonnen en nagespeeld, maar kinderen spelen ook na wat ze kennen.

Wanneer jouw kindje dus bepaalde indrukken heeft opgedaan, positief en negatief, dan is een poppenhuis een manier om dat te verwerken. Ze leren nieuwe oplossingen bedenken voor een probleem dat ze hebben, ze worden uitgedaagd om op een andere manier ergens over te denken, ze leren empathisch te voelen en denken, en op die manier kunnen ze op een spelende manier alles een plekje geven. Kinderen vinden het overigens ook gewoon leuk om alles na te doen wat papa en mama en opa en oma ook doen.

4 andere best verkochte poppenhuizen

Bol.com

Robotime modelbouw Miniatuur bouwpakket Cathy's Flower House hout/papier/kunststof - 195mm hoog x 175mm breed x 175mm diep - met lampje

€34,95

Bol.com

Robotime DIY modelbouw pakket Emily's bloemenwinkel met verlichting (DG145) 172 x 195 184 mm

€34,95

Bol.com

KidKraft Juliette houten Poppenhuis

€119,20

Bol.com

Kidkraft Dahlia Mansion Poppenhuis 65987

€209,95

Eerste Leespret voor Meisjes vanaf 6 jaar

Samen lezen en zo zelf de verhaaltjes in dit leesboekje leren begrijpen en makkelijker leren lezen. De korte teksten, in combinatie met de mooie tekeningen zorgen ervoor dat beginnende lezertjes de verhalen mee kunnen lezen en uiteindelijk ook zelf voor kunnen lezen. De teksten lezen makkelijk per s...

[volledige beschrijving lezen]

Wat vonden wij positief

Goede kwaliteit

Educatief

Leuke korte verhaaltjes

8

Leesboek

Boeken

Hoe sneller je begint met voorlezen en oefenen met lezen, des te beter het voor de taalontwikkeling van jouw kleine meisje is. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat kindjes die veel voorgelezen werden, later ook meer lezen. En lezen is in alle opzichten goed. Je kan niet te veel lezen. Nu jouw meisje 6 jaar is, begint het zelf lezen steeds meer een rol te spelen en daar zijn speciale kinderboeken voor.

Je versterkt er ook de band met jouw meisje mee, zij kan er aar concentratie mee trainen, haar taalinzicht ontwikkelt beter, ze zal veel lekkerder slapen, haar hersentjes worden gestimuleerd, het is goed voor het zelfvertrouwen, kan aanleiding zijn tot gesprekken, het ontwikkelt de fantasie, het maakt nieuwsgierig en jouw meisje zal zelf ook meer lezen als ze ouder is.

4 andere best verkochte boeken

Bol.com

De Zoete Zusjes houden van Holland

€14,99

Bol.com

Grote Panda & Kleine Draak

€20,00

Bol.com

De waanzinnige boomhut - De waanzinnige boomhut van 143 verdiepingen

€15,99

Bol.com

Gewoon zoals je bent

€13,99

Scooter Aluminium Streetracer Roze

Schattig, stoer en heel veel speelplezier. Met deze kinderstep van Bandits & Angels steelt jouw kleine meid overal de show. De step is lichtgewicht, heeft een voetrem en een standaard en rijdt op stevige PU-wielen van 145 millimeter. Het stuur kan je op maat verstellen in 3 standen, 85, 90 en 95...

[volledige beschrijving lezen]

Wat vonden wij positief

Goede kwalteit stevig materiaal

Gebruiks vriendelijk

9

Black Dragon Stuntstep - Vert Racer - ZwartBrons

Step

Ieder meisje van 6 jaar zal helemaal in de wolken zijn met een step. Lekker met vriendjes en vriendinnetjes samen, overal op de step naartoe en ondertussen traint ze ook nog haar motoriek, leert ze haar evenwicht steeds beter bewaren en kan ze er al haar energie in kwijt. Voor een meisje van 6 jaar is een step met kleine wielen handig, deze steps zijn vaak ook inklapbaar, waardoor je ze makkelijk overal mee naartoe kan nemen en goed kan opbergen.

Vaak kan je ook het stuur verstellen, waardoor de step wat langer meegaat. Kleinere wielen zijn handig, maar de grotere wielen gaan wat langer mee en voor een 6-jarig meisje, kan dat best al. Ze kan dan ook wat makkelijker de grotere afstanden afleggen. Let ook op de maximale draagkracht van de step. Het zou zonde zijn als de step snel kapot gaat, omdat jouw kleine meid al te groot en zwaar is, of omdat zwaardere kinderen er ook mee spelen.

4 andere best verkochte steps

Bol.com

Scooter

€39,95

Bol.com

Move 125 - Step - Zwart;Blauw

€49,69

Bol.com

Black Dragon Stuntstep - Road Rage - Zwart/Blauw

€65,20

Bol.com

Suotu Kinderstep - Kick Step - voor Jongens en Meisjes - Vanaf 3-12 Jaar - Wielen met LED-verlichting - Aluminium - Rose

€49,95

Kurio Tab Lite – 7 Inch – Kindertablet – 8 GB - Roze

Kinderen willen niet alleen graag een tablet hebben, maar het is ook goed om ze spelenderwijs kennis te laten maken met de techniek. De Kurio Tablet Lite is hier speciaal voor gemaakt. Er zit een Kurio Genius Internetfiltersysteem op. Hiermee kan jouw kleine meid, zonder dat jouw toezicht nodig is, ...

[volledige beschrijving lezen]

Wat vonden wij positief

Goede kwaliteit

Eenvoudig in gebruik

10

Kindertablet

Kinderen willen alles wat papa en mama ook hebben, maar met een tablet kan dat een gedoe zijn. Gewone tablets zijn kwetsbaar, zeker in wilde kinderhandjes. Toch is een tablet ook goed voor kinderen. Ze leren omgaan met de moderne technologie, kunnen leerzame spelletjes spelen, maar ook even lekker een filmpje kijken. Een kindertablet is dus een heel verantwoord cadeau voor een meisje van 6 jaar. Ze zijn veel robuuster dan normale tablets en hebben een speciale, veilige omgeving, die jij helemaal in kan stellen naar jouw wensen.

Jouw meisje kan dan alleen maar doen en bekijken op de kindertablet, waar jij goedkeuring voor geeft. Je hoeft er dus ook niet de hele tijd met je neus bovenop te zitten. De meeste kindertablets hebben ook een tijdslimiet die je kan instellen. Dat voorkomt een hoopt gedoe, want niet papa of mama zegt dat de tablet uit moet, maar de tablet gaat gewoon uit, en je weet ook zeker dat jouw meisje er niet teveel tijd op doorbrengt.

4 andere best verkochte Kindertablets

Bol.com

Lipa Veidoo kinder tablet Pink 7 inch - Met spelletjes software - Play store - Ouder controle - IPS scherm met bescherming ogen - Rubberen case

€82,99

Bol.com

Achaté Kindertablet - 32GB - 100% Kidsproof - Ouderlijk toezicht - Android 10 - 8 Inch - Roze

€129,00

Bol.com

Denver TAQ-70353 - 7 inch Kindertablet - Quad Core - Tablet voor kinderen - KIDO'z Software - 16GB - Android 8.1GO - Met bumpers in Blauw of Roze

€69,95

Bol.com

Atouch® Roze Kindertablet met Tablet Hoes 7 Inch – Kinder tablet Samsung Android 10.1– Met Touch Screen Pen & Tablethouder

€79,95

Karaoke set – Vonyx SB50B – Zwarte Karaokeset met Microfoon

Met deze karaokeset kan jouw kleine meid overal de show stelen. Dankzij de ingebouwde accu eb je niet eens netstroom nodig. In de microfoon zit een echo-effect en het klinkt dan ook alsof jouw kleintje verandert in een echte superster. Er zit een subwoofer aan de onderkant om de bas lekker te verste...

[volledige beschrijving lezen]

Wat vonden wij positief

Goed geluid

Eenvoudig in gebruik

In veel kleuren verkrijgbaar

11

karaoke sets voor kinderen

Karaoke set

Welk meisje van 6 jaar vindt het nou niet heerlijk om te zingen en te dansen? Allemaal wel, en helemaal als ze dan ook nog een echte microfoon hebben en mee kunnen zingen met hun favoriete liedjes. Met een karaoke set kan dat allemaal. Er zijn speciale karaoke sets voor kinderen. Die zijn wat robuuster, hebben extra lichtjes en andere toestanden waar kinderen meteen een popster worden. Kinderen worden er ook zelfverzekerd van. Ze geven immers een optreden weg. In het gezin, voor de familie en bekenden, en dat leidt ertoe dat jouw meisje ook veel makkelijker voor groepen zal staan.

Er zijn allerhande karaokesets, met allemaal verschillende mogelijkheden en functies. Voor kinderen zijn ze speciaal makkelijk in het gebruik gemaakt. Duidelijke en grote knoppen, een robuuste box, een microfoon met extra geluidseffecten en allerhande lichtjes die ervoor zorgen dat jouw kleine meid de popster is die in de spotlight staat.

4 andere best verkochte Karaoke sets

Bol.com

iDance BC100X Karaoke Set - Party Speaker met Bluetooth en Discolicht - Voor Volwassenen en Kinderen - Inclusief Karaoke Microfoon - Roze

€49,99

Bol.com

iDance GROOVEMK2 Party Speaker – Draagbare Bluetooth Speaker met Discolicht – 200 Watt – met Draadloze Microfoon

€58,95

Bol.com

iDance Funky Bear Party Speaker - Karaoke Set voor Kinderen - Met Microfoon en Discoverlichting - Wit

€49,00

Bol.com

N-GEAR DISCO BLOCK 410 - Draagbare karaoke set met 2 microfoons - Roze

€49,95